Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
35 minutes ago, imr said:

Έχω πάρει το Hades αλλά ακόμα δεν το έχω ανοίξει καν γιατί παίζω breath of the wild.

Να πάρω και το bastion που είναι σε προσφορά? 

Και Bastion και Transistor. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 ώρες πριν, imr είπε

Έχω πάρει το Hades αλλά ακόμα δεν το έχω ανοίξει καν γιατί παίζω breath of the wild.

Να πάρω και το bastion που είναι σε προσφορά? 

Εγώ παίζω αλλά ξανακόλλησα με SSBU... Πάντως το Hades είναι εξαιρετικό. Προτιμώ να το παίζω στην τηλεόραση γιατί φοβάμαι ότι θα χαλάσω τα joycons παίζοντας το - και είναι και το UI μικροσκοπικό!

• Like 1
Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους και χρόνια πολλά,,, νέος στο θέμα μιας και το τελευταίο διάστημα (έχω πολύ καιρό) που σκέφτομαι να προβω σε αποκτήσω κονσόλα της Nintendo. 

Θα ήθελα να ρωτήσω αξίζει ή αγορά αυτό το διάστημα η περιμένουμε κάποια νέα ; 

Επίσης ποια από τις δύο είναι καλύτερη επιλογή με dock ή χωρίς ;

• Moderators
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, alex52 είπε

Γεια χαρά σε όλους και χρόνια πολλά,,, νέος στο θέμα μιας και το τελευταίο διάστημα (έχω πολύ καιρό) που σκέφτομαι να προβω σε αποκτήσω κονσόλα της Nintendo. 

Θα ήθελα να ρωτήσω αξίζει ή αγορά αυτό το διάστημα η περιμένουμε κάποια νέα ; 

Επίσης ποια από τις δύο είναι καλύτερη επιλογή με dock ή χωρίς ;

Δεν ξερω αν αναμένεται κάτι γιατι δεν τα παρακολουθώ, αλλα νομιζω η docked έκδοση ειναι "καλυτερη" αφου πρακτικα εχεις και portability και tv features και το tablet mode, ενω στο lite μονο portability. Συν τη μικρότερη οθονη.

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και παίζουν διάφορες προσφορές στο store ας πούμε κανένα παιχνίδι μήπως και ενδιαφέρεται κανείς.

Είναι παιχνίδια που εκτός από ένα τα έχω παίξει και τα προτείνω με βάση το προσωπικό μου γούστο προφανώς.

Στο στυλ των πρώτων GTA και σενάριο με ιδέες από το 5. Δεν έχω παίξει αυτό όμως έχω φάει κάμποσες ώρες στο προηγούμενο που έχουν βγάλει και διαβάζω από όλους ότι είναι βελτιωμένο παντού. 

Μια σύγχρονη εκδοχή των racing arcades του 80. Έχει κάμποσα αυτοκίνητα και αρκετά πράγματα να κάνεις. Μαζί προτείνω και το dlc που θυμίζει Outrun.

Ο διάδοχος του F-zero που ποτέ δεν ήρθε. Δεν θα πω κάτι άλλο!

Για όποιον για κάποιο περίεργο λόγο δεν το έχει παίξει μέχρι τώρα. Από τα καλύτερα stealth games που έχω δει και σε βάζει άψογα στο ρόλο του ninja. Τόσο καλό που το πήρα στο Switch ενώ το έχω τελειώσει ήδη 2 φορές. 

Gameplay στα χνάρια των Inside και Limbo. Πιο πολύχρωμο και θα έλεγα λίγο μεγαλύτερο σε διάρκεια από αυτά. Στην τιμή που βρίσκεται είναι εύκολη αγορά.

Διασκεδαστικό FPS με μερικούς ενδιαφέροντες μηχανισμούς που θεωρώ πως δεν πήγε τόσο καλά εμπορικά όσο του άξιζε. Τρέχει ικανοποιητικά στο Switch και έχει και επιλογή να διαλέξεις τον Duke ως χαρακτήρα όπως φαίνεται και στο όνομα.

Turn based RPG στην άγρια δύση με stickman γραφικά. Το έχω αναφέρει και παλαιότερα. Απλά δείτε το. 

Από τους δημιουργούς του Banjo Kazooie. Έχει φτιαχτεί με τη λογική των τότε παιχνιδιών. Δεν κάνει λοιπόν κάποια επανάσταση αλλά θεωρώ πως αξίζει να παιχτεί από όποιον του αρέσει το είδος. 

Ξεκάθαρα βασισμένο στη συνταγή του A Link to the Past. Νομίζω δεν χρειάζεται να πω κάτι άλλο. 

Σε αυτό θα βάλω απλά την περιγραφή μιας και τα λέει όλα - hardcore rhythm-based dungeon crawling game. 

Για όποιον του αρέσουν τα grid-based RPGs και πάντα ήθελε ένα σε steampunk setting.
Για κάτι κλασικό σε fantasy setting υπάρχει και το  Operencia όμως δεν έχει κάποια έκπτωση αυτή την περίοδο. 

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 28/12/2020 στις 5:59 ΜΜ, cubilone είπε

Εγώ παίζω αλλά ξανακόλλησα με SSBU... Πάντως το Hades είναι εξαιρετικό. Προτιμώ να το παίζω στην τηλεόραση γιατί φοβάμαι ότι θα χαλάσω τα joycons παίζοντας το - και είναι και το UI μικροσκοπικό!

Με αφορμή το σχόλιο αυτό θέλω για άλλη μια φορά να εστιάσω στο κακό scaling που γίνεται όσον αφορά τις γραμματοσειρές στους διαλόγους και τα μενού σε πολλά παιχνίδια στο switch

Στο Hades, στο octopath traveler, στο fire emblem 3 houses καθώς και στα 2 bayonetta που κατέχω και σίγουρα σε πολλά ακόμη οι γραμματοσειρές είναι τόσο μικρές που όταν έρχεται η ώρα να διαβάσεις κάτι περισσότερο από 2-3 γραμμές βλαστημάς την ώρα και στη στιγμή

Δηλαδή εντάξει, δε γίνεται αυτό το πράγμα, θες να παίξεις το παιχνίδι και σκέφτεσαι ότι πρέπει να βγάλεις τα μάτια σου και μετά το ξανά σκέφτεσαι και δεν το παίζεις ή το παίζεις μόνο docked όπου έτσι βέβαια χάνεται η ουσία της ύπαρξης της κονσόλας

Υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα γενικά στο ιντερνετ αλλά από ότι βλέπω μιας και πάμε στον 4ο χρόνο το αυτί της Nintendo δεν ιδρώνει και δε νομίζω να ιδρώσει και ποτέ

Θυμάμαι που έπαιζα παιχνίδια στην οθονούλα του game boy color η οποία είναι το 1/3 σε μέγεθος σε σχέση με το switch και ουδέποτε είχα πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι, δηλαδή οκ έλεος, ας το δούνε κάποια στιγμή το θέμα αυτό, αν ήταν να πάιζω συνέχεια στην tv θα έπαιρνα ps4 

Και μη μου πείτε ότι δε βλέπω καλά ή ότι εσείς τα βλέπετε μια χαρά κτλ, δόξα τω θεώ μια χαρά βλέπω, 30 χρονών είμαι και ούτε γυαλιά φοράω ούτε τίποτα, απλά είναι πάρα πολύ κουραστικό χωρίς λόγο

Πέραν όλων των άλλων όταν για το ίδιο παιχνίδι στο switch το πληρώνω 50 ευρώ και στο steam και σε άλλες κονσόλες είναι στο 20αρικο απαιτώ να έχει γίνει μια σωστή δουλειά, αλλιώς ποιος ο λόγος για τη premium τιμή;

• Like 2
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, vasilisga είπε

Με αφορμή το σχόλιο αυτό θέλω για άλλη μια φορά να εστιάσω στο κακό scaling που γίνεται όσον αφορά τις γραμματοσειρές στους διαλόγους και τα μενού σε πολλά παιχνίδια στο switch

Στο Hades, στο octopath traveler, στο fire emblem 3 houses καθώς και στα 2 bayonetta που κατέχω και σίγουρα σε πολλά ακόμη οι γραμματοσειρές είναι τόσο μικρές που όταν έρχεται η ώρα να διαβάσεις κάτι περισσότερο από 2-3 γραμμές βλαστημάς την ώρα και στη στιγμή

Δηλαδή εντάξει, δε γίνεται αυτό το πράγμα, θες να παίξεις το παιχνίδι και σκέφτεσαι ότι πρέπει να βγάλεις τα μάτια σου και μετά το ξανά σκέφτεσαι και δεν το παίζεις ή το παίζεις μόνο docked όπου έτσι βέβαια χάνεται η ουσία της ύπαρξης της κονσόλας

Υπάρχουν πάρα πολλά παράπονα γενικά στο ιντερνετ αλλά από ότι βλέπω μιας και πάμε στον 4ο χρόνο το αυτί της Nintendo δεν ιδρώνει και δε νομίζω να ιδρώσει και ποτέ

Θυμάμαι που έπαιζα παιχνίδια στην οθονούλα του game boy color η οποία είναι το 1/3 σε μέγεθος σε σχέση με το switch και ουδέποτε είχα πρόβλημα σε κανένα παιχνίδι, δηλαδή οκ έλεος, ας το δούνε κάποια στιγμή το θέμα αυτό, αν ήταν να πάιζω συνέχεια στην tv θα έπαιρνα ps4 

Και μη μου πείτε ότι δε βλέπω καλά ή ότι εσείς τα βλέπετε μια χαρά κτλ, δόξα τω θεώ μια χαρά βλέπω, 30 χρονών είμαι και ούτε γυαλιά φοράω ούτε τίποτα, απλά είναι πάρα πολύ κουραστικό χωρίς λόγο

Πέραν όλων των άλλων όταν για το ίδιο παιχνίδι στο switch το πληρώνω 50 ευρώ και στο steam και σε άλλες κονσόλες είναι στο 20αρικο απαιτώ να έχει γίνει μια σωστή δουλειά, αλλιώς ποιος ο λόγος για τη premium τιμή;

Παλι λοιπον στην παλια λυση

spacer.png

και το γλεντι συνεχιζεται...

https://www.amazon.com/Screen-Magnifier-Nintendo-Switch-Mobile-Magnifying/dp/B07KWG99CT

spacer.png

Δημοσ.
4 ώρες πριν, vasilisga είπε

γενικά αυτό το scaling είναι γενικό πρόβλημα σε όλα τα game ακόμα και στις μεγάλες κονσόλες όπου στην τηλεόραση σου βγάζει κάτι γραμματοσειρές που πρέπει να βάλει κυαλι για να τις δεις.

Στο nintnendo στο φορητό του δείχνει πολύ αυτό και ιδίως στα συγκεκριμένα game που είπες και μένα με δυσκόλεψαν. 

Θα έπρεπε τουλάχιστον να υπήρχε μια επιλογή για ρύθμιση τους. Δεν είναι κάτι δύσκολο να το έβαζαν γενικά σε όλα τα game. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, vasilisga είπε

ή το παίζεις μόνο docked όπου έτσι βέβαια χάνεται η ουσία της ύπαρξης της κονσόλας

αν ήταν να πάιζω συνέχεια στην tv θα έπαιρνα ps4 

🤔

Επεξ/σία από Fulgore
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...