Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κόλλημα μεγάλο έχω φάει με το yoku's island express...

Άκου εδώ τώρα να έχω τόσα παιχνίδια να παίξω και να' χω κολλήσει με το φλιπεράκι (παρόλαυτά είανι καλόο! χαχαχα)

Ερώτηση. έχω κανα δυο προφίλ στο switch που δεν είναι  δεμένα με accounts για να παίζει κάνενας φίλος όταν έρχεται στο σπίτι ή για το μικρό να πάιζει μάριο καρτ ή μάριο και να μη μου τρώει τα coins. Αυτά πρέπει να τα βάλω στο family account για να παίζουν online? Μπορώ ή δεν γίνεται αν δεν έχουν mail? 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

17 ώρες πριν, Mistwalker είπε

Τ

Θα μπορουσαν με 2-3 κινησεις να διορθωσουν τα πραγματα για αρχη,οπως να βαλλουν το voice app στο switch οπου θα μιλας και θα εχεις ingame ηχο και αν θελουν ας το κρατησουν και στο κινητο σαν μεγαφωνο για οποιον το θελει.

Αλλιως οπως εκαναν στο xbox συνεργασια με το discord ας κανει και η N μια και η discord ειχε ανακοινωση οτι θελει να δουλεψει με την N και ολοι θα ειμασταν χαρουμενοι.

Μετα το voice chat ενας browser messaging απο την κονσολα και τουλαχιστον youtube θα ηταν καλοδεχουμενα.

Ξερεις ότι στο Fortnite έχει κανονικα Voice Chat έτσι?

10 ώρες πριν, St@th1sm είπε

Με το καινούργιο firmware εκτός από τα joy-cons update έχει κ το pro controller αλλά πρέπει να είναι συνδεδεμένο με το καλώδιο στο dock. Τώρα το τι βελτιώνει κάνεις δεν το ξέρει

Κάπου διαβασα για τα joycons ότι έχουν καλυτερο batter efficiency και διορθωνουν κάποια Disconnect

58 λεπτά πριν, jon_pallis είπε

Κάπου διαβασα για τα joycons ότι έχουν καλυτερο batter efficiency και διορθωνουν κάποια Disconnect

Πάντως, μετά το update, το αριστερό μου κολλάει λίγο κάποιες φορές ενώ πριν δεν είχα κανένα θέμα. 

55 λεπτά πριν, jon_pallis είπε

Ξερεις ότι στο Fortnite έχει κανονικα Voice Chat έτσι?

Το ξερω και γιαυτο λεω οτι πρεπει να κανουν το ιδιο για ολα τα  games και ας κρατησουν το app voice chat για οποιον θελει να το χρησιμοποιει.

Χτες επαιζα ΜΚ8 και μιλουσα με ξενους αλλα ειναι μαπα το πως δουλευει το voice.Για παραδειγμα περισσοτεροι ειδα το ειχαν στο μεγαφωνο και ενας που το ειχε κοντα στην ΤV ή ποιο λογικο φαινεται σε μονιτορ  ακουγαμε μεχρι και το καθε κλικ στις επιλογες που εκανε.Αν εχεις λιγο δυνατα το ηχο οταν παιζεις δεν ακους καλα τους αλλους οποτε πρεπει να φορεσεις ακουστηκα και εδω ερχεται το μεγαλυτερο προβλημα οπου μετα δεν θα εχεις ingame ηχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας ελπίσουμε ότι η Ν βρήκε τελικά τους engineers που έψαχνε για να δουλέψουν πάνω στο UI του Switch. Ίσως σε άλλους 18 μήνες από τώρα, να δούμε μέχρι και φακέλους στην home screen.

Για το voice chat μέσω κονσόλας, το βλέπω πολύ space age για τα σημερινά δεδομένα και μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε διάδοχο της κονσόλας (όχι το XL αλλά το Switch 2).

Επεξ/σία από D.Luffy

Για το UI ναι θέλει σοβαρές παρεμβάσεις, για τα ονλινε, voice και τα λοιπά προσωπικά δεν με ενδιαφέρει. Το Switch ειναι για ξάπλα χαλαρά και οχι τσίτα κολλημένος στην Τιβι.

• Like 1

εμένα το switch online και τα retro games δλδ με έκαναν να αναρωτηθώ για άλλη μια φορά πως στο διάολο μπορούσαμε και παίζαμε τοτε αυτά τα game. Μιλάμε άθλος :D

• Like 3

Να ρωτήσω κάτι; Υπάρχει κάποιο nintendo store που να στέλνει Ελλάδα γενικώς; Και πιο συγκεκριμένα τα nes controllers από που μπορούμε να τα παραγγείλουμε; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...