Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
6 minutes ago, mansa2k said:

*για την ώρα ανήκει στα FE: Fates με 2,85 εκατομμύρια πωλήσεις

Μία μικρή διόρθωση: το Fates είναι δύο games επί της ουσίας και οι πωλήσεις είναι combined, οπότε τεχνικά μιλώντας το Awakening είναι το πιο εμπορικό FE ever όντας stand-alone game. Κατά τ' άλλα συμφωνώ με όλα τα υπόλοιπα. Ειδικά το Three Houses αν το χειριστούν σωστά εύκολα μπορεί να πιάσει 3-4m πωλήσεις.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

43 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μία μικρή διόρθωση: το Fates είναι δύο games επί της ουσίας και οι πωλήσεις είναι combined, οπότε τεχνικά μιλώντας το Awakening είναι το πιο εμπορικό FE ever όντας stand-alone game. Κατά τ' άλλα συμφωνώ με όλα τα υπόλοιπα. Ειδικά το Three Houses αν το χειριστούν σωστά εύκολα μπορεί να πιάσει 3-4m πωλήσεις.

Ο αρχικός σχεδιασμός και κατά επέκταση εμπορικός προέβλεπε δύο εκδόσεις  αλλά αυτό δεν σημαίνει πως (*εμπορικά) διαφοροποιούνται. Η διαφοροποίηση θα γινόταν δεκτή αν κυκλοφορούσαν τουλάχιστον σε χρονική απόσταση μεταξύ τους και όχι την ίδια μέρα. Είναι σαν να λέμε πως για το επερχόμενο TH οι πωλήσεις θα πρέπει να διαιρεθούν στα τρία κάτι που φυσικά δεν ισχύει.

Θελω να δω ποτε θα σταματησουν να βαζουν στο coming soon στο eshop μπουρδες games οπως τη χειρομαντια που ουτε για smartphone δεν θα το αγοραζε κανεις και παιχνιδακια που λιγο πολυ εχουν ζητηση σκανε shadow drops  μολις γινουν playable.Αυριο ερχεται το smite.Μoba με ηρωες και θεους αλλα αν και νομιζω οτι στο pc το εχουν σαν free game εδω θα εχει 23€ με πακετο διαμαντακια και αλλες βλακειες για το shop  που εχουν τα free games. Ελπιζω να το κανουν σαν τo paladins οπου μετα απο 1 μηνα που εγινε free γεμισε το game κοσμο.

3 ώρες πριν, chek2fire είπε

Έχω να ασχοληθώ με τη σειρά πολλά χρόνια, ουσιαστικά είχα παίξει τα Yellow και Silver στην εποχή τους (και το Pokemon Stadium του N64 αν μετράει).

Έπειτα από όσα έχω δει αποφάσισα να αγοράσω το Let's Go μιας και θέλω κάτι να με μπάσει στο κλίμα πριν το core game που θα έρθει το 2019.

Νομίζω είναι ιδανικό για αυτό το σκοπό μιας και νιώθω ότι έχει πάει αργά για να ασχοληθώ με την πολυπλοκότητα που απέκτησε η σειρα στην πορεία.

Δεν είμαι σίγουρος οτι ικανοποιεί αυτούς που έχουν παίξει και τα πιο πρόσφατα μα σαν γνωριμία ή υπενθύμιση στη σειρά νομίζω πως λειτουργεί άψογα.

Σκέψεις;

• Like 1

4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το The Adventures of Elena Temple λέει τίποτα; Ή μέχρι και τα €2 που κοστίζει θα τα κλαίω;

Αν το πάρεις πες και σε μένα. Γενικά αν βρεις μέσα στη σαβούρα κάτι να αξίζει κάνε μια αναφορά γιατί έχω σταματήσει να ψάχνω στον σκουπιδότοπο του store. 

• Like 1

• Moderators
Just now, james9tito said:

Αν το πάρεις πες και σε μένα. Γενικά αν βρεις μέσα στη σαβούρα κάτι να αξίζει κάνε μια αναφορά γιατί έχω σταματήσει να ψάχνω στον σκουπιδότοπο του store. 

Δεν μπαίνω καν στο store πλέον εγώ για να σερφάρω, είναι μόνο για μαζόχες αυτό το έκτρωμα. Τσεκάρω από site τις προσφορές κι αν δω κάποιο που μου κάνει κλικ βλέπω την τιμή του στην Αφρική αν μου κάνει και το τσιμπάω.

• Moderators

Switchblades: Rail Cover & Kickstand for Nintendo Switch

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει μιας και έχω μονίμως το Gripcase κουμπωμένο επάνω, είτε docked είτε undocked, αλλά όποιος παίζει κατά βάση docked χωρίς τα joycons επάνω στην κονσόλα νομίζω ότι επιβάλλεται να στηρίξει το project.

Εάν το έκανα backed θα πήγαινα καρφί για το Cocobolo μιας και είμαι επηρεασμένος από το Better Call Saul. :P

----------------------------------------------------------------

Επειδή τώρα παρατήρησα στο statement της κάρτας μου ότι την πάτησα, να σας επιστήσω την προσοχή: όταν ψωνίζετε από store που έχει διαφορετικό νόμισμα από το Ευρώ (Ν. Αφρική, Νορβηγία, Ρωσσία κοκ) η τράπεζα χρεώνει έξοδα συναλλάγματος. Και επειδή οι καραγκιόζηδες στην Ν δεν έχουν βάλει cart και αναγκαζόμαστε να ψωνίζουμε τα games ένα ένα, αυτό σημαίνει ότι κάθε φορά χρεώνονται έξοδα συναλλάγματος.

Αγόρασα 3 games αξίας 5-6 ευρώ και έχω φάει 1 ευρώ για το καθένα προμήθεια συναλλάγματος, σύνολο 3 ευρώ. :(

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nintendo Embraces Opportunity To Share New Games At E3 2019 As Sony Opts Out

Χμ...

------------------------------------------------

Technical Infrastructure For Nintendo To Stream Games Outside Of Japan "Doesn't Exist"

Κι εγώ ονειρεύομαι υπηρεσίες τύπου Geforce Now... :(

Επεξ/σία από Malthador

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Κι εγώ ονειρεύομαι υπηρεσίες τύπου Geforce Now... :(

Προς το παρόν οι υπηρεσίες είναι τύπου NES Now. Για τύπου GeForce Now να μη θέλουμε κανα-δυο δεκαετίες?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...