non-serviam Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 @najinblue3 Μύστη μου ζωντανός; 😅 Κάνε 5 λεπτά διάλυμα και δώσε μας ένα ριβιού. 1
dekulinkgr Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 43 λεπτά πριν, non-serviam είπε @najinblue3 Μύστη μου ζωντανός; 😅 Κάνε 5 λεπτά διάλυμα και δώσε μας ένα ριβιού. Kαι τωρα ετοιμαζομουν να γραψω το ιδιο .Αυτο παει και στον @ikaruga24. Bεβαια με αυτα που διαβαζω σχεδον ολοι μιλανε για επος.
Edel Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, non-serviam είπε @najinblue3 Μύστη μου ζωντανός; 😅 Κάνε 5 λεπτά διάλυμα και δώσε μας ένα ριβιού. Αφήστε ήσυχο το νεαρό να ξεδωσει. Τρολ όλοι σας
ikaruga24 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Kαι τωρα ετοιμαζομουν να γραψω το ιδιο .Αυτο παει και στον @ikaruga24. Bεβαια με αυτα που διαβαζω σχεδον ολοι μιλανε για επος. Όχι παιδιά δεν προχώρησα σε αγορά του διότι life happened και προς το παρόν κρατάω τα λεφτά για τα shin megami tensei που έρχονται. Οκ, ήμουν και λίγο ατιμουτσικος με την αγορά gaming laptop γιατί προβλέπεται να κάθομαι πολύ καιρό εδώ πάνω και ήδη μετράω πάνω από 3 μήνες εκτός Ελλάδας (και συνεπώς πρόσβαση στο PC μου). Φυσικά δεν το αποκλείω απλά εκεί που σκρολαρω στα switch games κατά λάθος να μου ξεφύγει καμία αγορά για το συγκεκριμένο. Κατά λάθος όμως ε, να γραφτεί στα πρακτικά. 1
najinblue3 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, non-serviam είπε @najinblue3 Μύστη μου ζωντανός; 😅 Κάνε 5 λεπτά διάλυμα και δώσε μας ένα ριβιού. Τι ριβιου ρε μυστακο μου, τι να πω. ❤️ Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2021 από najinblue3 3
non-serviam Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, najinblue3 είπε Τι ριβιου ρε μυστακο μου, τι να πω. ❤️ Το περιμένω μαζί με την collector's και την κονσόλα. Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει τίποτα. 😅 Θα είναι η πρώτη μου επαφή με το παιχνίδι. Ελπίζω να μην είναι φόλα. Ειδικά μετά από τόσα που διαβάζω. 7 ώρες πριν, NickTG είπε Μόνο το δικό μου είναι ακόμα στο δρόμο! Και εμένα έρχεται ακόμα. 1
najinblue3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, non-serviam είπε Το περιμένω μαζί με την collector's και την κονσόλα. Ελπίζω να μην έχω ξεχάσει τίποτα. 😅 Θα είναι η πρώτη μου επαφή με το παιχνίδι. Ελπίζω να μην είναι φόλα. Ειδικά μετά από τόσα που διαβάζω. μεγαλη φολα καλα διαβαζεις ακυρωσε το γρηγορα μακαρι να κανουν πορτ και το 1ο, απο τα καλυτερα παιχνιδια του 3ds, ακομα και στο iphone ειναι παιχνιδαρα Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2021 από najinblue3 1
Mpiftekis Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 7 ώρες πριν, najinblue3 είπε μεγαλη φολα καλα διαβαζεις ακυρωσε το γρηγορα μακαρι να κανουν πορτ και το 1ο, απο τα καλυτερα παιχνιδια του 3ds, ακομα και στο iphone ειναι παιχνιδαρα Αυτό δηλαδή έχει κανονική ιστορία; Γιατί απ'ότι έχω καταλάβει το Rise έχει μια υποτυπώδη ιστορία. Ή κάνω λάθος;
najinblue3 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, Mpiftekis είπε Αυτό δηλαδή έχει κανονική ιστορία; Γιατί απ'ότι έχω καταλάβει το Rise έχει μια υποτυπώδη ιστορία. Ή κάνω λάθος; Ta mh δεν εχουν ιστορια, κατι ψιλα πραματα αλλα τα περισσοτερα δεν εχουν ουτε τα ψιλα πραματα. Το stories εχει ιστορια σαν του pokemon, και ειναι ιδια εμπειρια πανω κατω. Αν σου αρεσει το ποκεμον και ο κοσμος του mh δε χανεται σαν παιχνιδι Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2021 από najinblue3 1 1
gtsoui Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Το θεμα με μενα ειναι οτι εχουμε δυο switch στο σπιτι, δηλαδη θα πρεπει να παρουμε δυο καινουρια???!!!? Παντως, το μοναδικο feature που με ενδιαφερει να εχει το νεο switch ειναι να πιανει μεγαλυτερο χωρο η οθονη.
26ska Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Το pro controller του switch,μπορεί να παίξει σε ps5;
ikaruga24 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, gtsoui είπε Το θεμα με μενα ειναι οτι εχουμε δυο switch στο σπιτι, δηλαδη θα πρεπει να παρουμε δυο καινουρια???!!!? Παντως, το μοναδικο feature που με ενδιαφερει να εχει το νεο switch ειναι να πιανει μεγαλυτερο χωρο η οθονη. Είναι ήδη γνωστό από αυτά που κυκλοφορούν ότι θα έχει 7 ίντσες το φορητό αντί για 6.2
NickTG Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2021 Τα κατάφερε το Public και τα έφερε και τα 2 μαζί. 8 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις