Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, duende είπε

το απολυτο τιποτα για switch. τις ιδιες καρμπον "εκπτωσεις" με το public.

To μόνο "ενδιαφέρον" που βρήκα ήταν το starlink starter pack (πλαίσιο) στα 50 ευρώπουλα.

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ελαφρως εκτος θεματος, ψαχνω το Octopath Traveler - Traveler's Compendium Edition καινουργιο και σφραγισμενο, για γαμηλιο δωρο. Δεν προλαβαινω να το παρω απο εξωτερικο. Το εχω βρει στο γνωστο απατεωνιστικο καταστημα που διαφημιζει ολα του τα προιοντα ως ΡΕΤΡΟ - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ, αλλα σκοπευω να ειναι η τελευταια μου επιλογη.
Δεν προλαβαινω να το παραγγειλω απο το εξωτερικο και το χρειαζομαι αθικτο το συντομοτερο. Οποιος εχει πετυχει καποιο σε καταστημα, σας παρακαλω στειλε μου ενα προσωπικο μηνυμα!

4 λεπτά πριν, Getta Robo είπε

Ελαφρως εκτος θεματος, ψαχνω το Octopath Traveler - Traveler's Compendium Edition καινουργιο και σφραγισμενο, για γαμηλιο δωρο. Δεν προλαβαινω να το παρω απο εξωτερικο. Το εχω βρει στο γνωστο απατεωνιστικο καταστημα που διαφημιζει ολα του τα προιοντα ως ΡΕΤΡΟ - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ, αλλα σκοπευω να ειναι η τελευταια μου επιλογη.
Δεν προλαβαινω να το παραγγειλω απο το εξωτερικο και το χρειαζομαι αθικτο το συντομοτερο. Οποιος εχει πετυχει καποιο σε καταστημα, σας παρακαλω στειλε μου ενα προσωπικο μηνυμα!

Έχε και καμιά τοστιέρα ή κάνα σίδερο έτοιμο για παν ενδεχόμενο.

3 minutes ago, Έλεος said:

Έχε και καμιά τοστιέρα ή κάνα σίδερο έτοιμο για παν ενδεχόμενο.

Μπα, θα τα σκασω αναγκαστικα εκει. Αλλα μακαρι να μην χρειαστει. Τελευταια στιγμη αποφασισε και ο αλλος πως το θελει..

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, mansa2k said:

To μόνο "ενδιαφέρον" που βρήκα ήταν το starlink starter pack (πλαίσιο) στα 50 ευρώπουλα.

Meanwhile, στο Gamestop το NSw μαζί με το MK8D παίζει στα 300 bucks και μαζί σου δινουν 50άρα δωροεπιταγή... 

Επεξ/σία από Malthador
  • Sad 1

Στις 16/11/2018 στις 2:17 ΠΜ, Malthador είπε

----------------------------------------------------------------

Επειδή τώρα παρατήρησα στο statement της κάρτας μου ότι την πάτησα, να σας επιστήσω την προσοχή: όταν ψωνίζετε από store που έχει διαφορετικό νόμισμα από το Ευρώ (Ν. Αφρική, Νορβηγία, Ρωσσία κοκ) η τράπεζα χρεώνει έξοδα συναλλάγματος. Και επειδή οι καραγκιόζηδες στην Ν δεν έχουν βάλει cart και αναγκαζόμαστε να ψωνίζουμε τα games ένα ένα, αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά χρεώνονται έξοδα συναλλάγματος.

Αγόρασα 3 games αξίας 5-6 ευρώ και έχω φάει 1 ευρώ για το καθένα προμήθεια συναλλάγματος, σύνολο 3 ευρώ. :(

Δεν έχουν όλες οι τράπεζες στο τιμολόγιο τους έξοδα για αγορά σε αλλο νόμισμα. Πχ η εθνική δεν έχει, ούτε η άλφα. 

Επίσης τελευταία το ραντ έχει ανέβει αρκετά, στα περισσότερα παιχνίδια συμφερει η αγορά σε δολλάρια Μεξικού. Βέβαια το shop δεν δέχεται πληρωμή με ελληνικές κάρτες (ούτε με μια αγγλική που έχω και δοκίμασα) οποτε έκανα μια πατέντα με νεο paypal κ δούλεψε. Πήρα hollow knight με 6,5 ευρώ και paw patrol με 21. 

Άσχετο αλλά όσοι έχετε μικρά παιδιά (ο δικός μου είναι 3ων) είναι πολύ ωραίο το paw patrol. Side scroller, απλό, επαναλαμβανόμενο ,ο,τι πρέπει για αυτή την ηλικία (κ λίγο μεγαλύτερα θα γουστάρουν ) και δεν με πρηζει " μαμά θα μου περάσεις την πίστα???" και τον χαζεύω κι εγώ άνετα να παίζει. 

• Thanks 1

Δύο σύντομα σχόλια για δύο games που έπαιξα στο switch και τα προτείνω.

1/ http://www.nintendolife.com/reviews/switch-eshop/pankapu

Ένα αρκετά ωραίο action platformer, με όμορφα γραφικά και δύσκολα bosses. Το συγκεκριμένο game χρειάζεται patch γιατί υπήρξαν φορές που δεν φόρτωνε.

2/ Το dark souls σε handheld είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Υπέροχη η έκδοση του switch! Δεν παρατήρησα frame drops και δεν μπορώ να σταματήσω να τραβάω screenshots!

Μαμακια που δεν έχει δώσει επιλογή για editing στα video που τραβάς. Ήθελα να φτιάξω ένα βασικά να κολλήσω 2-3 στιγμές από ένα αγώνα στο FIFA και δεν γίνεται... Μόνο κόψιμο κάνει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, mansa2k είπε

Θεωρείτε ότι το Starlink είναι ένα παιχνίδι που γενικά θα διατηρήσει την τιμή του οπότε τα 50 είναι καλή προσφορά;

Κάτι με ωθεί να ελπίζω ότι σε λίγο καιρό θα πέσει κι άλλο επειδή δεν είναι της μαμάς Ν ακόμα κι αν έχει Starfox σαν guest star...

5 ώρες πριν, Getta Robo είπε

Το εχω βρει στο γνωστο απατεωνιστικο καταστημα που διαφημιζει ολα του τα προιοντα ως ΡΕΤΡΟ - ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ, αλλα σκοπευω να ειναι η τελευταια μου επιλογη.

Και μόνο που διαβάζω για αυτούς τους κλόουν εκνευρίζομαι, περαστικά σου... Φτιάξε όμως και μια αγγελία ζήτησης, δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Πάντως αν θες μια άποψη, καλύτερα από εξωτερικό με λίγη καθυστέρηση (amazon.de το έχει 100) παρά να το πάρεις με εκνευρισμό, δώρο είναι.

Επεξ/σία από EverythingYouBelieve
  • Like 1

Είχα πάρει κάτι από ένα μέλος με αγγελία(από εδω) και μου είχε πει ότι είχε την έκδοση αυτή προς πώληση σφραγισμένη. Κάνε μια αγγελία ζήτησης , δε χάνεις κάτι. Επίσης αν θες, να δω τα μηνύματα μου να σου πω ποιος ήταν 

• Moderators
5 hours ago, EverythingYouBelieve said:

Κάτι με ωθεί να ελπίζω ότι σε λίγο καιρό θα πέσει κι άλλο επειδή δεν είναι της μαμάς Ν ακόμα κι αν έχει Starfox σαν guest star...

Θεώρησέ το δεδομένο ότι η τιμή του θα πέσει πολύ περισσότερο. Ubisoft game είναι, ας έχει Starfox μέσα. Το Mario & Rabbids το τσίμπησα καινούριο στα €20 πριν από κανένα δίμηνο. Προσωπικά θα περίμενα.

5 hours ago, EverythingYouBelieve said:

Και μόνο που διαβάζω για αυτούς τους κλόουν εκνευρίζομαι, περαστικά σου... Φτιάξε όμως και μια αγγελία ζήτησης, δεν έχεις κάτι να χάσεις.

Ποιοί είναι αυτοί οι κλόουν ρε παιδιά, πείτε και σε μας να ξέρουμε.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 hours ago, nimrodel22 said:

Επίσης τελευταία το ραντ έχει ανέβει αρκετά, στα περισσότερα παιχνίδια συμφερει η αγορά σε δολλάρια Μεξικού. Βέβαια το shop δεν δέχεται πληρωμή με ελληνικές κάρτες (ούτε με μια αγγλική που έχω και δοκίμασα) οποτε έκανα μια πατέντα με νεο paypal κ δούλεψε. Πήρα hollow knight με 6,5 ευρώ και paw patrol με 21.

Αυτό με το paypal δεν έρχεται κόντρα στα ToS του; Μπορείς να κάνεις χύμα account με ψεύτικα στοιχεία;

------------------------------------------

UK Charts: Pokemon: Let’s GO! Enters At Number Four

Περίεργο, θα περίμενα να ήταν και τα δύο games στις δύο πρώτες θέσεις...

Επεξ/σία από Malthador

Οπως λεει και το link που παραθετεις ειχαν θεμα μεγαλο με το stock.Να βαλουμε και το γεγονος οτι ειναι και η Αγγλια που δεν τα παει και ιδιαιτερα καλα η nintendo εκει.Παντως μια χαρα μου φαινονται τα νουμερα αυτα.Περιμενα να παει πολυ χειροτερα αλλα τελικα επαιξε και ρολο οτι πηραν αρκετα θετικες κριτηκες το παιχνιδι.

9 hours ago, EverythingYouBelieve said:

Πάντως αν θες μια άποψη, καλύτερα από εξωτερικό με λίγη καθυστέρηση (amazon.de το έχει 100) παρά να το πάρεις με εκνευρισμό, δώρο είναι.

Ναι εχεις δικιο, θα σηκωσω αγγελια μηπως βρω ακρη. Το χρειαζομαι παντως 100% μεσα στη βδομαδα, θεωρητικα μπορω να το εχω ως τοτε απο Αγγλια, αλλα λογω μεγεθους κτλ, υπαρχει περιπτωση να το λαβω με φθορες, πραγμα που δεν θελω σε καμια περιπτωση.

5 hours ago, nimrodel22 said:

Είχα πάρει κάτι από ένα μέλος με αγγελία(από εδω) και μου είχε πει ότι είχε την έκδοση αυτή προς πώληση σφραγισμένη. Κάνε μια αγγελία ζήτησης , δε χάνεις κάτι. Επίσης αν θες, να δω τα μηνύματα μου να σου πω ποιος ήταν 

Να εισαι καλα φιλε, την ειχα δει την αγγελια, φαινομενικα ομως το εδωσε το παιδι... λιγο πριν να το ηξερα και εγω θα το ειχα παρει. Οταν θες κατι τελευταια στιγμη αυτα γινονται!

• Like 1

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/perifereiaka-nintendo-switch/173359-nintendo-switch-joy-con-pair-neon-yellow?cmicc=skroutz

yellow joycon στα 54 ευρω απο τον Kotsovolo.Πιστευω ειναι αρκετα καλη προσφορα καθως ξεκινανε απο 68 ευρω.

Εγω περιμενω εκπτωση για το pro controller.

• Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...