Daredevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Λογικά kickstarter. Δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει η ασυμμετρία, πάντως είναι τεράστιο lay off το ότι δεν dockάρει μαζί με το grip. Το Gripcase εξακολουθεί να είναι καλύτερο imho, τουλάχιστον στα επιμέρους features. ---------------------------------------------- Sony Will Step Away From The Handheld Games Business In 2019, Leaving It All To Nintendo Ετοιμάστε βαζελίνη, εξαϋλώθηκε ο όποιος -λέμε τώρα- ανταγωνισμός. Η Ν θα παίζει μπάλα μόνη της, πράγμα που σημαίνει ότι θα μας βιάσει γλυκά και τρυφερά. ε καλά 2-3 χρόνια τώρα το έχει εγκαταλείψει, οπότε το εκμεταλλεύεται Νομίζω θα ασχοληθεί μόνο αν η amd βγάλει κάτι αντίστοιχο με το shield, κάτι που δεν υπάρχει στο χρονοδιάγραμμα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 hour ago, Daredevil said: ε καλά 2-3 χρόνια τώρα το έχει εγκαταλείψει, οπότε το εκμεταλλεύεται Νομίζω θα ασχοληθεί μόνο αν η amd βγάλει κάτι αντίστοιχο με το shield, κάτι που δεν υπάρχει στο χρονοδιάγραμμα της. Είναι τεράστιο έγκλημα να μείνει η Ν μόνη της στα φορητά. Οι άνθρωποι είναι ήδη ανεκδιήγητοι, αν είναι και μονοπώλιο την κάτσαμε την βάρκα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Malthador είπε Είναι τεράστιο έγκλημα να μείνει η Ν μόνη της στα φορητά. Οι άνθρωποι είναι ήδη ανεκδιήγητοι, αν είναι και μονοπώλιο την κάτσαμε την βάρκα. μα γιατί το λές αυτό.... να είναι καλά η Nvidia που ξέχασε το hw bug Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ανακοινωθηκε το castlevania "collection" 2 games ειναι μονο και ειναι ps4 exclusive για την ωρα.Αν και εγω δεν θα το εδινα το 20ρι γιαυτα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει πολυ κοσμος που τα περιμενε και εχουν ακομα ενα λογο να κραζουν την κοnami.Παντως μετα το castlevania X smash δεν περιμενα να κανει τετοια πατατα η konami. Φαινεται πως στη sony καταλαβαν οτι ελεγαν βλακειες για το crossplay και με το κραξιμο που εφαγαν εβαλαν τελικα μυαλο.Θα ξεκινησουν σημερα fortnite beta για crossplay με ολα τα μηχανηματα που κυκλοφορησε το game και αν δουν οτι ολα ειναι ενταξει θα γινει επισημα το πρωτο game που θα εχει crossplay pc/mobile/console.Αργοτερα θα ακολουθησουν και αλλα games αν πανε καλα οι δοκιμες. Ελπιζω να νιωσει και η Ν απο το κραξιμο και σαν αρχη το voice chat απο κονσολα που βρεθηκε να ερθει συντομα και να υποστηριζει ολα τα games. Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2018 από Mistwalker 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 το fortnite είναι το μοναδικό game στο switch που δεν θέλει συνδρομή για το online. Φυσικά μιλάμε γι ένα παιχνίδι που παρακαλάνε για να το έχουν όλοι στην δικιά τους κονσόλα/κινητό, οπότε μην περιμένεις πολλά.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Ανακοινωθηκε το castlevania "collection" 2 games ειναι μονο και ειναι ps4 exclusive για την ωρα.Αν και εγω δεν θα το εδινα το 20ρι γιαυτα ειμαι σιγουρος οτι υπαρχει πολυ κοσμος που τα περιμενε και εχουν ακομα ενα λογο να κραζουν την κοnami.Παντως μετα το castlevania X smash δεν περιμενα να κανει τετοια πατατα η konami. Φαινεται πως στη sony καταλαβαν οτι ελεγαν βλακειες για το crossplay και με το κραξιμο που εφαγαν εβαλαν τελικα μυαλο.Θα ξεκινησουν σημερα fortnite beta για crossplay με ολα τα μηχανηματα που κυκλοφορησε το game και αν δουν οτι ολα ειναι ενταξει θα γινει επισημα το πρωτο game που θα εχει crossplay pc/mobile/console.Αργοτερα θα ακολουθησουν και αλλα games αν πανε καλα οι δοκιμες. Ελπιζω να νιωσει και η Ν απο το κραξιμο και σαν αρχη το voice chat απο κονσολα που βρεθηκε να ερθει συντομα και να υποστηριζει ολα τα games. Εγώ θα το σκάσω πάντως, αλλά απορώ γτ το κάνανε exclusive? Νομίζω ταιριάζει γάντι στο switch 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 16 λεπτά πριν, Daredevil είπε το fortnite είναι το μοναδικό game στο switch που δεν θέλει συνδρομή για το online. Φυσικά μιλάμε γι ένα παιχνίδι που παρακαλάνε για να το έχουν όλοι στην δικιά τους κονσόλα/κινητό, οπότε μην περιμένεις πολλά.... Fortnite paladins arena of valor και το pinball θυμαμαι τωρα και τα 4 ειναι free to play. Το σημαντικο ειναι οτι εγινε η αρχη και μακαρι να πιασει και να ακολουθησουν και αλλα games στην πορεια. 15 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Εγώ θα το σκάσω πάντως, αλλά απορώ γτ το κάνανε exclusive? Νομίζω ταιριάζει γάντι στο switch Εχει καποια extra για το ps4 controller και 4κ νομιζω.Αλλα ειναι κατι που ευκολα τα αφαιρουν αν θελουν να το φερουν σε NS/XBox Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Εχει καποια extra για το ps4 controller και 4κ νομιζω.Αλλα ειναι κατι που ευκολα τα αφαιρουν αν θελουν να το φερουν σε NS/XBox Τι 4k μας δουλεύουν?? εδώ δεν έχει proper 16:9 support μετα απο τοσα χρόνια... Anyway θα το παρω οπως και να εχει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, ADHD είπε Τι 4k μας δουλεύουν?? εδώ δεν έχει proper 16:9 support μετα απο τοσα χρόνια... Anyway θα το παρω οπως και να εχει. Both games are the originals emulated for the PlayStation 4, with several updates that take advantage of the new hardware. This includes 4K/1080p upscaling, multiple high resolution backgrounds, different rendering options such as smoothing and full Trophy support. Word of warning though, that Platinum will be tough to get. Elsewhere, Requiem will make use of the DualShock 4’s vibration, analogue stick and speaker, with the latter meaning you’ll hear a cool little chime when you pick up an item. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτό δεν ξεκαθαρίζει αν εχει native 16:9 support.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 48 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Fortnite paladins arena of valor και το pinball θυμαμαι τωρα και τα 4 ειναι free to play. Το σημαντικο ειναι οτι εγινε η αρχη και μακαρι να πιασει και να ακολουθησουν και αλλα games στην πορεια. Εχει καποια extra για το ps4 controller και 4κ νομιζω.Αλλα ειναι κατι που ευκολα τα αφαιρουν αν θελουν να το φερουν σε NS/XBox Νομίζω ότι όλα τα free to play games θα είναι δωρεάν. Οπότε μέσα στη λίστα είναι και το Warframe και, αν αληθέυοuν τα πρόσφατα datamines, σύντομα και το Smite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, ADHD είπε Αυτό δεν ξεκαθαρίζει αν εχει native 16:9 support.. Αυτα βρηκα μονο και πως ερχεται 26/10 στα 19.99 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2018 Περασε 1.5 χρονος αλλα το καταφεραν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Ξανά τριπλάσιες σε αριθμό οι πωλήσεις του Switch έναντι του playstation και την προηγούμενη βδομάδα στην Ιαπωνία http://www.nintendolife.com/news/2018/09/xenoblade_chronicles_2_torna_dlc_grabs_a_spot_in_the_physical_release_japanese_charts το xenoblades dlc μήπως στην δεκάδα των retail κάτι που είναι και αρκετά σπάνιο για dlc games. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις