Moderators Malthador Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Εγώ είχα πάρει το γκρι, σκότωσα τα joycons μετά από κάνα χρόνο και τσίμπησα δύο κίτρινα. Όσο πιο κιτς τόσο πιο ωραία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Κάθε μέρα μία καινούρια έκπληξη!!!! https://kotaku.com/gamestop-wants-people-to-switch-their-switch-for-anothe-1830009897 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 11 ώρες πριν, Malthador είπε Εγώ είχα πάρει το γκρι, σκότωσα τα joycons μετά από κάνα χρόνο και τσίμπησα δύο κίτρινα. Όσο πιο κιτς τόσο πιο ωραία. Κοίτα εγώ θα έπαιρνα την pokemon edition που είναι κίτρινο καφέ αλλά 30 χρονων να κυκλοφορείς με τον pikachu δεν είναι και ότι καλύτερο.χαχα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, stafftw είπε Κοίτα εγώ θα έπαιρνα την pokemon edition που είναι κίτρινο καφέ αλλά 30 χρονων να κυκλοφορείς με τον pikachu δεν είναι και ότι καλύτερο.χαχα Απο την πλευρα σου έχεις δίκιο. Τριαντα χρονων και να χεις τον πικατσου δεν λεει. Από την αλλη όμως μπορεί και ο πίκατσου να μην θέλει νσ βγει με εναν "γέρο". Προφανώς αστειεύομαι. Εγώ ψαχνω τωρα να βρω παιχνιδι (σε φυσικη μορφή για την γιορτή του γιου μου σήμερα ). Κριμα που δεν έχει βγει το NBA playgrounds 2 ακόμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stafftw Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, anarchy79 είπε Απο την πλευρα σου έχεις δίκιο. Τριαντα χρονων και να χεις τον πικατσου δεν λεει. Από την αλλη όμως μπορεί και ο πίκατσου να μην θέλει νσ βγει με εναν "γέρο". Προφανώς αστειεύομαι. Εγώ ψαχνω τωρα να βρω παιχνιδι (σε φυσικη μορφή για την γιορτή του γιου μου σήμερα ). Κριμα που δεν έχει βγει το NBA playgrounds 2 ακόμα... Θα τον ρωτήσω και θα δούμε.Να τον χαίρεισαι εντωμεταξύ το γιο σου!Εγώ δεν είμαι κάτοχος NSW ακόμα επομένως φαντάζομαι τα άλλα παιδιά είναι πιο κατάλληλα να σου βρουν μια λύση για αυτό το "πρόβλημα". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 26 λεπτά πριν, stafftw είπε Θα τον ρωτήσω και θα δούμε.Να τον χαίρεισαι εντωμεταξύ το γιο σου!Εγώ δεν είμαι κάτοχος NSW ακόμα επομένως φαντάζομαι τα άλλα παιδιά είναι πιο κατάλληλα να σου βρουν μια λύση για αυτό το "πρόβλημα". Ειναι 7 σχεδον ο δικος μου. Σε ευχαριστώ. Ειτε Kirby , ειτε toad , είτε donkey καποιο απο αυτα θα παρω. Αν και ηθελ;α το Zelda για να παιζω και εγώ λιγο αλλα θα ναι δύσκολο για τον μικρό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 5 ώρες πριν, Daredevil είπε Κάθε μέρα μία καινούρια έκπληξη!!!! https://kotaku.com/gamestop-wants-people-to-switch-their-switch-for-anothe-1830009897 Καλά πάντα οι προσφορές του Gamestop είναι το λιγότερο αστείες, τώρα είπαν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους! Τσακάλια! 21 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Ειναι 7 σχεδον ο δικος μου. Σε ευχαριστώ. Ειτε Kirby , ειτε toad , είτε donkey καποιο απο αυτα θα παρω. Αν και ηθελ;α το Zelda για να παιζω και εγώ λιγο αλλα θα ναι δύσκολο για τον μικρό. Πάρε Kirby να παίζετε co-op, μια χαρά θα περάσετε! Μετά Toad που έχει και αυτό κατά κάποιο τρόπο co-op, αρκετά fun παιχνιδάκι. Το Donkey μπορεί να φανεί δύσκολο σε τέτοια ηλικία μα σίγουρα αξίζει γενικά, από τα πιο αξιόλογα platform παιχνίδια. Τέλος, πάρε το Zelda BoT να παίζεις μόνο εσύ, ΚΑΝΕ αυτό το δώρο στον εαυτό σου! Μεγαλώνοντας θα το πάιξει και ο γιoς να "μαθητεύσει" στη Nintendo gameplay σχολή!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 25 λεπτά πριν, anarchy79 είπε Ειναι 7 σχεδον ο δικος μου. Σε ευχαριστώ. Ειτε Kirby , ειτε toad , είτε donkey καποιο απο αυτα θα παρω. Αν και ηθελ;α το Zelda για να παιζω και εγώ λιγο αλλα θα ναι δύσκολο για τον μικρό. Λοιπον εννοειται οτι παιρνεις το mario kart 8.Εχει πολλες επιλογες για αρχαριους παικτες που θα βοηθησουν τον μικρο παρα πολυ.Επισης καλη επιλογη ειναι και το toad οπως λες. Το donkey kong παρολο που ειναι επος ειναι αρκετα δυσκολο σαν παιχνιδι.Βεβαια εχει το funcky kong mode(aka easy mode) που ισως τον βοηθησει. Κοιτα και για το mario odyssey. Και τελος εννοειται και το zelda!Κατοχος switch και να μην εχει αυτο το παιχνιδι?!!!Ειναι παιχνιδι που θα παιζετε μαζι και θα το βλεπετε σαν μια περιπετεια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Εμας μας αρεσαν πολυ αυτα τα παιχνιδακια party που ειχε στο wii, εχουμε παιξει με τα μικρα αρκετες φορες και παντα ειχε πλακα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Η punic τα 2 bethesda games τα εφερε με σχεδον τα μισα gb απο το κανονικο και υπαρχουν και micro sd μεχρι 500 gb.Με μια 128gb που ισως εχει ο περισσοτερος κοσμος ή την αγοραζεις με κανα 30ρι παλι βολευεσαι και μενει και χωρος για αλλα games.Στην τελικη οποιος δεν εχει και δεν θελει να παρει micro sd ας το προσπερασει που πιστευω θα ειναι λιγοι μιας και το game ειναι FTP και ενα απο τα καλυτερα mmo.Πρεπει να βρουν αλλη δικαιολογια στη zenimax. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 57 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Καλά πάντα οι προσφορές του Gamestop είναι το λιγότερο αστείες, τώρα είπαν να ξεπεράσουν τους εαυτούς τους! Τσακάλια! Πάρε Kirby να παίζετε co-op, μια χαρά θα περάσετε! Μετά Toad που έχει και αυτό κατά κάποιο τρόπο co-op, αρκετά fun παιχνιδάκι. Το Donkey μπορεί να φανεί δύσκολο σε τέτοια ηλικία μα σίγουρα αξίζει γενικά, από τα πιο αξιόλογα platform παιχνίδια. Τέλος, πάρε το Zelda BoT να παίζεις μόνο εσύ, ΚΑΝΕ αυτό το δώρο στον εαυτό σου! Μεγαλώνοντας θα το πάιξει και ο γιoς να "μαθητεύσει" στη Nintendo gameplay σχολή!! Μην αποκλείει το Mario Party και Mario Kart. Επίσης το 2d Mario (βγαινει νομιζω Ιανουαριο - remaster από το WiiU) έχει ωραίο co-op Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από jon_pallis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mistwalker είπε Η punic τα 2 bethesda games τα εφερε με σχεδον τα μισα gb απο το κανονικο και υπαρχουν και micro sd μεχρι 500 gb.Με μια 128gb που ισως εχει ο περισσοτερος κοσμος ή την αγοραζεις με κανα 30ρι παλι βολευεσαι και μενει και χωρος για αλλα games.Στην τελικη οποιος δεν εχει και δεν θελει να παρει micro sd ας το προσπερασει που πιστευω θα ειναι λιγοι μιας και το game ειναι FTP και ενα απο τα καλυτερα mmo.Πρεπει να βρουν αλλη δικαιολογια στη zenimax. Κοίτα επειδή είμαι ενεργός παίκτης του παιχνιδιού στο PC το πρόβλημα πιστεύω δεν είναι το μέγεθος του παιχνιδιού καθεαυτό, όσο το προβληματικό σύστημα με τα updates που διαθέτει & σαν mmo είναι τακτικά. Προσωπικά εδω και χρόνια το εχω σαν αποκλειστικό MMΟ μόνιμα στο δίσκο μου, αυτές τις μέρες όμως έφτασα στο τσακ να το απεγκαταστήσω διότι με το τελευταίο DLC (Murkmire) το οποίο ήταν ~2,5 gb και έχοντας κάτι λιγότερο απο 20 ελεύθερα δεν μου έκανε update γιατί o client τσεκάρει αν έχεις ~50+ gb για να προχωρήσει αλλιώς δεν... Μετέφερα κάτι αρχεία κι έφτασα τα 25, δεν... Έκανα uninstall ενα game που μου αρέσει άλλα είχα καιρό να παίξω (Cities Skylines) φτάνοντας τα 32 δεν... Αναγκάστικα λοιπόν να τελειώσω σε 2 μέρες το career mode του F1 2017 που το πήγαινα χαλαρά μαζί με το πρόγραμμα των κανονικών αγώνων για να το απεγκαταστήσω να φτάσω τα 60 για να κάνω το update του ESO! (Των 2.5gb update υπενθυμίζω, δηλαδή τώρα εχω και το ESO updated και τα 60 να κάθονται). Οπότε αυτό το σπασμενο update system που χρησιμοποιεί όπως και το γεγονός οτι οσο προστίθεται περιεχόμενο τόσο μεγαλώνει το game νομίζω περιορίζεται ακόμα περισσότερο απο τα specs του Switch ... Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2018 από bad_freddy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 46 λεπτά πριν, jon_pallis είπε Μην αποκλείει το Mario Party και Mario Kart. Επίσης το 2d Mario (βγαινει νομιζω Ιανουαριο - remaster από το WiiU) έχει ωραίο co-op Δεν τα αποκλείω σε καμία περίπτωση και τα προτείνω κι εγώ, Mario Party ταμάμ για διπλό, τριπλό, τετραπλό κλπ. Απλά σχολίασα μόνο αυτά που ανέφερε ο ίδιος και δεν είπα κάτι για Mario Kart γιατί αν θυμάμαι καλά το είχε πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Κοίτα να δεις που ένας έρμος (μόνος του) θα βάλει τα γυαλιά στην Ν: http://www.nintendolife.com/news/2018/10/fan-made_website_which_helps_switch_owners_find_online_players_is_about_to_reach_40000_users 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, bad_freddy είπε Οπότε αυτό το σπασμενο update system που χρησιμοποιεί όπως και το γεγονός οτι οσο προσθέτεται περιεχόμενο τόσο μεγαλώνει το game νομίζω περιορίζεται ακόμα περισσότερο απο τα specs του Switch ... Εγω ειχα ασχοληθει πολυ στην αρχη αλλα δεν ειχα προσεξει πως δουλευει το update system ή αν το αλλαξαν αργοτερα μια και τον σκληρο τον εχω παντα full(δε ξερω πως το καταφερνω😂) οποτε τερματιζω κατι και μετα γρηγορα unistall. Κριμα παντως που δεν εχουμε κανα mmo γιατι τα online φαινεται τα πανε καλα στο switch μια και βλεπω πολυ γρηγορα matchmaking σε οσα εφεραν. Το dragon quest online θελουν να το φερουν σε offline εκδοση😑🔫 στη δυση οποτε το καλυτερο που θα δουμε θα ειναι games στο στυλ του warframe. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις