Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators

Reggie went on to explain how Nintendo was actually competing for the entertainment time in consumers' lives:

That time you spend surfing the Web, watching a movie, watching a telecast of a conference: that's all entertainment time we’re competing for

Σωστός ο Reggie, την έχει κερδίσει ήδη αυτή την μάχη η Ν. Όλα αυτά που αναφέρει, σερφάρισμα, Netflix, Skype και Messenger τα κάνω αποκλειστικά από το Switch μου πλέον, τις υπερκαλύπτει όλες τις άλλες συσκευές μου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Παρόλο το τρολάρισμα δεν εννοει αυτό.

Αντι να σερφαρεις κτλ, καλύτερα να παίζεις. Ανταγωνίζεται τον χρόνο σου μέσα στην καθημερινότητα.

Ετσι οπως το θέτει δεν έχει και άδικο.

• Like 2

11 ώρες πριν, Socratis_g είπε

11 Ιανουαρίου, 2019

Δεν είχα παίξει το προηγούμενο, πέρα από τους 2 έξτρα χαρακτήρες και ίσως λίφτινγκ στα γραφικά πρόσθεσαν κάτι καινούργιο;

Πάντως μου άρεσε που απλά το ανακοίνωσαν και δεν έκαναν "τυμπανοκρουσίες" μέσω Direct, ίσως αντιλήφθηκαν ότι δεν είναι και κάτι αν βγάζεις μόνο port.

Από την άλλη είναι να απορείς γιατί δεν το συμπεριέλαβαν στο προηγούμενο Direct για μπούγιο, μπορεί να ήταν μπερδεμένοι από τις ανακοινώσεις για το online.

• Moderators
11 hours ago, Vagosman said:

Παρόλο το τρολάρισμα δεν εννοει αυτό.

Αντι να σερφαρεις κτλ, καλύτερα να παίζεις. Ανταγωνίζεται τον χρόνο σου μέσα στην καθημερινότητα.

Ετσι οπως το θέτει δεν έχει και άδικο.

Κατάλαβα τι εννοεί και συνεχίζω να πιστεύω ότι είναι ηλίθιο αυτό που λέει. Δεν νοείται να παίζω Zelda, να κολλάω σε κάποιο σημείο και να αναγκάζομαι να ανοίγω το κινητό μου ή το πισί μου για να δω κάποιο youtube video ή να διαβάσω κάποιο walkthrough. Εάν όντως θέλει να κάνει αυτό το point, τότε το NSw θα έπρεπε να καλύπτει όλες τις ανάγκες που προκύπτουν από την ενασχόλησή του με αυτό.

10 hours ago, EverythingYouBelieve said:

Δεν είχα παίξει το προηγούμενο, πέρα από τους 2 έξτρα χαρακτήρες και ίσως λίφτινγκ στα γραφικά πρόσθεσαν κάτι καινούργιο;

Πάντως μου άρεσε που απλά το ανακοίνωσαν και δεν έκαναν "τυμπανοκρουσίες" μέσω Direct, ίσως αντιλήφθηκαν ότι δεν είναι και κάτι αν βγάζεις μόνο port.

Από την άλλη είναι να απορείς γιατί δεν το συμπεριέλαβαν στο προηγούμενο Direct για μπούγιο, μπορεί να ήταν μπερδεμένοι από τις ανακοινώσεις για το online.

Τι εννοείς; Στο προηγούμενο direct το ανακοίνωσαν, απλά τώρα έδωσαν συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ψέματα, και τότε είχαν δώσει ημερομηνία:

• Moderators

Το game αξίζει με τα χίλια στα €20. Όποιος δεν το έχει παίξει να το τσιμπήσει, προσωπικά θα το κάνω double dip κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον.

• Like 3

• Moderators

Soapbox: Nintendo's Maddening Stance On Retro Gaming Is Driving Me To Piracy

Η τοποθέτηση του Damien με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Αντί να φτιάξουν emulators για όλες τις κονσόλες του παρελθόντος (για όλες όμως, από το NES και το Gameboy μέχρι το Wii και το 3DS) κάθονται και κοροϊδεύουν τόσο εμάς, όσο και τους εαυτούς τους. Φτιάξτε εκεί πέρα emulators και πετάξτε όλα τα ROMS που υπάρχουν στο eshop να σας δώσουμε τα λεφτά μας, τι περιμένετε; Ή βάλτε τα όλα υπό την ομπρέλα μιας συνδρομής, άνετα δεν θα τους έφταναν οι servers τους αν έκαναν κάτι τέτοιο, θα χέζονταν στο τάληρο.

Κάποτε η πειρατεία στο πισί, στις ταινίες/σειρές και στη μουσική άγγιζε αστρονομικά ποσοστά. Πλέον ελάχιστοι πειρατεύουν γιατί οι εταιρείες έπιασαν τα vibes. Αλλά η Ν, εκεί, κλασικά στον κόσμο της.

Για να μην ψάχνεται σε παράνομες μεθόδους ο κόσμος, βασική προϋπόθεση είναι να υπάρχει το content διαθέσιμο με νόμιμο τρόπο.

• Like 3

19 λεπτά πριν, Malthador είπε

Soapbox: Nintendo's Maddening Stance On Retro Gaming Is Driving Me To Piracy

Η τοποθέτηση του Damien με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο. Αντί να φτιάξουν emulators για όλες τις κονσόλες του παρελθόντος (για όλες όμως, από το NES και το Gameboy μέχρι το Wii και το 3DS) κάθονται και κοροϊδεύουν τόσο εμάς, όσο και τους εαυτούς τους. Φτιάξτε εκεί πέρα emulators και πετάξτε όλα τα ROMS που υπάρχουν στο eshop να σας δώσουμε τα λεφτά μας, τι περιμένετε; Ή βάλτε τα όλα υπό την ομπρέλα μιας συνδρομής, άνετα δεν θα τους έφταναν οι servers τους αν έκαναν κάτι τέτοιο, θα χέζονταν στο τάληρο.

Κάποτε η πειρατεία στο πισί, στις ταινίες/σειρές και στη μουσική άγγιζε αστρονομικά ποσοστά. Πλέον ελάχιστοι πειρατεύουν γιατί οι εταιρείες έπιασαν τα vibes. Αλλά η Ν, εκεί, κλασικά στον κόσμο της.

Συμφωνω 1000%. Emulator για gc, wii και βαλε τη συνδρομη 60 ευρω, who cares? Βαλε και netflix , youtube, broswer, σουλουπωσε λιγο και το ui και θα πουλανε Switch μεχρι και στα περιπτερα και στους φουρνους. Ας ξυπνησω τωρα να παιξω Spiderman στο ps4 οσο η N παιζει κατι αλλο.....

• Thanks 1

5 ώρες πριν, Malthador είπε

Τι εννοείς; Στο προηγούμενο direct το ανακοίνωσαν, απλά τώρα έδωσαν συγκεκριμένη ημερομηνία.

Ψέματα, και τότε είχαν δώσει ημερομηνία:

Έκανα πατάτα! Για κάποιο λόγο είχα μείνει μόνο στη φήμη και ξέχασα ότι το έδειξαν επίσημα!

Άρα τι ήταν το τωρινό βίντεο, υπενθύμιση μήπως και το ξεχάσαμε ανάμεσα στις "άπειρες" ανακοινώσεις νέων κυκλοφοριών; :P

Μετά απο την 5ή νομίζω προσπάθεια, να το ξαναπιάσω πήρα τελικά απόφαση οτι το Xenoblades Chronicles 2 ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΣΩ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Δεν μπορώ να καταλάβω τι ακριβώς με απωθεί απο αυτό το παιχνίδι. Θες το σύστημα μάχης, που σε έχει θεατή, θες η ανύπαρκτη ιστορία και οι χαρακτήρες που δεν κατάφερα να συμπαθήσω(έστω) ούτε έναν, θες τα ανύπαρκτα Side quests, που δεν μπορώ να καταλάβω τι λογική έχουν, αφού και βαρετά είναι, και δε προσφέρουν κάτι σπουδαίο απο πλευράς κέρδους. Ισως το χειρότερο είναι ο χάρτης, που δεν κατάφερα να χρησιμοποιήσω σε καμία περίπτωση.

Έπαιξα, και τερμάτισα τα Xenoblades Chronicles και  το απλό και το X, αλλα τούτο το ρημάδι με αναγκάζει να το παρατάω κάθε φορά πάνω στο τριήμερο. Ισως να μην έχω πλέον την απαιτούμενη υπομονή, και να μη φταίει το παιχνίδι. Τι να πώ, εγώ τα παρατάω.

Το περίμενα. Χωρίς να εχω φτάσει τοσο μακριά εσυ, αλλα μετα απο παρα πολλες γνώμες που έχω διαβάσει απο ατομα που το τερματισανε, ανήκεις στο 70% το ατόμων που ένοιωθε ακριβώς το ιδιο πράγμα, και είσαι ακριβώς στο σημείο που πρόκειται να αλλαξουν. Δηλαδή κάπου τωρα σταματανε τα tutorials, λιγο πιο κατω τo combat θα ειναι πολυ πιο active και το story πρόκειται να ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΙ. Εγω στις πρώτες 5 ωρες ένοιωθα αυτα π έλεγες ακριβώς αλλα ειπα να του δωσω μια ευκαιρία και οτι βγει. Φυσικά υπάρχει η περίπτωση να συνεχίσεις και να μην σου αρέσει αλλα για μενα μην τα παρατήσεις ακόμα, ειναι παιχνίδι 70-100ωρων και βαλε οπότε πιστεύω οτι δεν θα το μετανοιώσεις στην πορεία. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε άλλα παράλληλα νέα η Νιντυ κάνει re-upload τα βίντεο που δειχνουν τα πρωτοποριακά ΝΕΣ παιχνίδια τους επειδη έχουν τα άπειρα dislike.

Οπως και εδω λένε το ίδιο πράγμα, αγαπάμε Νιντυ αλλα το παραξήλωσε

Επεξ/σία από Vagosman

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...