26ska Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 39 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Εγω την έβγαλα λιτά(προς το παρόν)σε αυτο το sale μεχρι στιγμής,και πηρα Moonlighter & City of Brass μονο..όλο και μεγαλώνει το backlog ,lol Καλο θα ειναι να του βαλεις μια microSD καρτα το συντομότερο , γτ δε θα μπορεις να αποθηκεύσεως καινούργια digital παιχνίδια/save states.. Αν εχεις ήδη,μπορεις να τα μεταφέρεις απο την μνήμη του switch , στην καρτα sd , πράγμα που βολεύει μιας που θα παιζεις παιχνίδια απευθείας απο την καρτα , και στην μνήμη συστήματος θα αποθηκεύονται μονο τα saves σου(εκτός εάν εχεις cloud saves,που ειναι αλλουνου παπά ευαγγέλιο)... Έχουνε μείνει 870 mb,δεν θα έχω χώρο για τα saves δηλαδή;Επισης cloud saves τι εστί;Μωρε δεν έχω να διαθέσω τίποτα άλλο αυτό τον καιρό για το switch.Εχω μια κάρτα 2 GB πρόχειρη,κάνουμε έστω για τώρα δουλειά με αυτήν για τα saves;Παιχνιδι άλλο δεν πρόκειται να πάρω, τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη,έχω ήδη μαζέψει πολλά. Έχω βάλει πρόσφατα online συνδρομή,είναι μέρος του cloud save αυτή;
mAs_81 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, 26ska είπε Έχουνε μείνει 870 mb,δεν θα έχω χώρο για τα saves δηλαδή;Επισης cloud saves τι εστί;Μωρε δεν έχω να διαθέσω τίποτα άλλο αυτό τον καιρό για το switch.Εχω μια κάρτα 2 GB πρόχειρη,κάνουμε έστω για τώρα δουλειά με αυτήν για τα saves;Παιχνιδι άλλο δεν πρόκειται να πάρω, τουλάχιστον μέχρι την άνοιξη,έχω ήδη μαζέψει πολλά. Ε,δεν νμζ μονο απο τα saves να γεμίσει τοσο πολυ..Επισης αν ειναι να βαλεις καρτα καλό θα ειναι να ειναι πάνω απο 64gb σίγουρα , μη σου πω 128..Αυτο ειδικά αν θες να εχεις digital συλλογή..νμζ ότι θα βρεις σχετικά φθηνές στο Σκρουτζ , και , ειναι αγορά που τη κανεις μια φορά κατα τη γνώμη μου,οποτε αναλόγως τα οικονομικά σου βέβαια , μη το αμελήσεις.. Spoiler Τα cloud saves ειναι πακέτο με την ετήσια συνδρομή της Ν(20 ευρώ)τα οποία δλδ προσφέρουν έξτρα ασφάλεια(ανεβάζουν αυτοματα τα save states online απο τη συσκευή)σε περίπτωση που χαλάσει το Switch , η σε περίπτωση που εχεις πάνω απο ενα.. Δλδ,αν παιζεις το little nightmares, τα saves οπως είπαμε πριν , ειναι στην μνήμη της κονσόλας..οποτε αν πάθει κατι - τα έχασες .. αν θες να το παίξεις σε άλλο switch - δεν γίνεται.. Ελπιζω να έγινα κατανοητός Μαλλον δε πρόλαβα το edit σου,αφού εχεις online συνδρομή,γίνονται back up εκεί, αλλα οπως ειπα και πριν , δεν πιάνουν πολυ χώρο και δε θα εχεις πρόβλημα μονο απο αυτά , αλλα οπως και κάθε αποθηκευτικός χώρος (σκληρός κτλ)καλό ειναι να μην λειτουργεί συνέχεια γεμάτος απο δεδομένα.. ..οποτε μπορεις,καρτούλα για peace of mind 👍🏻 Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από mAs_81 1
Vagosman Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Tα save πιάνουν απειροελάχιστο χώρο. Κάτω απο 5mb ανα τίτλο. 1
26ska Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 6 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Ε,δεν νμζ μονο απο τα saves να γεμίσει τοσο πολυ..Επισης αν ειναι να βαλεις καρτα καλό θα ειναι να ειναι πάνω απο 64gb σίγουρα , μη σου πω 128..Αυτο ειδικά αν θες να εχεις digital συλλογή..νμζ ότι θα βρεις σχετικά φθηνές στο Σκρουτζ , και , ειναι αγορά που τη κανεις μια φορά κατα τη γνώμη μου,οποτε αναλόγως τα οικονομικά σου βέβαια , μη το αμελήσεις.. Τα cloud saves ειναι πακέτο με την ετήσια συνδρομή της Ν(20 ευρώ)τα οποία δλδ προσφέρουν έξτρα ασφάλεια(ανεβάζουν αυτοματα τα save states online απο τη συσκευή)σε περίπτωση που χαλάσει το Switch , η σε περίπτωση που εχεις πάνω απο ενα.. Δλδ,αν παιζεις το little nightmares, τα saves οπως είπαμε πριν , ειναι στην μνήμη της κονσόλας..οποτε αν πάθει κατι - τα έχασες .. αν θες να το παίξεις σε άλλο switch - δεν γίνεται.. Ελπιζω να έγινα κατανοητός Έχω online συνδρομή,έβαλα την προηγούμενη εβδομάδα.Οποτε από άποψη saves,είμαι οκ από ότι κατάλαβα.Μελλοντικα θα πάω σε κάρτα σίγουρα,απλά έδωσα αυτό το μήνα για το switch ένα 150αρι για όλα αυτά...Ξεχασα πήρα και το tsubasa.Επισης ως επί τω πλείστον αγοράζω retail,όχι digital.Τωρα πήρα 4 μαζεμένα digital,δεν είχα ούτε ένα.Πλακα πλάκα έχω 12 παιχνίδια στο switch και τα έχει χωρέσει όλα. Η κάρτα που έχω είναι από παλιά σφραγισμένη,μια Kingston micro SD,όχι xc,μπαίνει στο switch;Και από κει που το είχα για πούλημα το switch το Δεκέμβριο,για να πάρω ps5,έθεσε βέτο ο μικρός και φορτωθηκα παιχνίδια🤔😃.Επισης το Μαιο κλείνω ένα χρόνο που το πήρα και τώρα εκτίμησα το handheld του,με το να παίζω little nightmares στο κρεβάτι με ακουστικά.Φοβερα παιχνίδια και τα δύο,κουραστικό λίγο στο πρώτο τα loading times. 1
spinemm Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Vagosman είπε Tα save πιάνουν απειροελάχιστο χώρο. Κάτω απο 5mb ανα τίτλο. Συγνωμη και χωρις διαθεση να σε κρινω...αλλα κανεις λαθος υπαρχουν αρκετα παιχνιδια με save file μεγαλυτερο των 5ΜΒ...ενδεικτικα απο μερικα απο τα παιχνιδια μου (και δεν γραφω για ολα γιατι τοτε θα εκπλαγεις ποσα ειναι αυτα με save file μεγαλυτερο των 5ΜΒ) : Crash Bandicoot trilogy 32MB, Oceanhorn 2 33MB, SSB 106MB, CIV VI 60MB, DQB2 1.1GB, FFX 65MB, Breath of the Wild 192MB, ξεχωριστα καθενα απο τα SEGA AGES γυρω στα 35 με 40ΜΒ κλπ KAI OXI αυτα τα μεγεθη δεν ειναι τα installation files απο το store ή το cartridge ειναι το save file!!! οποτε σιγουρα μια εξτρα καρτα μνημης τουλαχιστον 64GB ειναι μονοδρομος!! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από spinemm
26ska Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 16 λεπτά πριν, spinemm είπε Συγνωμη και χωρις διαθεση να σε κρινω...αλλα κανεις λαθος υπαρχουν αρκετα παιχνιδια με save file μεγαλυτερο των 5ΜΒ...ενδεικτικα απο μερικα απο τα παιχνιδια μου (και δεν γραφω για ολα γιατι τοτε θα εκπλαγεις ποσα ειναι αυτα με save file μεγαλυτερο των 5ΜΒ) : Crash Bandicoot trilogy 32MB, Oceanhorn 2 33MB, SSB 106MB, CIV VI 60MB, DQB2 1.1GB, FFX 65MB, Breath of the Wild 192MB, ξεχωριστα καθενα απο τα SEGA AGES γυρω στα 35 με 40ΜΒ κλπ KAI OXI αυτα τα μεγεθη δεν ειναι τα installation files απο το store ή το cartridge ειναι το save file!!! οποτε σιγουρα μια εξτρα καρτα μνημης τουλαχιστον 64GB ειναι μονοδρομος!! Έχω γράψει από πανω ότι έχω και online συνδρομή,δεν έχω το cloud saves;Επισης έχω κοντά στα 900mb ελεύθερα,δεν είμαι εντάξει προς το παρόν;Οπως ανέφερα έχω και μια ξεχασμένη sd κάρτα,αλλά δεν είναι XS,μπορώ να τη χρησιμοποιήσω στο switch,είναι μόλις 2gb...
spinemm Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν ειπα οτι δεν εισαι ΟΚ, αλλα οτι, στανταρ εαν συνεχιζεις να αγοραζεις παιχνιδια απο το store τοτε σιγουρα και τα 900ΜΒ αλλα και τα 2GB θα σου χρειαστουν πριν καν το παρεις χαμπαρι!! εκτος και εαν δεν βαριεσαι το κατεβασμα, παιξιμο, σβησιμο, κατεβασμα νεου παιχνιδιου κ.ο.κ, και οταν θα ξαναθες να παιξεις καποιο παλαιοτερο παιχνιδι που ειχες αγορασει αντε ξανα ο ιδιος κυκλος... Οσο για το XS... μηπως εννοεις XC, εγω μια 128αρα SAMSUNG EVO XC U3 εχω και ειμαι παραπανω απο ΟΚ!!! Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από spinemm 1
26ska Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 21 λεπτά πριν, spinemm είπε Δεν ειπα οτι δεν εισαι ΟΚ, αλλα οτι, στανταρ εαν συνεχιζεις να αγοραζεις παιχνιδια απο το store τοτε σιγουρα και τα 900ΜΒ αλλα και τα 2GB θα σου χρειαστουν πριν καν το παρεις χαμπαρι!! εκτος και εαν δεν βαριεσαι το κατεβασμα, παιξιμο, σβησιμο, κατεβασμα νεου παιχνιδιου κ.ο.κ, και οταν θα ξαναθες να παιξεις καποιο παλαιοτερο παιχνιδι που ειχες αγορασει αντε ξανα ο ιδιος κυκλος... Οσο για το XS... μηπως εννοεις XC, εγω μια 128αρα SAMSUNG EVO XC U3 εχω και ειμαι παραπανω απο ΟΚ!!! XC εννοώ ναι,δεν είναι,είναι σκέτο micro SD.Κανει για το switch; Μελλοντικά θα πάρω εννοείται,απλά τώρα είμαι τίγκα από παιχνίδια και δεν σκοπεύω να αγοράσω άλλο για πολύ καιρό.
Fulgore Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Να υπενθυμισω για οποιον δεν το εχει αγορασει ακομα και δεν το γνωριζει,οτι τελος του αλλου μηνα θα σταματησει να πωλειται το Super mario all stars. Επεξ/σία 22 Φεβρουαρίου 2021 από Fulgore 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Α, ναι, σωστά, είχα ξεχάσει ότι 31 Μαρτίου 2021 είναι η ημερομηνία αυτοκαταστροφής της Nintendo. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από EverythingYouBelieve
Lotof Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Γιατί μπορεί 🤑 https://www.cnet.com/news/nintendo-switch-games-are-too-expensive-and-have-every-reason-to-be/
mansa2k Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, Lotof είπε Γιατί μπορεί 🤑 https://www.cnet.com/news/nintendo-switch-games-are-too-expensive-and-have-every-reason-to-be/ H αλήθεια είναι πως στο twitter υπάρχουν αρκετά σχόλια σχετικά με τις τιμές της Ν, προφανώς η πανδημία παίζει τον ρόλο της. Κατά τα άλλα το άρθρο περιέχει κάποιες μπούρδες και προσπαθεί περισσότερο να εκμεταλλευτεί τις τάσεις που έχουν προκύψει αυξάνοντας την επισκεψιμότητα. -Καταρχήν αν το μισούν όλοι -όπως αναφέρει- δεν θα υπήρχαν οι ανάλογες πωλήσεις. -Tο PS και η υπόλοιπη βιομηχανία κατεβάζει τις τιμές ακολουθώντας ένα διαφορετικό μοντέλο. Στην τελική αν είχαν τα μπαλάκια ας διατηρούσαν τις τιμές τους. Ακόμα και η αναφορά στο PS δεν είναι και το καλύτερο παράδειγμα διότι κατά το ps4 κατάφεραν να δημιουργήσουν πληθώρα εμπορικών αποκλειστικοτήτων. Έχω γράψει ένα σχετικό άρθρο που ουσιαστικά καταγράφει τις διαφορές στα δύο εμπορικά μοντέλα. Γενικώς δεν είναι ανάγκη να καταλήξουμε σε ένα από τα δύο, μπορούν να συνυπάρχουν όπως και πολλά άλλα πλέον. Διάβασα διάφορα τελευταία, η Emily Rogers που ουσιαστικά αναφέρει την αξία των ips της Ν, κάτι παρόμοιο αναφέρει και ένας youtuber. Με το Wii U η Ν έριξε αρκετά τις τιμές. Παράδειγμα είχα αγοράσει Spatoon πακέτο με το amiibo αν θυμαμαι καλά στα 45 ευρώ. To S2 μου κόστισε 50 ευρώ χωρίς amiibo. Οι χαμηλότερες τιμές δεν αυξάνουν αναγκαία την δυναμική όσο η συνολική δυναμική της πλατφόρμας. Γενικώς η Ν ακολουθεί τον νόμο προσφοράς - ζήτησης. Αν κάποια στιγμή παρατηρήσουν ότι δεν περνάει απλά θα επινοήσουν άλλους τρόπους κάτι που οι άλλοι τους προσφέρουν απλόχερα αφού τους έχουν εδραιώσει στα οικοσυστήματα τους. Κάτι αντίστοιχο δηλαδή με την συνδρομή που περιλαμβάνει εκβιαστικά το online mutliplayer και το εφάρμοσαν πρώτη φορά στο NSW. -- -- -- Σε άλλα νέα βλέπω πω γίνεται επίσης συζήτηση σχετικά με παλιότερα ips της εταιράις κάτι που χαροποιεί ιδιαίτερα. Από την άλλη βλέπω και άλλους που ζητούν ΜΚ9 κα μου γυρνούν τα μάτια ανάποδα. Νέα φήμη για την επόμενη έκδοση του συστήματος από μέλος του resetera, NateDrake: It has DLSS & it has 4k functionality. No reason to go deeper than that right now. That's enough to illustrate the device is a meaningful upgrade. First party support with span the new hardware and current Switch for at least a couple of years. Edit: Διορθώθηκε ένας σύνδεσμος που οδηγούσε σε λάθος άρθρο. Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από mansa2k 2
EverythingYouBelieve Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) άκυρο Επεξ/σία 23 Φεβρουαρίου 2021 από EverythingYouBelieve
gtsoui Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Πληθαινουν οι φημες για νεο switch και ειμαι ηδη σε διλημμα καθως εχω ηδη 2....
Lotof Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, gtsoui είπε Πληθαινουν οι φημες για νεο switch και ειμαι ηδη σε διλημμα καθως εχω ηδη 2.... Το μόνο αξιόλογο report που έχω βρει πάνω στο θέμα. Όλοι πάντως είμαστε με το χέρι στη σκανδάλη..... δεν γίνεται το next big thing (BOTW2) να παιχτεί στο τωρινό....
Προτεινόμενες αναρτήσεις