Moderators Malthador Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Σε συνέχεια του προηγούμενου off-topic, βρήκα το Dragalia Lost εκτός store και έπαιξα 10 λεπτά πριν το διαγράψω. Εντάξει, σαχλό εντελώς, είχα ένα τσικ υψηλότερες προσδοκίες, αλλά σαχλαμάρα είναι τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 το octapath πάντως είναι φοβερο rpg. Σήμερα βγήκε και το disgaea 1. Αλλο ένα must play rpg. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Τελικά όντως η Ν περιμένει από multipaltforms games να πουλήσει συστήματα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
christos_75 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Και το game οπως παντα σε download code. Γνωριζει κανεις αν το dock μπορω να το παρω μαζι μου στη μικρη βαλιτσα που παιρνεις πανω στο αεροπλανο ή πρεπει αναγκαστικα να το βαλω στις κατω αποσκευες οπου εχει 50/50 chance να μην την πεταξουν σαν κανα σακι και κανουν ζημια. Επεξ/σία 15 Οκτωβρίου 2018 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 το dock είναι αρκετά μικρό και πολύ ελαφρύ γιατί να μην μπορείς να το πάρεις μαζί? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nimrodel22 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ούτε καν τα έβγαλαν από τη βαλίτσα μου για να τα τσεκαρουν όπως λάπτοπ , ταμπλέτες κλπ.. dock κ switch στη χειραποσκευη τα είχα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, chek2fire είπε το dock είναι αρκετά μικρό και πολύ ελαφρύ γιατί να μην μπορείς να το πάρεις μαζί? Δεν ξερω,απλως επειδη δεν βρηκα σε κανενα foroum να γραφει καποιος οτι οντως το πηρε πανω μαζι του σκεφτομαι μηπως στραβωσουν οταν περασουν τη τσαντα στο σκαναρισμα και δουν το dock,hdmi cable και το φορτιστη.Απο εξωτερικο δεν λεω εχω φερει και τον υπολογιστη σε κομματια αλλα εκει ειχα και μεγαλη βαλιτσα οπου στις κατω αποσκευες δεν του ενοχλει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Mistwalker είπε Και το game οπως παντα σε download code. Και εμένα αυτό με χάλασε στο pack αλλά κατά τα άλλα είναι καλό πακέτο και καλαίσθητο με καλή τιμή. 6 ώρες πριν, chek2fire είπε το octapath πάντως είναι φοβερο rpg. Σήμερα βγήκε και το disgaea 1. Αλλο ένα must play rpg. Από τη στιγμή που υπάρχει το Disgaea 5 το 1 το θεωρώ ανούσιο πέραν της νοσταλγίας. Εχει έρθει πολύ μακριά αυτό το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 19 minutes ago, ikaruga24 said: Από τη στιγμή που υπάρχει το Disgaea 5 το 1 το θεωρώ ανούσιο πέραν της νοσταλγίας. Εχει έρθει πολύ μακριά αυτό το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο. Story-wise δεν αξίζει το πρώτο; Ίδιο είναι το σενάριο σε όλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 40 λεπτά πριν, Malthador είπε Story-wise δεν αξίζει το πρώτο; Ίδιο είναι το σενάριο σε όλα; Για το σενάριο ναι, παραμένει άλλωστε μέσα στα καλύτερα της σειράς. Προσωπικά, και χωρίς να έχω παίξει ακόμα το 5, το 4 είναι το καλύτερο σε ιστορία ενώ το 1 είναι σε κοντινή απόσταση στη δεύτερη θέση. Διαβάζω online όμως ότι το 5 είναι το καλύτερο τόσο σε ιστορία όσο και σε gameplay mechanics. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Ωραία η εκδοση με το Diablo. Και φυσικά ούτε η πρώτη φορά είναι που βγάζει limited έκδοση με 3rd party παιχνίδι η Nintendo και υποθέτω ούτε θα είναι η τελευταία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Για το σενάριο ναι, παραμένει άλλωστε μέσα στα καλύτερα της σειράς. Προσωπικά, και χωρίς να έχω παίξει ακόμα το 5, το 4 είναι το καλύτερο σε ιστορία ενώ το 1 είναι σε κοντινή απόσταση στη δεύτερη θέση. Διαβάζω online όμως ότι το 5 είναι το καλύτερο τόσο σε ιστορία όσο και σε gameplay mechanics. καλά το 5 έχει κάτι φοβερούς χαρακτήρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Παιδια μην ζαχαρωνετε και πολυ το Diablo Bundle γιατι θα ειναι Gemestop exclusive. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2018 19 ώρες πριν, Mistwalker είπε Και το game οπως παντα σε download code. Γνωριζει κανεις αν το dock μπορω να το παρω μαζι μου στη μικρη βαλιτσα που παιρνεις πανω στο αεροπλανο ή πρεπει αναγκαστικα να το βαλω στις κατω αποσκευες οπου εχει 50/50 chance να μην την πεταξουν σαν κανα σακι και κανουν ζημια. εχω κάνει αρμετά ταξίδια με το switch μαζί μου με καλωδια, μπαταρίες ποτέ δεν είχα κάποιο θέμα και σου λέω τώρα έχει περάσει από χειραποσκευή από αεροδρόμια σε όλο τον κόσμο όχι μόνο ευρωπαικά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις