anarchy79 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 50 λεπτά πριν, panther_512 είπε Διευθυντής Εργοστασίου 😁 Θες να με προσλαβεις να παίζουμε διπλο ? Χαχαχα
chek2fire Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 15 ώρες πριν, Malthador είπε Το θεωρώ εξαιρετικά απίθανο να δουλεύει με Χ360 gamepad. Το 8bido είναι bluetooth adapter, ενώ το Χ360 χρησιμοποιεί proprietary πρωτόκολλο. Για το lag που ρωτάς, προσωπικά παρατηρώ lag και στο official Pro Controller, οπότε δεν περιμένω το 8bitdo να είναι lag-free, χωρίς να το έχω δοκιμάσει. Τεράστια πίπα θα είναι, αλλά ο Reynolds είναι πάντα μια μικρή θεότητα από μόνος του. πάντως εγώ το περιμένω πως και πως έχει γίνει χαμός με το trailer στο internet
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, chek2fire said: πάντως εγώ το περιμένω πως και πως έχει γίνει χαμός με το trailer στο internet Ο Arlo αντικατοπτρίζει τέλεια τις σκέψεις μου. Ειδικά όσα λέει στην αρχή του βίντεο είναι ακριβώς αυτά που σκεφτόμουν τόσο καιρό από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ταινία μέχρι και χθες που είδα το τρέιλερ. Wtf δηλαδή, εντελώς bold move, τους το δίνω αυτό. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από Malthador
EverythingYouBelieve Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Αναρωτιέμαι αν αυτή η πιο ρεαλιστική απεικόνιση της ταινίας θα βρίσκεται και στο core pokemon που θα βγει το 2019... Πιστεύω δεν είναι τυχαίο που lets go και ταινία θα βγουν σε κοντινό διάστημα μεταξύ τους, μάλλον θέλουν να κόψουν αντιδράσεις από τον κόσμο.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Ο Arlo αντικατοπτρίζει τέλεια τις σκέψεις μου. Ειδικά όσα λέει στην αρχή του βίντεο είναι ακριβώς αυτά που σκεφτόμουν τόσο καιρό από τη στιγμή που ανακοινώθηκε η ταινία μέχρι και χθες που είδα το τρέιλερ. Wtf δηλαδή, εντελώς bold move, τους το δίνω αυτό. Εγώ είδα το τρέιλερ με την λογική ότι θα δω απλά μια σαχλα και με εξέπληξε ευχάριστα! Δείχνει να είναι καλή σαχλα και με σεβασμό στο source material! Θέλει αρχιδια για να κάνεις κάτι τέτοιο ειδικά όταν μιλάμε για Pokémon. 2
Mistwalker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Η madelyn αντιγραφη του ghost and goblin εχει επιτελους release date στις 6/12 και απο την platinum εκτος απο το bayo 3 θα φερει αλλα 2 games οπου σε ολα ασχολειται ο kamiya.Αν θα ειναι New projects ή ports κανεις δεν ξερει αλλα φαινεται να εχουν στοχο το 19.
Misokatsu64 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Εχω ενα κουπονι δωρου στα 110 ευρω και σκεφτομαι να τσιμπησω ξανα το Switch. Να το παρω τωρα η να περιμενω την μαυρη Παρασκευη; Φοβαμαι οτι θα παιζει να μην υπαρχουν κομματια μετα. 1
non-serviam Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Misokatsu64 είπε Εχω ενα κουπονι δωρου στα 110 ευρω και σκεφτομαι να τσιμπησω ξανα το Switch. Να το παρω τωρα η να περιμενω την μαυρη Παρασκευη; Φοβαμαι οτι θα παιζει να μην υπαρχουν κομματια μετα. WTF? Προδότης; 😜 Πάντα παίζει και το εξωτερικό (βλέπε Αμαζον) που θα το κάνει παραγγελία με την τότε τιμή και μετά απλά θα περιμένεις να το πάρεις, ακόμα και αν δεν έχουν εκείνη τη στιγμή κομμάτια. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2018 από non-serviam
EverythingYouBelieve Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 ΟΛΕ! http://www.nintendolife.com/news/2018/11/the_switch_eshop_finally_adds_search_filters_for_genre_price_range_and_more 1
mansa2k Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2018 -Η ταινία pokemon μια χαρά μου φάνηκε αν και δεν είμαι και φίλος της σειράς. Παρόλο που το 33% της Pokemon Company ανήκει στην Ν δεν υπήρξε η παραμικρή αναφορά στην εταιρία στο trailer. -H N πρόσθεσε νέα φίλτρα στο search του eshop, άντε μόνο σχεδόν δύο χρόνια χρειάστηκαν να το καταφέρουν. -Tα Game Awards 2018 δεν έχουν παρά μια ελάχιστη παρουσία από Ν τίτλους στις υποψηφιότητες. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ; Μάλλον επειδή στηρίχτηκαν στις μεταφορές για φέτος. Τι νέα στούντιο και σαχλαμάρες, μόνο η MS κάνει κάτι τέτοια που ανακοίνωσε αλλά δύο εξαγορές. Η μεγαλοεταιρία μπορεί να συνεχίσει να στηρίζεται σε υπηρεσίες (λολ), μεταφορές, προώθηση και επιπρόσθετο περιεχόμενο. Για να δείξουν κάποια παρουσία τα έσκασαν για να προβάλουν το octopath traveler. -Fire Emblem Heroes Revenue for October Blazes Past $17 Million Worldwide, (Sensor Tower Store Intelligence figures show that the strategy RPG has been responsible for approximately 72 percent of the company’s mobile game revenue to date in 2018). Εντάξει τα έχω ξαναγράψει, o Miyamoto παραδέχτηκε ότι το SMR απέτυχε, το ίδιο και το AC:PC και πιθανόν έρχεται η σειρά του MKTour. Με αυτήν την ταχύτητα και επιτυχία θα πρέπει να προσέξουν μην πάθουν και τίποτα. Ως προς την επιτυχία του FE: H συνεχίζει να έχει ενδιαφέρον κατά πόσο θετικά θα επηρεάσει ως προς τις πωλήσεις το επερχόμενο FE: TH εφόσον φυσικά καταλήξει και αξιόλογο παιχνίδι.
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 13 hours ago, Mistwalker said: Η madelyn αντιγραφη του ghost and goblin εχει επιτελους release date στις 6/12 και απο την platinum εκτος απο το bayo 3 θα φερει αλλα 2 games οπου σε ολα ασχολειται ο kamiya.Αν θα ειναι New projects ή ports κανεις δεν ξερει αλλα φαινεται να εχουν στοχο το 19. Απλούστατο: 101 remaster + 102 1
Misokatsu64 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, non-serviam είπε WTF? Προδότης; 😜 Πάντα παίζει και το εξωτερικό (βλέπε Αμαζον) που θα το κάνει παραγγελία με την τότε τιμή και μετά απλά θα περιμένεις να το πάρεις, ακόμα και αν δεν έχουν εκείνη τη στιγμή κομμάτια. Μην στεναχωριεσαι, τα νεα παιχνιδια του Dreamcast τα αγοραζω με αμειωτο ενδιαφερον Στο εξωτερικο μενω βασικα και μαλλον θα περιμενω λιγο αλλιως μπορει να κρατησω το κουπονι για τα επομενα DC παιχνιδια
jon_pallis Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 5/11/2018 στις 9:36 ΠΜ, jon_pallis είπε νομίζω ναι της ugreen (usb 2.0) από amazon.de έχει 10.99€ Τσίμπησα το ugreen usb 3.0 στα 14.99€ Να επιβεβαιώσω ότι το usb to ethernet adapter της ugreen (usb3.0) δουλεύει κανονικά. Σε vdsl 50Mbps είδα 40Mbps - δεν τα λες και άσχημα. Ερώτηση: τελικά οι διπλοί gold points για το Smash ισχύουν μόνο για την digital έκδοση? Edit: έστειλα στην cd media (fb) και μου είπαν οτι διπλοι πόντοι μόνο στις digital εκδοσεις. Επεξ/σία 14 Νοεμβρίου 2018 από jon_pallis
chek2fire Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 άλλος ένας τίτλος που δεν έχει αναφερθεί καθόλου έδω μέσα και που τρέχει άψογα με πανέμορφα γραφικά συν το πολύ πλούσιο περιεχόμενο του είναι το Rayman Legends. στα λεφτά που το βρίσκεις τώρα νομίζω αξίζει με χίλια το game 3
mansa2k Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) To trailer της ταινίας Pokemon ξεπέρασε τα 30 εκατομμύρια προβολές. Εφόσον η κυκλοφορία του επερχόμενου core τίτλου της σειράς συμπέσει κοντά ή παράλληλα με την ταινία τότε μπορεί να υπάρξει τεράστια δυναμική για την ενίσχυση των πωλήσεων του NSW. Γενικώς του χρόνου έχει πολύ δυνατά χαρτιά η Ν. H νέα περιπέτεια του Yoshi δύσκολα τα ξεπεράσει τα 3,36 εκατομμύρια της DS έκδοσης. Όσα έχουν δείξει ως τώρα δείχνουν μια αναπροσαρμογή αφού ο αρχικός σχεδιασμός κρίθηκε ακατάλληλος. Συγκεκριμένα η αρχική εναλλαγή της πίστας, που ήταν εφικτή μόνο στο διπλό ενώ στο μονό έπρεπε να ξαναπαίξεις την πίστα από την ανάποδη, φαίνεται πως καταργήθηκε μετά από την τελευταία παρουσίαση. Κατά την γνώμη μου έπρεπε να ακολουθήσουν τον σχεδιασμό των SM 3D Land/World που θα ταίριαζε πολύ περισσότερο. Επίσης το ίδιο στυλ θα ταίριαζε και στο Wario Land. Το FE: TH πιστεύω ότι θα καταφέρει να γίνει ο εμπορικότερος τίτλος της σειράς (*για την ώρα ανήκει στα FE: Fates με 2,85 εκατομμύρια πωλήσεις) και σε μικρότερο χρονικό διάστημα συγκριτικά με το SMO που χρειάστηκε σχεδόν ένα χρόνο. H υβριδικότητα του NSW και η επιτυχία του FE: Heroes στις smartdevices δίνουν εξαιρετική δυναμική στην σειρά και το μόνο που μπορεί να σταθεί πρόβλημα είναι εάν το FE: TH δεν εντυπωσιάσει γενικότερα ως παιχνίδι. Το Luigi's Mansion 3 έχει τα φόντα μετά από την επιτυχία του προκατόχου στο 3DS με 5,75 εκατομμύρια πωλήσεις. Η υβριδικότητα ενισχύει πάλι την δυναμική πέρα από την ήδη υπάρχουσα της σειράς αλλά και πάλι θα εξαρτηθεί από το παιχνίδι στο σύνολο του. Το Animal Crossing μετά τα 11,94 εκατομμύρια του προκάτοχου στο 3DS θα πρέπει να προσπαθήσει πολύ η Ν για να τα κάνει σαλάτα. Γενικώς η δυναμική είναι αρκετά μεγάλη και δεν περιορίζεται σε μεταφορές και μόλις δύο τίτλους όπως φέτος. Αν η Ν είχε περισσότερα στούντιο δεν θα υπήρχαν τα φετινά παρατράγουδα. Βασικά αν δεν είχε αυτό το χάλι eshop, το έκτρωμα του NSO, κάποιες προσθήκες/βελτιώσεις στο OS και χαμηλότερες τιμές στα ψηφιακά παιχνίδια τότε προφανώς θα ήταν πολύ καλύτερα. Τέλος, μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη σε γενικές γραμμές για όσα αναφέρονται σχετικά με την βιομηχανία: Nintendo Wii Caught Lightning In A Bottle, Can Intellivision Amico Do The Same? Επεξ/σία 15 Νοεμβρίου 2018 από mansa2k 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις