Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

2 ώρες πριν, papp0us είπε

Ο Browser πάει για 2020;

Ε o browser θέλει λίγη δουλίτσα ακόμη. Δεν είναι και τόσο απλό. Τόσες τεχνολογίες να υποστηρίξει, τόσες τρύπες να αφήσουν ανοιχτές για την κοινότητα.·:p

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η Blizzard έπρεπε να περιμένει τις αντιδράσεις που ακολούθησαν. Από την μια καταλαβαίνω τους φίλους της εταιρίας από την άλλη δεν υπήρχε περίπτωση κάποια στιγμή να μην κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε smartdevices. Υπάρχουν αρκετοί κλώνοι του παιχνιδιού και έχοντας ασχοληθεί με έναν παλιότερα (δεν θυμάμαι καν το όνομα) άνετα ταιριάζει το συγκεκριμένο είδος με την οθόνη αφής. Είναι σαν να χρησιμοποιείς arcade stick για να παίξεις κάποιο fighting game. Το λάθος της Blizzard ήταν πως δεν έπρεπε να το ανακοινώσουν σε μια έκθεση που προορίζεται για το φανατικό κοινό της. 

Αν κάποιος έχει αγοράσει το παιχνίδι έχω μια σχετική ερώτηση: Είναι τα γραφικά στην ποιότητα όπως απεικονίζονται στις εικόνες που υπάρχουν στο eshop για το D3? 

Το άρχισα εχθές έπαιξα κάνα 3 ώρες portable ,( έχω παίξει τσ πάντα από Diablo από το πρώτο και έχω το Diablo σε όποια πλατφόρμα έχει κυκλοφορήσει) τα γραφικά είναι πολυ decent τι game τρέχει flawless χωρίς drops έχει πολλά εφέ όπως στην έκδοση στο pc και στις κονσόλες ίσως έχουν αφερεσει κάποια τα οποία δεν τα καταλαβαίνεις και απλα παρατήρησα ότι υπάρχει μια μικρή θολούρα στους χαρακτήρες ανεπεσθητη που το αμύητο μάτι δεν θα προσέξει ποτέ εκεί πρέπει να είναι και ο μοναδικός συμβιβασμός που εκαναν στα γραφικα.κατα τα άλλα το παιχνίδι είναι άψογο το συνυστω ανεπιφύλακτα σε όλους .

• Thanks 1

2 ώρες πριν, Vagosman είπε

Αξιοπρεπές Πορτ βέβαια το D3 στο switch

ναι έχω διαβάσει τα καλύτερα

35 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Η Blizzard έπρεπε να περιμένει τις αντιδράσεις που ακολούθησαν. Από την μια καταλαβαίνω τους φίλους της εταιρίας από την άλλη δεν υπήρχε περίπτωση κάποια στιγμή να μην κυκλοφορήσει το παιχνίδι σε smartdevices. Υπάρχουν αρκετοί κλώνοι του παιχνιδιού και έχοντας ασχοληθεί με έναν παλιότερα (δεν θυμάμαι καν το όνομα) άνετα ταιριάζει το συγκεκριμένο είδος με την οθόνη αφής. Είναι σαν να χρησιμοποιείς arcade stick για να παίξεις κάποιο fighting game. Το λάθος της Blizzard ήταν πως δεν έπρεπε να το ανακοινώσουν σε μια έκθεση που προορίζεται για το φανατικό κοινό της. 

την δευτέρα που ανοίγουν τα χρηματιστήρια βλέπω  χαμό, δεν γίνετε αυτό που έκανε .... Σε παρουσίαση που οι άλλοι είναι pc gamers  και σε έχουν πληρώσει για να την δουν ανακοινώνεις mobile game :D ας έλεγαν τουλάχιστον ετοιμάζουμε το d4 και μέχρι τότε..... 

Καλησπερα

Χρησιμοποιεί κανενας σας usb to ethernet adapter πέρα απο τα official ?

Αναζητω κάποια πιο οικονομικη λύση αλλά επειδή είναι θέμα το chipset του adapter βρηκα μονο αυτο ως συμβατο.

https://www.techstores.gr/adapter-trendnet-usb-3-0-to-1-gbit-ethernet-adapter.html

Καποια άλλη πρόταση?

• Moderators
4 minutes ago, jon_pallis said:

Καλησπερα

Αναζητω κάποια πιο οικονομικη λύση αλλά επειδή είναι θέμα το chipset του adapter βρηκα μονο αυτο ως συμβατο.

https://www.techstores.gr/adapter-trendnet-usb-3-0-to-1-gbit-ethernet-adapter.html

Καποια άλλη πρόταση?

Έχω ένα Apple και ένα μάρκα-μ'έκαψες, παίζει να δουλεύουν; 

Δεν το είχα σκεφτεί ότι μπορεί να δουλεύουν κάποια πέρα των official... 

Γιατί λεφτά για το official δεν δίνω. Θα δοκιμάσω και θα ενημερώσω. 

7 λεπτά πριν, Malthador είπε

Στο reddit μιλάνε για πολλά που δουλεύουν αλλά έχουν ενα συγκεκριμένο chipset

Εγω εχω ενα της approx (usb 3.0/Gigabit) και δυστυχώς δεν δουλεύει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, jon_pallis είπε

Καλησπερα

Καποια άλλη πρόταση?

Μετα απο ερευνα στο internet κατεληξα σε αυτο:https://www.amazon.co.uk/UGREEN-Gigabit-Network-Ethernet-1000Mbps/dp/B00MYTSN18

Νομιζω οτι φοραει το ιδιο chipset με τον official.Προσεχε γιατι υπαρχει και σε usb 2.0.Εσυ θα παρεις usb 3.0.Στο aliexpress μου βγηκε στα 11 ευρω.

Επεξ/σία από parlapipas25

36 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε

Μετα απο ερευνα στο internet κατεληξα σε αυτο:https://www.amazon.co.uk/UGREEN-Gigabit-Network-Ethernet-1000Mbps/dp/B00MYTSN18

Νομιζω οτι φοραει το ιδιο chipset με τον official.Προσεχε γιατι υπαρχει και σε usb 2.0.Εσυ θα παρεις usb 3.0.Στο aliexpress μου βγηκε στα 11 ευρω.

Το εχω δει κι εγώ αυτό. Απλά έλεγα να αγορασω απο Ελλαδα. Παρέλειψα να το πω στο αρχικό post. 

• Moderators
2 hours ago, Malthador said:

Τρίχες, κανένα από τα δύο δεν δουλεύει.

Άμα βρείτε κανένα γύρω στο 10ευρω που να δουλεύει με το NSw σφυρίχτε το.

59 minutes ago, parlapipas25 said:

Στο aliexpress μου βγηκε στα 11 ευρω.

Οπ, τώρα το είδα αυτό. Θα το ψάξω από Κίνα μεριά. Δουλεύει στάνταρ αυτό;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...