mansa2k Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, aris4me είπε Να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει κάποιο nintendo store που να στέλνει Ελλάδα γενικώς; Και πιο συγκεκριμένα τα nes controllers από που μπορούμε να τα παραγγείλουμε; Μόλις πριν λίγο αυτό κοιτούσα. Πήγαινε στο https://my.nintendo.com/ έχοντας κάνει sing in στον Nintendo Account σου για να κάνει τις ανάλογες ρυθμίσεις το σύστημα με βάση την χώρα που έχεις επιλέξει μέσω cloud. Εκεί επέλεξε το εικονίδιο που αναφέρει: "My Nintendo Store vouchers now available - also for NES Controllers!" Όπως φαίνεται η Ν θα έχει Ν Stores μόνο στις χώρες όπου υπάρχει επίσημη εκπροσώπηση, δηλαδή η Ελλάδα είναι εκτός. Το επιπλέον κόστος μεταφοράς κυμαίνονται στην τσουχτερή τιμή των 19,19 ευρώ όπως φαίνεται από την λίστα με τα κόστη μεταφοράς ανά χώρα. Για την ώρα τα Nes Controllers δεν είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία ή μπορεί και να μην τα στέλνουν καθόλου Ελλάδα, αυτό είναι κάτι που θα το μάθουμε αργότερα Ως επιπλέον πληροφορία φαίνεται πως τα Nintendo Store προσφέρουν μια πλήρη γκάμα αγορών από ψηφιακά παιχνίδια και άλλα προϊόντα όπως amiibos, ίσως καταλήξουν σε κάποιο επίπεδο αντίστοιχο του Nintendo Official UK Store. Edit: Βασικά οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει αλλά: *NES controllers are not available to purchase during a Nintendo Switch Online free trial period, or using a child account. Orders are limited to one per Nintendo Account. Please check the My Nintendo Store for more information on current availability. Επεξ/σία 21 Σεπτεμβρίου 2018 από mansa2k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Στη αρχή έλεγα ότι εμείς εδώ μέσα είμαστε οι παράξενοι αλλά τελικά και στα φόρουμ του εξωτερικού πέφτει το κράξιμο της αρκούδας για το online. Παρόλα αυτά θα επικρατήσει η σπουδαία ρύση :"Κράζεις - Θαυμάζεις" και οι περισσότεροι αργά ή γρήγορα θα μπούνε στο μαντρί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 ε δεν είναι θέμα κραξίματος, είναι πρόχειρο . Και το κορυφαίο είναι ότι το fortnite δεν το χρειάζεται και έχει και voice chat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Θα μπορουσαν να το πλασαρουν ωραια , ωστε να παρουν το 20αρικο απο ολους χωρις γκρινια , αλλα ειναι ανιδεοι. Ας εφτιαχναν λιγο το Ui , να εβαζαν trophies/achievements και θα επεφταν τα 20αρικα βροχη. Δεν συζηταω για αυξηση στα εσοδα απο software μιας και θα επελεγαν πολλοι το switch αν υπηρχαν trophies/achievements. Τα παραπανω θελουν μια στοιχειωδη προσπαθεια , πολυ μικροτερη απο το να στησεις ονλαιν δικτυο , ειδικα αυτο το χαλι του switch. Αλλα ειπαμε ψιλα γραμματα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Ότι θα ήταν και λόγος αγοράς κονσόλας τα trophies/achievements δεν το είχα φανταστεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jon_pallis Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 24 λεπτά πριν, NickTG είπε Ότι θα ήταν και λόγος αγοράς κονσόλας τα trophies/achievements δεν το είχα φανταστεί. Κι εγώ πιστεύω ότι απλά βοηθούν κάποιους τιτλους στο να κρατάνε λιγο παραπανω σε διάρκεια και αλλους στο να πουλάνε λογω εύκολων trophies/achievements. Σε κάθε περίπτωση τα trophies είναι ενα ακόμη (αν και μικρό) χαρακτηριστικό που λείπει στο NSO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 52 λεπτά πριν, NickTG είπε Ότι θα ήταν και λόγος αγοράς κονσόλας τα trophies/achievements δεν το είχα φανταστεί. Καλά κονσόλας όχι, αλλά λόγος αγοράς κάθε σαβουροπαιχνιδιού που κυκλοφορεί, από το κάθε achievement whore, είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james9tito Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Λέγεται "κίνητρο" που μαζί με άλλα κίνητρα λειτουργεί σωρευτικα για να σε οδηγήσουν στην αγορά μιας κονσόλας. Δεν είναι λόγος από μόνα τους τα trophies. Η σονυ ακολούθησε την ms, αλλά είπαμε η Ν ξέρει καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
henry11 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2018 Έχει κανείς κάνα tempered glass? Όποιος ας επικοινωνήσει μαζί μου.. Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Έχει πάιξει κανείς Ace Attorney να πει μια άποψη πως του φαίνεται; Σε τι έκταση υπάρχει το adventure στοιχείο μέσα στο παιχνίδι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RedAlert539 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Δεν έχω παίξει κανένα, αλλά από ότι που διάβασα τα συγκεκριμένα είναι τα πρώτα 3 από τα 6 core games της σειράς. Οπότε γνωρίζοντας την Capcom και τις τακτικές τις περιμένετε κάπου στα μέσα του 2019 και ανακοίνωση δέυτερης τριλογίας με τα υπόλοιπα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Με το ένα να είναι στο cartridge και για τα άλλα δύο να απαιτείται download 😛 Στην προνομιακή Capcom τιμή των 50 ευρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 2 hours ago, EverythingYouBelieve said: Έχει πάιξει κανείς Ace Attorney να πει μια άποψη πως του φαίνεται; Σε τι έκταση υπάρχει το adventure στοιχείο μέσα στο παιχνίδι; Κάθε game έχει τέσσερις (ή πέντε δεν θυμάμαι καλά) υποθέσεις. Η κάθε δίκη διαρκεί τρεις μέρες και κάθε μέρα κάνεις πρώτα έρευνα στα crime scenes και μετά στο δικαστήριο εξετάζεις μάρτυρες και προσπαθείς να βρεις contradictions σε αυτά που λένε και βάση της έρευνας που έχεις κάνει νωρίτερα με σκοπό να αθωώσεις τον πελάτη σου. Γενικά κάθε game έχει αρκετά καλή διάρκεια και το adventure στοιχείο είναι διάχυτο παντού. Αν και υπάρχει μεταφυσικό στοιχείο στα games, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα ενοχλητικό και τουλάχιστον τρεις υποθέσεις έχουν σενάριο χολιγουντιανού blockbuster. Εγώ πάντως αν και δεν έχω αγορασει τίποτα άλλο Capcom ως τώρα, στα Ace Attorney θα κάνω εξαίρεση. Σίγουρα double dip για εμένα. 1 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2018 12 λεπτά πριν, Malthador είπε Κάθε game έχει τέσσερις (ή πέντε δεν θυμάμαι καλά) υποθέσεις. Η κάθε δίκη διαρκεί τρεις μέρες και κάθε μέρα κάνεις πρώτα έρευνα στα crime scenes και μετά στο δικαστήριο εξετάζεις μάρτυρες και προσπαθείς να βρεις contradictions σε αυτά που λένε και βάση της έρευνας που έχεις κάνει νωρίτερα με σκοπό να αθωώσεις τον πελάτη σου. Γενικά κάθε game έχει αρκετά καλή διάρκεια και το adventure στοιχείο είναι διάχυτο παντού. Αν και υπάρχει μεταφυσικό στοιχείο στα games, δεν είναι κάτι το ιδιαίτερα ενοχλητικό και τουλάχιστον τρεις υποθέσεις έχουν σενάριο χολιγουντιανού blockbuster. Εγώ πάντως αν και δεν έχω αγορασει τίποτα άλλο Capcom ως τώρα, στα Ace Attorney θα κάνω εξαίρεση. Σίγουρα double dip για εμένα. Οκ μου το πούλησες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις