Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στις 26/9/2018 στις 5:44 ΜΜ, ADHD είπε

Αυτό δεν ξεκαθαρίζει αν εχει native 16:9 support..

Δεν χρειάζεται ξεκαθάρισμα, είναι δεδομένο ότι δεν θα έχει καθώς πρόκειται για 2D sprites. Σκέψου πως ήταν το Valkyrie Profile στο PSP για να βγάλεις πόρισμα το πως θα είναι και αυτό. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, Tresorikos είπε

Αν πάρει κάποιος το fifa 19  στο switch ας μας γράψει εντυπώσεις κ διαφορές απτό 18!

Έχει βάλει κανείς online να μας πει εντυπώσεις;; 

έγώ έχω βάλει online. Βασικά παίζω συνέχεια αυτό τον καιρό το mario tennis σε online συν ότι έχει δώσει αυτά τα 20 retro game που είναι τα περισσότερα μεγάλη νοσταλγία. 

Τα μισά από αυτά είναι πάντως πανάρχαια και απλά δεν παίζονται. Πέρα από αυτά τα δύο δεν έχω δει κάτι άλλο.

Τώρα για το fifa από τα πρώτα review έχω διαβάσει καλές εντυπώσεις. Δεν το έχω πάρει όμως να έχω προσωπική άποψη. Αρκετά βελτιωμένη έκδοση με το περσινό από τι διαβάζω είναι και το nba.

• Thanks 2

• Moderators
6 hours ago, chek2fire said:

Τα μισά από αυτά είναι πάντως πανάρχαια και απλά δεν παίζονται.

Τι διάολο, όλοι στα mid-90's γεννηθήκατε; Εγώ με την ίδια ευκολία που παίζω Spiderman στο PS4, το κλείνω και καπάκια παίζω Double Dragon στο NSw. 

Δεν το καταλαβαίνω αυτό το "δεν παιζονται". Οκ, με δεδομένο ότι το gameplay δεν είναι εξωφρενικό, αλλά με τα save points σώζεται η κατάσταση. 

• Like 12

Έπαιξα πέρσυ στο NES mini το Metroid για πρώτη φορά και έπαθα πλάκα με το τι είχαν σκαρφιστεί.

Μπορώ μόνο να το καταλάβω για παιχνίδια τύπου Dr. Mario και Balloon Fight που μετά από 5 λεπτά κάνουν λούπα.

Μα για παιχνίδια σαν τα Super Mario Bros, Zelda, Metroid, Donkey Kong κλπ μου φαίνεται υπερβολική η δήλωση ότι δεν παίζονται.

Ίσως όποιος δεν πρόλαβε να τα παίξει στον καιρό τους και να έμαθε στα πιο σύγχρονα να δυσκολεύεται περισσότερο, κατανοητό.

Από την άλλη δε μπορώ να πιστέψω ότι ολόκληρη indie σκηνή με παιχνίδια παρόμοιου ύφους στηρίζεται μόνο από τους παλιούς gamers.

Στην τελική είναι σαν να λέμε ότι δεν μπορούμε να παρακολουθήσουμε ταινίες πριν τo 2000 γιατί δεν υπήρχε ψηφιακό coloring.

• Like 2

εγώ ξέρω ότι το Wario Land: Super Mario Land 3 στο gameboy μου, ακόμα γλεντάει σχεδόν ότι platform έχω πιάσει στα χέρια μου και σε Next gen console και παντού :P :D

• Like 4
  • Thanks 1

Πριν λίγο πήγα μόνος στον κωτσοβολο κ μου ήρθε τελικά η παραγγελία  για το rayman  που την είχαν ακυρώσει απτά κεντρικά κ την ξαναέκανα απτό κατάστημα... μου έλεγε η άλλη στα κεντρικά δεν υπάρχει αυτό το παιχνίδι κ δεν θα το ξαναφερουμε  κ σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί μου ΧΩΡΙΣ ΝΑ έχω μιλήσει... Έλεγε ότι το με πήρε και  το ακύρωσαν ..   Το έκανα παραγγελία  κ στα παμπλικ κ υπήρχε φυσικά ...    Πήρα τηλέφωνο στα κεντρικά κ έκανα παράπονα για το υφακι της κοπέλας ...   Της ήταν τοοοοοοσο δύσκολο να μπει για ενα λεπτό στον υπολογιστή κ να δει που υπάρχει διαθεσιμότητα για να το παραγγείλω πάλι;;;  

Στα του game  πιστεύω το 20αρικο το αξίζει για το φορητό κ για σταθερό gaming 

• Moderators

Εγώ πάντως έπιασα πάλι το πρώτο Zelda και θυμάμαι όλο το game απ' έξω. :P

Τεράστιο πρόβλημα η έλλειψη d-pad σε αυτά τα games πάντως, δυσκολεύομαι πολύ με το αναλογικό. Με τα κουμπιά δεν το συζητώ καν, δεν μπορώ να παίξω.

• Like 2

do u even 8bitdo bro ^ ?  :D  

θα ορκιζομουνα παντως οτι ο emulator εχει αρκετο input lag, ειδικα στο super mario bros ειναι πολυ δυσκολο να  κανω πηδηματα τελευταια στιγμη ή/και να  δωσω εξτρα υψος στο αλμα μου πατωντας το κουμπι για περισσοτερη ωρα, προσωπικα αμα δεν βαλουν επιλογη για rebind δεν ξαναμπαινω στον κοπο να φορεσω   παλι τα ρουχα του αρχαιολογου :P , τοσο δυσκολο ειναι να εχω  Υ για τρεξιμο και Β για πηδημα ? 

ηρθε και το grip σημερα στην πορτα μου μετα απο  8 ολοκληρες ημερες  εντος αττικης  ...

https://imgur.com/a/9MJudpO

δυστυχως δεν εχω προλαβει να παιξω ακομα  για να δω τι ψαρια πιανει, η αισθηση στo χερι ειναι πολυ καλη παντως και εχει πολλα πλεονεκτηματα σε συγκριση με το gripcase οπως η δυνατοτητα για tabletop mode επιτοπου χωρις να παιδευεσαι με την  φορτιση και   αμεσο βαλε-βγαλε για οταν θες να χρησιμοποιησεις το dock.    στην περιπτωση του  gripcase η δυνατοτητα  για dock  ητανε πρακτικα "false advertising" αφου ηθελε παρα πολλη δυναμη για να δωσει σημα στην τηλεοραση και δεν μπορουσα να ταυτοχρονα να βαλεις τιποτα  στις usb στο πλαι, η προηγουμενη κασετινα μου αρεσε λιγο καλυτερα παντως για να ειμαι ειλικρινης  :)  

3 ώρες πριν, snake_plissken2112 είπε

εγώ ξέρω ότι το Wario Land: Super Mario Land 3 στο gameboy μου, ακόμα γλεντάει σχεδόν ότι platform έχω πιάσει στα χέρια μου και σε Next gen console και παντού :P :D

True story φίλε ..!! Επίσης warioland 4..!!

• Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελος το the messenger.Περιπου 18 ωρες για να το τερματισω.Πολυ καλος τιτλος στα λεφτα που ζηταει.Το συνιστω οπωσδηποτε.

Επεξ/σία από dekulinkgr
  • Like 2

H physical του Golf Story έγινε διαθέσιμη και έριξα μια παραγγελιά μιας και δεν το έχω παίξει.

Ενδιαφέρον ότι σε αυτήν την περίπτωση έχουν ήδη κατασκευασμένα 10.000 κομμάτια και θα φτιάξουν και έξτρα αν οι παραγγελίες είναι περισσότερες.

Πολύ αισιόδοξοι, ίσως όχι άδικα, το καλό είναι ότι θα έρθει μέσα στον Οκτώβρη.

https://limitedrungames.com/products/switch-limited-run-15-golf-story-preorder?variant=12763887632437

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...