nikpap2000 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 το θεμα ειναι οτι δεν μενω αθηνα αρα μηπως αν επανερχοταν το κλικ αγουει θα το επαιρνα απο την πολη μ πιο γρηγορα
Karkalas11 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Καλησπερα παιδια. Παλευω σημερα να βγαλω μια ακρη για να παραγγειλω ενα Switch Lite. Η διαφορα Skroutz-Αλυσιδες ειναι μιτρη, δε με ενοχλει το κατι πραπανω, αλλα γνωριζετε απο που ενδεχεται να παραλαβω συντομοτερα στην Πατρα; Γιατι βλεπω στο Skroutz διαθεσιμοτητες 10 μερες κτλ. Thnx
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 1 hour ago, nikpap2000 said: το θεμα ειναι οτι δεν μενω αθηνα αρα μηπως αν επανερχοταν το κλικ αγουει θα το επαιρνα απο την πολη μ πιο γρηγορα Το βρίσκω λίγο εξτρίμ να έκλεισαν το click-away για δέκα μέρες όλες κι όλες, αλλά από την άλλη είναι και λίγο εξτρίμ οι φάσεις που ζούμε. Δεν θα πόνταρα πάντως σε click-away τουλάχιστον για τον υπόλοιπο Ιανουάριο. Και βλέπουμε. 2 hours ago, Mazinga said: απο προσωπικη πειρα πιο ευκολα θα συνενοηθεις με το console club με η χωρις κουριερ ακομη και εαν δεν επανελθει το κλικ αγουαι στις 11... Επειδή είναι από τα μαγαζιά που ψωνίζω, να πούμε εδώ ότι τις τελευταίες μέρες έγιναν λίγο δυσκίνητοι και αρκετά πιο τυπικοί απ' ότι θα ήθελα. Αλλά μπορεί να είναι μεμονωμένο. 3 minutes ago, Karkalas11 said: Καλησπερα παιδια. Παλευω σημερα να βγαλω μια ακρη για να παραγγειλω ενα Switch Lite. Η διαφορα Skroutz-Αλυσιδες ειναι μιτρη, δε με ενοχλει το κατι πραπανω, αλλα γνωριζετε απο που ενδεχεται να παραλαβω συντομοτερα στην Πατρα; Γιατι βλεπω στο Skroutz διαθεσιμοτητες 10 μερες κτλ. Thnx Η εμπειρία λέει ότι το πρόβλημα των κούριερ είναι σωρευμένο στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, οπότε δεν θα έχεις καθυστερήσεις από εκεί. Σε όλες τις αλυσίδες είναι διαθέσιμο άμεσα, απλά βάζεις παραγγελία σε κάποια από αυτές (Public, Πλαίσιο, Κωτσόβολος) και θα το έχεις σε λίγες μέρες.
SpirosDR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, Mazinga είπε Οχι βαλε τον λογαριασμο σου και στα 2. Το ενα απο τα 2 θα ειναι το βασικο σου. Για να τρεξει το παιχνιδι στο 2ο μηχανημα θα πρεπει το πρωτο να ειναι στο ιντερνετ και να μην χρησιμοποιει το ιδιο παιχνιδι ο ιδιος λογαριασμος συχρονως και στα 2. Φτιαξε κ ενα διαφορετικο λογαριασμο για τον γιο σου και στα 2 μηχανηματα αλλα βαλε το 2ο μηχανημα σαν κεντρικο του. Είδα όμως ότι αν βάλω τον λογαριασμό μου, που έχει αγορασμενα τα παιχνίδια ως primary στο switch του γιου μου, ότι μπορούμε να παίζουμε ταυτόχρονα και οι δύο, αρκεί εκείνος να χρησιμοποιεί τον δικό του λογαριασμό και εγω να είμαι πάντα συνδεμένος online. Αυτό είναι παράνομο;
Fulgore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 5 ώρες πριν, nikpap2000 είπε καλησπερα στην παρεα ηθελα να κανω μια ερωτηση να με συμβουλεψετε, εχω παραγγειλει το 3d world Ρωτας για ενα παιχνιδι που θα κυκλοφορησει μετα απο 1+μηνα. Ειναι ψιλο αδυνατο να σου πουμε πως θα ειναι η κατασταση τοτε.
imr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 8 ώρες πριν, nikpap2000 είπε το θεμα ειναι οτι δεν μενω αθηνα αρα μηπως αν επανερχοταν το κλικ αγουει θα το επαιρνα απο την πολη μ πιο γρηγορα Παρτο απο e shop και παραλαβη απο eshop point (βεβαια λεει 2-3 μερες στο site τους οποτε κανε ενα τηλ πρωτα). Επισης απο πλαισιο που παραγγειλα το δικο μου εν μεσω του χαμου ηρθε σε 2 ημερες με μια μικρη courrier/μεταφορικη. Παρε και σε αυτους ενα τηλ ομως γιατι για Πατρα μπορει να συνεργαζονται με καμια acs 1
Mazinga Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, SpirosDR είπε Είδα όμως ότι αν βάλω τον λογαριασμό μου, που έχει αγορασμενα τα παιχνίδια ως primary στο switch του γιου μου, ότι μπορούμε να παίζουμε ταυτόχρονα και οι δύο, αρκεί εκείνος να χρησιμοποιεί τον δικό του λογαριασμό και εγω να είμαι πάντα συνδεμένος online. Αυτό είναι παράνομο; Oxi: Αυτη ειναι η χρηση πολλων κονσολων, απλα η βασικη κονσολα αγορων παιχνιδιων πρεπει να ειναι συνεχεια ονλαιν για να μπορει η 2η κονσολα να παιρνει εγκρισεις (και αυτη ονλαιν) να ξεκινα τα παιχνιδια. Ας πουμε οτι (χτυπα ξυλο) λογο κορονοιου χρειαζεται να απομονωθει καποιος σε αλλο σπιτι μεσω διαδικτυου και οι 2 κονσολες λειτουργουν ταυτοχρονα. Ετσι ολα τα παιχνιδια ειναι διαθεσιμα παντου σε ολους τους χρηστες κονσολας. Ο 2ος λογαριασμος καλο ειναι να ειναι στην κονσολα 2 σαν βασικη του και στην κονσολα 1 ως δευτερευουσα. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από Mazinga 1
Moderators stormrain Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Moderators Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Το Αsterix & Obelix XXL3 λεει τιποτα? Το βλεπω σε πολυ καλη προσφορα, οπως και το προηγουμενο.
Mazinga Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 2 λεπτά πριν, stormrain είπε Το Αsterix & Obelix XXL3 λεει τιποτα? Το βλεπω σε πολυ καλη προσφορα, οπως και το προηγουμενο. Εχει πολυ μετριο εως κακο ελεγχο. Δες κριτικες. 1
Charge Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Γεια σας παιδιά.Αξιζει πιστεύετε να πάρω το switch lite κυρίως για το monster hunter rise που θα βγει?Η ένα τέτοιο game δεν θα αξίζει καθόλου σε μικρή οθόνη;
SpirosDR Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Mazinga είπε Oxi: Αυτη ειναι η χρηση πολλων κονσολων, απλα η βασικη κονσολα αγορων παιχνιδιων πρεπει να ειναι συνεχεια ονλαιν για να μπορει η 2η κονσολα να παιρνει εγκρισεις (και αυτη ονλαιν) να ξεκινα τα παιχνιδια. Ας πουμε οτι (χτυπα ξυλο) λογο κορονοιου χρειαζεται να απομονωθει καποιος σε αλλο σπιτι μεσω διαδικτυου και οι 2 κονσολες λειτουργουν ταυτοχρονα. Ετσι ολα τα παιχνιδια ειναι διαθεσιμα παντου σε ολους τους χρηστες κονσολας. Ο 2ος λογαριασμος καλο ειναι να ειναι στην κονσολα 2 σαν βασικη του και στην κονσολα 1 ως δευτερευουσα. Σε ευχαριστώ για τις απαντήσεις σου!
najinblue3 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 1 ώρα πριν, Charge είπε Γεια σας παιδιά.Αξιζει πιστεύετε να πάρω το switch lite κυρίως για το monster hunter rise που θα βγει?Η ένα τέτοιο game δεν θα αξίζει καθόλου σε μικρή οθόνη; Τα monster hunter ειναι φτιαγμενα για portable, οποτε ναι αξιζει 2
neonpeach Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Εσας σας βολευει ο μοχλος των joycons? Τον βρισκω λιγο "αποτομο"- σε μερικα παιχνιδια η κινηση κλπ δεν ειναι τοσο smooth οσο θα ηθελα. Εννοειται θα τσεκαρω τις in-game ρυθμισεις για ευαισθισια κλπ, απλα ειπα να ρωτησω μηπως εχουν και αλλοι το προβλημα, καθως σκεφτομαι να αγορασω controller εξαιτιας του 1
Fulgore Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 4 ώρες πριν, Charge είπε Γεια σας παιδιά.Αξιζει πιστεύετε να πάρω το switch lite κυρίως για το monster hunter rise που θα βγει?Η ένα τέτοιο game δεν θα αξίζει καθόλου σε μικρή οθόνη; Απο την στιγμη που το συγκεκριμενο παιχνιδι δεν εχει κυκλοφορησει ακομα για να ξερουμε πως τρεχει/δειχνει φορητα(και σε dock),ειναι αδυνατο να σου απαντησει καποιος με σιγουρια σε αυτο. Αναγκαστικα περιμενεις μεχρι να κυκλοφορησει το παιχνιδι(τωρα με τα του ιου,το ενδεχομενο για καθυστέρηση ειναι πιθανο για πολλα παιχνιδια) και τοτε κρινεις αν θα παρεις το lite ή οχι.
stafftw Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, neonpeach είπε Εσας σας βολευει ο μοχλος των joycons? Τον βρισκω λιγο "αποτομο"- σε μερικα παιχνιδια η κινηση κλπ δεν ειναι τοσο smooth οσο θα ηθελα. Εννοειται θα τσεκαρω τις in-game ρυθμισεις για ευαισθισια κλπ, απλα ειπα να ρωτησω μηπως εχουν και αλλοι το προβλημα, καθως σκεφτομαι να αγορασω controller εξαιτιας του Όλως τυχαίως το σκεφτόμουν σήμερα,μου ήρθε το Baseus wireless controller που είχε συζητηθεί και το πήρα από μια προσφορα στο ebay 14.97€ και έχω αγοράσει και άλλο ένα ΟΕΜ,εχω και 2 ζευγαρια joycon και το adapter της 8bitdo (εν ολιγοις μονο το pro controller δεν εχω δοκιμάσει 😋 ) Μόνο τα joycon έχουν ελάχιστο input lag και τα κάνω όλα καλύτερα με αυτά, δηλαδή καταλαβαίνω διαφορά στο Crash team racing πχ που παιζω τωρα, σε ορισμένα σημεια θέλει πολύ γρήγορες εναλλαγές πλήκτρων (drift turbo boost για όποιον ξέρει) και με τα άλλα gamepads δεν τις παιρνει τις εντολες τοσο smooth και γενικά ο αναλογικός μοχλός μου φαίνεται πιο ακριβής.Το μόνο μου θέμα είναι ότι δε με βολευούν τα joycon ουτε detached ούτε portable ούτε στο grip τους ούτε με gripcase (το skull & co έχω), δηλαδή παίζει να έχω το χείροτερο μήκος χεριών για αυτά, είναι απλά επίπονο να πρέπει να πατήσεις και Β και L και R ταυτόχρονα μαζί με το μοχλό. Έτσι κατέληξα ότι μάλλον για να επιτύχω το τέλειο αποτέλεσμα ίσως πρέπει να καταφύγω στο pro controller (και δεν ξέρω γιατί δεν το έχω κάνει ήδη αφού όπως καταλαβαίνεις έχω ξοδέψει ήδη τα 3πλάσια για να πάρω όλα τα προαναφερθέντα), για να έχω και καλό input και εργονομικότητα στο χέρι.Απόψεις επ αυτού έχουμε; Επίσης παίζω το Crash team racing από τα trials του online, αύριο λήγει, έχω ψηθει να το πάρω γιατί εκτός απο το online θέλω να κάνω και το adventure 101%, γνωρίζει κανείς αν θα έχω θέμα -αν πχ το αγοράσω σε physical- με τα saves? Θα πρέπει να το ξεκινήσω από την αρχη; Το έχει δοκιμάσει κανείς; Γιατί physical το βρίσκω πιο φθηνά. Επεξ/σία 4 Ιανουαρίου 2021 από stafftw 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις