dstilio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Εγώ τερμάτισα το alex Kidd χαχαχαχα παιδια να ρωτήσω αν οι πρώην κάτοχοι wii έχετε βρει παιχνίδια με κίνηση τόσο καλά όσο του wii? Πχ το tennis ace σας δίνει αισθηση wii? λάτρευα την ιδέα κι απογοητεύτηκα που δεν συνέχισε με τον ίδιο ενθουσιασμό. Είχα Mario & sonic at Olympic Games, sports, κτλ στο wii. Θα μπορούσα να κάνω αντίστοιχη γυμναστική με το switch?
mAs_81 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Αυτο το ξέρατε ? Προσωπικά θέλω πάντα να βλέπω ποσοστό μπαταρίας , αλλα ειναι ωραίο feature ! 7 ώρες πριν, dstilio είπε Θα μπορούσα να κάνω αντίστοιχη γυμναστική με το switch? Δεν το εχω πάρει ακομα , αλλα λέμε να το πάρουμε με τη γυναίκα γτ έτσι με τα λοκνταουν οπως ειναι η φάση , βλέπω να αργω να αφιερώνω χρόνο σε γυμναστική εκτός σπιτιού... https://www.skroutz.gr/s/20120539/Ring-Fit-Adventure-Switch.html Ειναι καλή γυμναστική,αν το κανεις σωστά Επεξ/σία 17 Φεβρουαρίου 2021 από mAs_81
imr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 26 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Αυτο το ξέρατε ? Προσωπικά θέλω πάντα να βλέπω ποσοστό μπαταρίας , αλλα ειναι ωραίο feature ! Δεν το εχω πάρει ακομα , αλλα λέμε να το πάρουμε με τη γυναίκα γτ έτσι με τα λοκνταουν οπως ειναι η φάση , βλέπω να αργω να αφιερώνω χρόνο σε γυμναστική εκτός σπιτιού... https://www.skroutz.gr/s/20120539/Ring-Fit-Adventure-Switch.html Ειναι καλή γυμναστική,αν το κανεις σωστά Παρτο, κανει παρα πολυ καλη δουλεια Το εχω εδω και εναν μηνα και δεν περιμενα οτι μπορεις να κανεις τοσο καλη γυμναστικη 1
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Τι ώρα είναι το Nintendo direct μπας και βρούμε πουθενά ρεύμα να το δούμε;
papp0us Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Τι ώρα είναι το Nintendo direct μπας και βρούμε πουθενά ρεύμα να το δούμε; 12 το βράδυ 1
mansa2k Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 16 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Πωω ειχα ξεχασει και το 3d donkey kong.Για να δουμε. Ο συγκεκριμένος δεν αναφερόταν σε 3D πάντως αλλά σε κλασσικό side-scrolling, αν και δεν περιμένω σχετική ανακοίνωση σήμερα. Γενικότερα οι περισσότεροι περιμένουν περιεχόμενο λόγω της διάρκειας αλλά δεν εστιάζουν και τόσο σε μεγάλες ανακοινώσεις. Εδώ που τα λέμε η Ν έχει να κάνει εδώ και 1,5 χρόνο γενικό ND (όπως ανέφερες) επομένως υπάρχουν αναμενόμενα οι σχετικές απαιτήσεις σε αυτό το κομμάτι. 5 ώρες πριν, mAs_81 είπε Αυτο το ξέρατε ? Προσωπικά θέλω πάντα να βλέπω ποσοστό μπαταρίας , αλλα ειναι ωραίο feature ! Βασικά υπάρχει και επιλογή στις ρυθμίσεις για να εμφανίζεται μόνιμα το εικονίδιο της μπαταρίας.
mAs_81 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 28 λεπτά πριν, mansa2k είπε Βασικά υπάρχει και επιλογή στις ρυθμίσεις για να εμφανίζεται μόνιμα το εικονίδιο της μπαταρίας. Το ξερω,αυτό εννοούσα όταν ειπα ότι θελω να βλέπω το ποσοστό μπαταρίας που μου απομένει...Το κολπάκι δεν ήξερα που ανέβασα !
dstilio Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Θα τα τιμήσω αυτά μάλλον. Το ring fit. Απλά ελεγα σε φάση τένις η box όπως στο wii που γινόταν πολύ έντονη η φάση και κατέληγες στο πάτωμα ιδρωμένος λόγω ανταγωνισμού. (Βασικά τις έτρωγα στο box)
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 17 λεπτά πριν, dstilio είπε Θα τα τιμήσω αυτά μάλλον. Το ring fit. Απλά ελεγα σε φάση τένις η box όπως στο wii που γινόταν πολύ έντονη η φάση και κατέληγες στο πάτωμα ιδρωμένος λόγω ανταγωνισμού. (Βασικά τις έτρωγα στο box) Το Fitness Boxing το εχω, οπως και το Ring Fit. Ασυζητητί το δευτερο.
Jimys2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καραντίνα που μου επέτρεψε να ξεκινησω και να τερματισω παιχνιδια οπως Dragon quest XI S Xenoblade 2 Immortals Phoenix rysing Paper Mario Yoshi crafted world Luigi's mansion Hollow knight και πολλα πολλα αλλα...... Το εχω κοντα δυο χρονια και μολις φετος το ελιωσα οσο δεν παει. 4
dekulinkgr Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 12 λεπτά πριν, Jimys2008 είπε Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καραντίνα που μου επέτρεψε να ξεκινησω και να τερματισω παιχνιδια οπως Dragon quest XI S Xenoblade 2 Immortals Phoenix rysing Paper Mario Yoshi crafted world Luigi's mansion Hollow knight και πολλα πολλα αλλα...... Το εχω κοντα δυο χρονια και μολις φετος το ελιωσα οσο δεν παει. για πες εντυπωσεις ομως ...
papp0us Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 13 λεπτά πριν, Jimys2008 είπε Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην καραντίνα που μου επέτρεψε να ξεκινησω και να τερματισω παιχνιδια οπως Dragon quest XI S Xenoblade 2 Immortals Phoenix rysing Paper Mario Yoshi crafted world Luigi's mansion Hollow knight και πολλα πολλα αλλα...... Το εχω κοντα δυο χρονια και μολις φετος το ελιωσα οσο δεν παει. Επέλεξες σωστή σειρά. Αν τα είχα ξεκινήσει εγώ με την ανάποδη, τώρα θα είχα τερματίσει το ..πρώτο επίπεδο του Hollow Knight και δε θα είχα πια Switch.
Jimys2008 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 36 minutes ago, dekulinkgr said: για πες εντυπωσεις ομως ... Πολλες ωρες που περασαν πραγματικα πολυ ευχαριστα! Σχεδον ολα τα παιχνιδια που προανεφερα, είναι τεραστια πραγματικα. Καλογραμμενγα με πολυ πολυ βαθος, τοσο που δεν ξεκολλας!!
EverythingYouBelieve Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) Ξεκινάει σε 5 λεπτά: Επεξ/σία 18 Φεβρουαρίου 2021 από EverythingYouBelieve 1 1
christos_75 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2021 να κοιτατε Ευρωπη και οχι Αμερικη....εχουν διαφορες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις