parlapipas25 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2018 Πηρα μετατροπεα usb 3 to ethernet της ugreen.Πολυ μεγαλη διαφορα σε download speed,λογικα και σε ping.Χειροτερο wifi απο του switch δεν εχω ξαναδει. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 23 hours ago, mansa2k said: Καταρχήν μια χαρά απάντηση σου έδωσε ο RedAlert539. Πρόκειται για ένα μοντέλο μετάβασης που ακολουθεί η Ν και το είδαμε στην πράξη με την σειρά FE. Κυκλοφόρησε το Echoes για να κρατήσει ενεργή το κοινό στο 3DS, μετέπειτα το Heroes στις smartdevices για να αυξηθεί η αναγνωρισιμότητα του ip και τέλος ως κίνηση μετάβασης το FE Warriors σε 3DS/NSW. Το βλέπουμε και με τα Luigi's Mansion (LM Dark Moon -> LM 3DS -> LM3 NSW), με το Yoshi (New Yoshi's Island -> Yoshi Wooly World 3DS -> Yoshi Craft World NSW) αλλά και με το Metroid (MSR 3DS -> MP4 NSW). Στην πράξη το μοντέλο δείχνει να λειτουργεί από την στιγμή που είσαι κάτοχος του Returns. Το 3DS πούλησε 70 εκατομμύρια και η Ν θέλει να μεταβεί αυτό το κοινό στο NSW, είναι ακριβώς το ίδιο μοντέλο που έπραξαν τα τωρινά twins όπου για τα δύο πρώτα χρόνια κυκλοφορίας τους τα περισσότερα multiplatforms κυκλοφορούσαν και στους προκατόχους τους. Πράγματα δηλαδή που έχω γράψει αρκετές φορές. Έχω επανειλλημένα εκφράσει την αντίθεσή μου στην επανακυκλοφορία remasters στο 3DS. Στην παρούσα φάση το 3DS δεν έχει ανάγκη επιπλέον τίτλους και δεν χρειάζεται επιπλέον υποστήριξη από 1st και 2nd-party κυκλοφορίες, έστω και αν αυτές αφορούν μόνο remasters/remakes. Τα remasters/remakes μπορούν να δημιουργήσουν δυναμική όταν βγαίνουν στο NSw, έτσι ώστε να γίνει ομαλά η μετάβαση στο νέο σύστημα. Κάποιος π.χ. που περιμένει να αγοράσει NSw όταν θα βγει το Metroid Prime 4, ίσως να έκανε πολύ νωρίτερα την μετάβαση σε αυτό εάν έβγαινε το Samus Returns στο NSw. Στην χειρότερη περίπτωση, για εμένα τα games που βγαίνουν στο 3DS θα έπρεπε να βγαίνουν και στο NSw, έτσι ώστε να έχει νόημα η μετάβαση έτσι όπως την εννοείς. Γράφεις «Στην πράξη το μοντέλο δείχνει να λειτουργεί από την στιγμή που είσαι κάτοχος του Returns». Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι επί τούτου σε εμένα προσωπικά, αλλά για εμένα το 3DS αποτελεί «νεκρή» κονσόλα πλέον, υπό την έννοια ότι και τα τρία που έχω είναι χακαρισμένα και δεν πρόκειται να ασχοληθώ μαζί τους δαπανώντας επιπλέον χρήματα. Θα προτιμήσω τα χρήματα που μου περισσεύουν να τα δώσω για να αγοράσω κάτι στο NSw ή στις άλλες κονσόλες μου. Και δεν νομίζω ότι ούτως ή άλλως είναι σωστή εμπορική τακτική να συνεχίζουν να βγάζουν games σε μία κονσόλα που της κλείνεις ματάκι και χακάρεται, όταν στην αγορά υπάρχει ήδη ο διάδοχος. Εκτός φυσικά κι αν έχουν σκοπό να κυκλοφορήσουν κάποιο διαφορετικό σύστημα ως διάδοχο του 3DS. 23 hours ago, mansa2k said: Σχετικά με τα κινηματογραφικά παιχνίδια που θεωρείς πως δεν ταιριάζουν στο NSW. Διαφωνώ, όλα τα παιχνίδια ταιριάζουν στο NSW. Τα παιχνίδια που βασίστηκαν σε ένα υβριδικό σχεδιασμό είναι ελάχιστα. Ουσιαστικά μόνο το SM Odyssey μπορώ να σκεφτώ, τα όποια υπόλοιπα περισσότερο γιατί προέκυψε ή ταίριαζε εκ των προτέρων ο σχεδιασμός τους στην υβριδικότητα. Αυτό που κάνει προσιτά όλα τα παιχνίδια στο NSW είναι το Sleep Mode, πατάς το Power Button και περνάει απευθείας το σύστημα σε sleep mode και όταν το επαναφέρεις ξεκινάς από το ίδιο σημείο. Η αμεσότητα που προσφέρει δίνει και την πρόσβαση σε όλα τα ήδη παιχνιδιών όπως και η άμεση μετάβαση από/προς το dock. Για εμένα ένα σύστημα που θέλει να θεωρείται και φορητό, πρέπει να μου δίνει τη δυνατότητα για ξεκούραστα fast sessions. Με αυτό στο μυαλό μου, δεν μπορώ να σκεφτώ ούτε ένα 1st-party game που να μην έχει και υβριδικό χαρακτήρα. Το SMO που αναφέρεις είναι το ίδιο πράγμα με το BotW, στο ένα μαζεύεις 2 αστέρια και κλείνεις την κονσόλα, στο άλλο κάνεις ένα shrine και την κλείνεις. Για τα MK8D/Arms/Splatoon 2/Mario Tennis το ίδιο, μπαίνεις online παίζεις δυο ματσάκια και αυτό είναι όλο. Καλά δεν συζητάω καν για κάτι Kirby και Donkey Kong, αυτά είναι εξαρχής στημένα ως φορητά games τα οποία απλά μπορείς να τα παίξεις και στην τηλεόραση. Τα μόνα που μου έρχονται στο μυαλό τα οποία δεν έχουν τέτοιο χαρακτήρα είναι το XC2 και τα δύο Bayonetta (αν και αυτά είναι 2nd-party games). 23 hours ago, mansa2k said: Πριν προχωρήσω θα περιγράψω τι σημαίνει κινηματογραφικότητα για εμένα. Σημαίνει παιχνίδια που πέρα από την οπτικοακουστική κινηματογραφική εμπειρία δίνουν βάση στην ιστορία, πληθώρα cut scenes και QTE, και τέλος γραμμικότητα ακόμα και όταν πρόκειται για open world games. Θα πιαστώ από αυτό το quote, επειδή αφενός συμφωνώ στον ορισμό που δίνει στην κινηματογραφικότητα, αφετέρου διαφωνώ στο ότι τέτοιου είδους games μπορούν να κυκλοφορήσουν μαζικά σε ένα σύστημα που θέλει να είναι και φορητό. Διαφωνώ γιατί όταν μπαίνεις στη διαδικασία να κουβαλάς ένα σύστημα στα χέρια σου, το κάνεις με σκοπό και συνήθως ο σκοπός είναι προκαθορισμένος στο μυαλό σου: στην προκειμένη περίπτωση το κάνεις για να βιώσεις το gameplay του παιχνιδιού. Το να σε βάλει στη διαδικασία το game να βλέπεις ένα δεκάλεπτο cutscene κάθε είκοσι λεπτά defeats that purpose, που λένε και στο χωριό μου. Φυσικά, αυτό δε σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρχουν εξαιρέσεις (όπως είπες το XC2), αλλά δεν μπορεί να γίνει νόρμα σε ένα φορητό σύστημα επενδύοντας σε studios που θα ήταν αφοσιωμένα σε αυτό το είδος games. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
greed Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Στις 19/10/2018 στις 1:11 ΜΜ, parlapipas25 είπε Πηρα μετατροπεα usb 3 to ethernet της ugreen.Πολυ μεγαλη διαφορα σε download speed,λογικα και σε ping.Χειροτερο wifi απο του switch δεν εχω ξαναδει. Στο 1,5 μέτρο με 3 ρούτερ δοκιμασμένα.. αν αποσυνδεθεί και χρειαστεί σύνδεση (αρκετά συχνό φαινόμενο έπειτα από αρκετές ώρες sleep) αν δεν το βγάλω από το dock και δεν το πάω κοντά ακόμα και δέκα φορές να το προσπαθήσω δεν συνδέεται.π Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Malthador είπε 1. Έχω επανειλλημένα εκφράσει την αντίθεσή μου στην επανακυκλοφορία remasters στο 3DS.......... 2. Για εμένα ένα σύστημα που θέλει να θεωρείται και φορητό, πρέπει να μου δίνει τη δυνατότητα για ξεκούραστα fast sessions......... 3. Θα πιαστώ από αυτό το quote, επειδή αφενός συμφωνώ στον ορισμό που δίνει στην κινηματογραφικότητα, αφετέρου διαφωνώ στο ότι τέτοιου είδους games μπορούν να κυκλοφορήσουν μαζικά σε ένα σύστημα που θέλει να είναι και φορητό..... 1. H κυκλοφορία των remasters στο 3DS δεν την θεωρώ λανθασμένη, στην τελική το καλύτερο που θα μπορούσε να προσφέρει η Ν είναι να υποστήριζαν και τα δύο συστήματα όπως έγινε με το FE Warriors. Αυτό θα ήταν το ιδανικότερο και όχι μια μονόπλευρη κυκλοφορία στο NSW που είναι χειρότερη επιλογή ακόμα και από το 3DS. Ακριβώς το ίδιο με την περίπτωση μετάβασης των twins που ανέφερα στο προηγούμενο μήνυμα. Το κομμάτι σχετικά με την πειρατεία το θεωρώ άτοπο γιατί όπως γνωρίζεις μέσα από το αντίστοιχο θέμα που υπάρχει στο forum πειρατεία υφίσταται και στο NSW. Αυτός που δεν ενδιαφέρεται να αγοράσει παιχνίδια (για τους όποιους λόγους) θα προβαίνει στην πειρατεία έτσι και αλλιώς. 2. Επιβεβαιώνεις τα λόγια μου: Ουσιαστικά μόνο το SM Odyssey μπορώ να σκεφτώ, τα όποια υπόλοιπα περισσότερο γιατί προέκυψε ή ταίριαζε εκ των προτέρων ο σχεδιασμός τους στην υβριδικότητα. Τα παιχνίδια που αναφέρεις δεν επανασχεδιάστηκαν για να προσφέρουν υβριδικότητα που περιλαμβάνει και fast sessions που αναφέρεις. Επί της ουσίας δεν προσθέτεις τίποτα καινούργιο, παρόλα αυτά λογικά στην συνέχεια θα προκύψουν παιχνίδια που θα έχουν σχεδιαστεί με βάση την υβριδικότητα. Αυτό όμως και πάλι δεν καταργεί την δυναμική κυκλοφορίας κινηματογραφικών παιχνιδιών λόγω της αμεσότητας που προσφέρει το NSW ως προς την πρόσβαση στο σύστημα. Το XC2 δεν είναι η μόνη εξαίρεση, το Mario + Rabbits έχει αρκετά sessions που διαρκούν πολύ πάνω από δεκαπεντάλεπτο. Το FE Warriors που κυκλοφόρησε και στο 3DS έχει πίστες που μπορεί να φτάσεις το μισάωρο. Να θυμίσω ότι στο 3DS κυκλοφόρησαν τα XC1, Hyrule Warriors και η σειρά Monster Hunter που έχει επίσης long sessions. * Το XC2 είναι first party game. 3. Αναφέρεσαι σε υποκειμενικά γούστα όταν ακόμα και στο 3DS υπάρχουν παιχνίδια που προσεγγίζουν περισσότερο τον σχεδιασμό ενός οικιακού συστήματος. Το NSW ως υβρίδιο μπορεί να προσφέρει στην τελική ακόμα και μονόπλευρα παιχνίδια, δεν νομίζω ότι θα περιόριζε κάποιον να αγοράσει κάποια μεταφορά της σειράς MGS ή του GTA. Ακριβώς αυτό που αναφέρεις ως περιορισμό είναι και το πλεονέκτημα του NSW, μπορεί να προσφέρει φορητότητα σε όλα τα παιχνίδια. Τίποτα από αυτά δεν μου δίνει απάντηση στο ερώτημα/απορία γιατί η Ν δεν έχει επενδύσει στην δύση εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια; Τι θα πει οι δυτικοί προσανατολίζονται στην κινηματογραφικότητα που "ταιριάζει" στο NSW; Ήδη ανέφερα πως δεν υπήρχε τέτοιο πρόβλημα με τα όποια δυτικά στούντιο έχει συνεργαστεί η Ν και πως γενικότερα τέτοιες πολιτικές παραγκωνίζει ακόμα και τα εσωτερικά της ταλέντα. Αντιληπτό πως η Ν πρέπει να φροντίσει ώστε αυτοί που στελεχώνουν και αναλαμβάνουν τις παραδοσιακές σειρές θα έχουν το απαραίτητο ταλέντο αλλά παράλληλα δεν πρέπει να "καταδικάζονται" στην αιώνια ανάπτυξη συγκεκριμένων ips. Πάμε λίγο παρακάτω, μέχρι και ps2 γενιά οι Ιάπωνες έκαναν "κουμάντο" στην βιομηχανία. Με την έλευση του ps3 και την απότομη μεταπήδηση των τεχνολογικών απαιτήσεων οι δυτικοί πήραν τα ηνία και τα διατηρούν ως σήμερα. Γιατί λοιπόν η Ν κάνει τα στραβά μάτια σε αυτές τις εξελίξεις και δεν επενδύει στην δύση που στην τελική μπορούν να αντιληφθούν καλύτερα την κουλτούρας τους. Και αναφέροντας την κουλτούρα σίγουρα διαφέρει αρκετά μεταξύ Δύσης/Ανατολής αλλά δυσκολεύομαι ιδιαίτερα πως δεν υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται να δουλέψουν για την Ν. Ακόμα καλύτερα τόσο χρόνια που συνεργάζονται με δυτικές εταιρίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν ένα κατάλληλο μοντέλο επικοινωνίας, διαμοιρασμού τεχνογνωσίας και εξέλιξης. Δεν νομίζω ότι μπορεί ουσιαστικά κανείς μας να απαντήσει στο συγκεκριμένο ερώτημα πέρα της Ν αλλά η κινηματογραφικότητα δυσκολεύομαι ιδιαίτερα να την δεχτώ έστω και ως μέρος της απάντησης με βάση τα δεδομένα που γνωρίζουμε. Γενικώς η Ν χρειάζεται στούντιο για να επεκτείνουν την δυναμική τους σε νέα είδη που έχουν ξεχάσει στην διάρκεια του χρόνου ή δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ πέρα επειδή δεν προλαβαίνουν να παρέχουν ένα σταθερό πρόγραμμα κυκλοφοριών παρά μόνο αν στηρίζεται σε μεταφορές. Επεξ/σία 20 Οκτωβρίου 2018 από mansa2k 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parlapipas25 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, greed είπε Στο 1,5 μέτρο με 3 ρούτερ δοκιμασμένα.. αν αποσυνδεθεί και χρειαστεί σύνδεση (αρκετά συχνό φαινόμενο έπειτα από αρκετές ώρες sleep) αν δεν το βγάλω από το dock και δεν το πάω κοντά ακόμα και δέκα φορές να το προσπαθήσω δεν συνδέεται.π Εκτος αυτου,διπλα στο ρουτερ με φουλ σημα και πιανει το 1/4 της ταχύτητας που εχει η γραμμή.Τραγικο. Οσοι παίζετε online πιστευω ειναι αναγκαίο το ethernet.Σε καινουργιες παρτίδες δεν ξερω αν το έχουν διορθώσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Εχει βρει κανα παλικάρι το Ys VIII: Lacrimosa of DANA απο Ελλάδα πουθενά; Η αναγκαστικά πάμε Amazon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2018 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 6 ώρες πριν, papp0us είπε Εχει βρει κανα παλικάρι το Ys VIII: Lacrimosa of DANA απο Ελλάδα πουθενά; Η αναγκαστικά πάμε Amazon? εγώ από το base.com το έχω πάρει https://www.base.com/buy/product/ys-viii-lacrimosa-of-dana-adventurers-edition-nintendo-switch/dgc-yslodns.htm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 @mansa2k 1) Εγώ πάντως πραγματικά δεν μπορώ να δω πως ένα game που βγαίνει στο 3DS θα με κάνει να θέλω να πάρω Switch. Ειλικρινά το βρίσκω ακατανόητο. Επίσης, δεν είναι το ίδιο πράγμα το χακάρισμα του NSw με το 3DS, το 3DS έρχεται σχεδόν pre-hacked, ενώ το NSw έχει και ένα NSO να σου βάζει δεύτερες σκέψεις. 2 & 3) Δεν είπα ότι δεν θα βγουν και κινηματογραφικά games στο NSw, εννοείται ότι θα βγουν κάποια, αλλά αυτά θα είναι αρκετά περιορισμένα, δεν πρόκειται να δούμε ποτέ το NSw να γίνεται PS4 από άποψη κινηματογραφικότητας. Και είπα ότι δεν θα το δούμε να γίνεται αυτό, γιατί το NSw όντας και φορητό σύστημα έχει μεγαλύτερη δυναμική στα games που δίνουν δυνατότητα για γρήγορα sessions, παρά σε όσα πρέπει να τα παρακολουθείς σαν ταινία, αλλά σε κάθε περίπτωση αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα υπάρχουν και εξαιρέσεις όπως ήδη υπάρχουν. Από εκεί και πέρα, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη πάνω στο γιατί δεν και τόσο νόημα να αποκτήσουν περισσότερα «δυτικά» studios και έχει περισσότερο νόημα στο να ενισχύσουν τα ήδη υπάρχοντα «ανατολικά». Αυτά βέβαια δεν έχουν σχέση στο γιατί η Ν δεν έχει επενδύσει τόσα χρόνια σε δυτικά studios. Ο λόγος που δεν το έχει κάνει είναι ο ίδιος που την αναγκάζει κάθε φορά να παίρνει ηλίθιες αποφάσεις βγαλμένες από άνιμε: είναι μια γεροντίστικη εταιρεία 130 χρόνων που διοικείται από υπερσυντηριτικούς γιαπωνέζους γεμάτους ξενοφοβία και υπερπροστατευτισμό για τις απόρρητες μυστικές gaming συνταγές που κρύβουν στο συρτάρι τους και φοβούνται μην τις κλέψει ο ανταγωνισμός. ----------------------------------- In other news, πόση ΣΑΒΟΥΡΑ μπορεί να χωρέσει ακόμα στο eshop. Πραγματικά πρέπει να βάλουν φίλτρο εκεί μέσα για να κόβουμε τα 0-star games και να μην τα βλέπουμε καν όταν σερφάρουμε στο eshop. Βγαίνουν 2 καλά games τη βδομάδα και χάνονται μέσα στο συφερτό... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) το 3ds έχει πουλήσει 72εκ, είναι προφανώς πάμφθηνο στην παραγωγή ενώ πουλάει ακόμα ( σχεδόν σαν το NSW τα 2 χρόνια ζωής του) Οπότε γιατί να μην συνεχίσει να βγάζει καινούρια/remastered παιχνίδια? Άλλωστε στο επιχειρηματικό της μοντέλο της το NSW το WIIU αντικατέστησε όχι το 3ds Και κάποια στιγμή, επειδή Ν, σε 3-4 χρόνια θα βγάλουν και τα 3ds games σε virtual machine στο NSw (τύπου ds στο wiiu). Μέχρι τότε φυσικά θα υπάρχουν 2-3 3ds emus στα hacked NSWs Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από Daredevil Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Malthador είπε In other news, πόση ΣΑΒΟΥΡΑ μπορεί να χωρέσει ακόμα στο eshop. Πραγματικά πρέπει να βάλουν φίλτρο εκεί μέσα για να κόβουμε τα 0-star games και να μην τα βλέπουμε καν όταν σερφάρουμε στο eshop. Βγαίνουν 2 καλά games τη βδομάδα και χάνονται μέσα στο συφερτό... Πραγματικα ομως.Σημερα μπηκα λιγο να δω προσφορες και χαθηκα με την τοση σαβουρα.steam καταντησε και αυτο.Φτιαξε λιγο το eshop ρε nintendo ημαρτον. Λοιπον εχω παιξει κανα 8ωρο dark souls,ενω ειναι πολυ καλο μεχρι στιγμης προτιμω το γρηγορο επιθετικο-aggresive συστημα μαχης του bloodborne απο το αργο-αμυντικο συστημα του dark souls. Ααα εχει παρει κανεις το starlink να μας πει αν αξιζει σαν star fox τιτλος? Επεξ/σία 22 Οκτωβρίου 2018 από dekulinkgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Τα ιδια λεμε παιδες εδω και ενα χρονο και βαλε. Χειροτερο σκουπιδαριο και απο το play store. Οσο περναει ο καιρος βλεπω φιλους και γνωστους να το παιρνουν αποφαση οτι ειναι φορητο και το dock το εχουν απλα για να το φορτιζουν. Αντι να το εκμεταλευτουν αυτο οι φωστηρες της Ν , πετανε αετο. Με μηδενικο κοστος μας πασαρουν τα παλαιοτερα zelda και χεζονται στο ταληρο , μεχρι να δεησουν να βγαλουν κατι καινουριο και ενδιαφερον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 2 hours ago, Daredevil said: το 3ds έχει πουλήσει 72εκ, είναι προφανώς πάμφθηνο στην παραγωγή ενώ πουλάει ακόμα ( σχεδόν σαν το NSW τα 2 χρόνια ζωής του) Οπότε γιατί να μην συνεχίσει να βγάζει καινούρια/remastered παιχνίδια? Άλλωστε στο επιχειρηματικό της μοντέλο της το NSW το WIIU αντικατέστησε όχι το 3ds Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι ακριβώς έχει έρθει να αντικαταστήσει το NSw. Προσωπικά, πιστεύω ότι έχει έρθει να αντικαταστήσει και το Wii U και το 3DS, καθώς υπάρχει σωρεία από games τα οποία προέρχονται από τα φορητά της Ν και έρχονται στο NSw (Phoenix Wright, Pokemon κοκ). Διακρίνονται οι εξής περιπτώσεις: Κάποιος να έχει 3DS και να μην έχει NSw Κάποιος να μην έχει 3DS και να έχει ΝSw Κάποιος να έχει και τα δύο (καλή ώρα εγώ) Κάποιος να μην έχει τίποτα από τα δύο Βγαίνει λοιπόν ο ΧΥΖ τίτλος. Αν βγει μόνο στο 3DS, τότε οι μόνοι που ενδέχεται να τον αγοράσουν είναι αυτοί της πρώτης κατηγορίας. Κάποιος που έχει μόνο NSw είναι σχεδόν απίθανο να αγοράσει κι άλλο φορητό για συγκεκριμένα games, ενώ κάποιος που έχει και τα δύο το πιο πιθανό είναι ότι είτε δεν ασχολείται με το 3DS του πλέον, είτε εάν ασχολείται το έχει χακαρισμένο. Κάποιος που δεν έχει 3DS δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να πάρει σήμερα την αρχαιότητα για κάποιο remaster. Από την άλλη, αν βγει ένας τίτλος μόνο στο NSw, τότε εκτός από αυτούς που έχουν μόνο NSw και όχι 3DS, ενδέχεται να τον αγοράσουν και αυτοί που έχουν στην κατοχή τους και τα δύο. Επίσης, αυτός που δεν έχει τίποτα από τα δύο, μπορεί να μπει στο τρυπάκι να αγοράσει την καινούρια κονσόλα που βγήκε πέρσι. Φυσικά, το ιδανικό και αυτό που θα έφερνε τις περισσότερες πωλήσεις θα ήταν να βγαίνουν οι τίτλοι και στα δύο συστήματα. 5 hours ago, Daredevil said: Και κάποια στιγμή, επειδή Ν, σε 3-4 χρόνια θα βγάλουν και τα 3ds games σε virtual machine στο NSw (τύπου ds στο wiiu). Μέχρι τότε φυσικά θα υπάρχουν 2-3 3ds emus στα hacked NSWs Σε 3-4 χρόνια παίζει αν θα έχουμε SNES games και εσύ ονειρεύεσαι και 3DS... 4 hours ago, james9tito said: Τα ιδια λεμε παιδες εδω και ενα χρονο και βαλε. Χειροτερο σκουπιδαριο και απο το play store. Οσο περναει ο καιρος βλεπω φιλους και γνωστους να το παιρνουν αποφαση οτι ειναι φορητο και το dock το εχουν απλα για να το φορτιζουν. Αντι να το εκμεταλευτουν αυτο οι φωστηρες της Ν , πετανε αετο. Με μηδενικο κοστος μας πασαρουν τα παλαιοτερα zelda και χεζονται στο ταληρο , μεχρι να δεησουν να βγαλουν κατι καινουριο και ενδιαφερον. Για να βρω το Valkyria Chronicles έψαχνα για 5 λεπτά μέσα στις σαβούρες, μιλάμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimrodel22 Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Ωραίο το σταρλινκ. Τρελό φετίχ τα διαστημοπλοιακια... Νομίζω θα πουλήσει πολύ καλά ειδικά τώρα τα χριστουγεννα. Παιξαμε και διπλό με το μικρό μου και ήταν πολύ ευχάριστο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Malthador είπε Δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα τι ακριβώς έχει έρθει να αντικαταστήσει το NSw. Προσωπικά, πιστεύω ότι έχει έρθει να αντικαταστήσει και το Wii U και το 3DS, καθώς υπάρχει σωρεία από games τα οποία προέρχονται από τα φορητά της Ν και έρχονται στο NSw (Phoenix Wright, Pokemon κοκ). Διακρίνονται οι εξής περιπτώσεις: Κάποιος να έχει 3DS και να μην έχει NSw Κάποιος να μην έχει 3DS και να έχει ΝSw Κάποιος να έχει και τα δύο (καλή ώρα εγώ) Κάποιος να μην έχει τίποτα από τα δύο Βγαίνει λοιπόν ο ΧΥΖ τίτλος. Αν βγει μόνο στο 3DS, τότε οι μόνοι που ενδέχεται να τον αγοράσουν είναι αυτοί της πρώτης κατηγορίας. Κάποιος που έχει μόνο NSw είναι σχεδόν απίθανο να αγοράσει κι άλλο φορητό για συγκεκριμένα games, ενώ κάποιος που έχει και τα δύο το πιο πιθανό είναι ότι είτε δεν ασχολείται με το 3DS του πλέον, είτε εάν ασχολείται το έχει χακαρισμένο. Κάποιος που δεν έχει 3DS δεν υπάρχει απολύτως καμία περίπτωση να πάρει σήμερα την αρχαιότητα για κάποιο remaster. Από την άλλη, αν βγει ένας τίτλος μόνο στο NSw, τότε εκτός από αυτούς που έχουν μόνο NSw και όχι 3DS, ενδέχεται να τον αγοράσουν και αυτοί που έχουν στην κατοχή τους και τα δύο. Επίσης, αυτός που δεν έχει τίποτα από τα δύο, μπορεί να μπει στο τρυπάκι να αγοράσει την καινούρια κονσόλα που βγήκε πέρσι. Φυσικά, το ιδανικό και αυτό που θα έφερνε τις περισσότερες πωλήσεις θα ήταν να βγαίνουν οι τίτλοι και στα δύο συστήματα. βάσει πιθανοτήτων όμως πάμε στο πιο πιθανό όλων το 1 μετά το 4 μετά τ 3 και μετά το 2 (σαν κι εμένα ! άλλα οκ η μοναδική κονσόλα που δεν είχα από το 2000 είναι το Χ1 ) Οπότε πιο πιθανό είναι να πουλήσει πιο πολύ (7 εκ αγόρασαν 3ds το 18 δεν πέθανε κιόλας) αλλά ακόμα και πιο πέρα έστω ότι ένας γονιός θέλει να πάρει στον μικρό του τον luigi ακόμα πιο πιθανό είναι να δώσει (100)140+40 παρά 340+50 . Για το Hack δεν το συζητώ ο NSW χακαρετε πολύ πιο έυκολα με 2 μαραφέτια κι ένά pc το 3ds θέλει και λίγο διάβασμα 16 λεπτά πριν, Malthador είπε Σε 3-4 χρόνια παίζει αν θα έχουμε SNES games και εσύ ονειρεύεσαι και 3DS... 4 ώρες πριν, james9tito είπε ε κάποιοι παίζουν και gc games ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις