RedAlert539 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Κριμα παντως που δεν εχουμε κανα mmo γιατι τα online φαινεται τα πανε καλα στο switch μια και βλεπω πολυ γρηγορα matchmaking σε οσα εφεραν. Το dragon quest online θελουν να το φερουν σε offline εκδοση😑🔫 στη δυση οποτε το καλυτερο που θα δουμε θα ειναι games στο στυλ του warframe. Όσον αφορά το Warframe συνεχίζω να τονίζω ότι πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα 3d party games που έρχονται στο Switch το οποίο όμως, δυστυχώς, περνάει λίγο στο ντούκου. Η αλήθεια όμως είναι ότι η εποχή της βασιλείας των "παραδοσιακών" mmorpg έχει παρέλθει και το νέο trend είναι παιχνίδια τύπου Warframe, Destiny και Anthem. Όχι ότι αυτό είναι κακό αλλά δείχνει την τάση της εποχής. Εντελώς συγκυριακά (μιας και η αναφορά σε τέτοιου είδους games) ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας του Ark: Survival Evolved https://nintendoeverything.com/ark-survival-evolved-launches-for-switch-november-30-worldwide-new-trailer/ Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από RedAlert539 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Πολυ ωραια ειδηση. Το θεμα ειναι αν θα ερθει retail αυτο ευρωπη και αν τα 3 παιχνιδια θα ειμαι σε ενα cart.Ή κλασσικη crapcom που θα εχει μονο το ενα παιχνιδι μεσα λαι τα αλλα θα ειναι download.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 52 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Εγω ειχα ασχοληθει πολυ στην αρχη αλλα δεν ειχα προσεξει πως δουλευει το update system ή αν το αλλαξαν αργοτερα μια και τον σκληρο τον εχω παντα full(δε ξερω πως το καταφερνω😂) οποτε τερματιζω κατι και μετα γρηγορα unistall. Κι εγω έτσι το παω στα single, εγκαθιστώ, παίζω, τερματίζω, uninstall αλλά εχω και μερικά παιχνίδια μόνιμα στο σκληρό (ETS 2, Rocket League κλπ.) για να παίζω χαλαρά όταν θέλω να ξεφύγω απο lore heavy games ή δεν εχω αρκετό χρόνο οπότε είναι και μένα φούλ ο δίσκος και τώρα έτσι με ανάγκασε να απεγκαταστήσω 2 τέτοια παιχνίδια χωρίς λόγο μόνο και μόνο για να μπορέσει ο client να κάνει το update... Κάτι τέτοιο λοιπόν θεωρώ δεν θα δούλευε στο Switch με τον περιορισμένο χώρο του εκτός αν πάμε σε ακραίες λύσεις τύπου 256+ gb micro sd που πόσοι θα τα σκάσουν για ενα παιχνίδι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 19 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Το θεμα ειναι αν θα ερθει retail αυτο ευρωπη και αν τα 3 παιχνιδια θα ειμαι σε ενα cart.Ή κλασσικη crapcom που θα εχει μονο το ενα παιχνιδι μεσα λαι τα αλλα θα ειναι download.... Στην Ιαπωνια μπορει να βγουν το καθενα σε δικο τους catridge ή και κανα collector edition.Για ΕU το πολυ να βγουν παλι σε αδεια κουτακια με codes. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όντως πολύ καλή είδηση. Το θέμα όμως είναι ότι όσοι έπαιζαν το RE4 στο GameCube και έκαναν όνειρα για το μέλλον, υπολόγιζαν στη φυσική εξέλιξη των πραγμάτων. Ότι δηλ το 2018 ας πούμε θα έπαιζαν το RE7 ή 8 στην τότε κονσόλα της Νintendo. Κανείς δεν φανταζόταν ότι 13 χρόνια και 3 γενεές κονσολών μετά η Capcom πάλι το ίδιο παιχνίδι θα ανακοίνωνε. Βέβαια γι αυτό δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Capcom και το θέμα με την Nintendo και τα AAA 3d party έχει συζητηθεί μέχρι εξαντλήσεως και δεν έχω πρόθεση να το ανοίξω πάλι. Απλά ήθελα να αναφερθώ στην ειρωνία της όλης φάσης😋 Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από RedAlert539 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksider13 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 22 ώρες πριν, RedAlert539 είπε https://nintendoeverything.com/vampyr-coming-to-switch/ Ξέρουμε αν θα βγει retail ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SoFGR Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Mistwalker είπε κανα update για το port του revelations που εχει πιο αργο loading και απο τον θανατο, σπασμενα controls οταν θες να εχεις gyro και Invert Y axis ταυτοχρονα ενω δυσκολευεται να κρατησει 60fps παρολο που ειναι 7 χρονων mobile game δεν παιζει ε ? black list για μενα μαζι με ΕΑ Ubisoft Bethesda και Konami mario party btw αμα μπει εξτρα περιεχομενο το βγαζει το 50αρι και με το παραπανω ηδη εχω αρχισει να μαζευω υλικο σαν τον 30φυλλοπουλο ( στο πρωτο βιντεο ο φιλος μου εχει boo ενω στα αλλα 2 ειναι με bowser ) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Το Battle Chasers Nightwar που το έχει στο 27άρι σε Sale το Eshop το χτυπάω ανελέητα; Ολο λέω να βρώ ένα μη-RPG για να κάνω διαλλείματα στα RPG, και τελικά πάλι RPG παίρνω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, papp0us είπε Το Battle Chasers Nightwar που το έχει στο 27άρι σε Sale το Eshop το χτυπάω ανελέητα; Ολο λέω να βρώ ένα μη-RPG για να κάνω διαλλείματα στα RPG, και τελικά πάλι RPG παίρνω φοβερό game και τρέχει άψογα στο switch. Πάρτο με κλειστά μάτια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Δεν τα αποκλείω σε καμία περίπτωση και τα προτείνω κι εγώ, Mario Party ταμάμ για διπλό, τριπλό, τετραπλό κλπ. Απλά σχολίασα μόνο αυτά που ανέφερε ο ίδιος και δεν είπα κάτι για Mario Kart γιατί αν θυμάμαι καλά το είχε πάρει. Ναι οντως. Mario kart , mario odyssey , mario and rabbits splatoon, NBA kai FIFA. Tα εχω ήδη. Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από anarchy79 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 21 ώρες πριν, darksider13 είπε Ξέρουμε αν θα βγει retail ? Δεν γνωρίζουμε τίποτα προς το παρόν, μόνο την ανακοίνωση. Αλλά εκτιμώ πως ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2018 Θέλω να αγοράσω μερικά games τώρα με τα sales. Υπάρχει τρόπος να αγοράσω πολλά μαζί, είτε από την κονσόλα είτε από πισί; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και μία "έμμεση" ανακοίνωση από επίσημα χείλη ότι το νέο Wolfenstein θα έρθει στο Switch. https://nintendoeverything.com/bethesda-says-switch-is-always-being-considered-for-its-games-says-wolfenstein-will-be-on-the-system/ Φαντάζομαι πως αναφέρεται στο Youngblood. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από RedAlert539 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Η Ν αύριο (ή μεθαύριο;) θα ανακοινώσει τα αποτελέσματα το δεύτερου οικονομικού της τριμήνου (*Ιούλιος-Αύγουστος). Θα μείνω έκπληκτος αν το σύστημα κατάφερε να ξεπεράσει τα 3 εκατομμύρια πωλήσεις στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Δεν περιμένω να δούμε νέους τίτλους στο τοπ10 των εμπορικότερων τίτλων του συστήματος από την μεριά της Ν πέρα από κάποιες ανακατατάξεις ως προς την σειρά πωλήσεων. Ίσως να ανακοινώσουν κάποιες σχετικές πληροφορίες για το Mario Kart Tour στις smartdevices. Δεν περιμένω κάποια έκπληξη μιας και συνήθως τα μελλοντικά πλάνα τα αφήνουν για τα δύο τελευταία τετράμηνα. Ενδιαφέρον θα έχει κατά πόσο θα επιμείνουν στον στόχο των 20 εκατομμυρίων συστημάτων που έχουν θέσει για το τωρινό οικονομικό έτος. Χλιαρά πράγματα από μια αντίστοιχα χλιαρή χρονιά. Επεξ/σία 29 Οκτωβρίου 2018 από mansa2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις