Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Malthador είπε

Είναι η καλύτερη τιμή αυτή τη στιγμή, αλλά μπαίνει Νοέμβρης, θα το έχεις σε δύο βδομάδες, δεν νομίζω ότι αξίζει να ΜΗΝ περιμένεις λίγο ακόμα για την Black Friday. Θα παίξουν σίγουρα bundles κατά την γνώμη μου. 

Ναι πιο λογικό μου ακούγεται να περιμένω δίκιο έχεις.Δε χάνω κάτι.

Ασε που δε θέλω με τα red/blue joycons edition.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ca-16.jpg

Δεν θα με χαλαγε ενα 2d mario σε αυτο το art direction...

Η εικονα αυτη ειναι απο το concept art book του mario odyssey.Δειτε εδω το link https://nintendoeverything.com/new-batch-of-super-mario-odyssey-concept-art/ και για αλλες φωτογραφιες.

Παντως ημουν σιγουρος οτι θα δουμε dlc για το odyssey αλλα πλεον πιστευω οτι του χρονου θα δουμε odyssey 2(oπως με το galaxy2) οπου ειχαν ενα σωρο ιδεες αχρησιμοποιητες στο 1ο παιχνιδι που τα κυκλοφορησαν καινουργιο παιχνιδι.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, stafftw είπε

Ναι πιο λογικό μου ακούγεται να περιμένω δίκιο έχεις.Δε χάνω κάτι.

Ασε που δε θέλω με τα red/blue joycons edition.

Η έκδοση με τα red blue είναι ομορφότερη από την γκρι. Στις φωτογραφίες ίσως να μοιάζει ωραία η συμμετρία αλλά η διαφορά στα χρώματα ταιριάζει καλύτερα στο ύφος της κονσόλας. Να τα δεις από κοντά για να πειστεις. Βάλε χρώμα στη ζωή χαχα

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, dekulinkgr said:

ca-16.jpg

Δεν θα με χαλαγε ενα 2d mario σε αυτο το art direction...

Η εικονα αυτη ειναι απο το concept art book του mario odyssey.Δειτε εδω το link https://nintendoeverything.com/new-batch-of-super-mario-odyssey-concept-art/ και για αλλες φωτογραφιες.

Παντως ημουν σιγουρος οτι θα δουμε dlc για το odyssey αλλα πλεον πιστευω οτι του χρονου θα δουμε odyssey 2(oπως με το galaxy2) οπου ειχαν ενα σωρο ιδεες αχρησιμοποιητες στο 1ο παιχνιδι που τα κυκλοφορησαν καινουργιο παιχνιδι.

*Fingers crossed* για remasters των Galaxy 1+2 με παράλληλη ανακοίνωση του Galaxy 3. Το Odyssey είναι το καλύτερο Mario ever, αλλά πάντα το Galaxy θα είναι το αγαπημένο μου... 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vagosman είπε

Η έκδοση με τα red blue είναι ομορφότερη από την γκρι. Στις φωτογραφίες ίσως να μοιάζει ωραία η συμμετρία αλλά η διαφορά στα χρώματα ταιριάζει καλύτερα στο ύφος της κονσόλας. Να τα δεις από κοντά για να πειστεις. Βάλε χρώμα στη ζωή χαχα

Tα έχω δει και από κοντά, κοίταξε γενικά δεν είμαι του χρώματος θα το παραδεχτώ αλλά και να θέλω να βάλω λίγο χρώμα θα πάρω κάποιο άλλο.Σίγουρα η Ν το μελέτησε για να βάλει αυτά τα χρώματα (μπορεί και όχι χαχα) αλλά δεν ταιριάζουν με τη δική μου ψυχοσύνθεση.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, stafftw είπε

Tα έχω δει και από κοντά, κοίταξε γενικά δεν είμαι του χρώματος θα το παραδεχτώ αλλά και να θέλω να βάλω λίγο χρώμα θα πάρω κάποιο άλλο.Σίγουρα η Ν το μελέτησε για να βάλει αυτά τα χρώματα (μπορεί και όχι χαχα) αλλά δεν ταιριάζουν με τη δική μου ψυχοσύνθεση.

εγώ πάντως αν κι έχω το μαύρο-γκρι θα ήθελα ένα χρωματιστό, το σκέφτομαι για κάνα σκιν.... όπως αυτό ή αυτό

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Daredevil είπε

εγώ πάντως αν κι έχω το μαύρο-γκρι θα ήθελα ένα χρωματιστό, το σκέφτομαι για κάνα σκιν.... όπως αυτό ή αυτό

Ακριβώς αυτό θα έλεγα στη χειρότερη υπάρχουν και τα skins που είναι κατ'εμε πιο ομαλά από το red/blue.Αυτά είναι πανέμορφα εντωμεταξύ. Θα εφαρμόζουν καλά λες;Γιατί 20€ + αναμονή δεν το λες και ευκαρία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
54 λεπτά πριν, Malthador είπε

Δεν βάζουμε decal stickers έχουμε πει αν θέλουμε να κάνουμε παιδάκια στο κοντινό μέλλον...

φαντάζομαι θα είναι πιο safe από το ηλεκτρονικό τσιγάρο που κάνω :P το θέμα μου είναι άλλο, αν αντέξουν και στην αρχή κάτι είχα διαβάσει ότι δημιουργούν κάποιο θέμα στο switch

βρήκα αυτό

Επεξ/σία από Daredevil
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, stafftw είπε

Εντωμεταξύ σήμερα δεν υπάρχει πια αυτή η τιμή (288€) που υπήρχε χθες σε όλα τα καταστήματα στο skroutz.

https://www.skroutz.gr/s/10864394/Nintendo-Switch-Red-Blue-Joy-Con-32GB.html

Άρα μάλλον άκυρο θα έτρωγα.

ε οκ τόση διαφήμιση έφαγαν στο ινσομνια :P  φτάνει η 1 μέρα (δεν λέω για σένα προφανώς )

Επεξ/σία από Daredevil
Δημοσ.

Επειδή στο σπίτι παίζουν 3 switch, ενα γκρι (του μικρου) , ένα νέον φουξια-μπλε κ ένα κόκκινο (Μάριο) τα δικά μας, να πω ότι το γκρι είναι πανέμορφο, πολύ ισορροπημένο και θυμίζει με κάποιο περίεργο τρόπο ρετρό κονσόλα. Τα νέον αν και είναι πολύ φαντεζί.....εμένα δεν με αρέσουν ιδιαίτερα. Τα κόκκινα είναι ωραία αλλά σα να έχουν λίγο σκουρυνει από τότε που το πήρα. 

Γενικά αν και είμαι του χρώματος (κορίτσι γαρ... Το κινητό μου χρωματιστό, το λάπτοπ τα ίδια...κλπ), αν έπαιρνα τωρα switch είτε θα πήγαινα στο γκρι είτε στο κίτρινο joycon. 

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, nimrodel22 είπε

Επειδή στο σπίτι παίζουν 3 switch, ενα γκρι (του μικρου) , ένα νέον φουξια-μπλε κ ένα κόκκινο (Μάριο) τα δικά μας, να πω ότι το γκρι είναι πανέμορφο, πολύ ισορροπημένο και θυμίζει με κάποιο περίεργο τρόπο ρετρό κονσόλα. Τα νέον αν και είναι πολύ φαντεζί.....εμένα δεν με αρέσουν ιδιαίτερα. Τα κόκκινα είναι ωραία αλλά σα να έχουν λίγο σκουρυνει από τότε που το πήρα. 

Γενικά αν και είμαι του χρώματος (κορίτσι γαρ... Το κινητό μου χρωματιστό, το λάπτοπ τα ίδια...κλπ), αν έπαιρνα τωρα switch είτε θα πήγαινα στο γκρι είτε στο κίτρινο joycon. 

Και γω τα κιτρινα θα ηθελα με το switch αλλα αφου δεν υπηρχαν με την κονσολα και δεν  βγαινουν μεχρι και τωρα στην ΕU πηγα στα red/blue.

Στη japan μπορεις να επιλεξεις εσυ τι χρωμα joycon θα εχει το switch οταν το αγορασεις απο τη Ν νομιζω και στις ΗΠΑ αλλα στην EU μονο χαρταετο πετανε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...