Moderators Malthador Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 24 minutes ago, ikaruga24 said: Μυρίζομαι ότι είναι η έκδοση του Vita που έχει επίσης tegra τσιπάκι και που η απόδοση του στο Vita είναι...αμφιλεγόμενη. Το Vita φοράει ARM SoC κατασκευασμένο από την Samsung. Ο Tegra X1 του NSw είναι της Nvidia. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Το Vita φοράει ARM SoC κατασκευασμένο από την Samsung. Ο Tegra X1 του NSw είναι της Nvidia. Oοοοο γράψε λάθος, σκέφτηκα λάθος μηχάνημα στα του hardware! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 5 hours ago, D.Luffy said: Από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι πάει πολύ να πρέπει να κάτσει κάποιος και να κάνει optimisation σε ένα παλιό απλό 2D game για να μπορεί να τρέξει αξιοπρεπώς στο Switch. Αυτά έπρεπε να είναι ικανό να τα τρέξει το hardware στο άψε σβήσε. Δεν μιλάμε για τίποτα τρομερά εφέ και την τελευταία λέξη της τεχνολογίας. Ετσι εξηγείται γιατί πήρε έναν ολόκληρο χρόνο στην team cherry να κάνει port το Hollow Knight στο Switch. Ποιος ξέρει πόσα προβλήματα θα συνάντησαν με την απόδοση. Σίγουρα χρειάστηκε να κάνουν παπάδες οι άνθρωποι για να τρέξει σωστά. Σκέψου πόσα προβλήματα συνάντησαν στα twins που βγήκε ακόμα πιο μετά! Προφανώς έλλειψη δύναμης! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
D.Luffy Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Τέλος πάντων, μια υπόθεση έκανα για το Hollow Knight. Όσο αναφορά το Child of Light, μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η Ubisoft γιατί προς το παρόν η έκδοση είναι χειρότερη και από αυτή του Vita μιας και εκεί τουλάχιστον ήταν κλειδωμένη στα 30fps ενώ εδώ το framerate είναι ξεκλείδωτο με κακές επιπτώσεις στο χειρισμό. Δεν είναι unplayable αλλά σίγουρα πρόκειται για την πιο choppy εμπειρία. Το θέμα είναι ότι το Switch σίγουρα χρειάζεται ένα performance bump στην επόμενη έκδοση. Θα ήθελα να δω περισσότερα παιχνίδια να τρέχουν στην native 720p ανάλυση του handheld και λιγότερο dynamic resolution. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Παραπάνω δύναμη πάντα ειναι ευπρόσδεκτη αλλα θέλει προσοχή. Δεν μπορούν να βγάλουν ενα Switch Pro χωρίς να δυσαρεστήσουν τους τωρινούς κατόχους. Σχετικά με τα port ας φροντίσουν να παίξουν σωστά οι devs τους. Δεν γίνεται να παίζει αξιοπρεπώς ενα Doom και Skyrim και οχι το Mark of the Ninja. Ειναι απλά αστείο. Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από Vagosman Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Εγώ πάντως σαν κάτοχος θέλω ένα Switch Pro και θα το αγόραζα day one, δεν θα δυσαρεστιόμουν καθόλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Πριν απο καμια εβδομαδα αγορασα ενα μεταχειρισμενο Switch το οποιο ειναι σε αριστη κατασταση εκτος απο το δεξι Joycon που μου εβγαλε καποια θεματακια. Το παλικαρι ειχε την καλοσυνη να μου επιστρεψει ενα ποσο των χρηματων ετσι ωστε να αγορασω ενα καινουργιο δεξι Joycon το οποιο μου ηρθε σημερα. Παρατηρω πως πρεπει να το πιεσεις λιιιιιιιγο παραπανω για να κλειδωσει εντελως σε αντιθεση με τα προηγουμενο ειναι λογικο αυτο? Επισης οπως καθε συσκευη εχει λιγο μπαταρια μεσα. Πρεπει να την τελειωσω και να το φορτισω η να το φορτισω κατευθειαν και να το αφησω να ξεφορτισει εντελως και να κανω 2-3 καλες φορτισεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 49 λεπτά πριν, Vagosman είπε Παραπάνω δύναμη πάντα ειναι ευπρόσδεκτη αλλα θέλει προσοχή. Δεν μπορούν να βγάλουν ενα Switch Pro χωρίς να δυσαρεστήσουν τους τωρινούς κατόχους. Σχετικά με τα port ας φροντίσουν να παίξουν σωστά οι devs τους. Δεν γίνεται να παίζει αξιοπρεπώς ενα Doom και Skyrim και οχι το Mark of the Ninja. Ειναι απλά αστείο. Γιατί όχι; Η τάση δείχνει ότι μπορούν να υπάρχουν παραπάνω από ένα μοντέλο στην αγορά για την εκάστοτε κονσόλα. Ανάλογα την τσέπη σου και τι θέλεις πληρώνεις και το αντίστοιχο τίμημα. Εγώ προσωπικά ίσως το αγόραζα το pro ίσως και όχι αλλά θα ήθελα να έχω την δυνατότητα και την επιλογή. Γνωρίζοντας την nintendo αν θα βγάλει νέο μοντέλο θα είναι προς αντικατάσταση του προηγούμενου αλλά επειδή για όλα υπάρχει πρώτη φορά ίσως και δούμε καμιά έκπληξη. Προσωπικά θα το ήθελα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 33 minutes ago, ikaruga24 said: Γιατί όχι; Η τάση δείχνει ότι μπορούν να υπάρχουν παραπάνω από ένα μοντέλο στην αγορά για την εκάστοτε κονσόλα. Ανάλογα την τσέπη σου και τι θέλεις πληρώνεις και το αντίστοιχο τίμημα. Εγώ προσωπικά ίσως το αγόραζα το pro ίσως και όχι αλλά θα ήθελα να έχω την δυνατότητα και την επιλογή. Γνωρίζοντας την nintendo αν θα βγάλει νέο μοντέλο θα είναι προς αντικατάσταση του προηγούμενου αλλά επειδή για όλα υπάρχει πρώτη φορά ίσως και δούμε καμιά έκπληξη. Προσωπικά θα το ήθελα. Η τάση φυσικά και δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Θα έδειχνε κάτι τέτοιο αν τουλάχιστον το 1 στα 2 twins που πουλιόταν ήταν X1X/PS4 Pro. Από τη στιγμή που οι μικρές εκδόσεις υπερτερούν σε πωλήσεις από τα μεγάλα αδερφάκια τους*, δεν βλέπω κάποια «τάση». Και φυσικά αυτό οφείλεται στο ότι τα X1X και PS4 Pro δεν έχουν δικά τους exclusives, με το δεύτερο να κοντεύει σχεδόν δυο χρόνια στην αγορά. Από την άλλη, τα N3DS/N3DSXL που πήραν με το καλημέρα δικά τους αποκλειστικά κατέληξαν να αντικαταστήσουν πλήρως τα προηγούμενα μοντέλα σχεδόν αμέσως. Φυσικά η σύγκριση δεν είναι δίκαιη, γιατί μιλάμε για εντελώς διαφορετικές τιμές, αλλά το point δεν αλλάζει δραματικά: αν τα mid-gen upgrades προσέφεραν κάτι περισσότερο από ξερά pixels, τότε ο κόσμος θα προτιμούσε να δώσει τα λίγα χρήματα παραπάνω για να αποκτήσει έναντι των μικρών εκδόσεων. *δεν έχω διαβάσει στατιστικά πωλήσεων, αυτή την αίσθηση έχω προσωπικά, αν ισχύει το αντίθετο διορθώστε με, by all means. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 42 λεπτά πριν, Arikado είπε Πριν απο καμια εβδομαδα αγορασα ενα μεταχειρισμενο Switch το οποιο ειναι σε αριστη κατασταση εκτος απο το δεξι Joycon που μου εβγαλε καποια θεματακια. Το παλικαρι ειχε την καλοσυνη να μου επιστρεψει ενα ποσο των χρηματων ετσι ωστε να αγορασω ενα καινουργιο δεξι Joycon το οποιο μου ηρθε σημερα. Παρατηρω πως πρεπει να το πιεσεις λιιιιιιιγο παραπανω για να κλειδωσει εντελως σε αντιθεση με τα προηγουμενο ειναι λογικο αυτο? Επισης οπως καθε συσκευη εχει λιγο μπαταρια μεσα. Πρεπει να την τελειωσω και να το φορτισω η να το φορτισω κατευθειαν και να το αφησω να ξεφορτισει εντελως και να κανω 2-3 καλες φορτισεις? Ήταν εκτός εγγύησης; Το οτι ειναι σφικτό μάλλον είναι λογικό Μπαταρία αδιάφορο, οι Li-Ion δεν εχουν memory effect. Μην σε απασχολεί. Τα joycon φορτίζουν πλήρως μονο οταν ειναι σε ρευμα το Switch, αλλιως φορτίζουν περίπου στα μισά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Malthador είπε Η τάση φυσικά και δεν δείχνει κάτι τέτοιο. Θα έδειχνε κάτι τέτοιο αν τουλάχιστον το 1 στα 2 twins που πουλιόταν ήταν X1X/PS4 Pro. Από τη στιγμή που οι μικρές εκδόσεις υπερτερούν σε πωλήσεις από τα μεγάλα αδερφάκια τους*, δεν βλέπω κάποια «τάση». Και φυσικά αυτό οφείλεται στο ότι τα X1X και PS4 Pro δεν έχουν δικά τους exclusives, με το δεύτερο να κοντεύει σχεδόν δυο χρόνια στην αγορά. Από την άλλη, τα N3DS/N3DSXL που πήραν με το καλημέρα δικά τους αποκλειστικά κατέληξαν να αντικαταστήσουν πλήρως τα προηγούμενα μοντέλα σχεδόν αμέσως. Φυσικά η σύγκριση δεν είναι δίκαιη, γιατί μιλάμε για εντελώς διαφορετικές τιμές, αλλά το point δεν αλλάζει δραματικά: αν τα mid-gen upgrades προσέφεραν κάτι περισσότερο από ξερά pixels, τότε ο κόσμος θα προτιμούσε να δώσει τα λίγα χρήματα παραπάνω για να αποκτήσει έναντι των μικρών εκδόσεων. *δεν έχω διαβάσει στατιστικά πωλήσεων, αυτή την αίσθηση έχω προσωπικά, αν ισχύει το αντίθετο διορθώστε με, by all means. Θα συμφωνήσω με αυτό που αναφέρεις για την τάση, αλλά θα διαφωνήσω με το N3ds. Αμφιβάλλω ότι μια χούφτα αποκλειστικοι τίτλοι (τόσοι είναι) ώθησαν το σύστημα. Το γεγονός ότι έκανε καλύτερα τα πάντα σε σχέση με το αρχικό ήταν που έδωσε ώθηση και εννοείται η σταδιακή απόσυρση του OG 3DS. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν θα κυκλοφορήσει καλύτερη έκδοση. Αν κυκλοφορήσει όμως, θα απαιτώ να μην περάσει σε δευτερη μοίρα η αρχική έκδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arikado Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, Vagosman είπε Ήταν εκτός εγγύησης; Το οτι ειναι σφικτό μάλλον είναι λογικό Μπαταρία αδιάφορο, οι Li-Ion δεν εχουν memory effect. Μην σε απασχολεί. Τα joycon φορτίζουν πλήρως μονο οταν ειναι σε ρευμα το Switch, αλλιως φορτίζουν περίπου στα μισά. Εχεις 6 μηνες που το πηρε και απ οσο με ειπε εχει αλλους 6. Μόνο 1 χρονο εγγυηση το Switch? 2 δν ειναι συνηθως? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 4 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Θα συμφωνήσω με αυτό που αναφέρεις για την τάση, αλλά θα διαφωνήσω με το N3ds. Αμφιβάλλω ότι μια χούφτα αποκλειστικοι τίτλοι (τόσοι είναι) ώθησαν το σύστημα. Το γεγονός ότι έκανε καλύτερα τα πάντα σε σχέση με το αρχικό ήταν που έδωσε ώθηση και εννοείται η σταδιακή απόσυρση του OG 3DS. Προσωπικά μου είναι αδιάφορο αν θα κυκλοφορήσει καλύτερη έκδοση. Αν κυκλοφορήσει όμως, θα απαιτώ να μην περάσει σε δευτερη μοίρα η αρχική έκδοση. Το N3DS είχε τεράστιο upgrade σε οθόνη και 3d. Δεν το ώθησαν 5 τιτλοι. Επίσης μη ξεχνάμε οτι πρόκειται και handheld και μάλιστα προοριζόμενο για μικρότερες ηλικιες. Μικρη ηλικια = συχνές βλάβες/καταστροφές= τώρα παιρνω το N3DS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Bourdoulas said: Θα συμφωνήσω με αυτό που αναφέρεις για την τάση, αλλά θα διαφωνήσω με το N3ds. Αμφιβάλλω ότι μια χούφτα αποκλειστικοι τίτλοι (τόσοι είναι) ώθησαν το σύστημα. Το γεγονός ότι έκανε καλύτερα τα πάντα σε σχέση με το αρχικό ήταν που έδωσε ώθηση και εννοείται η σταδιακή απόσυρση του OG 3DS. Έστω ότι είναι έτσι όπως τα λες. Υπήρχαν 1-2-5 λόγοι που το N3DS ήταν καλύτερο από το OG μοντέλο, οι μεγαλύτερες οθόνες, τα αποκλειστικά, το σταθερότερο 3D, η καλύτερη αυτονομία κοκ. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την πολιτική της Ν που επί της ουσίας σου έλεγε «θα αγοράσεις το νέο μοντέλο και όχι το παλιό» συντέλεσαν στο να αντικατασταθούν πλήρως τα παλιά μοντέλα από τα καινούρια. Το ακριβώς αντίθετο από αυτό που κάνουν η Sony και -σε μικρότερο βαθμό- η MS με τα mid-gen upgrades τους και που προσωπικά το βρίσκω ακατανόητο, δεν προωθούν τα δυνατά τους συστήματα όσο θα έπρεπε, προκειμένου να μην δυσαρεστήσουν τους κάτοχους των παλιών. ---------------------------------------------------- Επεξ/σία 12 Οκτωβρίου 2018 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2018 Ανυπομονω για την αλλη εβδομαδα.Δεν ειναι bloodborne βεβαια αλλα it will do. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις