Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, Tresorikos είπε

Περίμενα 6 με 7 μέρες το rayman από κωτσοβολο  ενώ έγραφε για 3 εργάσιμες το είχα παραγγείλει ξημερώματα κ μου έγραψε ότι θα σταλθεί κανονικά λέω ας πάρω τηλέφωνο παίρνω.. Μου λέει  δεν σας ήρθε άλλο email  ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα;; λέω όχι δεν μ ήρθε  μετά μ λέει φαίνεται ότι σας πήραμε τηλέφωνο κ ότι ακυρώθηκε η παραγγελία.. Εγώ μαζί τους δεν μίλησα σίγουρα!!!! Αναπάντητη  δεν είμαι σίγουρος αλλά ίσως να υπήρχε κλήση από νούμερο που δεν ήξερα.. Λέω δεν γίνεται να ακυρώθηκε αφού μ έγραφε ότι έγινε η παραγγελία.. Όχι γίνεται μ λέει δεν υπάρχει απόθεμα δεν θα το ξαναφέρουμε αυτό το παιχνίδι..  Λέω μα δύο μέρες μετά  είδα ότι το ξαναβάλετε σε προσφορά...    Όταν πήγα να το κλείσω τους είπα είστε απαράδεκτοι δεν ξέρω τι μ απάντησε  μέχρι να το κλείσω... 

Ότι χειρότερο αυτό το κατάστημα κάθε φορά με απογοητεύει...  

Παρε τηλεφωνο και πες τους οτι αυτο ειναι που δεν υπαρχει αποθεμα?

Να στο φερουν απο αλλο καταστημα https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/games-nintendo-switch/180738-ubisoft-rayman-legends:-definitive-edition

Αν εχεις την παραγγελια ακομα σε email,βγαλε φωτογραφια την παραπανω διαθεσιμοτητα(αποθηκευσε την οπως θες τελος παντων)και κυνηγα τους.

Ειναι παρανομο αυτο που κανουν να ακυρωνουν με το ετσι θελω παραγγελια οταν στο site εμφανιζεται διαθεσιμη.

Απλα αυτο που εγινε μαλλον ειναι οτι αλλαξε η διαθεσιμοτητα σε παραλαβη μονο απο συγκεκριμενα καταστηματα απο τα οποια υποτιθεται μονο να πας απο εκει να το παρεις ο ιδιος μπορεις,απλα κλασσικα το συστημα τους αργησε να το εμφανισει αυτο αφου καταφερες να περασεις παραγγελια online.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δυστυχώς τέτοια απαράδεκτα σκηνικά είναι πολύ συνηθισμένα στον Κωτσόβολο.... Και εμένα κάτι αντίστοιχο είχε συμβει με το Zelda αλλά και γενικά όταν βγάζουν σε προσφορά stock

Δημοσ.
Στις 21/9/2018 στις 2:41 ΜΜ, tiniakos είπε

Στη αρχή έλεγα ότι εμείς εδώ μέσα είμαστε οι παράξενοι αλλά τελικά και στα φόρουμ του εξωτερικού πέφτει το κράξιμο της αρκούδας για το online. 

Παρόλα αυτά θα επικρατήσει η σπουδαία ρύση :"Κράζεις - Θαυμάζεις" και οι περισσότεροι αργά ή γρήγορα θα μπούνε στο μαντρί. 

Τωρα θα μπω και γω......στη διαδικασια δημιουργιας αγγελιας.

Αρκετα αληθεια.2019 κατι squaresoft games που τα εχω χιλιοπαιξει και κατι remasters  του game boy color μαζι με ενα luigis pants.Ειπα να κανω υπομονη μετα το zelda αλλα η εταιρια ειναι κουκουρουκου.

Δημοσ.

Πήγα από κωτσο για το rayman  το ζήτησε να το στείλουν μεσω emai γιατί δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο. Αν υπάρχει θα με πάρουν να πάω να το πάρω απτό κατάστημα..   Το έκανα κ  παραγγελία σε κατάστημα public  θα στείλω φίλη να μ το πάρει γιατί μένω 1 ώρα μακριά κ όταν μπορέσω θα το πάρω από αυτήν αν δεν μ το φέρει ο κωτσος..   

Δυστυχώς είναι η μόνη μεγάλη αλυσίδα που υπάρχει στην πόλη μου κ είναι για πέταμα συνήθως 

Δημοσ.

Κυκλοφορει 6 οκτωβρη.Φαινεται αρκετα ενδιαφερον σαν παιχνιδι αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος μιας και  σιχαινομαι τα stealth παιχνιδια.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.
24 minutes ago, dekulinkgr said:

Κυκλοφορει 6 οκτωβρη.Φαινεται αρκετα ενδιαφερον σαν παιχνιδι αλλα ειμαι λιγο επιφυλακτικος μιας και  σιχαινομαι τα stealth παιχνιδια.

Το game είναι απίστευτα πανέμορφο. Στα χνάρια του Shank, αλλά δέκα φορές καλύτερο. 

Προσπαθούν να κάνουν το Switch το απόλυτο indie μηχάνημα και πετυχαίνει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Προσοχή

Το game είναι απίστευτο. Ήταν στο xbox live πρίν απο καμία 10ετια και το περιμένω εναγωνίως

Edit: 6 χρόνια είναι αλλά μάλλον θελω να το παίξω τόσο πολύ......

Επεξ/σία από jon_pallis
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Πήγα από κωτσο για το rayman  το ζήτησε να το στείλουν μεσω emai γιατί δεν απαντούσαν στο τηλέφωνο. Αν υπάρχει θα με πάρουν να πάω να το πάρω απτό κατάστημα..   Το έκανα κ  παραγγελία σε κατάστημα public  θα στείλω φίλη να μ το πάρει γιατί μένω 1 ώρα μακριά κ όταν μπορέσω θα το πάρω από αυτήν αν δεν μ το φέρει ο κωτσος..   

Δυστυχώς είναι η μόνη μεγάλη αλυσίδα που υπάρχει στην πόλη μου κ είναι για πέταμα συνήθως 

Μια χαρα ακομα εμφανιζεται στο συστημα τους απο που ειναι διαθεσιμο,τσαμπα σε ταλαιπωρουν μου φαινεται :S

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/games-nintendo-switch/180738-ubisoft-rayman-legends:-definitive-edition

Σου ειπα ποιο ειναι το προβλημα(αν καταλαβα καλα απο αυτα που εγραψες). Οτι ειναι ενα παιχνιδι που υπηρχε διαθεσιμο για Online παραγγελια πριν το γυρισουν σε παραλαβη μονο απο συγκεκριμενα καταστηματα στο site τους,μιας και συνηθως τα πραγματα που ειναι διαθεσιμα μονο απο συγκεκριμενα καταστηματα δεν τα στελνουν.

Αφου το εχει και το Public φυσικα(δεν το ηξερα),μπορεις απλα να ακυρωσεις( να τους ριξεις και 2 Γαλλικα αν θελεις στους υπευθυνους γιατι συνεχεια το ιδιο πραγμα γινεται)να το παρεις απο εκει να τελειωνεις.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Μια χαρα ακομα εμφανιζεται στο συστημα τους απο που ειναι διαθεσιμο,τσαμπα σε ταλαιπωρουν μου φαινεται :S

https://www.kotsovolos.gr/site/gaming-gadgets/nintendo-switch/games-nintendo-switch/180738-ubisoft-rayman-legends:-definitive-edition

Σου ειπα ποιο ειναι το προβλημα(αν καταλαβα καλα απο αυτα που εγραψες). Οτι ειναι ενα παιχνιδι που υπηρχε διαθεσιμο για Online παραγγελια πριν το γυρισουν σε παραλαβη μονο απο συγκεκριμενα καταστηματα στο site τους,μιας και συνηθως τα πραγματα που ειναι διαθεσιμα μονο απο συγκεκριμενα καταστηματα δεν τα στελνουν.

Αφου το εχει και το Public φυσικα(δεν το ηξερα),μπορεις απλα να ακυρωσεις( να τους ριξεις και 2 Γαλλικα αν θελεις στους υπευθυνους γιατι συνεχεια το ιδιο πραγμα γινεται)να το παρεις απο εκει να τελειωνεις.

Θα στείλει email  κ αααααν υπήρχε όντως διαθέσιμο θα το στείλουν στο κατάστημα της πόλης μου του Κωτσόβολου σε κάνα δυο με τρεις μέρες....  Στα  public  μ είπαν θα το έχουν από Παρασκευή ως Δευτέρα..   Σήμερα στον κωτσο πήγα είπα σε ένα γνωστό μ εκεί θέλω να σε ρωτήσω για κάτι  περίμενα δέκα λεπτά  όρθιος δίχως να μ δίνουν σημασία  ήμουν στο τσακ να τους την πω  μέχρι που με εξυπηρέτησε μια άλλη κοπέλα όταν με ρώτησε η διευθύντρια τι θέλω..   Μου έχουν κάνει απίστευτα πράγματα εκεί μέσα..  Μ έλεγαν τι να πάρεις τηλεόραση απτά media μπορεί να την φέρουν σπασμένη...........  Απλά ακόμα κ να μ το φέρουν κ το πάρω από κωτσοβολο θα πάρω στα κεντρικά να τους τα πω ένα χεράκι γιατί μ ελέγε φυσικά κ γίνεται να γίνει ακύρωση...  Δεν υπάρχει πουθενά ούτε θα το ξαναφέρουμε αυτό το προϊόν.....    

Λίγο οφ τοπίο.. Είχα αγοράσει τηλεόραση από εκεί με 1620 ευρώ λόγω καπιταλ κοντρόλ  πήραν απτην κάρτα μ τα πρώτα 600 κ κάθε μέρα θα τους έδινα μέχρι να τα συμπληρώσω ήταν εκθεσιακο κομμάτι  τους είπα τώρα την αγόρασα σωστά;;;  κατεβάστε την δεν θέλω να παίζει..    Η κοπέλα είπε στον συνάδελφο της κατέβασε την 2 φορές  αφού τους το ξαναζητήσα πάλι μας αγνόησε .. Την επόμενη βρήκα τα χρήματα να τα δώσω το υπόλοιπο ποσό ... 24 ώρες μετά η τηλεόραση ήταν ακόμα επάνω κ έπαιζε...  Τα πήρα στο κρανίο κ για καλή μ τύχη την ακύρωσα γιατί πήρα την oled 1μιση χρόνο μετά από media 

• Sad 1
Δημοσ.
On 23/09/2018 at 17:02, SoFGR said:

καλα σου λεει βαλε την trial και παιξε μπαλα ! εμενα μου αφησε εξαιρετικες εντυπωσεις το  online demo του  dark souls παντως, ειδικα χωρις το dock τρεχει πολυ ομαλα, εκανα rebind τα κουμπια να παιζεται σαν  zelda και ειμαι αρχοντας  ( @@ ειμαι, εχω φαει απειρο ξυλο αλλα το ευχαριστιεμαι κιολας - σαδομαζοχισμος :D )  

ελπιζω να παραλαβω αυτη τη βδομαδα και το grip μου, ελαβα tracking number απο κινα  πριν 5 μερες !!  

btw απο τοτε που εκανα τις αναβαθμισεις στα χειριστηρια και την ταμπλετα   σταματησε να παρουσιαζει  phantom inputs ο μοχλος στο δεξιο joycon ή τουλαχιστον  ετσι  νομιζω 😛  

στην χειροτερη περιπτωση  θα το στειλω στο service οπως ειχα κανει  με το αριστερο 😕 

Απο που αγορασες το συγκεκριμενο grip?

• Moderators
Δημοσ.
6 hours ago, Jimys2008 said:

Απο που αγορασες το συγκεκριμενο grip?

Λογικά kickstarter. Δεν ξέρω κατά πόσο δουλεύει η ασυμμετρία, πάντως είναι τεράστιο lay off το ότι δεν dockάρει μαζί με το grip. Το Gripcase εξακολουθεί να είναι καλύτερο imho, τουλάχιστον στα επιμέρους features.

----------------------------------------------

Sony Will Step Away From The Handheld Games Business In 2019, Leaving It All To Nintendo

Ετοιμάστε βαζελίνη, εξαϋλώθηκε ο όποιος -λέμε τώρα- ανταγωνισμός. Η Ν θα παίζει μπάλα μόνη της, πράγμα που σημαίνει ότι θα μας βιάσει γλυκά και τρυφερά.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...