Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
4 hours ago, Daredevil said:

βάσει πιθανοτήτων όμως πάμε στο πιο πιθανό όλων το 1 μετά το 4 μετά τ 3 και μετά το 2 (σαν κι εμένα ! άλλα οκ η μοναδική κονσόλα που δεν είχα από το 2000 είναι το Χ1 :P )

Οπότε πιο πιθανό είναι να πουλήσει πιο πολύ (7 εκ αγόρασαν 3ds το 18 δεν πέθανε κιόλας) αλλά ακόμα και πιο πέρα έστω ότι ένας γονιός θέλει να πάρει στον μικρό του τον luigi ακόμα πιο πιθανό είναι να δώσει  (100)140+40 παρά 340+50 . Για το Hack δεν το συζητώ ο NSW χακαρετε πολύ πιο έυκολα με 2 μαραφέτια κι ένά pc το 3ds θέλει και λίγο διάβασμα :)

Το vgchartz δεν είναι απόλυτα αξιόπιστο, αλλά μια γενική ιδέα την δίνει:

Captain Toad -> 400k στο NSw, 100k στο 3DS

Fire Emblem Warriors -> 480k στο NSw, 140k στο 3DS

Δεν χρειάζεται να παίρνουμε πιθανότητες, είναι δεδομένο ότι τα games που κυκλοφορούν και στα δύο συστήματα ταυτόχρονα πουλάνε καλύτερα στο Switch των 20m παρά στο 3DS των 70m.

4 hours ago, Daredevil said:

ε κάποιοι παίζουν και gc  games .....;) 

Ρε μέχρι να μπορώ να streamάρω τα πισί games μου δεν λυγίζω, όσο και να προσπαθείς.  :P :P :P 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν χρειάζεται να παίρνουμε πιθανότητες, είναι δεδομένο ότι τα games που κυκλοφορούν και στα δύο συστήματα ταυτόχρονα πουλάνε καλύτερα στο Switch των 20m παρά στο 3DS των 70m.

Ρε μέχρι να μπορώ να streamάρω τα πισί games μου δεν λυγίζω, όσο και να προσπαθείς.  :P :P :P 

Κ;ι μετά λενε κάποιοι πως η πειρατεία δεν είναι πρόβλημα.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, greed said:

Κ;ι μετά λενε κάποιοι πως η πειρατεία δεν είναι πρόβλημα.

Γενικότερα δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ πειρατείας και συνολικών πωλήσεων S/W, μην λέμε συνέχεια τα ίδια. Η περίπτωση που συζητάμε εδώ είναι ιδιάζουσα.

Δημοσ.

Το dark souls το έχει παίξει κανείς να μας πει εντυπώσεις?

Πάντως και για άλλη μια φορά που ήμουν δύο βδομάδες εκτός σπιτιού το switch με έσωσε με το gaming. Μιλάμε η κονσόλα είναι ένα μικρό τεχνολογικό θαύμα στο να μπορείς να παίζεις τόσο ποιοτικά game και να τρέχουν τόσο άψογα. 

Octapath με τις ώρες(παιχνιδάρα) και το Attack of Titans 2 που και αυτό τρέχει άψογα και έχει ένα φοβερό υβριδικό pve rpg gameplay με πάρα πολλά anime στοιχεία, είναι σαν να διαβάζεις κάποιο comic. Φοβερός τίτλος και αυτός να τον δείτε οπωσδήποτε. 

• Like 3
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Malthador είπε

το vg νομίζω ότι κάνει estimate από το backorder τον resalers και δεν μετράει τα digital sales :) Δεν κόβω και το κεφάλι μου για την Ν αλλά θεωρώ ότι ξέρει τι πουλάει, άλλωστε μάλλον είναι και η μόνη από d1 που βγάζει κέρδος από τις πωλήσεις hw.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Malthador είπε

Γενικότερα δεν υπάρχει σύνδεση μεταξύ πειρατείας και συνολικών πωλήσεων S/W, μην λέμε συνέχεια τα ίδια. Η περίπτωση που συζητάμε εδώ είναι ιδιάζουσα.

Υπαρχει και παρα υπαρχει. Γιαυτο κανουν οτι μπορουν. Αυτος που εχει παιρνει.. αυτος που δεν εχει και τοσα παιρνει πατατακια απο περιπτερο και παιζει κατεβαζοντας αντι για να κανει το σκατο του παξιμαδι και να αγορασει. Απλη κοινη λογικη και αναλογικη. 
Σιγα μην δε αγοραζαν τους τιτλους που εβαλες απο τα 70εκα/μυρια αυτα τα διαμαντια που ειναι ταμαμ για 3ds. Ιδιο κοινο, ιδια εταιρεια, φθηνοτερα στο 3ds. Γιαυτο το παρατησαν και αυτο τα 3rd parties.

Οποτε μια χαρα υπαρχει συνδεση περι συνολικων πωλησεων. Ακομα και ενας να μη το αγορασει υπαρχει. Τοσο απλα.

Επεξ/σία από greed
  • Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
3 hours ago, greed said:

Υπαρχει και παρα υπαρχει. Γιαυτο κανουν οτι μπορουν. Αυτος που εχει παιρνει.. αυτος που δεν εχει και τοσα παιρνει πατατακια απο περιπτερο και παιζει κατεβαζοντας αντι για να κανει το σκατο του παξιμαδι και να αγορασει. Απλη κοινη λογικη και αναλογικη. 
Σιγα μην δε αγοραζαν τους τιτλους που εβαλες απο τα 70εκα/μυρια αυτα τα διαμαντια που ειναι ταμαμ για 3ds. Ιδιο κοινο, ιδια εταιρεια, φθηνοτερα στο 3ds. Γιαυτο το παρατησαν και αυτο τα 3rd parties.

Οποτε μια χαρα υπαρχει συνδεση περι συνολικων πωλησεων. Ακομα και ενας να μη το αγορασει υπαρχει. Τοσο απλα.

Όλα αυτά που περιγράφεις είναι προσωπικές σου απόψεις και δεν ισχύουν στον πραγματικό κόσμο. Τα νούμερα σε διαψεύδουν, μπορείς να δεις πόσο S/W πουλήθηκε στην προηγούμενη γενιά που οι κονσόλες είχαν σπάσει με το καλημέρα και πόσο έχει πουληθεί στην τωρινή γενιά που οι κονσόλες δεν έχουν σπάσει. 

Είναι προφανές ότι οι πωλήσεις δεν επηρεάζονται από την πειρατεία. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Malthador είπε

Όλα αυτά που περιγράφεις είναι προσωπικές σου απόψεις και δεν ισχύουν στον πραγματικό κόσμο. Τα νούμερα σε διαψεύδουν, μπορείς να δεις πόσο S/W πουλήθηκε στην προηγούμενη γενιά που οι κονσόλες είχαν σπάσει με το καλημέρα και πόσο έχει πουληθεί στην τωρινή γενιά που οι κονσόλες δεν έχουν σπάσει. 

Είναι προφανές ότι οι πωλήσεις δεν επηρεάζονται από την πειρατεία. 

Καλά και το να κάνεις καμιά υπερωρία παραπάνω και να μη στη πληρώσει το αφεντικό σου δεν θα πάθεις και κάτι.

Νόμιζα πως ζούσα στο πραγματικό κόσμο που όσο πιο πολύ πουλάς τόσα παραπάνω έσοδα έχεις και όχι το αν δεν πουλήσεις πχ σε 10.000.000 κλέφτες θα πλουτίσεις.

Σε λάθος σύμπαν βρίσκεσαι.

Επεξ/σία από greed
  • Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, greed said:

Καλά και το να κάνεις καμιά υπερωρία παραπάνω και να μη στη πληρώσει το αφεντικό σου δεν θα πάθεις και κάτι.

Νόμιζα πως ζούσα στο πραγματικό κόσμο που όσο πιο πολύ πουλάς τόσα παραπάνω έσοδα έχεις και όχι το αν δεν πουλήσεις πχ σε 10.000.000 κλέφτες θα πλουτίσεις.

Σε λάθος σύμπαν βρίσκεσαι.

Κάνεις κι άλλα λογικά άλματα. Θεωρείς -εσφαλμένα- ότι αν κάποιος δεν κούρσευε έναν τίτλο, τότε θα τον αγόραζε, που κάτι τέτοιο προφανώς δεν ισχύει.

Ωστόσο, δεν μου απάντησες, αφού η πειρατεία βλάπτει τις πωλήσεις, γιατί στην προηγούμενη γενιά που είχαν σπάσει οι κονσόλες πουλήθηκαν ΤΟΝΟΙ S/W ενώ τώρα έχει πουληθεί πολύ λιγότερο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Κάνεις κι άλλα λογικά άλματα. Θεωρείς -εσφαλμένα- ότι αν κάποιος δεν κούρσευε έναν τίτλο, τότε θα τον αγόραζε, που κάτι τέτοιο προφανώς δεν ισχύει.

Ωστόσο, δεν μου απάντησες, αφού η πειρατεία βλάπτει τις πωλήσεις, γιατί στην προηγούμενη γενιά που είχαν σπάσει οι κονσόλες πουλήθηκαν ΤΟΝΟΙ S/W ενώ τώρα έχει πουληθεί πολύ λιγότερο;

Δηλαδη εσυ αν δεν πουλησεις την τυροπιτα θα την χαρισεις; Και θα το κανεις αυτο για ποσο καιρο; 
Τι να σου απαντησω;  Εσυ μιλας με θεωριες κουμουνιστικου ή εξωγιηνου καθεστωτος ,  εγω μιλαω με απλα πραξη. Αγοραζεις; Εχει εσοδα αυτος που φτιαχνει τη τυροπιτα, δεν αγοραζεις; Θα την πεταξει ή θα την δωσει στα σκυλια. 
Αμα η πειρατεια κανει καλο.. τοτε να ερθω εγω στο "μαγαζι σου" να μου δινεις τυροπιτες και κουλουρακια δωρεαν. Θα αυξησεις τα εσοδα σου αφου θα σπρωχνεις ετσι περισσοτερες.

Επεξ/σία από greed
  • Confused 1
  • Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, greed said:

Τι να σου απαντησω;  Εσυ μιλας με θεωριες κουμουνιστικου ή εξωγιηνου καθεστωτος ,  εγω μιλαω με απλα πραξη. 

Εγώ δεν εκφράζω προσωπικές απόψεις, ούτε αναλύω θεωρίες. Στατιστικά και νούμερα τσεκάρω και βγάζω συμπεράσματα. 

Καλώς, δεν έχει νόημα να λέμε πάλι τα ίδια σε ένα τόσο πολυσυζητημένο θέμα, pass απο μένα. 

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, greed είπε

Δηλαδη εσυ αν δεν πουλησεις την τυροπιτα θα την χαρισεις; Και θα το κανεις αυτο για ποσο καιρο; 
Τι να σου απαντησω;  Εσυ μιλας με θεωριες κουμουνιστικου ή εξωγιηνου καθεστωτος ,  εγω μιλαω με απλα πραξη. Αγοραζεις; Εχει εσοδα αυτος που φτιαχνει τη τυροπιτα, δεν αγοραζεις; Θα την πεταξει ή θα την δωσει στα σκυλια. 
Αμα η πειρατεια κανει καλο.. τοτε να ερθω εγω στο "μαγαζι σου" να μου δινεις τυροπιτες και κουλουρακια δωρεαν. Θα αυξησεις τα εσοδα σου αφου θα σπρωχνεις ετσι περισσοτερες.

Η πειρατεία δε κάνει καλό απλά δε κάνει όσο κακό πιστεύεις. Δεν είναι όλος ο πλανήτης γυφτογύγτουλες σαν τους Έλληνες και δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν για να βαράνε υψηλά ποσοστά πειρατείας. Ναι γίνεται μια άλφα ζημιά αλλά όχι κάτι τρομερό ποσοστιαία.

Ξεχνάς ή αγνοείς επίτηδες ότι πολλοί από τους best seller τίτλους έχουν πολύ έντονο το online στοιχείο το οποίο δε "σπάει".

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...