Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ποτε μην εμπιστεύεσαι χειριστήρια που δεν ειναι δοκιμασμένα. Ωραιο στο μάτι αλλα απο απόκριση και αίσθηση ισως να μη σε αφήσει ικανοποιημένο (το πιο πιθανό).

Οπότε θα το φάνε οι αράχνες.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

11 ώρες πριν, Malthador είπε

Switchblades: Rail Cover & Kickstand for Nintendo Switch

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μιας και έχω μονίμως το Gripcase κουμπωμένο επάνω, είτε docked είτε undocked, αλλά όποιος παίζει κατά βάση docked χωρίς τα joycons επάνω στην κονσόλα νομίζω ότι επιβάλλεται να στηρίξει το project.

ποιο gripcase εχεις που μπαινει και στο dock?

χαζό project που ομως συγκέντρωσε κάποιο ενδιαφέρον.

Σχετικά με το dock προσωπικά εχω παραγγείλει να αντικαταστήσω το κέλυφος του. Δεν αερίζεται καλά το switch και δεν επιτρέπει στο skull & co μου να dockάρει.

• Moderators
8 minutes ago, duende said:

ποιο gripcase εχεις που μπαινει και στο dock?

Αυτό της Skull and Co. Μου dockάρει κανονικά, ήμουν από τους τυχερούς.

3 minutes ago, Vagosman said:

χαζό project που ομως συγκέντρωσε κάποιο ενδιαφέρον.

Σχετικά με το dock προσωπικά εχω παραγγείλει να αντικαταστήσω το κέλυφος του. Δεν αερίζεται καλά το switch και δεν επιτρέπει στο skull & co μου να dockάρει.

Εγώ παράγγειλα αυτό, όπως έχω ξαναπεί.

Κέλυφος από που πήρες;

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Αυτό της Skull and Co. Μου dockάρει κανονικά, ήμουν από τους τυχερούς.

Εγώ παράγγειλα αυτό, όπως έχω ξαναπεί.

Κέλυφος από που πήρες;

aliexpress κάτω απο 5€ και μεταφέρεις την πλακέτα απο το μαμά στο κέλυφος.

https://www.aliexpress.com/snapshot/0.html?spm=a2g0s.9042647.0.0.4d214c4d3Zdcz7&orderId=95964789845393&productId=32881287724

Επεξ/σία από Vagosman
  • Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Malthador είπε

Με την ευκαιρία ανάρτησης της σχετικής είδησης περί απουσίας της Sony από την Ε3 2019 θα μοιραστώ "πόνο." Όταν η Ν επί εποχής Iwata ανακοίνωσε πως σταματάει της παρουσιάσεις που θα αντικατασταθούν με ND αλλά θα έχει εκθεσιακό χώρο τότε υπήρξε μια γενική αρνητική αντίδραση από τους εξειδικευμένους δημοσιογράφους του χώρου. Ξεκίνησαν ένα πάρτι παραπληροφόρησης με επικεφαλίδες πως η Ν δεν θα παραστεί στην Ε3 και σε αρκετές από αυτές τις "ειδήσεις" δεν υπήρχε καν η σωστή τοποθέτηση της εταιρίας. Αποτέλεσμα ο Iwata ως τραγική φιγούρα μέσω ενός pre-show να παρουσιάζει τον εκθεσιακό χώρο της Ν στην Ε3. Ακόμα και έτσι υπήρχε κόσμος που αγνοούσε την παρουσία της εταιρίας στην Ε3 ενώ σε Q&A σε συνάντηση με τους μετόχους την ίδια χρονιά δέχτηκε ερώτηση περί απουσίας της Ν από την Ε3. Βέβαια, τα καραγκιοζάκια των διαφόρων ιστότοπων, κατάλαβαν αργά ή γρήγορα πως δεν τα βάζεις με το χέρι που σε ταΐζει και πως η ανάπτυξη των social media θα φέρει αλλαγές που δεν μπορούν να τις αποφύγουν. 

H Sony λοιπόν περνάει σε άλλο επίπεδο αφού δεν πρόκειται να παραστεί καθόλου στην Ε3 ούτε καν με εκθεσιακό χώρο. Κάποιοι βέβαια έσπευσαν να δικαιολογήσουν αυτήν την κίνηση αλλά επί της ουσίας η Sony δεν έχει να δείξει τίποτα παραπάνω από όσα γνωρίζουμε ήδη και επιπλέον προετοιμάζονται για το ps5 όπου τα πράγματα δεν θα είναι τόσο στρωμένα όπως με το ps4 με τις Ν και ειδικά η MS (που αποτελεί και τον άμεσο ανταγωνιστή της) να είναι πολύ καλύτερα διαβασμένες αυτήν την φορά. Η Sony πιστεύω θα επανεμφανιστεί στην Ε3 το 2020 λόγω ps5 εκτός και να επιλέξουν μια παρόμοια πολιτική με την Ν και το κυκλοφορήσουν αρχές/μέσα 2021.

Όσο για τις υπηρεσίες cloud η Ν είναι γνωστό πως ακολουθάει τις τεχνολογικές εξελίξεις μόνο όταν αυτές έχουν διεισδύσει στην πλειοψηφία της μάζας. Το είδαμε με τις υψηλές αναλύσεις, το βλέπουμε τώρα (δυστυχώς) με τις συνδρομητικές υπηρεσίες και πάει λέγοντας. Επιπλέον δεν σημαίνει πως το cloud θα διαγράψει το ενδιαφέρον περί συστημάτων, μπορεί απλά να δημιουργήσει μια παράλληλη αγορά. Ο Phil Spencer όταν ανακοίνωσε την συνδρομητική υπηρεσία του xbox αναφέρθηκε σε δύο δις gamers. Το θέμα είναι πως τα οικοσυστήματα των κονσολών μαζί με αυτό του steam ας πούμε πως φτάνουν τα 300 εκατομμύρια (με το ζόρι). Επομένως το υπόλοιπο που προκύπτει αποτελείται κατά αποκλειστικότητα σε κοινό των smartdevices το οποίο δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο ενδιαφέρεται για πολυπλοκότερα παιχνίδια από'τι έχει συνηθίσει αλλά σίγουρα η πρόσβαση (γιατί αυτό προσφέρει η MS) σε περιεχόμενο κονσόλας έχει ενδιαφέρον, τα υπόλοιπα θα τα δούμε στην πράξη. Εξάλλου και η Ν με το NSW προσπαθεί να χτυπήσει αυτό το κοινό για αυτό και όλη αυτή η σαβούρα στο eshop πέρα από τον γενικότερο σχεδιασμό του συστήματος που ταιριάζει με το σημερινό lifestyle.

12 ώρες πριν, Malthador είπε

Αγόρασα 3 games αξίας 5-6 ευρώ και έχω φάει 1 ευρώ για το καθένα προμήθεια συναλλάγματος, σύνολο 3 ευρώ. :(

Ίσως με την revolut card να μην έχεις τέτοια θέματα στο συνάλλαγμα.

*Δεν θα μου έκανε εντύπωση πως ακόμα και η έλλειψη καρτ στο eshop συνδέεται με την πολιτική της Ν να "περιορίσει" τους κατόχους στο νόμισμα που χρησιμοποιούν. Παράδειγμα αν βγείτε από την Ελλάδα και πάτε σε μια άλλη Ευρωπαϊκή χώρα θα προσέξετε πως τα golden coins συνεχίζουν να υφίστανται. Ο διαχωρισμός γίνεται μόνο όταν αλλάζει το νόμισμα.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2
  • Thanks 2

Αν και μικρη εταιρια κανει τρομερη δουλεια.Αντε να φερουν και το ps4 στο cross platform.Το paladins εγινε  απο χτες  ακομα καλυτερο που εβαλαν το gyro control και δουλευει απιστευτα καλα και εχει και camera reset button.Δεν ειναι στο επιπεδο του splatoon αλλα πιστευω ειναι πολυ κοντα.

• Like 6

Pokemon Let's go πηρε κανεις;
Δεν εχω ασχοληθει ποτε μου με pokemon, τα παιδια μονο ασχολουνται, δεν εχω καταλαβει τις διαφορες που εχει αυτο το παιχνιδι απο το core που περιμενουμε.

Το gameplay του warframe φαινεται πολυ καλο στο switch.Δυσκολα θα πιστευε κανεις οτι αυτο το game θα ετρεχε στο switch τοσο καλα.Στα extra θετικα θα εχει απο day one motion control,in build voice chat χωρις το smartphone app και ολο το περιεχομενο που εχουν δωσει μεχρι τωρα στο pc.Οποιος θελει θα μπορει να μεταφερει και το progression του στο switch.

• Like 2

Αυτό το cross platform multi και progression μου ακούγεται πραγματικά απίστευτα τρελό. Δεν θα το περίμενα ποτέ για κανέναν λόγο από την nintendo και όμως είναι εδώ. Ζούμε πραγματικά περίεργες εποχές στο gaming (άσχετα αν είναι γενικότερο το θέμα). 

• Like 1

• Moderators

Πήρα κάτι πραγματάκια από aliexpress:

Αυτό, αυτό, αυτό και αυτό για το 3DS μου. Θέλω να μου πει κάποιος που έχει «εγχειρήσει» το NSw του ή το dock, τι κατσαβιδάκια και τι εργαλεία θα χρειαστώ για να κάνω τη δουλειά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...