Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

10 ώρες πριν, Malthador είπε

Υπάρχει και κάτι ακόμα που με κάνει να έχω αμφιβολίες σχετικά με την ανακοίνωση Switch mini που να είναι portable-only: η βιβλιοθήκη των DS/3DS. Δεν μπορώ να φανταστώ πως θα βγάλουν επόμενο φορητό που να ΜΗΝ παίζει DS και 3DS games.

Θεωρώ πιθανότερο να κυκλοφορήσουν νέα έκδοση του 3DS (που να παίζει τα games των δύο τελευταίων φορητών γενιών), παρά portable-only Switch.

Αυτό θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον project αλλά σίγουρα όχι φτηνό καθώς στην ουσία θα πρέπει να χωθεί και το hardware του 3DS μέσα στο Switch mini εκτός των κατάλληλων θυρών για υποδοχή. Δεν μπορώ όμως να κρύψω το ενδιαφέρον μου σε περίπτωση που έχει πέσει έστω και για πλάκα στο τραπέζι. Εγώ αν ήμουν nintendo σίγουρα θα συζήταγα σοβαρά τέτοια τρέλα.  

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.
Just now, ikaruga24 said:

Αυτό θα ήταν εξαιρετικά ενδιαφέρον project αλλά σίγουρα όχι φτηνό καθώς στην ουσία θα πρέπει να χωθεί και το hardware του 3DS μέσα στο Switch mini εκτός των κατάλληλων θυρών για υποδοχή. Δεν μπορώ όμως να κρύψω το ενδιαφέρον μου σε περίπτωση που έχει πέσει έστω και για πλάκα στο τραπέζι. Εγώ αν ήμουν nintendo σίγουρα θα συζήταγα σοβαρά τέτοια τρέλα.  

Ερμ... δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες, αλλά οκ μη σου τη χαλάσω, συνέχισε να κάνεις όνειρα. :P

-----------------------------------------------------

In other news, ξεκίνησα το Mario & Rabbids, το τσίμπησα με ένα εικοσάρικο από την προσφορά του Κωτσόβολου. Κάθομαι το απόγευμα και παίζω μαζί με τα μικρά και σκάμε συνέχεια στα γέλια. Οκ, οι περισσότεροι μάλλον θα βρίσκετε το χιούμορ των rabbids σαχλό φαντάζομαι, αλλά οι μικρές ηλικίες ξεκαρδίζονται. Όποιος έχει μικρά παιδιά να το δοκιμάσει οπωσδήποτε.

• Like 4
Δημοσ.
4 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

Παιδια το super mario party αξιζει;Για διπλο κυριως.

Δεν το έχω πάρει ακόμα το συγκεκριμένο μα από τα gameplay videos και ό,τι γράφεται φαίνεται να είναι από τα πολύ καλά της σειράς.

Αν έχει παίξει κάποιο παλαιότερο μάλλον θα νιώσεις οικεία, για τοπικό multiplayer τα παιχνίδια Mario Party είναι ταμάμ.

Δες και αυτό, μου φάνηκε τίμιο review: https://kotaku.com/super-mario-party-the-kotaku-review-1829480351

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, parlapipas25 είπε

Παιδια το super mario party αξιζει;Για διπλο κυριως.

Για διπλο δεν ξέρω λογο downtime θα δοκιμάσω και θα σου πω, με 4αδα παντως ειναι το ιδανικο. Φυσικα μπορεις παντα να παιξεις τα minigames ξεχωριστα με 2p αλλα δεν ξερω κατα ποσο αξιζει μονο για αυτο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 5/10/2018 στις 11:02 ΜΜ, ikaruga24 είπε

......

Αντικειμενικά τα συγκεκριμένα παιχνίδια που αναφέρει έχουν υψηλή αναλογία ανά κονσόλα βάση της οποίας θα έπρεπε να υπήρχε μεγαλύτερη δυναμική για το hardware πράγμα που δεν συμβαίνει. Ήδη το NSW στο πρώτο οικονομικό τρίμηνο παρουσίασε μια μικρή πτώση που αναμένω να αυξηθεί μετά από τα αποτελέσματα του δεύτερου στις 30 Οκτωβρίου. Επίσης, για άλλη μια φορά, το 2018 είναι τόσο για τα μπάζα που ακόμα γίνονται αναφορές σε παιχνίδια του 2017. 

Άντε να έρθει το 2019 που ήδη παρουσιάζει ενδιαφέρον και, όπως το υπολογίζω, υπάρχουν ακόμα περιθώρια για 3-4 ανακοινώσεις. Βέβαια μπορεί να είναι για παιχνίδια που ήδη γνωρίζουμε (MP4, B3, SMT V) ή μεταφορές. Επόμενη στάση ανακοινώσεων για παιχνίδια το games awards 2018 και μετά του χρόνου με τα πρώτα ND.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, mansa2k είπε

Αντικειμενικά τα συγκεκριμένα παιχνίδια που αναφέρει έχουν υψηλή αναλογία ανά κονσόλα βάση της οποίας θα έπρεπε να υπήρχε μεγαλύτερη δυναμική για το hardware πράγμα που δεν συμβαίνει. Ήδη το NSW στο πρώτο οικονομικό τρίμηνο παρουσίασε μια μικρή πτώση που αναμένω να αυξηθεί μετά από τα αποτελέσματα του δεύτερου στις 30 Οκτωβρίου. Επίσης, για άλλη μια φορά, το 2018 είναι τόσο για τα μπάζα που ακόμα γίνονται αναφορές σε παιχνίδια του 2017. 

Άντε να έρθει το 2019 που ήδη παρουσιάζει ενδιαφέρον και, όπως το υπολογίζω, υπάρχουν ακόμα περιθώρια για 3-4 ανακοινώσεις. Βέβαια μπορεί να είναι για παιχνίδια που ήδη γνωρίζουμε (MP4, B3, SMT V) ή μεταφορές. Επόμενη στάση ανακοινώσεων για παιχνίδια το games awards 2018 και μετά του χρόνου με τα πρώτα ND.

Τα game awards ειναι αρχες Δεκεμβρη.2 μηνες δηλαδη χωρις direct το βλεπω αρκετα δυσκολο.Σιγουρα θα εχουμε ενα ακομη μεχρι το τελος του χρονου.Εχουμε και το pokemon αλλα και το smash που κυκλοφορει και ειναι heavy hitters οποτε σιγουρα θα δουμε κατι επιπλεον.

• Like 1
Δημοσ.

περιμενω το δικο μου non-pro μεσα στο μηνα   

https://www.amazon.co.uk/gp/product/B07HQFTHYL/ref=oh_aui_detailpage_o00_s00?ie=UTF8&psc=1

pro+ απο δεκεμβριο, καλοι χρυσοι οι μοχλοι στο pro αλλα χωρις λαβες τι να το κανεις ....

ΒΤW  εχω ρωτησει παντου αν αυτος ο σταυρος στο gameboy OG skin εχει διαφορα στην αισθηση και με γραφουν ολοι στα παπακια τους, αμα ειναι οντως σαν του gameboy θα επρεπε να ειναι πιο τραχυς και πιο clicky  απο αυτον του  snes, ποσο μαλλον του NES 30 pro που ειναι αρκετα κακος για τα γουστα μου  😕  

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε

Τα game awards ειναι αρχες Δεκεμβρη.2 μηνες δηλαδη χωρις direct το βλεπω αρκετα δυσκολο.Σιγουρα θα εχουμε ενα ακομη μεχρι το τελος του χρονου.Εχουμε και το pokemon αλλα και το smash που κυκλοφορει και ειναι heavy hitters οποτε σιγουρα θα δουμε κατι επιπλεον.

Αναφερόμουν σε ανακοινώσεις για επιπλέον παιχνίδια που θα προορίζονται επίσημα για το 2019. Για το υπόλοιπο του έτους δεν περιμένω μέσα από τα ND να συμβεί κάτι τέτοιο. Θα επικεντρωθούν περισσότερο στα Smash και Pokemon. 

• Like 1
Δημοσ.
Στις 6/10/2018 στις 3:12 ΜΜ, EverythingYouBelieve είπε

Δεν το έχω πάρει ακόμα το συγκεκριμένο μα από τα gameplay videos και ό,τι γράφεται φαίνεται να είναι από τα πολύ καλά της σειράς.

Αν έχει παίξει κάποιο παλαιότερο μάλλον θα νιώσεις οικεία, για τοπικό multiplayer τα παιχνίδια Mario Party είναι ταμάμ.

Δες και αυτό, μου φάνηκε τίμιο review: https://kotaku.com/super-mario-party-the-kotaku-review-1829480351

online παίζονται αυτά η είναι μόνο για local?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, chek2fire είπε

online παίζονται αυτά η είναι μόνο για local?

Μπορείς να παίξεις online αλλά μόνο με τα minigames και πιο συγκεκριμένα μόνο στα 10 από αυτά.

Τα υπόλοιπα 74 minigames (συνολικά 84), τα 4 boards, τα cooperative modes κτλ είναι μόνο για το local.

Γενικά είναι λες και ό,τι αφορά το online είναι κάποια εξωγήινη τεχνολογία και δεν μπορούν να το διαχειριστούν, τι να πω...

Επεξ/σία από EverythingYouBelieve
  • Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε

Γενικά είναι λες και ό,τι αφορά το online είναι κάποια εξωγήινη τεχνολογία και δεν μπορούν να το διαχειριστούν, τι να πω...

Σκέψου να το πλήρωνες κιόλα... 😂

Δημοσ.
Στις 6/10/2018 στις 12:11 ΠΜ, Malthador είπε

Ερμ... δεν εννοούσα αυτό που κατάλαβες, αλλά οκ μη σου τη χαλάσω, συνέχισε να κάνεις όνειρα. :P

Δεν πειράζει, όνειρο ζω, μην με ξυπνάτε :P 

Δημοσ.

Shadow drop το guacamelee και στο coming soon εχει ποσες μπουρδες που δεν βλεπονται.Ενα ακομα καλο νεο  οτι το Δεκεμβριο ερχεται και το 2

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...