duende Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 μονο εμενα μου φαινεται ο,τι πιο βαρετο σε παιχνιδι? εχεις 2 ομαδες και παιζεις ξυλο μεχρι να πεσει ο αντιπαλος απο τη πλατφορμα. so what? οκ καταλαβαινω οτι με τοσους χαρακτηρες να διαλεξεις και παιζοντας παρεα, θα εχει τη πλακα του, αλλα μεχρι εκει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 minutes ago, duende said: μονο εμενα μου φαινεται ο,τι πιο βαρετο σε παιχνιδι? εχεις 2 ομαδες και παιζεις ξυλο μεχρι να πεσει ο αντιπαλος απο τη πλατφορμα. so what? οκ καταλαβαινω οτι με τοσους χαρακτηρες να διαλεξεις και παιζοντας παρεα, θα εχει τη πλακα του, αλλα μεχρι εκει. Ε, αυτό που είπα πιο πριν, αν δεν σε αγγίζουν τα fighting games δεν θα σε αγγίξει κι αυτό. Αν δεν σου αρέσει το genre δεν θα δεις το φως το αληθινό με το Smash. Ότι ισχύει για όλα τα games δηλαδή. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
duende Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Malthador είπε Ε, αυτό που είπα πιο πριν, αν δεν σε αγγίζουν τα fighting games δεν θα σε αγγίξει κι αυτό. Αν δεν σου αρέσει το genre δεν θα δεις το φως το αληθινό με το Smash. Ότι ισχύει για όλα τα games δηλαδή. τα fighting games ειναι αυτα που παιζω πιο πολυ απ'ολα. ο,τι tekken, soul calibur, injustice, mortal kobmat, street fighter κλπ εχει βγει τα εχω λιωσει. το συγκεκριμενο ειδος δε μου "καθεται" παντως..ισως επειδη παιζω single player? πιθανον..ειναι μια κατηγορια απο μονο του παντως Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από duende Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 20 minutes ago, duende said: τα fighting games ειναι αυτα που παιζω πιο πολυ απ'ολα. ο,τι tekken, soul calibur, injustice, mortal kobmat, street fighter κλπ εχει βγει τα εχω λιωσει. το συγκεκριμενο ειδος δε μου "καθεται" παντως..ισως επειδη παιζω single player? πιθανον..ειναι μια κατηγορια απο μονο του παντως Σε όλα αυτά που ανάφερες το Smash είναι δέκα σκαλοπάτια επάνω στο κομμάτι το gameplay. Σε κάθε περίπτωση αν παίζεις αποκλειστικά και μόνο single player, λογικό είναι να το βρίσκεις βαρετό το Smash, δεν είναι για πάνω από 5-10 ώρες ενασχόληση. Ωστόσο, πόσο gametime έχεις σπαταλήσει στα υπόλοιπα που γράφεις και ΔΕΝ τα βρήκες βαρετά; Δηλαδή έχεις παίξει πάνω από 10 ώρες single player Tekken και δεν βαρέθηκες; Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kagouras Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Έλα να κανουμε team-up σιγά σιγά για Diablo 3 πάω να παραλάβω σε λίγο ..! Όποιος θελει με κάνει add Panikos Nintendo Switch Friend Code: SW-0391-0739-1027 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chill Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν είμαι Fan των Fighting games αν και έχω ασχοληθεί με τα τελευταία MK, SF κ Injustice. Το smash μου κάνει μακραν για το πιο αδιάφορο. Πέρσι βγήκε το odyssey το botw και φέτος smash.... γελάνε και τα μουστάκια του Mario. Nintendo για συνελθε.... Πέρσι και τους πρώτους μήνες του 18 το switch βαραγε υπερωρίες, πλέον σκονίζεται και κοντεύει να καεί το ps4.... Οctopath, donkey και toad (ήτοι 2 games του U) έσωσαν κάπως την χρονια για μένα. Περιμένω και ένα γενναίο price drop για το stardew valley μιας και θέλω να το παίξω handheld και μόνο. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από chill 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Ούτε εμένα με ελκύει το SMASH. Το αγόρασα στο WiiU και ζήτημα να έχω ασχοληθεί δύο ώρες. Το βαρέθηκα. Αλλά όλος αυτός ο χαμός που γίνεται για τον συγκεκριμένο τίτλο δεν είναι τυχαίος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ουτε εμενα με τραβαει το smash πλεον γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν πλεον οι παρεες και η ορεξη που υπηρχε στις προηγουμενες εκδοσεις του μεχρι και το Wii. Γιαυτο το λογο βασικα και δεν το αγορασα και στο Wii U, γιατι πιο πολυ ορεξη ειχα με φιλους για mario kart παρα για το smash bros. Φυσικα σε οσους τους αρεσαν τα προηγουμενα,εχουν παρεα και φυσικα θα μπορεσουν να αξιοποιησουν το local multiplayer(οπως τα παλια)ειναι λουκουμι day one αγορα ή φυσικα και με το online του . Εγω προσωπικα θα αναμενω Metroid Prime 3 και bayonetta 3 απο το 2019 και μετα,να δω και τι ψαρια θα πιασει και με το online η N και τι θα παιξει με την αναβαθμισμενη κονσολα που ακουγεται οτι θα βγει του χρονου. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 http://www.nintendolife.com/news/2018/11/saboteur_brings_8-bit_retro_ninja_action_to_the_switch_eshop_next_week από τα αγαπημένα μου game στο spectrum δεν θυμάμαι πόσες φορές το είχα τερματίσει. Τα τιμήσω σίγουρα όταν έρθει στο switch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Το να μην αρέσει σε κάποιον το Smash το καταλαβαίνω. Δεν καταλαβαίνω όμως το να μην κάνει τον κόπο να ελέγξει έστω πωλήσεις στις πλατφόρμες που έχει βγει ώστε να δει αν είναι σημαντική κυκλοφορία ή όχι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Στις 8/11 ακουγεται οτι θα ερθει το youtube. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 4 ώρες πριν, Fulgore είπε Εγω προσωπικα θα αναμενω Metroid Prime 3 Γιατί να το κάνεις αυτό; Το παιχνίδι υπάρχει εδώ και 11 χρόνια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Εχεις δικιο,το 4 ηθελα να πω 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 2 hours ago, Mistwalker said: Στις 8/11 ακουγεται οτι θα ερθει το youtube. Nintendo’s site seemingly reveals that YouTube app is coming to Switch next week 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Nintendo’s site seemingly reveals that YouTube app is coming to Switch next week Άντε και στο Netflix με το καλό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις