Bourdoulas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, chek2fire είπε δεν ξέρω αν το έχετε δει αυτό εδώ στο kickstarter α τόμος για τα game με ψήνει πάντως αρκετά για να το χρηματοδοτήσω Φαίνεται τόσο τέλειο που αν το πάρω δεν θα θέλω να το ανοίξω! Χμ, από τα σχόλια διαβάζω ότι δεν στέλνουν το πακέτο με tracking number. WTF? Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2018 από Bourdoulas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Random: Nintendo Is Now Refusing To Offer Stock To Amazon France After Disagreements Κι εδώ βλέπουμε την Nintendo να παριστάνει την Apple. Καλά τα καταφέρνει. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2018 48 λεπτά πριν, Malthador είπε Random: Nintendo Is Now Refusing To Offer Stock To Amazon France After Disagreements Κι εδώ βλέπουμε την Nintendo να παριστάνει την Apple. Καλά τα καταφέρνει. Κλασσικά, επειδή στας αμέρικας και στας ασίας η τιμές είναι πάνω κάτω ίδιες εδώ στας ευρώπας δεν θέλουν να χαλάσουν την πιάτσα. Την δικαιολογία ότι το κάνει για λόγους ανταγωνισμού την πιστεύω εν μέρη. Απλά η nintendo διάλεξε τους πολλούς (και μικρότερους) έμπορους από το να αφήσει μόνο έναν τιτάνα να αγοράζει σε χαμηλότερες τιμές και να πουλάει όλο το στοκ επίσης σε χαμηλότερες τιμές. Δεν έχω καταλάβει επίσης γιατί μόνο το γαλλικό amazon πουλούσε στα 270 το μηχάνημα και όχι το amazon γενικότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Καλο μεσημέρι. Εχω μία ερώτηση ακόμα παίδες. Οταν είναι το switch φορητό μπορώ να παιζω "διπλό " με τα joy cons ? Εννοω ενας να έχει το μπλε και ένας το κόκκινο. Σε παιχνίδια όπως το FIFA 18, NBA 2k18, NBA playgrounds , Mario kart 8 kai rocket league που δοκίμασα δεν γίνεται. Επειδή παίζει να είμαι εντελως ήλιθιος , πείτε μου αν γίνεται γιατί δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eranor Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Just now, anarchy79 said: Καλο μεσημέρι. Εχω μία ερώτηση ακόμα παίδες. Οταν είναι το switch φορητό μπορώ να παιζω "διπλό " με τα joy cons ? Εννοω ενας να έχει το μπλε και ένας το κόκκινο. Σε παιχνίδια όπως το FIFA 18, NBA 2k18, NBA playgrounds , Mario kart 8 kai rocket league που δοκίμασα δεν γίνεται. Επειδή παίζει να είμαι εντελως ήλιθιος , πείτε μου αν γίνεται γιατί δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ. Γίνεται το έχω κανει στο mario kart 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, anarchy79 είπε Καλο μεσημέρι. Εχω μία ερώτηση ακόμα παίδες. Οταν είναι το switch φορητό μπορώ να παιζω "διπλό " με τα joy cons ? Εννοω ενας να έχει το μπλε και ένας το κόκκινο. Σε παιχνίδια όπως το FIFA 18, NBA 2k18, NBA playgrounds , Mario kart 8 kai rocket league που δοκίμασα δεν γίνεται. Επειδή παίζει να είμαι εντελως ήλιθιος , πείτε μου αν γίνεται γιατί δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ. Εννοειται πως γινεται .Το εχω παιξει στο mario kart και τα ανιψια στο fifa. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, anarchy79 είπε Καλο μεσημέρι. Εχω μία ερώτηση ακόμα παίδες. Οταν είναι το switch φορητό μπορώ να παιζω "διπλό " με τα joy cons ? Εννοω ενας να έχει το μπλε και ένας το κόκκινο. Σε παιχνίδια όπως το FIFA 18, NBA 2k18, NBA playgrounds , Mario kart 8 kai rocket league που δοκίμασα δεν γίνεται. Επειδή παίζει να είμαι εντελως ήλιθιος , πείτε μου αν γίνεται γιατί δεν το βρίσκω. Ευχαριστώ. Ναι για το Mario Kart 8 γίνεται επιβεβαιωμένα. "...Mario Kart 8 Deluxe on Nintendo Switch offers unprecedented multiplayer flexibility. In a first for the series, and for any major game really, the console can instantly become a split-screen multiplayer tabletop setup for two people, using Joy-Con (L) and JoyCon (R) held sideways, like SNES pads. If you want to play this way on the go, pack the Joy-Con wrist straps—they really help a lot for holding the controller sideways and for pushing SL and SR for items, hopping, and drifting..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
anarchy79 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Ευχαριστώ όλους. Κατι κανω λαθος , θα το βρω φανταζομαι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Μου θύμισε έντονα τη φάση Star Wars: Rogue Squadron που προσωπικά έλιωσα σε Ν64 και Gamecube και μου λείπει. Βγαίνει Q1 2019. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jimys2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Για οποιον δεν το εχει σκεφτει. Για καποιο λογο δεν με εμπνεει να παιζω στην τηλεοραση του σαλονιου μου και ειχα την φαινη ιδεα να κουμπωσω το switch στην οθονη του pc μου και τωρα ειμαι αρχοντας!! Θα πρεπει ομως η οθονη να υποστηριζει audio out! Βαζεις ακουστικα και ετοιμο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, Jimys2008 said: Για οποιον δεν το εχει σκεφτει. Για καποιο λογο δεν με εμπνεει να παιζω στην τηλεοραση του σαλονιου μου και ειχα την φαινη ιδεα να κουμπωσω το switch στην οθονη του pc μου και τωρα ειμαι αρχοντας!! Θα πρεπει ομως η οθονη να υποστηριζει audio out! Βαζεις ακουστικα και ετοιμο! Το έχω δοκιμάσει όταν είχα πρωτοπάρει το Switch μου. Έβαλα το Zelda με 900p σε 1080p monitor. Μόλις το είδα και αφού ξερίζωσα τους κερατοειδείς μου, επικράτησε η φωνή της λογικής και ξαναέβαλα το dock στην τηλεόρασή μου. -------------------------------------- Πείτε μου ότι υπάρχει τρόπος τα στείλω όλα τα saves μου στο cloud μαζικά και ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να διαλέγω ένα προς ένα τα games μου... Επεξ/σία 2 Οκτωβρίου 2018 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 31 λεπτά πριν, Malthador είπε Το έχω δοκιμάσει όταν είχα πρωτοπάρει το Switch μου. Έβαλα το Zelda με 900p σε 1080p monitor. Μόλις το είδα και αφού ξερίζωσα τους κερατοειδείς μου, επικράτησε η φωνή της λογικής και ξαναέβαλα το dock στην τηλεόρασή μου. Τόσο χάλια ήταν στο monitor του pc; Παρατήρησες κακό aliasing ή κάτι παρεμφερές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2018 Just now, EverythingYouBelieve said: Τόσο χάλια ήταν στο monitor του pc; Παρατήρησες κακό aliasing ή κάτι παρεμφερές; Δεν έχει καθόλου AA το BotW ούτως ή άλλως. Σε κάθε περίπτωση δεν μπορώ να παίξω σε monitor σε ανάλυση μικρότερη από την native, ενώ σε tv παίζω άνετα και σε 720p, δεν με ενοχλεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 Share Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Πείτε μου ότι υπάρχει τρόπος τα στείλω όλα τα saves μου στο cloud μαζικά και ότι δεν είμαι υποχρεωμένος να διαλέγω ένα προς ένα τα games μου... Δεν υπάρχει αλλά το κάνει αυτόματα. Θυμάμαι ότι αρχικά (*κατά την περίοδο του free trial) δεν τα πέρασε όλα αλλά επειδή βαριόμουνα να τα επιλέγω ένα προς ένα το άφησα έτσι. Τωρα που ξανακοίταξα τα έχει περάσει όλα εκτός του Splatoon 2 που έτσι κι αλλιώς δεν υποστηρίζεται γιατί Nintendo. Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2018 από mansa2k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις