Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

6 λεπτά πριν, Mitroglou7 είπε

Η πειρατεία δε κάνει καλό απλά δε κάνει όσο κακό πιστεύεις. Δεν είναι όλος ο πλανήτης γυφτογύγτουλες σαν τους Έλληνες και δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν για να βαράνε υψηλά ποσοστά πειρατείας. Ναι γίνεται μια άλφα ζημιά αλλά όχι κάτι τρομερό ποσοστιαία.

Ξεχνάς ή αγνοείς επίτηδες ότι πολλοί από τους best seller τίτλους έχουν πολύ έντονο το online στοιχείο το οποίο δε "σπάει".

Ποσο κακο πιστευω πως κανει; 
Ενταξει δουλεψε εσυ καμια 20αρια ωρες παραπανω το μηνα τζαμπα στον εργοδοτη σου δεν θα γινει και τοσο μεγαλη ζημια αμα χασεις 20 ωρες δωρεαν απο τη ζωη σου. 

Εσυ ξεχνας ή αγνοεις πως εχει ανεβει το κοστος παραγωγης ενος παιχνιδιου. Αρα μεγαλυτερη ζημια αν πουλησει "2-3ης τυροπιτες λιγοτερες". 
Εδω βλεπουμε γιατι εχουν παρατησει τα 3rd party games στο 3ds. Που παιζει μονο του εδω και χρονια διχως ανταγωνιστη. 
Πες μου λοιπον γιατι επαψαν να βγαινουν παιχνιδια στο 3ds αφου εχει 70+ μμυρια υποψηφιους πελατες αλλα και η κατασκευη των games στο 3ds ειναι παιχνιδακι με ελαχιστο κοστος. 

Σκεψου λιγο τι γραφεις πριν το γραψεις.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Φαντάζομαι για τον ίδιο λόγο που δε βγαίνουν πολλά παιχνίδια στο PS3? Γιατί η τεχνολογία προχώρησε?

Τυχαίνει να είμαι εγώ ο εργοδότης. Και οι εργοδότες όταν ξεκινούν ένα εγχείρημα υπολογίζουν και κάποια φύρα.

1 ώρα πριν, Mitroglou7 είπε

Φαντάζομαι για τον ίδιο λόγο που δε βγαίνουν πολλά παιχνίδια στο PS3? Γιατί η τεχνολογία προχώρησε?

Τυχαίνει να είμαι εγώ ο εργοδότης. Και οι εργοδότες όταν ξεκινούν ένα εγχείρημα υπολογίζουν και κάποια φύρα.

Αφού προχώρησε η τεχνολογία γιατί βγαίνουν games σε switch και PS4 pro.. και δεν τα παρατάνε για να πάνε σε Xbox one X ή ακόμα καλύτερα μόνο σε pc? 

Η τεχνολογία έχει προχωρήσει 10ετιες μπροστά οπότε λάθος φαντάζεσαι. 

Mario & Rabbids Kingdom Battle στα 12 ευρώ στον Κωτσόβολο... Δείχνει διαθέσιμο μόνο Κόρινθο αλλά τσεκάρετε τα κοντινά σας καταστήματα γιατί το online απόθεμα σε σχέση με το πραγματικό συνήθως διαφέρει.

Έχει κατεβάσει και σε άλλα τιμές και έβαλε και το Mario Tennis Aces στα 45 μεταξύ άλλων.

• Thanks 1

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Πανω κατω ξερουμε ποια παιχνιδια θα δουμε στο Switch. Ειναι η γνωστη τακτικη απο την Sega.

Γεια στην παρέα,

Θέλω αυτόν τον καιρό να αγοράσω ένα nintendo switch,έκατσα και διάβασα όλα τα post του thread (καμμένος ξέρω αλλά έχει ενδιαφέρον).Κυρίως είμαι pokemon fan αλλά πιστέυω θα με αποζημιώσει και με τα υπόλοιπα, αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι γιατί έπεσε η τιμή στο skroutz (βέβαια έπεσε μονο σε 3 καταστήματα και σε αυτό με red/blue joycons) 

https://www.skroutz.gr/s/10864394/Nintendo-Switch-Red-Blue-Joy-Con-32GB.html

Γνωρίζουμε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Είναι ξεστοκάρισμα; Περιμένουν πτώση στη black friday και φοβούνται θα τους μείνουν;Εν ολίγοις αξίζει να το αγοράσω τώρα (εννοώ αύριο χαχα) η να περιμένω καλύτερες προσφορές για γιορτές/black friday.

Υ.Σ.Μπορώ να περιμένω λίγο μιας και το Pokemon Lets Go βγαίνει 16 Νοεμβρίου.

δεν ξέρω γιατί έχει πέσει σε αυτή  την τιμή σε αυτά τα καταστήματα, ίσως είναι όπως τα κινητά εκτός  ελληνικής αντιπροσωπείας. Αν δεν βιάζεσαι  και μένεις Αθήνα  περίμενε το Black friday όλο και κάτι θα βρεις, αν και δεν νομίζω να έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τα 300ε.

2 λεπτά πριν, stafftw είπε

Γεια στην παρέα,

Θέλω αυτόν τον καιρό να αγοράσω ένα nintendo switch,έκατσα και διάβασα όλα τα post του thread (καμμένος ξέρω αλλά έχει ενδιαφέρον).Κυρίως είμαι pokemon fan αλλά πιστέυω θα με αποζημιώσει και με τα υπόλοιπα, αυτό που ήθελα να ρωτήσω είναι γιατί έπεσε η τιμή στο skroutz (βέβαια έπεσε μονο σε 3 καταστήματα και σε αυτό με red/blue joycons) 

https://www.skroutz.gr/s/10864394/Nintendo-Switch-Red-Blue-Joy-Con-32GB.html

Γνωρίζουμε γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό; Είναι ξεστοκάρισμα; Περιμένουν πτώση στη black friday και φοβούνται θα τους μείνουν;Εν ολίγοις αξίζει να το αγοράσω τώρα (εννοώ αύριο χαχα) η να περιμένω καλύτερες προσφορές για γιορτές/black friday.

Υ.Σ.Μπορώ να περιμένω λίγο μιας και το Pokemon Lets Go βγαίνει 16 Νοεμβρίου.

Στα καταστήματα που έπεσε η τιμή δεν φαίνεται να το έχουν διαθέσιμο, καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο πρώτα για επιβεβαίωση αν και αμφιβάλλω.

Γενικά είναι σχεδόν απίθανο να το δούμε τώρα κοντά πιο κάτω από 290 οπότε ναι είναι ευκαιρία αν το έχουν διαθέσιμο τελικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Daredevil είπε

δεν ξέρω γιατί έχει πέσει σε αυτή  την τιμή σε αυτά τα καταστήματα, ίσως είναι όπως τα κινητά εκτός  ελληνικής αντιπροσωπείας. Αν δεν βιάζεσαι  και μένεις Αθήνα  περίμενε το Black friday όλο και κάτι θα βρεις, αν και δεν νομίζω να έχει πολύ μεγάλη διαφορά από τα 300ε.

Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι και εγώ μπαίνω εδώ και καιρό και δεν το βλέπω να κατεβαίνει καθόλου.Εκτός από μια στιγμή σύμφωνα με το σκρούτζ πριν 6 μήνες που είχε 259€.Εμένα σε τι μπορεί να με επηρεάσει το εκτός ελληνικής αντιπροσωπείαςστην εγγύηση; Λέει 2 έτη εγγύηση το κατάστημα και γενικά έχει καλές κριτικές.

22 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Στα καταστήματα που έπεσε η τιμή δεν φαίνεται να το έχουν διαθέσιμο, καλύτερα να τους πάρεις τηλέφωνο πρώτα για επιβεβαίωση αν και αμφιβάλλω.

Γενικά είναι σχεδόν απίθανο να το δούμε τώρα κοντά πιο κάτω από 290 οπότε ναι είναι ευκαιρία αν το έχουν διαθέσιμο τελικά.

Μου είπε σε 10 ημέρες το παραλαμβάνεις αν παραγγείλεις σήμερα, λες να φάω κανένα άκυρο;

Επεξ/σία από stafftw

20 λεπτά πριν, stafftw είπε

Ευχαριστώ για την απάντηση, ναι και εγώ μπαίνω εδώ και καιρό και δεν το βλέπω να κατεβαίνει καθόλου.Εκτός από μια στιγμή σύμφωνα με το σκρούτζ πριν 6 μήνες που είχε 259€.Εμένα σε τι μπορεί να με επηρεάσει το εκτός ελληνικής αντιπροσωπείαςστην εγγύηση; Λέει 2 έτη εγγύηση το κατάστημα και γενικά έχει καλές κριτικές.

δεν ξέρω την πολιτική της Ν και του ελληνικού αντιπροσώπου. Ίσως αν χαλάσει να μην δεχτούν να το επισκευάσουν εδώ στη Ελλάδα , ίσως και να μην έχεις θέμα ρώτα το όμως πιο πριν. Στα κινητά παίζουν κάτι τέτοια, πχ η Samsung τα ευρωπαϊκά τα αναλαμβάνει τα μη ευρωπαϊκά όχι

• Moderators

Να πούμε για άλλη μια φορά, ότι τα προϊόντα που πωλούνται εντός ΕΕ φέρουν υποχρεωτική διετή νόμιμη εγγύηση, την ευθύνη της οποίας φέρει ο πωλητής και όχι ο κατασκευαστής. 

5 λεπτά πριν, Malthador είπε

Να πούμε για άλλη μια φορά, ότι τα προϊόντα που πωλούνται εντός ΕΕ φέρουν υποχρεωτική διετή νόμιμη εγγύηση, την ευθύνη της οποίας φέρει ο πωλητής και όχι ο κατασκευαστής. 

Ε ναι κάπως έτσι μου απάντησαν και αυτοί.Ότι έχει 2ετή εγγύηση,επομένως λέω να το πάρω στα 288 είναι καλή ευκαιρία και ας περιμένω και 10 ημέρες.

25 λεπτά πριν, Malthador είπε

ναι δεν λέμε κάτι διαφορετικό δεν είναι ότι δεν έχει εγγύηση απλά θα χρειαστεί πχ να πάει Πορτογαλία να φτιαχτεί ή αν κλείσει το κατάστημα που το πήρες  να υπάρξει μεγάλο μπέρδεμα.

Αναφορά σε κείμενο

Παρενθετικά μπορεί εδώ να αναφερθεί το ζήτημα που έχει ανακύψει με τις εγγυήσεις του παραγωγού. Οι εγγυήσεις αυτές έχουν αποτελέσει τρόπο στεγανοποίησης των δικτύων, αφού επιδιώκεται η παροχή τους μόνο σε πωλήσεις των αποκλειστικών διανομέων. Τόσο η Επιτροπή όσο και το ΔΕΚ, στην απόφαση για τα ελβετικά ρολόγια  (υπόθεση 31/85, SA ETE Fabriques d'Ebauches κατά SA DK Investment και άλλων), έχουν αντιδράσει στη μεθόδευση σε ότι αφορά τα δίκτυα αποκλειστικής διανομής, θεωρώντας η εγγύηση πρέπει να καλύπτει όλα τα προϊόντα που διανέμονται στην Κοινότητα, ανεξάρτητα από τον τόπο, όπου πουλήθηκαν, και τον πωλητή εντός ή εκτός δικτύου. Παρόμοια στάση τήρησε και ελληνικό δικαστήριο, όταν τέθηκε τέτοιο ζήτημα, ενώ και ο Κανονισμός 1475/95 για τη διανομή των αυτοκινήτων ρητά αξιώνει από το διανομέα να εξασφαλίζει στα οχήματα που πωλούνται από άλλη επιχείρηση του δικτύου διανομής την εγγύηση καθώς και τη δωρεάν εξυπηρέτηση και την εξυπηρέτηση σε περίπτωση αντικατάστασης ελαττωματικών οχημάτων (άρθρο 5 § 1 α'). Αντίθετα θεωρήθηκε από το ΔΕΚ (υπόθεση C-376/92, Metro/Cartier) ότι για την περίπτωση της επιλεκτικής διανομής, όπου κυρίως τίθεται θέμα εγγύησης λόγω της φύσεως των προϊόντων, ο παραγωγός δεν είναι υποχρεωμένος να παρέχει εγγύηση για τα προϊόντα που διατέθηκαν στο κοινό από μη εγκεκριμένους εκτός δικτύου πωλητές.

περισσότερα εδώ

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, stafftw said:

Ε ναι κάπως έτσι μου απάντησαν και αυτοί.Ότι έχει 2ετή εγγύηση,επομένως λέω να το πάρω στα 288 είναι καλή ευκαιρία και ας περιμένω και 10 ημέρες.

Είναι η καλύτερη τιμή αυτή τη στιγμή, αλλά μπαίνει Νοέμβρης, θα το έχεις σε δύο βδομάδες, δεν νομίζω ότι αξίζει να ΜΗΝ περιμένεις λίγο ακόμα για την Black Friday. Θα παίξουν σίγουρα bundles κατά την γνώμη μου. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...