EverythingYouBelieve Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 6 ώρες πριν, Malthador είπε Θεώρησέ το δεδομένο ότι η τιμή του θα πέσει πολύ περισσότερο. Ubisoft game είναι, ας έχει Starfox μέσα. Το Mario & Rabbids το τσίμπησα καινούριο στα €20 πριν από κανένα δίμηνο. Προσωπικά θα περίμενα. Ποιοί είναι αυτοί οι κλόουν ρε παιδιά, πείτε και σε μας να ξέρουμε. Κι εγώ τσίμπησα πριν καμια εβδομάδα την Gold του Mario Rabbids στα 35, όχι κι άσχημα, είπα να μην περιμένω να πέσει κι άλλο μήπως δεν την έβρισκα πιο μετά αφού μάλλον έχει βγει σε περιορισμένα αντίτυπα. Ο προβληματισμός μου για το Starlink είναι ότι τώρα δεν υπάρχει πουθενά διαθέσιμο πέρα από το public στα 60, τι στο καλό τόσο λίγα κομμάτια υπάρχουν; What is the meaning of this??! Το "ρετρό-μαγαζί-μόνο-για-συλλέκτες" είναι το gameexplorers. Πριν κανά χρόνο ήθελα 2-3 παιχνίδια για ολοκληρώσω τις Wii αγορές μου και τα έβρισκα μόνο εκεί σε εξωπραγματικές τιμές. Παράλληλα στο άμαζον (σαν σύγκριση) υπήρχαν στα μισά λεφτά. Για καλή μου τύχη βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος στις αγγελίες και με έφτιαξε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimrodel22 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, Malthador είπε Αυτό με το paypal δεν έρχεται κόντρα στα ToS του; Μπορείς να κάνεις χύμα account με ψεύτικα στοιχεία; Μα δεν το έκανα με ψεύτικα στοιχεία. Το έκανα με αληθινο όνομα , συνέδεσα κάρτα εξωτερικού (που έχω ) και διεύθυνση από Μεξικό. Αν δεν περάσω τις 2000 ευρώ (το αντίστοιχο ) σε συναλλαγές (οπότε καιζηταει στοιχεία ταυτότητας) δεν έχω θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Στις 250λιρες το Switch απο Amazon Αγγλιας σκετη κονσολα https://www.amazon.co.uk/Nintendo-Switch-Neon-Red-Blue/dp/B01N4NBHPM?ref_=Oct_DLandingS_PC_077fd016_NA&smid=A3P5ROKL5A1OLE&th=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Order Summary Items: GBP 257.30 Postage & Packing: GBP 7.38 (Order Total: GBP 264.68) Payment Total: EUR 309,44 waste of bandwidth ^ ευχαριστω ταμαλα τον πιο πανω για το ζευγαρι joycon στα κιτρινα ( ΑΕΚ skin ) Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2018 από SoFGR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 1 hour ago, Fulgore said: Στις 250λιρες το Switch απο Amazon Αγγλιας σκετη κονσολα https://www.amazon.co.uk/Nintendo-Switch-Neon-Red-Blue/dp/B01N4NBHPM?ref_=Oct_DLandingS_PC_077fd016_NA&smid=A3P5ROKL5A1OLE&th=1 Δεν είναι σκέτη, δίνει το Fortnite δώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν είναι σκέτη, δίνει το Fortnite δώρο. Το χρεωνουν το Fortnite στο switch?Δεν εχω ιδεα. Ο Γερμανος λεει οτι απο αυριο θα εχει το γνωστο 20% επιστροφης με καρτες Eurobank και εχει σχεδον ολα τα διαθεσιμα Bundle που εχουν βγει για το Switch https://www.germanos.gr/category/nintendo-switch-consoles/cat1550118/ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Just now, Fulgore said: Το χρεωνουν το Fortnite στο switch?Δεν εχω ιδεα. Ειρωνικό ήταν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Αληθεια αυτα τα παιχνιδια με το fortnite τι ακριβως πουλανε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 13 minutes ago, orck said: Αληθεια αυτα τα παιχνιδια με το fortnite τι ακριβως πουλανε; Τι εννοείς; Δεν βγάζει νόημα αυτό που έγραψες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2018 18 λεπτά πριν, orck είπε Αληθεια αυτα τα παιχνιδια με το fortnite τι ακριβως πουλανε; Απο την σελιδα του Public Το ξεχωριστό Nintendo Switch Fortnite έρχεται φορτωμένο με in-game αντικείμενα αξίας €45, όπως το μοναδικό Double Helix Set, καθώς και με 1,000 V-Bucks – αρκετά για να αγοράσεις ένα Battle Pass ή ακόμα περισσότερα καλούδια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Περιεργο που δειχνουν βιντεο πως να ανταλαξεις/πουλησεις την κονσολα.Μαλλον στην Ε3 θα ανακοινωθει το nintendo switch deluxe😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Mistwalker είπε Μαλλον στην Ε3 θα ανακοινωθει το nintendo switch deluxe Μη σου πω και νωρίτερα. Μετά και από αυτό το βίντεο είναι φως φανάρι ότι έρχεται revised έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 http://www.nintendolife.com/news/2018/11/adorable_hollow_knight_plush_bundle_now_available_despite_physical_version_cancellation Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, Vagosman said: http://www.nintendolife.com/news/2018/11/adorable_hollow_knight_plush_bundle_now_available_despite_physical_version_cancellation Αυτό κοίταζα χθες και έλεγα να το ποστάρω εδώ αλλά ντράπηκα! Ψήνω ένα για να το παίρνω και να κοιμόμαστε αγκαλίτσα τα παιδιά. Γενικά παίζουν πολλά λούτρινα Hollow Knight και εκτός του συγκεκριμένου bundle. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις