Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

μονο εμενα μου φαινεται ο,τι πιο βαρετο σε παιχνιδι? εχεις 2 ομαδες και παιζεις ξυλο μεχρι να πεσει ο αντιπαλος απο τη πλατφορμα. so what? οκ καταλαβαινω οτι με τοσους χαρακτηρες να διαλεξεις και παιζοντας παρεα, θα εχει τη πλακα του, αλλα μεχρι εκει.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
2 minutes ago, duende said:

μονο εμενα μου φαινεται ο,τι πιο βαρετο σε παιχνιδι? εχεις 2 ομαδες και παιζεις ξυλο μεχρι να πεσει ο αντιπαλος απο τη πλατφορμα. so what? οκ καταλαβαινω οτι με τοσους χαρακτηρες να διαλεξεις και παιζοντας παρεα, θα εχει τη πλακα του, αλλα μεχρι εκει.

Ε, αυτό που είπα πιο πριν, αν δεν σε αγγίζουν τα fighting games δεν θα σε αγγίξει κι αυτό. Αν δεν σου αρέσει το genre δεν θα δεις το φως το αληθινό με το Smash. 

Ότι ισχύει για όλα τα games δηλαδή. 

• Like 5

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Ε, αυτό που είπα πιο πριν, αν δεν σε αγγίζουν τα fighting games δεν θα σε αγγίξει κι αυτό. Αν δεν σου αρέσει το genre δεν θα δεις το φως το αληθινό με το Smash. 

Ότι ισχύει για όλα τα games δηλαδή. 

τα fighting games ειναι αυτα που παιζω πιο πολυ απ'ολα. ο,τι tekken, soul calibur, injustice, mortal kobmat, street fighter κλπ εχει βγει τα εχω λιωσει. το συγκεκριμενο ειδος δε μου "καθεται" παντως..ισως επειδη παιζω single player? πιθανον..ειναι μια κατηγορια απο μονο του παντως

Επεξ/σία από duende

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, duende said:

τα fighting games ειναι αυτα που παιζω πιο πολυ απ'ολα. ο,τι tekken, soul calibur, injustice, mortal kobmat, street fighter κλπ εχει βγει τα εχω λιωσει. το συγκεκριμενο ειδος δε μου "καθεται" παντως..ισως επειδη παιζω single player? πιθανον..ειναι μια κατηγορια απο μονο του παντως

Σε όλα αυτά που ανάφερες το Smash είναι δέκα σκαλοπάτια επάνω στο κομμάτι το gameplay. Σε κάθε περίπτωση αν παίζεις αποκλειστικά και μόνο single player, λογικό είναι να το βρίσκεις βαρετό το Smash, δεν είναι για πάνω από 5-10 ώρες ενασχόληση.

Ωστόσο, πόσο gametime έχεις σπαταλήσει στα υπόλοιπα που γράφεις και ΔΕΝ τα βρήκες βαρετά; Δηλαδή έχεις παίξει πάνω από 10 ώρες single player Tekken και δεν βαρέθηκες;

Επεξ/σία από Malthador

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είμαι Fan των Fighting games αν και έχω ασχοληθεί με τα τελευταία MK, SF κ Injustice. 

Το smash μου κάνει μακραν για το πιο αδιάφορο. 

Πέρσι βγήκε το odyssey το botw και φέτος smash.... γελάνε και τα μουστάκια του Mario. Nintendo για συνελθε....

Πέρσι και τους πρώτους μήνες του 18 το switch βαραγε υπερωρίες, πλέον σκονίζεται και κοντεύει να καεί το ps4.... 

Οctopath, donkey και toad (ήτοι 2 games του U) έσωσαν κάπως την χρονια για μένα. Περιμένω και ένα γενναίο price drop για το stardew valley μιας και θέλω να το παίξω handheld και μόνο. 

Επεξ/σία από chill
  • Like 1

Ούτε εμένα με ελκύει το SMASH. Το αγόρασα στο WiiU και ζήτημα να έχω ασχοληθεί δύο ώρες. Το βαρέθηκα.

Αλλά όλος αυτός ο χαμός που γίνεται για τον συγκεκριμένο τίτλο δεν είναι τυχαίος. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουτε εμενα με τραβαει το smash πλεον γιατι πολυ απλα δεν υπαρχουν πλεον οι παρεες και η ορεξη που υπηρχε στις προηγουμενες εκδοσεις του μεχρι και το Wii.

Γιαυτο το λογο βασικα και δεν το αγορασα και στο Wii U, γιατι πιο πολυ ορεξη ειχα με φιλους για mario kart παρα για το smash bros.

Φυσικα σε οσους τους αρεσαν τα προηγουμενα,εχουν παρεα και φυσικα θα μπορεσουν να αξιοποιησουν το local multiplayer(οπως τα παλια)ειναι λουκουμι day one αγορα ή φυσικα και με το online του .

Εγω προσωπικα θα αναμενω Metroid Prime 3 και bayonetta 3 απο το 2019 και μετα,να δω και τι ψαρια θα πιασει και με το online η N και τι θα παιξει με την αναβαθμισμενη κονσολα που ακουγεται οτι θα βγει του χρονου.

Επεξ/σία από Fulgore

http://www.nintendolife.com/news/2018/11/saboteur_brings_8-bit_retro_ninja_action_to_the_switch_eshop_next_week

sab3.445x245.jpg

από τα αγαπημένα μου game στο spectrum δεν θυμάμαι πόσες φορές το είχα τερματίσει. Τα τιμήσω σίγουρα όταν έρθει στο switch :P

Το να μην αρέσει σε κάποιον το Smash το καταλαβαίνω. 

Δεν καταλαβαίνω όμως το να μην κάνει τον κόπο να ελέγξει έστω πωλήσεις στις πλατφόρμες που έχει βγει ώστε να δει αν είναι σημαντική κυκλοφορία ή όχι. 

• Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...