EverythingYouBelieve Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Το μόνο official adapter είναι αυτό της HORI που είναι στα 35 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2018 BETHESDA EXPLAINS WHY THEY DIDN'T SUPPORT NINTENDO IN THE PAST, SAYS NINTENDO REQUESTED LESS VIOLENT GAMES, AND SHOOTS DOWN PORT REQUESTS Finally, were are some quick tidbits that were shared about potential projects. - Bethesda knows people want Fallout 3 on Switch - Hines says that remasters/ports these types of projects are unlikely - this is because it takes a lot of work to get older games working on new platforms - Bethesda's dev teams are more interested in working on new projects Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Τρίχες, κανένα από τα δύο δεν δουλεύει. Άμα βρείτε κανένα γύρω στο 10ευρω που να δουλεύει με το NSw σφυρίχτε το. Οπ, τώρα το είδα αυτό. Θα το ψάξω από Κίνα μεριά. Δουλεύει στάνταρ αυτό; Ναι,το εχω και δουλευει μια χαρα.Η ugreen εχει official store στο aliexpress. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Το μόνο official adapter είναι αυτό της HORI που είναι στα 35 ευρώ; νομίζω ναι 11 ώρες πριν, Malthador είπε Τρίχες, κανένα από τα δύο δεν δουλεύει. Άμα βρείτε κανένα γύρω στο 10ευρω που να δουλεύει με το NSw σφυρίχτε το. Οπ, τώρα το είδα αυτό. Θα το ψάξω από Κίνα μεριά. Δουλεύει στάνταρ αυτό; της ugreen (usb 2.0) από amazon.de έχει 10.99€ Τσίμπησα το ugreen usb 3.0 στα 14.99€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Στις 3/11/2018 στις 6:58 ΜΜ, Malthador είπε Nintendo’s site seemingly reveals that YouTube app is coming to Switch next week Μεγάλη είδηση αυτό, κονσόλα νέας γενιάς να μην έχει YouTube και netflix και να χαιρόμαστε που επιτέλους το ένα θα μπει. Ολεεεεεε Το smash μου φαίνεται τέρμα βαρετό αλλά τα παιδιά παίζουν τρελό ξύλο με αυτο στο wiiu. Καλά που πήρα σε προσφορά το just dance από τον Κωτσόβολο και ανάβει το switch (πάλι από τα παιδιά) αλλιώς θα το είχαν φάει οι αράχνες το switch φέτος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 18 ώρες πριν, kagouras είπε Το άρχισα εχθές έπαιξα κάνα 3 ώρες portable ,( έχω παίξει τσ πάντα από Diablo από το πρώτο και έχω το Diablo σε όποια πλατφόρμα έχει κυκλοφορήσει) τα γραφικά είναι πολυ decent τι game τρέχει flawless χωρίς drops έχει πολλά εφέ όπως στην έκδοση στο pc και στις κονσόλες ίσως έχουν αφερεσει κάποια τα οποία δεν τα καταλαβαίνεις και απλα παρατήρησα ότι υπάρχει μια μικρή θολούρα στους χαρακτήρες ανεπεσθητη που το αμύητο μάτι δεν θα προσέξει ποτέ εκεί πρέπει να είναι και ο μοναδικός συμβιβασμός που εκαναν στα γραφικα.κατα τα άλλα το παιχνίδι είναι άψογο το συνυστω ανεπιφύλακτα σε όλους . Θολούρα στο portable; Σε dock ναι γιατι ειναι στα 960p. Σε φορητό προσωπικά δεν μπορώ να το παίξω ειναι ολα πολύ μικρά. Το εβαλα μονο και μονο για να δω τον νεκρομανσερ. Ο χειρισμός χωρις ποντίκι με δυσκολεύει πολύ και τα μενου αισθάνομαι οτι μου στερούν ελευθερία. Παραμένει βέβαια καλό πορτ αν και παιχνίδι 7ετιας πλέον; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, orck said: Μεγάλη είδηση αυτό, κονσόλα νέας γενιάς να μην έχει YouTube και netflix και να χαιρόμαστε που επιτέλους το ένα θα μπει. Ολεεεεεε Για μένα είναι απαραίτητο να υπάρχουν youtube και browser στις gaming συσκευές μου. Θέλω να αλλάζω άμεσα εφαρμογή για να βλέπω tips στο game που παίζω εκείνη τη στιγμή. Ήταν τεράστια έλλειψη εξαρχής και το έχω κράξει πολλές φορές, τώρα που μπαίνει όμως δεν μπορώ παρά να το επικροτήσω. Πάντως δεν ξέρω κατά πόσο το βάρος της έλλειψης τέτοιων apps πέφτει στην Ν ή στην εκάστοτε εταιρεία. 3 hours ago, orck said: Καλά που πήρα σε προσφορά το just dance από τον Κωτσόβολο και ανάβει το switch (πάλι από τα παιδιά) αλλιώς θα το είχαν φάει οι αράχνες το switch φέτος. Αξίζει; Είχαμε πάει σε ένα παιδικό πάρτυ χθες και ο μικρός που δεν χορεύει ποτέ, δεν έβαλε κώλο κάτω με το Just Dance. Πόσο το πήρες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Για μένα είναι απαραίτητο να υπάρχουν youtube και browser στις gaming συσκευές μου. Θέλω να αλλάζω άμεσα εφαρμογή για να βλέπω tips στο game που παίζω εκείνη τη στιγμή. Ήταν τεράστια έλλειψη εξαρχής και το έχω κράξει πολλές φορές, τώρα που μπαίνει όμως δεν μπορώ παρά να το επικροτήσω. Πάντως δεν ξέρω κατά πόσο το βάρος της έλλειψης τέτοιων apps πέφτει στην Ν ή στην εκάστοτε εταιρεία. Αξίζει; Είχαμε πάει σε ένα παιδικό πάρτυ χθες και ο μικρός που δεν χορεύει ποτέ, δεν έβαλε κώλο κάτω με το Just Dance. Πόσο το πήρες; Ηταν προσφορα απο Κωτσοβολο που το διαφημιζαν για 10ευρω αλλα στο ταμειο ζητησαν μονο 5ευρω, εαν ψαξεις θα δεις οτι το αναφερουν μερικα παιδια. Το εχουν λιωσει λεμε, γυμναστικη κανονικη. Και δεν το περιμενα καθολου, το ειχα στην ακρη αρκετο καιρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Εχει παιξει κανεις το Moonlighter να μας πει εντυπωσεις? edit Ακυρο τελικα.Ειδα οτι ειναι roguelike οποτε το προσπερναω.Ειχα την εντυπωση οτι ηταν στυλ zelda. Παντως παιζω αυτον τον καιρο dark souls και doom.Kαι τα 2 απολαυση πραγματικα. Το dark souls ειναι εθισμος.Συνεχιζω να προτιμω το συστημα μαχης του bloodborne παντως. Επεξ/σία 5 Νοεμβρίου 2018 από dekulinkgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2018 To moonlighter με ποιο μοιάζει δηλαδή; Κ εγώ είχα την εντύπωση ότι μοιάζει με ζελντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 9 ώρες πριν, orck είπε Ηταν προσφορα απο Κωτσοβολο που το διαφημιζαν για 10ευρω αλλα στο ταμειο ζητησαν μονο 5ευρω, εαν ψαξεις θα δεις οτι το αναφερουν μερικα παιδια. Το εχουν λιωσει λεμε, γυμναστικη κανονικη. Και δεν το περιμενα καθολου, το ειχα στην ακρη αρκετο καιρο. Υπαρχει ακόμα η προσφορα ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, anarchy79 είπε Υπαρχει ακόμα η προσφορα ? Όχι, ήταν πριν αρκετό καιρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 7 ώρες πριν, anarchy79 είπε Υπαρχει ακόμα η προσφορα ? Νομίζω πως όχι. Το έχει ακόμη στα 10 ευρώ αλλά δεν είμαι σίγουρος ότι υπάρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 11 ώρες πριν, anarchy79 είπε Υπαρχει ακόμα η προσφορα ? Υποθέτω ότι μιλάς για το Just Dance 2017 που το έχει ακόμα στα 10 ευρώ, το βγάζει διαθέσιμο μόνο στην Καρδίτσα. Αν πάρεις τηλέφωνο απευθείας στο μαγαζί της Καρδίτσας με λίγο μπλα-μπλα και τύχη θα σε αφήσουν να κάνεις παραγγελία και να σου έρθει σε κοντινό σου μαγαζί. Το πολύ να πληρώσεις άλλα 4 που είναι τα μεταφορικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2018 Για άλλη μια φορά να πω ότι το attack of titans 2 είναι φοβερό action game. Αν μάθεις τον μηχανισμο για το attack στην κυριολεξία είναι απόλαυση να σκοτώνεις titan. Τρέχει και άψογα αν και σε κάποια ιδιαίτερα σημεία με πάρα πολλα npc πέφτουν τα frame του αλλά αυτό είναι αρκετά σπάνιο. Γενικά δείτε τον οπωσδήποτε. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις