Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

3 ώρες πριν, papp0us είπε

Για να σας κάνω να ξεχαστείτε απο το Switch Pro που δε θα δείτε σήμερα, Spiritfarer έχει παίξει κανείς; Είναι τοσο καλό όσο δείχνει; Παίζει μόνο digital; Βλέπω μια Physical έκδοση αλλα τη βρίσκω μονο Αμερική.

Έχει παραγίνει το κακό με τα crafting games. Αν δεν είχε όλο αυτό το μπερικετάκι και το μάζεμα mats θα ήταν πολύ καλύτερο. Αλλά και πολύ πιο μικρό. Και πολύ λιγότερο «παιχνίδι», τρόπον τεινά.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

12 ώρες πριν, papp0us είπε

Για να σας κάνω να ξεχαστείτε απο το Switch Pro που δε θα δείτε σήμερα, Spiritfarer έχει παίξει κανείς; Είναι τοσο καλό όσο δείχνει; Παίζει μόνο digital; Βλέπω μια Physical έκδοση αλλα τη βρίσκω μονο Αμερική.

ενημερωτικά άμα γυρίσεις το region σε Ρωσία θα σου βγει στα 5,8 περίπου 

• Thanks 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπορει να μην ειδαμε το switch pro αλλα τουλαχιστον κατι μαθαμε χθες.

Εγινε leaked απο το επισημο site του SMTV ,η ημερομηνια κυκλοφοριας του παιχνιδιου για τις 11 Νοεμβρη.Φανταζομαι το εχεις ηδη δει ετσι @ikaruga24 ??

Επεξ/σία από dekulinkgr

Υπομονή.

Πρέπει πρώτα να βγει η Ν και να ανακοινώσει επίσημα ότι δεν υπάρχουν σχέδια για καινούργια κονσόλα έτσι ώστε τις επόμενες 2-3 μέρες να ανακοινώσει επίσημα το καινούργιο Nintendo Switch.

14 ώρες πριν, papp0us είπε

Το έπαιξα στο xbox μέσω του game pass, πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι, ευχάριστα γραφικά. Είναι σχετικά μικρό σε διάρκεια (ή έστω έτσι μου φάνηκε, γιατί το έλιωσα μέσα σε λίγες μέρες), αλλά αξίζει αρκετά.

• Thanks 1

Λατρεμένη Nintendo.....

Όταν βγάλεις το Switch 6 το 2035, σκέψου μήπως υπάρχει μία μικρή πιθανότητα να βελτιώσεις τα joy con, γιατί πάλι τα ίδια βλέπω να φοράει...

8 λεπτά πριν, Malthador είπε

Link;

Κυκλοφορεί σε twitter και reddit.

Επίσημη πηγή σαφώς και όχι.

Θα είναι μεγάλο φιάσκο να μην γίνει κάτι πάντως αυτό το διάστημα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Lotof είπε

Fake, ξε-fake εγώ το ποστάρω 😅

Απόκρυψη περιεχομένων

AE47-CC5-A-DEF3-48-CD-AB0-E-14-E395651-B

Ένα πολύ καλό render που θα ήθελα να μοιάζει έτσι το doc του. Άμα προσέξετε στο stick του joycon έχει λευκή επιφάνεια από κάτω που σημαίνει είτε είναι λάθος του τύπου που έκανε τη δουλειά είτε είναι αληθινό και το έκαναν για να fixαρουν το πρόβλημα με το drift (να μη μπαίνει σκόνη).

EDIT: παίζει κ αυτό

Spoiler

E2-WHW1WUAI5c1J?format=jpg&name=medium

Επεξ/σία από I'm_busy
  • Like 1

Να γράψω λίγα πράγματα για το bravely default 2. 

Aψογο κατά την γνώμη μου jrpg. Αν και η υπόθεση είναι μια κλασική του είδους χωρίς τπτ εκπλήξεις κατά τα άλλα η ουσία του game που είναι οι μάχες είναι φοβερά ισορροπημένες και μπορείς να δημιουργείς στρατηγική χωρίς να υπάρχει cheating από τους εχθρούς.Δλδ αν παίξεις σωστά τα skill και την στρατηγική σου με μεγάλη δυσκολία και πρόκληση βγαίνουν οι μάχες. 

Δύσκολο να βρεις σήμερα game jrpg που είναι τόσο άψογα balanced. Φυσικά έχει αυτό το σαδιστικό encounter που έχουν όλα τα jprg αλλά εμένα μου αρέσει κιόλας γιατί η πρόκληση και η ουσία σε αυτά τα game είναι οι ίδιες οι μάχες και το σετάρισμα των χαρακτήρων. 

• Like 1
  • Thanks 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...