Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το fifa φέτος απογοητεύει αλλά στο switch όπως στα περισσότερα παιχνίδια για όλες τις κονσόλες παραμένει και πάλι ο πιο φτωχός συγγενής. 

https://m.ign.com/articles/2018/09/25/fifa-19-switch-review

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
16 hours ago, SoFGR said:

do u even 8bitdo bro ^ ?  :D  

θα ορκιζομουνα παντως οτι ο emulator εχει αρκετο input lag, ειδικα στο super mario bros ειναι πολυ δυσκολο να  κανω πηδηματα τελευταια στιγμη ή/και να  δωσω εξτρα υψος στο αλμα μου πατωντας το κουμπι για περισσοτερη ωρα, προσωπικα αμα δεν βαλουν επιλογη για rebind δεν ξαναμπαινω στον κοπο να φορεσω   παλι τα ρουχα του αρχαιολογου :P , τοσο δυσκολο ειναι να εχω  Υ για τρεξιμο και Β για πηδημα ?

Δεν παίζω σε tabletop mode, το 90% του gaming στο Switch μου γίνεται σε φορητό mode, οπότε θέλω joycon με d-pad και δυστυχώς δεν διαβάζω καλά λόγια για αυτά της Hori. Σκέφτομαι στα σοβαρά να αγοράσω mod και να την κάνω μόνος μου τη δουλειά με ένα spare ζεύγος που έχω, αλλά βαριέμαι την όλη διαδικασία tbh.

Επίσης, μπορείς να χρησιμοποιείς το Χ για τρέξιμο και το Α για πήδημα που είναι το ίδιο πράγμα ουσιαστικά με αυτό που ζητάς

16 hours ago, SoFGR said:

δυστυχως δεν εχω προλαβει να παιξω ακομα  για να δω τι ψαρια πιανει, η αισθηση στo χερι ειναι πολυ καλη παντως και εχει πολλα πλεονεκτηματα σε συγκριση με το gripcase οπως η δυνατοτητα για tabletop mode επιτοπου χωρις να παιδευεσαι με την  φορτιση και   αμεσο βαλε-βγαλε για οταν θες να χρησιμοποιησεις το dock.    στην περιπτωση του  gripcase η δυνατοτητα  για dock  ητανε πρακτικα "false advertising" αφου ηθελε παρα πολλη δυναμη για να δωσει σημα στην τηλεοραση και δεν μπορουσα να ταυτοχρονα να βαλεις τιποτα  στις usb στο πλαι, η προηγουμενη κασετινα μου αρεσε λιγο καλυτερα παντως για να ειμαι ειλικρινης  :)  

Ναι το θυμάμαι ότι είχες πρόβλημα με το dockάρισμα, εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Απλά το πιέζω ελαφρά και dockάρει.

Τέσπα, ούτως ή άλλως έχω παραγγείλει και ένα SNES Jumpgate από τους ίδιους αν σε ενδιαφέρει.

• Thanks 1

7 λεπτά πριν, tiniakos είπε

Το fifa φέτος απογοητεύει αλλά στο switch όπως στα περισσότερα παιχνίδια για όλες τις κονσόλες παραμένει και πάλι ο πιο φτωχός συγγενής. 

https://m.ign.com/articles/2018/09/25/fifa-19-switch-review

δεν είναι τόσο κακό....

https://www.eurogamer.net/articles/2018-09-28-fifa-19-on-switch-is-more-than-a-reskin-even-if-it-falls-short-of-the-real-deal

το ign τελευταία με απογοητευεί με τα reviews του πάντως.....

• Like 1

Καλημέρα. Παίδες εχω 16,20 ευρω σε μια prepaid card  , ποιο indie προτείνετε να αγορασω , με το σκεπτικό ότι βασικα θα παίζει ο μικρος που είναι 6,5 χρονών. Κατι φυσικα που να μην έχει συζητήσεις επί συζητησεων στα αγγλικα. Παιχνιδια που παιζει πολυ ειναι το Mario kart , to splatoon , to Mario odyssey , rocket league  , απλα αναφερω το είδος παιχνιδιων που του αρεσουν. Και εννοείται χωρίς βια. Δεν ξερω τα indie καθολου για αυτό ρωταω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

• Moderators

Nintendo Switch DLC locked behind online membership?

dafuq did I just read...

Μιλάμε για το απόλυτο χάος. Εκεί που πιστεύει κανείς ότι δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα τα πράγματα σε ότι αφορά το online της Ν, πάντα εφευρίσκουν ένα νέο τρόπο να μας εκπλήσσουν δυσάρεστα. Μπράβο τους!

• Sad 2

2 ώρες πριν, Malthador είπε

Nintendo Switch DLC locked behind online membership?

dafuq did I just read...

Μιλάμε για το απόλυτο χάος. Εκεί που πιστεύει κανείς ότι δεν μπορούν να γίνουν χειρότερα τα πράγματα σε ότι αφορά το online της Ν, πάντα εφευρίσκουν ένα νέο τρόπο να μας εκπλήσσουν δυσάρεστα. Μπράβο τους!

Bug θα ειναι αυτο.Δεν υπαρχει καμια λογικη να το κανουν σκοπιμα απο τη στιγμη που εχουν πει οτι χωρις τη συνδρομη απο το eshop χανεις τις προσφορες δηλ. Τα nes controller και splatoon gear για την ωρα.Αγορες και downloads κανεις κανονικα και μεχρι στιγμης δεν ακουστηκε για αλλο game εκτος του lego.

Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια αυτό που μόλις διαπίστωσα! 

Έχω 36 παιχνίδια κατεβασμένα στο Switch. Αγορασμένα ένα ένα. 

Σήμερα μπήκα στο store να χαλάσω ένα 20αρικο, οπότε έβαλα στο μάτι 2-3 χαζό παιχνιδακια έτσι να λέω ότι κάτι πήρα. 

ΔΕΝ ΜΠΌΡΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΆΡΩ ΌΛΑ ΜΑΖΊ, ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΈΝΑ ΕΝΑ! 

Πείτε μου ότι είμαι άσχετος, χαζός, οτιδήποτε......

18 λεπτά πριν, james9tito είπε

Πείτε μου ότι δεν είναι αλήθεια αυτό που μόλις διαπίστωσα! 

Έχω 36 παιχνίδια κατεβασμένα στο Switch. Αγορασμένα ένα ένα. 

Σήμερα μπήκα στο store να χαλάσω ένα 20αρικο, οπότε έβαλα στο μάτι 2-3 χαζό παιχνιδακια έτσι να λέω ότι κάτι πήρα. 

ΔΕΝ ΜΠΌΡΕΣΑ ΝΑ ΤΑ ΠΆΡΩ ΌΛΑ ΜΑΖΊ, ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΑΓΟΡΆΣΩ ΈΝΑ ΕΝΑ! 

Πείτε μου ότι είμαι άσχετος, χαζός, οτιδήποτε......

Καποιος ειναι, οχι εσυ :)

Χαχαχαχαχαχαχαχα δεν γινεται ρε *** , ειναι ανεκδιήγητοι οι ανθρωποι , δηλαδη μερικες φορες λυπαμαι τα λεφτα που τας εδωσα. Να μην μπορεις να αγορασεις δυο πραγματα μαζι απο το store ! Θελει προσπαθεια να εισαι τοσο βλακας , μπραβο τους!!

11 ώρες πριν, james9tito είπε

Να μην μπορεις να αγορασεις δυο πραγματα μαζι απο το store ! Θελει προσπαθεια να εισαι τοσο βλακας , μπραβο τους!!

Καλά δεν ντρέπεστε μερικοί εδώ μέσα? Η Nintendo σας προστατεύει από το να σκορπάτε τα χρήματα σας κι εσείς έχετε παράπονα?

• Like 1

14 ώρες πριν, anarchy79 είπε

Καλημέρα. Παίδες εχω 16,20 ευρω σε μια prepaid card  , ποιο indie προτείνετε να αγορασω , με το σκεπτικό ότι βασικα θα παίζει ο μικρος που είναι 6,5 χρονών. Κατι φυσικα που να μην έχει συζητήσεις επί συζητησεων στα αγγλικα. Παιχνιδια που παιζει πολυ ειναι το Mario kart , to splatoon , to Mario odyssey , rocket league  , απλα αναφερω το είδος παιχνιδιων που του αρεσουν. Και εννοείται χωρίς βια. Δεν ξερω τα indie καθολου για αυτό ρωταω. Ευχαριστώ εκ των προτέρων...

cave story, limbo, bastion, Stardew Valley, little nightmares 

• Like 1

• Moderators
16 hours ago, Mistwalker said:

Bug θα ειναι αυτο.Δεν υπαρχει καμια λογικη να το κανουν σκοπιμα απο τη στιγμη που εχουν πει οτι χωρις τη συνδρομη απο το eshop χανεις τις προσφορες δηλ. Τα nes controller και splatoon gear για την ωρα.Αγορες και downloads κανεις κανονικα και μεχρι στιγμης δεν ακουστηκε για αλλο game εκτος του lego.

Πλέον τα περιμένω ΟΛΑ από δαύτους. Δεν θα μου κάνει εντύπωση ακόμα και να μας πουν ότι για να αγοράσουμε games από το eshop θα πρέπει να έχουμε ενεργή συνδρομή.

In other news:

Sega Is Listening To Fans, Would Love To See Shenmue And Sequel On Switch

Μακάρι.

Xenoblade Chronicles 2 Has Exceeded Expectations Following Strong Sales Outside Of Japan

Τα μελλοντικά XC games θα είναι διαφορετικά. Ανυπομονώ να δω με ποιόν τρόπο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...