Mazinga Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, vasilisga είπε Για πλάκα τα ανέβασες η ως λυση?😂 Δες εδω... Και... Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από Mazinga
vasilisga Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Mazinga είπε Δες εδω... Έλα ρε παιδιά, μου φαίνεται γελοίο Και σαν χρήση αλλά και για ποιο λόγο δηλαδή Ας φτιάχνουν τα παιχνίδια όπως πρέπει χωρίς να χρειάζεται να κάνουμε πατέντες για να τα απολαύσουμε
Moderators Malthador Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Η Skull & Co έβγαλε νέο Gripcase για το μεγάλο Switch, στις γραμμές που έχει το Gripcase Lite. Του Lite είναι με διαφορά πιο εργονομικό, προσωπικά θα σκοτώσω τα παλιά Gripcase που έχω και θα τσιμπήσω αυτό. 1
Fulgore Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 29 λεπτά πριν, vasilisga είπε Τι σου προκαλεί απορία; Σε παλιοτερη ερευνα θυμαμαι η πλειοψηφια του κοσμου ειχε πει οτι επαιζε περισσοτερο σε dock mode παρα φορητα. Ουτε τα περι dock και ps4 δεν καταλαβαινω ,ειδικα απο την στιγμη που το Switch εχει και ποσα exclusives. Μπορω να παιξω εγω στην τηλεοραση Super mario ,Astral Chain , Xenoblade κλπ? Αν οχι,τοτε???
vasilisga Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Fulgore είπε Σε παλιοτερη ερευνα θυμαμαι η πλειοψηφια του κοσμου ειχε πει οτι επαιζε περισσοτερο σε dock mode παρα φορητα. Ουτε τα περι dock και ps4 δεν καταλαβαινω ,ειδικα απο την στιγμη που το Switch εχει και ποσα exclusives. Μπορω να παιξω εγω στην τηλεοραση Super mario ,Astral Chain , Xenoblade κλπ? Αν οχι,τοτε??? Αν είχε γίνει όντως τέτοια έρευνα, όπως αναφέρεις η πλειοψηφία και όχι το σύνολο εγώ μάλλον ανήκω στη μειοψηφία Εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρουν τα exclusives, με ενδιαφέρει η φορητότητα Για αυτό και η αναφορά στο ps και στο dock Αν δεν μπορώ να απολαύσω τη φορητότητα και μεταξύ μας αυτό είναι το δυνατό σημείο του switch άλλωστε, τι να το κάνω; Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2020 από vasilisga 1
najinblue3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, vasilisga είπε Αν είχε γίνει όντως τέτοια έρευνα, όπως αναφέρεις η πλειοψηφία και όχι το σύνολο εγώ μάλλον ανήκω στη μειοψηφία Εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρουν τα exclusives, με ενδιαφέρει η φορητότητα Για αυτό και η αναφορά στο ps και στο dock Αν δεν μπορώ να απολαύσω τη φορητότητα και μεταξύ μας αυτό είναι το δυνατό σημείο του switch άλλωστε, τι να το κάνω; +1 Nintendo = handheld απο παντα, αν δεν ειχε το handheld θα μου ηταν αδιαφορο οπως και τους περισσοτερους μου φιλους. Σπανια να δω καποιον φιλο/γνωστο να παιζει docked 4
dekulinkgr Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Eγω προσωπικα 90% παιζω docked.Μετα το υπολοιπο 10% παιρνω το switch στο κρεβατι για να συνεχισω την gaming session. Aν ηξερα οτι το switch θα ειχε ολα τα multiplatform παιχνιδια που με ενδιαφερουν τοτε δυσκολα θα επαιρνα αλλη κονσολα περα της nintendo. 2
najinblue3 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2020 31 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Eγω προσωπικα 90% παιζω docked.Μετα το υπολοιπο 10% παιρνω το switch στο κρεβατι για να συνεχισω την gaming session. Aν ηξερα οτι το switch θα ειχε ολα τα multiplatform παιχνιδια που με ενδιαφερουν τοτε δυσκολα θα επαιρνα αλλη κονσολα περα της nintendo. Αυτο το εχω παρατηρησει μονο σε Ελληνες. Σουηδια, Δανια, Φιλανδια σε συναδελφους και φιλους ολοι παιζουν handheld, και νομιζω και Ασια παιζουν μονο handheld αφου ειναι η κουλτουρα τους τετοια. Eγω μεγαλωνοντας με τα handheld και μετα που σπαταλησα παρα πολλες ωρες στο 3ds, μου κακοφαινεται στην τηλεοραση Ο καθενας οπως τη βρισκει παντως, αφου μας δινεται η επιλογη 3
mAs_81 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 14 ώρες πριν, Malthador είπε Η Skull & Co έβγαλε νέο Gripcase για το μεγάλο Switch, στις γραμμές που έχει το Gripcase Lite. Του Lite είναι με διαφορά πιο εργονομικό, προσωπικά θα σκοτώσω τα παλιά Gripcase που έχω και θα τσιμπήσω αυτό. Πολυ ωραίο φαίνεται , και εργονομικό...να μην ήταν διάφανο μονο... Τα διάφανα δυστυχως μετα απο καιρό κιτρινίζουν , και άσε που φαίνεται η κάθε παραμικρή γρατζουνιτσα πάνω ..
Moderators Malthador Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 50 minutes ago, mAs_81 said: Πολυ ωραίο φαίνεται , και εργονομικό...να μην ήταν διάφανο μονο... Τα διάφανα δυστυχως μετα απο καιρό κιτρινίζουν , και άσε που φαίνεται η κάθε παραμικρή γρατζουνιτσα πάνω .. Για τις γραντζουνιές συμφωνώ, για το κιτρίνισμα όχι. Όταν θα έχει κιτρινίσει θα έχω πάρει το next-gen Switch και θα έχω πουλήσει το τωρινό. Πάντως προτιμώ το διάφανο προσωπικά.
mAs_81 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Για τις γραντζουνιές συμφωνώ, για το κιτρίνισμα όχι. Όταν θα έχει κιτρινίσει θα έχω πάρει το next-gen Switch και θα έχω πουλήσει το τωρινό. Πάντως προτιμώ το διάφανο προσωπικά. Σωστό και αυτο..πάντως μια που ειχα εγω για το psp μου ειχε κιτρινίσει σύντομα...αλλα ήταν μια ότι να’ναι απο eBay ,οποτε παίζει και η ποιότητα ρόλο σίγουρα.. ..οπως και να εχει , προσωπικά αυτή η orzly που εχω με βολεύει αφάνταστα , αν αλλάξω θα πάρω μια skull&co λογικά ,αν και θα πρέπει αναγκαστικά να αλλάξω και τσαντάκι..
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, najinblue3 είπε Αυτο το εχω παρατηρησει μονο σε Ελληνες. Σουηδια, Δανια, Φιλανδια σε συναδελφους και φιλους ολοι παιζουν handheld, και νομιζω και Ασια παιζουν μονο handheld αφου ειναι η κουλτουρα τους τετοια. Δεν βρηκα καποιο πιο προσφατο αρθρο απο nintendo μερια. Αλλα σιγουρα δεν ειναι μονο οι Ελληνες που παιζουν στο Switch αρκετα και σε dock mode.Καποια poll που βρηκα πανω σε αυτο. https://www.nintendolife.com/news/2020/10/poll_do_you_play_your_switch_more_in_docked_or_handheld_mode https://www.cnet.com/news/are-you-a-nintendo-switch-docker-or-hander/
dekulinkgr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 https://nintendoeverything.com/hollow-knight-silksong-new-details-revealed/ Δυστηχως δεν εχουμε ημερομηνια κυκλοφοριας ακομη. 1 1
Fulgore Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 55 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Δυστηχως δεν εχουμε ημερομηνια κυκλοφοριας ακομη. Για τον ιδιο λογο που εχει καθυστερησει και το dlc του Cuphead,το νεο Far Cry 6 και παει λεγοντας.
vasilisga Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Δεν βρηκα καποιο πιο προσφατο αρθρο απο nintendo μερια. Αλλα σιγουρα δεν ειναι μονο οι Ελληνες που παιζουν στο Switch αρκετα και σε dock mode.Καποια poll που βρηκα πανω σε αυτο. https://www.nintendolife.com/news/2020/10/poll_do_you_play_your_switch_more_in_docked_or_handheld_mode https://www.cnet.com/news/are-you-a-nintendo-switch-docker-or-hander/ ρε παιδιά το θέμα δεν είναι αν παίζουν περισσότεροι ή λιγότεροι σε Handheld mode το θέμα είναι η δυνατότητα handheld είναι ίσως το μεγαλύτερο ατού της κονσόλας και με τα μικροσκοπικά ui που έχει το γ@μ@ει τελείως, απλά τα πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις