mansa2k Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Έχουν αρχίσει φήμες για Pokemon direct είτε σύντομα αυτήν την εβδομάδα είτε στις επόμενες δύο.
I'm_busy Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, mansa2k είπε Έχουν αρχίσει φήμες για Pokemon direct είτε σύντομα αυτήν την εβδομάδα είτε στις επόμενες δύο. Δεν είναι φήμες, η ίδια η pokemon company το ανακοίνωσε και μετράνε αντίστροφα μέχρι το Σάββατο όπου έχουν το event για τα 25 χρόνια. Στην ουσία είναι το event και όχι direct αλλά έμμεσα είναι άμα πάρουμε παράδειγμα προηγούμενα γενέθλια/επετείους. Λογικά θα σκάσουν πληροφορίες για diamond n pearl remakes, unite, sleep, λογικά..πάντα υπάρχει φυσικά το ενδεχόμενο να δούμε απλά katy perry k post malone 3d να εξυμνούν το franchise. 1
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Εχω ξεκινησει το Marvel Ultimate Alliance, το οποιο ειναι επικο μεχρι στιγμης, αλλα ηθελα να ρωτησω, μονο εμενα μου φαινεται κουραστικο σε docked mode? 1
christos_75 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Pokemon θα δούμε σίγουρα μέσα στο έτος εκτός του snap εννοείται. Για να δούμε εάν θα είναι καλοκαίρι.
tsofras Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, stormrain είπε Εχω ξεκινησει το Marvel Ultimate Alliance, το οποιο ειναι επικο μεχρι στιγμης, αλλα ηθελα να ρωτησω, μονο εμενα μου φαινεται κουραστικο σε docked mode? Κουραστικό απο ποια άποψη ?
Moderators stormrain Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 9 λεπτά πριν, tsofras είπε Κουραστικό απο ποια άποψη ? Κάτι με το zoom της καμερας παίζει, σα να είναι πολυ zoomed out. 1
Lotof Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ πάντως θα τα δώσω τα 60 για το Skyward sword. Κράζεις-θαυμάζεις ένα πράγμα 🤣 1 1
najinblue3 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, stormrain είπε Εχω ξεκινησει το Marvel Ultimate Alliance, το οποιο ειναι επικο μεχρι στιγμης, αλλα ηθελα να ρωτησω, μονο εμενα μου φαινεται κουραστικο σε docked mode? Ασχετο αλλα τι παιχνιδαρος, τοπ 3 για μενα στην κονσολα το εχω λιωσει. Που να το δεις και undocked πως ειναι, σε πολλες φασεις γινεται unplayable απο ultimates 2
lysopaine Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Ασχετο αλλα τι παιχνιδαρος, τοπ 3 για μενα στην κονσολα το εχω λιωσει. Που να το δεις και undocked πως ειναι, σε πολλες φασεις γινεται unplayable απο ultimates για μένα είναι ακόμα χειρότερο στο local co op
serdakis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Καλησπερα Συγνωμη αν ειναι ειμαι offtopic. Εχω παρει μια tv με δωρο το switch απο mediamark. Εδω και ενα μηνα μου λενε θα το στειλουμε. Η tv εχει ερθει. Εχει τυχει σε κανενα το ιδιο?
I'm_busy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, serdakis είπε Καλησπερα Συγνωμη αν ειναι ειμαι offtopic. Εχω παρει μια tv με δωρο το switch απο mediamark. Εδω και ενα μηνα μου λενε θα το στειλουμε. Η tv εχει ερθει. Εχει τυχει σε κανενα το ιδιο? Edit: συγνώμη έκανα λάθος, όχι δε γνωρίζω γιατί δε γνώριζα καν για τη προσφορά. Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2021 από I'm_busy
tcktcktck Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 21 ώρες πριν, lysopaine είπε για μένα είναι ακόμα χειρότερο στο local co op Για το 3 λέτε? Δεν αξίζει δλδ local co-op? To co-op του Age of Calamity πως είναι?Λέει καθόλου για local play?
Fulgore Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2021 3 ώρες πριν, serdakis είπε Καλησπερα Συγνωμη αν ειναι ειμαι offtopic. Εχω παρει μια tv με δωρο το switch απο mediamark. Εδω και ενα μηνα μου λενε θα το στειλουμε. Η tv εχει ερθει. Εχει τυχει σε κανενα το ιδιο? Επρεπε να ειχες κανει ηδη καταγγελια. Τα παλικαρια δεν σου εχουν στειλει την κονσολα,την οποια την εχουν αμεσα διαθεσιμη στο Site τους...... Αρα μιλησε μαζι τους και να επιμενεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις