Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

7 ώρες πριν, Malthador είπε

Κάθε game έχει τέσσερις (ή πέντε δεν θυμάμαι καλά) υποθέσεις. Η κάθε δίκη διαρκεί τρεις μέρες και κάθε μέρα κάνεις πρώτα έρευνα στα crime scenes και μετά στο δικαστήριο εξετάζεις μάρτυρες και προσπαθείς να βρεις contradictions σε αυτά που λένε και βάση της έρευνας που έχεις κάνει νωρίτερα με σκοπό να αθωώσεις τον πελάτη σου. Γενικά κάθε game έχει αρκετά καλή διάρκεια και το adventure στοιχείο είναι διάχυτο παντού. Αν και υπάρχει μεταφυσικό στοιχείο στα games, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα ενοχλητικό και τουλάχιστον τρεις υποθέσεις έχουν σενάριο χολιγουντιανού blockbuster. 

Εγώ πάντως αν και δεν έχω αγορασει τίποτα άλλο Capcom ως τώρα, στα Ace Attorney θα κάνω εξαίρεση. Σίγουρα double dip για εμένα. 

αρκετά ενδιαφέρον ακούγετε. Σε κάτι τέτοια οι Ιάπωνες το έχουν πάντως. Θα το δω και εγώ σίγουρα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Ωραια πραγματα.Αυτο το Σ-Κ εχει splatfest,εχει και network test για το dark souls και ηθελα να παιξω και τα 2.

Αλλα ξεκινησε η υπεροχη online υπηρεσια,οποτε λεω δεν βαριεσαι θα βαλω το trial που εχει προκειμενου να τα παιξω.Ελα ομως που σου εχει auto renewal .Στην αρχη ειχα πει οτι δεν βαριεσαι 20 ευρω ειναι αλλα με αυτες τις τραγικες πρακτικες,με το να μην σου εχει cloudsave για ολα τα παιχνιδια λυπαμαι αλλα οσο μπορω δεν θα βαλω την συνδρομη.Και μακαρι να πατωσει τοσο ασχημα μπας και βαλουν μυαλο και ειτε το βαλουν παλι δωρεαν ειτε το φτιαξουν προκειμενου να αξιζει.

Πραγματικα οι ανθρωποι δεν ειχαν μακροπροθεσμο σχεδιο για το online.Προχωραμε και βλεπουμε ειναι η φαση.Στο τελευταιο direct που ανακοινωσανε το online κανανε αναφορα για special offers για τους members.Και ποια ειναι αυτα?Ειπαν "well have more to announce in the future".H υπηρεσια τοτε που εγινε το direct θα ξεκιναγε σε 5 μερες και αυτοι ειπαν αργοτερα θα μαθετε και αλλα!!!!!!!

Μηδεν  λογικη και μηδεν πλανο.Πραγματικα απαραδεκτοι.

Παντως θελω να δω αν ειχε κοσμο οπως τις αλλες φορες το splatfest αλλα και το network test.

• Like 1

To auto-renewal μπορείς να το απενεργοποιήσεις αν θέλεις. Στα υπόλοιπα συμφωνώ και επαυξάνω, δεν θα γινόμουν συνδρομητής με τίποτα αλλά από την στιγμή που υφίσταται το family membership θα γίνει μια εξαίρεση και βλέπουμε αν στην πορεία η Ν βελτιώσει τα χάλια της.

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλα σου λεει βαλε την trial και παιξε μπαλα ! εμενα μου αφησε εξαιρετικες εντυπωσεις το  online demo του  dark souls παντως, ειδικα χωρις το dock τρεχει πολυ ομαλα, εκανα rebind τα κουμπια να παιζεται σαν  zelda και ειμαι αρχοντας  ( @@ ειμαι, εχω φαει απειρο ξυλο αλλα το ευχαριστιεμαι κιολας - σαδομαζοχισμος :D )  

ελπιζω να παραλαβω αυτη τη βδομαδα και το grip μου, ελαβα tracking number απο κινα  πριν 5 μερες !!  

btw απο τοτε που εκανα τις αναβαθμισεις στα χειριστηρια και την ταμπλετα   σταματησε να παρουσιαζει  phantom inputs ο μοχλος στο δεξιο joycon ή τουλαχιστον  ετσι  νομιζω 😛  

στην χειροτερη περιπτωση  θα το στειλω στο service οπως ειχα κανει  με το αριστερο 😕 

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 2

3 ώρες πριν, mansa2k είπε

To auto-renewal μπορείς να το απενεργοποιήσεις αν θέλεις. Στα υπόλοιπα συμφωνώ και επαυξάνω, δεν θα γινόμουν συνδρομητής με τίποτα αλλά από την στιγμή που υφίσταται το family membership θα γίνει μια εξαίρεση και βλέπουμε αν στην πορεία η Ν βελτιώσει τα χάλια της.

Αυτο ειναι το free trial που λεει η nintendo.Ξερω οτι μπορεις να το απενεργοποιησεις αλλα πλεον εχω σπαστει με την υπηρεσια.

Λοιπον συνεχιζω το the messenger.Εχει αρκετο περιεχομενο σαν παιχνιδι.Οσοι ειναι φαν των platform/metroidvania θα το ευχαριστηθουν πιστευω.

IMG-ead1b3f15552eaf71684faa15ca5f4ad-V.jpg

10 ώρες πριν, SoFGR είπε

καλα σου λεει βαλε την trial και παιξε μπαλα ! εμενα μου αφησε εξαιρετικες εντυπωσεις το  online demo του  dark souls παντως, ειδικα χωρις το dock τρεχει πολυ ομαλα, εκανα rebind τα κουμπια να παιζεται σαν  zelda και ειμαι αρχοντας  ( @@ ειμαι, εχω φαει απειρο ξυλο αλλα το ευχαριστιεμαι κιολας - σαδομαζοχισμος :D )  

ελπιζω να παραλαβω αυτη τη βδομαδα και το grip μου, ελαβα tracking number απο κινα  πριν 5 μερες !!  

btw απο τοτε που εκανα τις αναβαθμισεις στα χειριστηρια και την ταμπλετα   σταματησε να παρουσιαζει  phantom inputs ο μοχλος στο δεξιο joycon ή τουλαχιστον  ετσι  νομιζω 😛  

στην χειροτερη περιπτωση  θα το στειλω στο service οπως ειχα κανει  με το αριστερο 😕 

Και εγω ειχα τι ίδιο θεμα. Με το update κανενα προβλημα στο joycon.

3 ώρες πριν, jon_pallis είπε

Δεν μπορώ να βρω link αλλά καπου πηρε το μάτι μου για wireless gamecube controllers for switch

Ναι, θα τα βγάλει η PowerA μαζί με κάτι δικές τις εκδόσεις του Pro Controller.

https://www.geek.com/games/powera-announces-new-officially-licenced-wireless-nintendo-switch-controllers-1752857/

• Like 1
  • Thanks 1

Τελικά η retro βιβλιοθήκη έχει κάτι διαμάντια που είναι απίστευτο κόλημα. Ιδίως με το goblins απλά θυμήθηκα και πόσο σαδιστικά δύσκολο ήταν αυτό το game.

Και φυσικά θυμήθηκα και αυτό εδώ το απίστευτο intro soundtrack. Φοβερό κόλημα και αυτό το game και στέκεται μια χαρά ακόμα και σήμερα

Το Labyrinth of Refain βγήκε στην κοσνόλα άλλος ένας must play jrpg τίτλος 

https://www.rpgsite.net/review/7765-labyrinth-of-refrain-coven-of-dusk-review

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Περίμενα 6 με 7 μέρες το rayman από κωτσοβολο  ενώ έγραφε για 3 εργάσιμες το είχα παραγγείλει ξημερώματα κ μου έγραψε ότι θα σταλθεί κανονικά λέω ας πάρω τηλέφωνο παίρνω.. Μου λέει  δεν σας ήρθε άλλο email  ότι δεν υπάρχει διαθεσιμότητα;; λέω όχι δεν μ ήρθε  μετά μ λέει φαίνεται ότι σας πήραμε τηλέφωνο κ ότι ακυρώθηκε η παραγγελία.. Εγώ μαζί τους δεν μίλησα σίγουρα!!!! Αναπάντητη  δεν είμαι σίγουρος αλλά ίσως να υπήρχε κλήση από νούμερο που δεν ήξερα.. Λέω δεν γίνεται να ακυρώθηκε αφού μ έγραφε ότι έγινε η παραγγελία.. Όχι γίνεται μ λέει δεν υπάρχει απόθεμα δεν θα το ξαναφέρουμε αυτό το παιχνίδι..  Λέω μα δύο μέρες μετά  είδα ότι το ξαναβάλετε σε προσφορά...    Όταν πήγα να το κλείσω τους είπα είστε απαράδεκτοι δεν ξέρω τι μ απάντησε  μέχρι να το κλείσω... 

Ότι χειρότερο αυτό το κατάστημα κάθε φορά με απογοητεύει...  

Επεξ/σία από Tresorikos

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...