Moderators Malthador Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 15 hours ago, NickTG said: Ωραία η εκδοση με το Diablo. Και φυσικά ούτε η πρώτη φορά είναι που βγάζει limited έκδοση με 3rd party παιχνίδι η Nintendo και υποθέτω ούτε θα είναι η τελευταία. Βασικά είναι limited έκδοση από remaster 3rd-party παιχνιδιού επτατίας, είναι λίγο overkill όπως και να το δεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 αν και χάλια diablo, το diablo είναι τεράστιο IP οπότε λογικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 hour ago, Malthador said: Βασικά είναι limited έκδοση από remaster 3rd-party παιχνιδιού επτατίας, είναι λίγο overkill όπως και να το δεις. Μπορείς να το δεις σαν αρχή συνεργασίας για από εδώ και πέρα. Δεν θα ήταν άσχημα να φέρουν και άλλα παιχνίδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Θα τσιμπήσετε το Starlink; Από τις μέχρι τώρα κριτικές και τα gameplay videos έχω καλές εντυπώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Valkyria Chronicles με 15,30 από Αφρική, αξίζει το game; Νομίζω δίνει και έκπτωση στο Valkyria Chronicles 4 αν το έχεις στο eshop. Edit: Ναι, δίνει μείον 25%. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2018 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, EverythingYouBelieve είπε Θα τσιμπήσετε το Starlink; Από τις μέχρι τώρα κριτικές και τα gameplay videos έχω καλές εντυπώσεις. φαντάζομαι θα παίζει και χωρίς αυτά τα αεροπλανάκια ε? 😛 πάντως αυτό το είδος για μένα είναι must play. Αυτό το διάστημα παίζω και το attack on titans 2 και τρέχει άψογα. Αν και είναι λίγο δύσκολες οι μάχες του για να τις συνηθίσεις το game είναι πιστό στις anime comic ριζες του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Ηρθε το τελος του switch? 😂😝 https://www.resetera.com/threads/huawei-says-their-new-tablet-is-a-better-portable-game-machine-than-switch.75203/ Σε αλλα νεα εχει παρει κανεις το fifa 19 για το switch?Το εχουν παρει τα ανιψια και λιωνουν και με ρωτησανε που ειναι το europa league και εψαξα παντου αλλα δεν το βρηκα,μονο το cl υπαρχει.Μηπως δεν υπαρχει? Εγω παντως παιζω το doom,μεχρι να βγει το dark souls βεβαια,απλα απολαυση το παιχνιδι.Θυμιζω ομως οτι εγω δεν εχω κανενα θεμα με τα fps😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 28 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Ηρθε το τελος του switch? 😂😝 https://www.resetera.com/threads/huawei-says-their-new-tablet-is-a-better-portable-game-machine-than-switch.75203/ Για γέλια η Huawei. Και στα 900$... bargain. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panther_512 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μιά χαρά η Huawei. Μονο 900$ και έχει και ένα ολόκληρο left joycon στο tablet της. Η Νιντέντο τελείωσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Τώρα στα σοβαρά κάνουν τέτοιο marketing; Ότι μία συσκευή που κοστίζει 900$ είναι καλύτερη από μία συσκευή που κοστίζει 300$; Οι άνθρωποι αυτοί που κάνουν τέτοιες καμπάνιες έχουν πτυχίο; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
papp0us Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 12 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Πωω το θέλω ανελέητα, αλλα τα αεροπλανάκια μπορούμε να τα σκιπάρουμε; Έτσι και αλλιώς μονο Handheld παίζω. Ξέρουμε αν θα βγεί και σε standalone παιχνίδι χωρίς τα μπιχλιμπίδια, γιατι το 80άρι του startup pack μου πέφτουν λίγο βαριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimrodel22 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Θα τσιμπήσετε το Starlink; Από τις μέχρι τώρα κριτικές και τα gameplay videos έχω καλές εντυπώσεις. το παρήγγειλα σήμερα...το περίμενα καιρό και γενικά με ψήνει πάρα πολύ όλο αυτό το μπλιμπλίκι...αεροπλανάκια, φιγουράκια...άσε που αγαπώ starfox και είμαι σίγουρη θα' ναι καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultralisk Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 16 ώρες πριν, Malthador είπε Valkyria Chronicles με 15,30 από Αφρική, αξίζει το game; Νομίζω δίνει και έκπτωση στο Valkyria Chronicles 4 αν το έχεις στο eshop. Edit: Ναι, δίνει μείον 25%. αν σου αρέσουν τέτοιου είδους games (turn based strategy) ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΑ...το πρώτο και το 4 ήταν τα καλύτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimrodel22 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Τώρα στα σοβαρά κάνουν τέτοιο marketing; Ότι μία συσκευή που κοστίζει 900$ είναι καλύτερη από μία συσκευή που κοστίζει 300$; Οι άνθρωποι αυτοί που κάνουν τέτοιες καμπάνιες έχουν πτυχίο; Γαμω. Θα πουλήσω τα σουιτς μου, θα πουλήσω τα παιχνίδια μου , θα πουλήσω και τα 3ds και το 2ds του παιδιού μου και θα βγαλω αρκετά λεφτά για να παιζω candy crash στην ταμπλέτα .χωρίς κουμπάκια εεεεε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις