Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 ώρες πριν, Malthador είπε

Θεώρησέ το δεδομένο ότι η τιμή του θα πέσει πολύ περισσότερο. Ubisoft game είναι, ας έχει Starfox μέσα. Το Mario & Rabbids το τσίμπησα καινούριο στα €20 πριν από κανένα δίμηνο. Προσωπικά θα περίμενα.

Ποιοί είναι αυτοί οι κλόουν ρε παιδιά, πείτε και σε μας να ξέρουμε.

Κι εγώ τσίμπησα πριν καμια εβδομάδα την Gold του Mario Rabbids στα 35, όχι κι άσχημα, είπα να μην περιμένω να πέσει κι άλλο μήπως δεν την έβρισκα πιο μετά αφού μάλλον έχει βγει σε περιορισμένα αντίτυπα.

Ο προβληματισμός μου για το Starlink είναι ότι τώρα δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο πέρα από το public στα 60, τι στο καλό τόσο λίγα κομμάτια υπάρχουν; What is the meaning of this??!

Το "ρετρό-μαγαζί-μόνο-για-συλλέκτες" είναι το gameexplorers. Πριν κανά χρόνο ήθελα 2-3 παιχνίδια για ολοκληρώσω τις Wii αγορές μου και τα έβρισκα μόνο εκεί σε εξωπραγματικές τιμές. Παράλληλα στο άμαζον (σαν σύγκριση) υπήρχαν στα μισά λεφτά. Για καλή μου τύχη βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος στις αγγελίες και με έφτιαξε.

• Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

5 ώρες πριν, Malthador είπε

Αυτό με το paypal δεν έρχεται κόντρα στα ToS του; Μπορείς να κάνεις χύμα account με ψεύτικα στοιχεία;

Μα δεν το έκανα με ψεύτικα στοιχεία. Το έκανα με αληθινο όνομα , συνέδεσα κάρτα εξωτερικού (που έχω ) και διεύθυνση από Μεξικό. Αν δεν περάσω τις 2000 ευρώ (το αντίστοιχο ) σε συναλλαγές (οπότε καιζηταει στοιχεία ταυτότητας) δεν έχω θέμα. 

Στις 250λιρες το Switch απο Amazon Αγγλιας σκετη κονσολα https://www.amazon.co.uk/Nintendo-Switch-Neon-Red-Blue/dp/B01N4NBHPM?ref_=Oct_DLandingS_PC_077fd016_NA&smid=A3P5ROKL5A1OLE&th=1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Order Summary

Items: GBP 257.30
Postage & Packing: GBP 7.38

(Order Total: GBP 264.68)

Payment Total:

EUR 309,44 

waste of bandwidth ^  ευχαριστω  ταμαλα τον πιο πανω για το ζευγαρι  joycon στα κιτρινα  ( ΑΕΚ skin :P ) 

Επεξ/σία από SoFGR

• Moderators
1 hour ago, Fulgore said:

Στις 250λιρες το Switch απο Amazon Αγγλιας σκετη κονσολα https://www.amazon.co.uk/Nintendo-Switch-Neon-Red-Blue/dp/B01N4NBHPM?ref_=Oct_DLandingS_PC_077fd016_NA&smid=A3P5ROKL5A1OLE&th=1

Δεν είναι σκέτη, δίνει το Fortnite δώρο. 

14 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν είναι σκέτη, δίνει το Fortnite δώρο. 

Το χρεωνουν το Fortnite στο switch?Δεν εχω ιδεα.

Ο Γερμανος λεει οτι απο αυριο θα εχει το γνωστο 20% επιστροφης με καρτες Eurobank και εχει σχεδον ολα τα διαθεσιμα Bundle που εχουν βγει για το Switch

https://www.germanos.gr/category/nintendo-switch-consoles/cat1550118/

• Like 1

18 λεπτά πριν, orck είπε

Αληθεια αυτα τα παιχνιδια με το fortnite τι ακριβως πουλανε;

Απο την σελιδα του Public

Το ξεχωριστό Nintendo Switch Fortnite έρχεται φορτωμένο με in-game αντικείμενα αξίας €45, όπως το μοναδικό Double Helix Set, καθώς και με 1,000 V-Bucks – αρκετά για να αγοράσεις ένα Battle Pass ή ακόμα περισσότερα καλούδια

3 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Μαλλον στην Ε3 θα ανακοινωθει το nintendo switch deluxe

Μη σου πω και νωρίτερα. Μετά και από αυτό το βίντεο είναι φως φανάρι ότι έρχεται revised έκδοση.

• Moderators
2 hours ago, Vagosman said:

Αυτό κοίταζα χθες και έλεγα να το ποστάρω εδώ αλλά ντράπηκα!

Ψήνω ένα για να το παίρνω και να κοιμόμαστε αγκαλίτσα τα παιδιά. Γενικά παίζουν πολλά λούτρινα Hollow Knight και εκτός του συγκεκριμένου bundle.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...