stafftw Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Είναι η καλύτερη τιμή αυτή τη στιγμή, αλλά μπαίνει Νοέμβρης, θα το έχεις σε δύο βδομάδες, δεν νομίζω ότι αξίζει να ΜΗΝ περιμένεις λίγο ακόμα για την Black Friday. Θα παίξουν σίγουρα bundles κατά την γνώμη μου. Ναι πιο λογικό μου ακούγεται να περιμένω δίκιο έχεις.Δε χάνω κάτι. Ασε που δε θέλω με τα red/blue joycons edition.
dekulinkgr Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν θα με χαλαγε ενα 2d mario σε αυτο το art direction... Η εικονα αυτη ειναι απο το concept art book του mario odyssey.Δειτε εδω το link https://nintendoeverything.com/new-batch-of-super-mario-odyssey-concept-art/ και για αλλες φωτογραφιες. Παντως ημουν σιγουρος οτι θα δουμε dlc για το odyssey αλλα πλεον πιστευω οτι του χρονου θα δουμε odyssey 2(oπως με το galaxy2) οπου ειχαν ενα σωρο ιδεες αχρησιμοποιητες στο 1ο παιχνιδι που τα κυκλοφορησαν καινουργιο παιχνιδι. Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από dekulinkgr 3 1
Vagosman Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 12 ώρες πριν, stafftw είπε Ναι πιο λογικό μου ακούγεται να περιμένω δίκιο έχεις.Δε χάνω κάτι. Ασε που δε θέλω με τα red/blue joycons edition. Η έκδοση με τα red blue είναι ομορφότερη από την γκρι. Στις φωτογραφίες ίσως να μοιάζει ωραία η συμμετρία αλλά η διαφορά στα χρώματα ταιριάζει καλύτερα στο ύφος της κονσόλας. Να τα δεις από κοντά για να πειστεις. Βάλε χρώμα στη ζωή χαχα 1
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 hours ago, dekulinkgr said: Δεν θα με χαλαγε ενα 2d mario σε αυτο το art direction... Η εικονα αυτη ειναι απο το concept art book του mario odyssey.Δειτε εδω το link https://nintendoeverything.com/new-batch-of-super-mario-odyssey-concept-art/ και για αλλες φωτογραφιες. Παντως ημουν σιγουρος οτι θα δουμε dlc για το odyssey αλλα πλεον πιστευω οτι του χρονου θα δουμε odyssey 2(oπως με το galaxy2) οπου ειχαν ενα σωρο ιδεες αχρησιμοποιητες στο 1ο παιχνιδι που τα κυκλοφορησαν καινουργιο παιχνιδι. *Fingers crossed* για remasters των Galaxy 1+2 με παράλληλη ανακοίνωση του Galaxy 3. Το Odyssey είναι το καλύτερο Mario ever, αλλά πάντα το Galaxy θα είναι το αγαπημένο μου... Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Malthador 3
Spasarxidas Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Το galaxy ήταν σοκαριστικό.Ποσο επικό ρε παιδιά;
stafftw Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Vagosman είπε Η έκδοση με τα red blue είναι ομορφότερη από την γκρι. Στις φωτογραφίες ίσως να μοιάζει ωραία η συμμετρία αλλά η διαφορά στα χρώματα ταιριάζει καλύτερα στο ύφος της κονσόλας. Να τα δεις από κοντά για να πειστεις. Βάλε χρώμα στη ζωή χαχα Tα έχω δει και από κοντά, κοίταξε γενικά δεν είμαι του χρώματος θα το παραδεχτώ αλλά και να θέλω να βάλω λίγο χρώμα θα πάρω κάποιο άλλο.Σίγουρα η Ν το μελέτησε για να βάλει αυτά τα χρώματα (μπορεί και όχι χαχα) αλλά δεν ταιριάζουν με τη δική μου ψυχοσύνθεση.
Daredevil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, stafftw είπε Tα έχω δει και από κοντά, κοίταξε γενικά δεν είμαι του χρώματος θα το παραδεχτώ αλλά και να θέλω να βάλω λίγο χρώμα θα πάρω κάποιο άλλο.Σίγουρα η Ν το μελέτησε για να βάλει αυτά τα χρώματα (μπορεί και όχι χαχα) αλλά δεν ταιριάζουν με τη δική μου ψυχοσύνθεση. εγώ πάντως αν κι έχω το μαύρο-γκρι θα ήθελα ένα χρωματιστό, το σκέφτομαι για κάνα σκιν.... όπως αυτό ή αυτό
stafftw Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 23 λεπτά πριν, Daredevil είπε εγώ πάντως αν κι έχω το μαύρο-γκρι θα ήθελα ένα χρωματιστό, το σκέφτομαι για κάνα σκιν.... όπως αυτό ή αυτό Ακριβώς αυτό θα έλεγα στη χειρότερη υπάρχουν και τα skins που είναι κατ'εμε πιο ομαλά από το red/blue.Αυτά είναι πανέμορφα εντωμεταξύ. Θα εφαρμόζουν καλά λες;Γιατί 20€ + αναμονή δεν το λες και ευκαρία
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δεν βάζουμε decal stickers έχουμε πει αν θέλουμε να κάνουμε παιδάκια στο κοντινό μέλλον...
Daredevil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν βάζουμε decal stickers έχουμε πει αν θέλουμε να κάνουμε παιδάκια στο κοντινό μέλλον... φαντάζομαι θα είναι πιο safe από το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κάνω το θέμα μου είναι άλλο, αν αντέξουν και στην αρχή κάτι είχα διαβάσει ότι δημιουργούν κάποιο θέμα στο switch βρήκα αυτό Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Daredevil
stafftw Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Εντωμεταξύ σήμερα δεν υπάρχει πια αυτή η τιμή (288€) που υπήρχε χθες σε όλα τα καταστήματα στο skroutz. https://www.skroutz.gr/s/10864394/Nintendo-Switch-Red-Blue-Joy-Con-32GB.html Άρα μάλλον άκυρο θα έτρωγα.
Daredevil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, stafftw είπε Εντωμεταξύ σήμερα δεν υπάρχει πια αυτή η τιμή (288€) που υπήρχε χθες σε όλα τα καταστήματα στο skroutz. https://www.skroutz.gr/s/10864394/Nintendo-Switch-Red-Blue-Joy-Con-32GB.html Άρα μάλλον άκυρο θα έτρωγα. ε οκ τόση διαφήμιση έφαγαν στο ινσομνια φτάνει η 1 μέρα (δεν λέω για σένα προφανώς ) Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2018 από Daredevil
nimrodel22 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Επειδή στο σπίτι παίζουν 3 switch, ενα γκρι (του μικρου) , ένα νέον φουξια-μπλε κ ένα κόκκινο (Μάριο) τα δικά μας, να πω ότι το γκρι είναι πανέμορφο, πολύ ισορροπημένο και θυμίζει με κάποιο περίεργο τρόπο ρετρό κονσόλα. Τα νέον αν και είναι πολύ φαντεζί.....εμένα δεν με αρέσουν ιδιαίτερα. Τα κόκκινα είναι ωραία αλλά σα να έχουν λίγο σκουρυνει από τότε που το πήρα. Γενικά αν και είμαι του χρώματος (κορίτσι γαρ... Το κινητό μου χρωματιστό, το λάπτοπ τα ίδια...κλπ), αν έπαιρνα τωρα switch είτε θα πήγαινα στο γκρι είτε στο κίτρινο joycon. 1
RedAlert539 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 https://nintendoeverything.com/vampyr-coming-to-switch/ 2
Mistwalker Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2018 52 λεπτά πριν, nimrodel22 είπε Επειδή στο σπίτι παίζουν 3 switch, ενα γκρι (του μικρου) , ένα νέον φουξια-μπλε κ ένα κόκκινο (Μάριο) τα δικά μας, να πω ότι το γκρι είναι πανέμορφο, πολύ ισορροπημένο και θυμίζει με κάποιο περίεργο τρόπο ρετρό κονσόλα. Τα νέον αν και είναι πολύ φαντεζί.....εμένα δεν με αρέσουν ιδιαίτερα. Τα κόκκινα είναι ωραία αλλά σα να έχουν λίγο σκουρυνει από τότε που το πήρα. Γενικά αν και είμαι του χρώματος (κορίτσι γαρ... Το κινητό μου χρωματιστό, το λάπτοπ τα ίδια...κλπ), αν έπαιρνα τωρα switch είτε θα πήγαινα στο γκρι είτε στο κίτρινο joycon. Και γω τα κιτρινα θα ηθελα με το switch αλλα αφου δεν υπηρχαν με την κονσολα και δεν βγαινουν μεχρι και τωρα στην ΕU πηγα στα red/blue. Στη japan μπορεις να επιλεξεις εσυ τι χρωμα joycon θα εχει το switch οταν το αγορασεις απο τη Ν νομιζω και στις ΗΠΑ αλλα στην EU μονο χαρταετο πετανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις