Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως το καλοκαίρι που πήγα να δοκιμάσω να παίξω handheld δε μα βόλεψε καθόλου και μου βγήκαν τα μάτια στο botw και το odyssey. Μετά από 10 λεπτά μου πόνεσε το κεφάλι.

• Like 1
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, vasilisga είπε

ρε παιδιά το θέμα δεν είναι αν παίζουν περισσότεροι ή λιγότεροι σε Handheld mode

το θέμα είναι η δυνατότητα handheld είναι ίσως το μεγαλύτερο ατού της κονσόλας και με τα μικροσκοπικά ui που έχει  το γ@μ@ει τελείως, απλά τα πράγματα

εγώ που έχω παίξει σχεδον όλα τα game πάρα πολλές ώρες σε handled δεν την βρίσκω τόσο τραγική την κατάσταση. Δλδ δεν με ζόρισε τόσο πολύ.  

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chek2fire είπε

εγώ που έχω παίξει σχεδον όλα τα game πάρα πολλές ώρες σε handled δεν την βρίσκω τόσο τραγική την κατάσταση. Δλδ δεν με ζόρισε τόσο πολύ.  

δε λέω ότι είναι αδύνατο αλλά σίγουρα θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη η εμπειρία

• Like 1
Δημοσ.

Σκέφτομαι να δοκιμάσω τα Ori (και τα δύο). Έχω παίξει πολλά Metroidvania, είναι από τα αγαπημένα μου είδη βασικά (πιο πρόσφατα το Hollow Knight και το Yoku's Island Express, μου άρεσαν και τα δύο), οπότε σκέφτομαι μήπως έχω πάθει έναν μικρό κορεσμό, αλλά μου αρέσουν και τέτοια χουχουλιάρικα παιχνίδια. Έχει νόημα να τα παίξω το ένα μετά το άλλο; Τα προτείνετε;

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, cubilone είπε

Σκέφτομαι να δοκιμάσω τα Ori (και τα δύο).Τα προτείνετε;

Ναι ,ειναι παρα πολυ καλα και τα 2.

Δημοσ.

Το balance board γιατί δεν έχουν προβλέψει να το ενσωματώσουν στο switch; Τεχνολογικά είναι άρτιο κ πιθανά να βόλευε σε τίτλους.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Το balance board γιατί δεν έχουν προβλέψει να το ενσωματώσουν στο switch; Τεχνολογικά είναι άρτιο κ πιθανά να βόλευε σε τίτλους.

Διοτι λειτουργει καλυτερα σε συνδιασμο με τα wiimotes. μονο η nintendo το υποστηριξε σε γουι και γουι γιου, ιδια κατασταση με το κινεκτ, hdrumble, και σε λιγο με τα νεα χειριστηρια της ΠΣ5 εαν δεν υπαρχει χρηση σε πολλα παιχνιδια + εταιριες, το παρατανε...

• Like 1
Δημοσ.
Στις 31/12/2020 στις 3:31 ΜΜ, Fulgore είπε

Για τον ιδιο λογο που εχει καθυστερησει και το dlc του Cuphead,το νεο Far Cry 6 και παει λεγοντας.

Καλα ναι ειπαμε covid αλλα επειδη η team cherry ειναι κυριολεκτικα 3 ατομα ελεγα μηπως δεν επηρεαστηκανε απο το covid.Τωρα επειδη ειπανε οι ιδιοι οτι εχουν προχωρησει στο επομενο project λογικα εχουν τελειωσει το silksong οποτε παμε για αρχη του ετους.

Δημοσ.

70 ωρες στο Monster Sanctuary, παιχνιδαρα και σκεφτομαι να το παρω στο steam γτ τρεχει σε linux.

Οποιος αρεσει το ειδος, ειναι must buy. Πολυ content, αρκετο platforming και δυσκολο προς το τελος, πολυ ωραια monsters και "βαθυ" skill-tree

Δημοσ.
19 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Τωρα επειδη ειπανε οι ιδιοι οτι εχουν προχωρησει στο επομενο project λογικα εχουν τελειωσει το silksong οποτε παμε για αρχη του ετους.

Αρα στην πραξη το παιχνιδι δεν εχει ολοκληρωθει 100% ή δεν το εχουν τεσταρει σε ολες τις κονσολες/πλατφορμες ή δοκιμαζουν για bugs/glitches/achievements.

Απο εκει και περα,καποια στιγμη φετος θα κυκλοφορησει το παιχνιδι και μιας και μιλαμε για multiplatform τιτλο,θα ειναι διαθεσιμος παντου.

Το θεμα ειναι φετος τι θα δουμε απο exclusives περαν απο αυτα που εχουν ανακοινωθει ως τωρα,κοινως σε οτι εχει να κανει με τα γνωστα Mario,Zelda,Donkey Kong,Metroid.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Αρα στην πραξη το παιχνιδι δεν εχει ολοκληρωθει 100% ή δεν το εχουν τεσταρει σε ολες τις κονσολες/πλατφορμες ή δοκιμαζουν για bugs/glitches/achievements.

Απο εκει και περα,καποια στιγμη φετος θα κυκλοφορησει το παιχνιδι και μιας και μιλαμε για multiplatform τιτλο,θα ειναι διαθεσιμος παντου.

Το θεμα ειναι φετος τι θα δουμε απο exclusives περαν απο αυτα που εχουν ανακοινωθει ως τωρα,κοινως σε οτι εχει να κανει με τα γνωστα Mario,Zelda,Donkey Kong,Metroid.

spacer.png

που ξερεις....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...