KaRouLi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Ξεκίνησε το pokemon Direct! Ready to feel old...again!
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Φανταζομαι οτι ακολουθαει τον δρομο των Octopath traveler,X machina. Τωρα για ποιο λογο εκαναν την ανακοινωση αυτη πριν την κυκλοφορια του παιχνιδιου τον Μαρτιο,δεν το γνωριζω.
KaRouLi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Πολύ ευχάριστα νέα, Shining Pearl & Brilliant Diamond τέλος του χρόνου και ένα καινούριο παιχνίδι open world, Pokemon ArceusLegends! Φαίνεται πάρα πολύ καλό, σαν BOTW αλλά με πόκεμον? Insta buy και τα 2 σίγουρα! 3
imr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Παρα το οτι δεν εχω παιξει ποτε μου Ποκεμον το Arceus Legents με ψηνει απειρα
dekulinkgr Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε Μα από την αρχή δεν ήταν γνωστό αυτό; Για κάνα 1 με 1.5 χρόνο θα είναι για switch μόνο. Όχι; 1 ώρα πριν, papp0us είπε Τους πετσόκοψε η Capcom ένα μηνα πριν την κυκλοφορία. Τι σόι κίνηση ηταν αυτή; 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Φανταζομαι οτι ακολουθαει τον δρομο των Octopath traveler,X machina. Τωρα για ποιο λογο εκαναν την ανακοινωση αυτη πριν την κυκλοφορια του παιχνιδιου τον Μαρτιο,δεν το γνωριζω. Ηταν γνωστο απο το περιβοητο capcom leaks.Γνωριζαμε οτι θα ερθει και στο pc αλλα οχι επισημα.Πλεον επισημα ομως.Τωρα οντως περιεργο που το λεει ενα μηνα πριν την κυκλοφορια του αλλα ηταν κοινο μυστικο.Δεν νομιζω να επηρεασει πολυ τις πωλησεις καθως οι φανατικοι της σειρας το περιμενουν πως και πως. 2
mansa2k Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ωραίο το PD, δεν νομίζω να έμειναν παραπονεμένοι οι φίλοι της σειράς. Έκπληξη το Legends που δεν είχε διαρρεύσει συγκριτικά με το remake που το γνωρίζαμε εδώ και αρκετό καιρό. 2 ώρες πριν, papp0us είπε Τους πετσόκοψε η Capcom ένα μηνα πριν την κυκλοφορία. Τι σόι κίνηση ηταν αυτή; Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο. Η capcom έχει και προϊστορία αν πάμε αρκετά πίσω στον χρόνο με το Resident Evil 4. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2021 από mansa2k
najinblue3 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 47 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Ηταν γνωστο απο το περιβοητο capcom leaks.Γνωριζαμε οτι θα ερθει και στο pc αλλα οχι επισημα.Πλεον επισημα ομως.Τωρα οντως περιεργο που το λεει ενα μηνα πριν την κυκλοφορια του αλλα ηταν κοινο μυστικο.Δεν νομιζω να επηρεασει πολυ τις πωλησεις καθως οι φανατικοι της σειρας το περιμενουν πως και πως. Οι φανατικοί και πορωμένοι θα το παίξουν στην κονσόλα όπως έγινε και με το world οι πωλήσεις στο pc είναι πολύ μικρές σε σχέση με το PS4, και τώρα η σειρά γυρνάει στο σπίτι της. Το παιχνίδι έλαμψε στο portable 2
stafftw Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Ρε, μας εχει φαει ολα τα λεφτα η Ν, αυτο ξερω, δεν προλαβα να κανω διαλλειμα απο τα Μαριο και βγαινουν τα pokemon (ενδεχομενως θα παρω και το snap γιατι ειμαι...χαζος(pokefag)...) και zelda ss botw 2,τι να πω; Καλα το legends φαινεται ομορφο μακαρι να κανουν καλη δουλεια αν και στο youtube φανηκε να πεφτει στα 10 fps ανα σημεια αλλα ειναι ακομα early development (αν και λεει οτι αρχες 22 κυκλοφορει...δηλαδη Μαρτιο πιστευω). Open world pokemon και harry potter την ιδια χρονια, ξυπνανε τα παιδικα μου χρονια (βαλε και το LOTR Gollum επισης το 2022)!!! 3
Fulgore Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Βλεπω αρκετο κοσμο να μην του αρεσουν οι αλλαγες στον οπτικο τομεα του Remake(φανταζομαι πιο πολυ για τα 60ευρω αρχικη τιμη). Εγω θα το τιμησω μιας και δεν ειχα παιξει το original.
KaRouLi Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, stafftw είπε Ρε, μας εχει φαει ολα τα λεφτα η Ν, αυτο ξερω, δεν προλαβα να κανω διαλλειμα απο τα Μαριο και βγαινουν τα pokemon (ενδεχομενως θα παρω και το snap γιατι ειμαι...χαζος(pokefag)...) και zelda ss botw 2,τι να πω; Καλα το legends φαινεται ομορφο μακαρι να κανουν καλη δουλεια αν και στο youtube φανηκε να πεφτει στα 10 fps ανα σημεια αλλα ειναι ακομα early development (αν και λεει οτι αρχες 22 κυκλοφορει...δηλαδη Μαρτιο πιστευω). Open world pokemon και harry potter την ιδια χρονια, ξυπνανε τα παιδικα μου χρονια (βαλε και το LOTR Gollum επισης το 2022)!!! OPEN WORLD harry potter??? Πού ζω και δε το είχα δει αυτό? Σε switch ή σε PC?
stafftw Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, KaRouLi είπε OPEN WORLD harry potter??? Πού ζω και δε το είχα δει αυτό? Σε switch ή σε PC? Hogwarts legacy Δεν εχουν πει δυστυχώς για switch ελπίζω στο pro να το σκεφτούν 1
johnny7_7 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2021 Πάντως φαίνεται πως τα γραφικά στο Legends θα είναι μετριότατα, όπως sword/shield. Θα δείξει... 2
Moderators Malthador Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Τρίτο joycon που μου βγάζει drift και δεύτερο joycon που βγάζει πρόβλημα στο ribbon που ενώνει SL, SR και ledάκια με την μητρική. Το πόσο για τα σκουπίδια είναι τα joycons δεν υπάρχει, τουλάχιστον παραμετροποιούνται εύκολα και δείχνουν πιο όμορφα: Σέξι μεν, but still σκουπιδαριό. 3 2 3
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Τι τέλη της χρονιάς το remakeeeeee! Το ήθελα αντί του σναπ τον Απρίλη! 1
gtsoui Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2021 Εμενα το joycon μου χαλασε, και δεν το ειχα ουτε δυο μηνες. Της γυναικας μου ειναι οκ ακομα αλλα ειναι πιο καινουριο. Εντωμεταξυ ειχα βαλει και τα 2 switch πλεον στην κρεβατοκαμαρα με την 1080p 43αρα τηλεοραση και ειπα να παω το ενα στο σαλονι στην 55αρα 4k (lg cx). Ενω διαβαζα οτι το switch σε μεγαλυτερες tv δειχνει χαλια το ειχα φοβηθει αλλα δεν παρατηρησα κατι κακο, ισα ισα
Προτεινόμενες αναρτήσεις