Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν είδα πουθενά να αναφέρει κάτι για τα Pokemon remakes. Δε θα ήταν λογικό λόγω και αυτής της επετείου?

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.
34 minutes ago, Jimys2008 said:

Μολις επιασα το octopath traveler. Προλαβαινω να το τελειωσω πριν βγει το bravely default 2 ;; 😁

Χμμμ, με 5 ωρες τη μέρα, χωρίς ρεπό, μας κάνει 40 ώρες. Όχι θα έλεγα 😜 

3 hours ago, KaRouLi said:

Δεν είδα πουθενά να αναφέρει κάτι για τα Pokemon remakes. Δε θα ήταν λογικό λόγω και αυτής της επετείου?

Κι εγώ αυτό περίμενα... :( Έσκασε βέβαια το combo FF Tactics & Octopath & Fire Emblem TH, δε με χάλασε :D 

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ απογοητεύτηκα πάλι. Ούτε Metroid, ούτε bayonetta 3, ούτε BOTW2 νέα. Μόνο το turn based tactical rpg της SE άξιζε. Αλλά και πάλι πόσα ports πια στο Switch? Πόσα remakes ακόμη? Ακόμη και το Zelda του Wii δεν είναι καθαρό όσο θα έπρεπε ως ένα καλό HD remake. Τουλάχιστον θα έχει 60 fps. Πάλι καλά. Και στην E3 εάν γίνει, πάλι θα δείξουν κάτι teasers, trailers και θα είναι όλα για 2022. Πφφφφ. Εντάξει δεν μπορούν να ευχαριστήσουν όλους τους gamers αλλά το θέμα είναι ότι δεν βγαίνουν αρκετοί ΝΕΟΙ τίτλοι AAA. Αλλά τι κάθομαι και γράφω; Το γνωρίζω ότι θα πρέπει να συνυπάρχει και ένα PS5 ή XBOX4 για τα υπόλοιπα που δεν βγαίνουν σε Nintendo μεριά..

• Like 4
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeMan είπε

Κι εγώ αυτό περίμενα... :( Έσκασε βέβαια το combo FF Tactics & Octopath & Fire Emblem TH, δε με χάλασε :D 

Oι φημες λενε για την αλλη εβδομαδα σε ξεχωριστο pokemon direct,γιαυτο και χθες δεν δειξανε ουτε το pokemon snap,αν θυμαμαι καλα που ειναι η επετειος του pokemon.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το καλύτερο το είχαν για το τέλος --> splatoon 3.

Το 2 είναι παιχνιδαρα φαντάζομαι και το 3 θα είναι καλύτερο.

Επίσης plants vs zombies!!! Το έπαιζα στο κινητό (ακούστηκε κάπως αυτό :) ) , πολύ πλάκα σαν παιχνίδι.

Αυτά τα δύο θα τα αγοράσω. Τα υπόλοιπα είτε δεν τα ξέρω, είτε δεν μου είπαν κάτι στην παρουσίαση. Δεν τα έχω παίξει ποτέ η αλήθεια είναι. Στα δύο που είπα, εκεί παραμένω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω θα τιμησω το Zelda σιγουρα μιας και δεν προλαβα να το τελειωσω στο WiiU.

Μου αρεσαν και τα joycons του Zelda,αλλα λογω drift θα τα αποφυγω.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Επίσης πολύ σημαντική προσθήκη το outer wilds. Πραγματικά εκπληκτικό παιχνίδι και δεν του δόθηκε ιδιαίτερη σημασία πουθενά. Ελπίζω στο switch να βρει πραγματικά το κοινό που του αξίζει, θα το τιμήσω και εκεί λοιπόν. 

Δημοσ.

Το bravely default 2 δεν ειναι κατι καινουργιο σε 5-6 μερες δεν βγαινει? Εχω ηδη το voucher για d1 αγορα. Κατα τα αλλα οχι απλα μετριο αλλα πολυ κακο direct, δεν εδειξαν τιποτα για botw 2, καποιο νεο για metroid η εστω καποιο απο τα ξεχασμενα IP της nintendo (advance wars plz N). Η square enix κουβαλησε ολη την παρουσιαση με το tactics το οποιο ηταν και το καλυτερο παιχνιδι της παρουσιασης.

Το SS το θεωρω ισως το χειροτερο 3d zelda και δεν με ενδιαφερει καθολου, απο τα υπολοιπα κραταω Mario Golf το οποιο θα το τμήσω σιγουρα, φυσικα το tactics ειναι d1 αγορα και το Ninja Gaiden collection λιγο ακυρο αλλα ισως το παρω υπο προυποθεσεις, τα παιχνιδια τα εχω τερματισει και τα 3 αλλα αν ειναι σε καλη τιμη και ειμαι σε mood δεν με χαλαγε ενα replay. Βεβαια δεν ξερω πως κρατανε σημερα ιδιαιτερα οταν εχεις παιξει Nioh/Sekiro, μαλλον λογο νοσταλγιας θα αγοραστει αν αγοραστει.

Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο η Ν δεν ξεθαβει απλα καποια απο τα τοσα καλα IP που εχει, advance wars(τελειο για ταμπλετα), mario strikers, Star Fox, F-zero, DK και πολλα που σιγουρα ξεχναω.

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...