skoros Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, Mazinga είπε Εαν βιαζεσαι παιχτο σε 3ds / Wii U.... Δεν υπάρχει για 3ds 1
EverythingYouBelieve Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Πήρα το Stardew Valley πριν ένα μήνα που βγήκε σε physical και όταν προσπάθησα να πάρω τα golden points έβγαζε αυτό το μήνυμα "You cannot collect My Nintendo points for this software yet". Διάβασα κάπου ότι κάποιες φορές σε πρόσφατες κυκλοφορίες αργούν μερικές ημέρες να ενεργοποιήσουν τη διαδικασία. Ένα μήνα μετά εξακολουθεί να βγάζει το ίδιο μήνυμα, ξέρουμε τίποτα;
ditsikts Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλησπέρα! ξεκίνησα το xenoblades chronicles 1 και έχω φτάσει στο πρώτο mechon με πρόσωπο. Κάνω το chain για το break αλλα δε βλέπω το ροζ σηματάκι ότι πέτυχε και φυσικα δεν γινεται και το topple(νομιζω) που είναι με πρασινο χρώμα. Εχετε να προτείνετε κάτι; Η μαχη θα πάρει αρκετή ώρα να βγει σε σχεση με τις άλλες ή αν γίνει σωστα θα πεθάνει σχετικά γρήγορα; edit: ειδα αυτο και από ότι είδα χρησημοποιώ λάθος skills στο chain, θα το δοκιμάσω... Γενικα εχει πολυπλοκο battlesystem και το mapping των κουμπιών δεν ειναι και το καλήτερο, σαν κόσμος πολύ όμορφος αν και είμαι αρχή ακόμα Επεξ/σία 21 Δεκεμβρίου 2020 από ditsikts
chek2fire Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 θελει topple αρχικά και μετά break. Το λένε τα skill τι είναι το καθένα πάντως. Μην βιάζεσαι να εκτελέσεις τις εντολές. Oντός έχει λίγο περίπλοκο σύστημα αλλά δεν θα σε δυσκολέψει στα στους απλούς εχθρούς. Στα boss θέλει ποιο σχεδιασμένη στρατηγική. 1
Mazinga Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, skoros είπε Δεν υπάρχει για 3ds Yes but Am I crazy or is Mario 3D Land better than 3D World? | NeoGAF Super Mario 3D Land vs Super Mario 3D World, which is better? - Games Discussion - GameSpot 1
mansa2k Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Mazinga είπε Yes but Am I crazy or is Mario 3D Land better than 3D World? | NeoGAF Super Mario 3D Land vs Super Mario 3D World, which is better? - Games Discussion - GameSpot Είναι “πολύπλοκη” η σύγκριση μεταξύ των δύο παιχνιδιών λόγω καταστάσεων. Το Land έδεσε τέλεια με την φορητότητα. Για μένα είναι το καλύτερο φορητό SM αφού βρίσκω τα NSMB κατώτερα. Μου θύμισε το μεράκι του SML: 8GC στο GB. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι πως καθιερώνει ένα νέο είδος στην σειρά SM όπως αναφέρεται παρακάτω το απόσπασμα από την wikipedia με παράλληλα την βοήθεια της ισομετρικής κάμερας: Super Mario 3D Land and its sequel are unique from other games in the Mario series, as they combine elements from both traditional 2D Mario side-scrolling games and modern free-roaming 3D Mario games. *Ως μέση πρόταση άνετα ένα αντίστοιχο παιχνίδι με τα Land, World θα μπορούσε να προκύψει αντί του SM64 και αυτό δείχνει (επιπλέον) πόσο μπροστά ήταν το SM64 από την εποχή του. Το World από την άλλη δέχτηκε αρνητική κριτική διότι δεν ήταν το παιχνίδι SM που περίμενε ο κόσμος, ειδικά σε ένα νέο σύστημα. Παρόλα αυτά το παιχνίδι αναγνωρίστηκε ως ένα από τα κορυφαία της σειράς σε βάθος χρόνου και είναι κατά πολύ καλύτερο του Land. Σίγουρα άξιζει να παίξει κάποιος και τα δύο. Η επανέκδοση του στο NSW πιστεύω ότι έχει την δυνατότητα να πουλήσει τα ξερατά του για τους παρακάτω λόγους: -Αποτελεί ένα από τα κορυφαία της σειράς. -Ταιριάζει τέλεια με την υβριδικότητα του συστήματος. -Υποστηρίζει πολλαπλό τοπικό παιχνίδι. Να θυμίσω ότι λόγω πανδημίας αρκετός κόσμος(όπως και σε αυτό το θέμα) ρωτάει για αντίστοιχα παιχνίδια. -Έχει έξτρα περιεχόμενο και διορθώσεις. Επιπλέον η επιτυχία του MK8D. -Και η βόμβα μεγατόνων υποστηρίζει online multiplayer κάτι που δεν έχει ξαναγίνει σε τίτλο της σειράς. *Η πλάκα είναι πως ο κόσμος ζητούσε online στην έκδοση του WiiU. Με λίγα λόγια όποιοι δεν έχουν παίξει το παιχνίδι είναι must buy στο NSW. Για όσους το έχουν παίξει θα κρίνουμε καλύτερα όταν θα μάθουμε περισσότερες λεπτομέρειες. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από mansa2k 4
EverythingYouBelieve Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Το SM3DLand μου άρεσε πάρα πολύ και ήταν ευχάριστη έκπληξη, ταίριαζε πολύ με τη λειτουργία για 3D του N3DS. Το SM3DWorld δεν το είχα παίξει δυστυχώς (ή ευτυχώς) και το περιμένω πως και πως ειδικά όταν έμαθα ότι θα έχει και co-op. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από EverythingYouBelieve 1
Moderators Malthador Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 On 16/12/2020 at 18:12, Mpiftekis said: Για πες... με ενδιαφέρει κι εμένα αυτό. Θα χωράει το switch με το grip της satisfye, που είναι λίγο πιο πλατύ; Επειδή χρωστάω μία απάντηση, με 99,5% σιγουριά σου λέω ότι στο συγκεκριμένο τσαντάκι δεν θα χωράει το grip της Satisfye. Μην πετάξεις τα χρήματά σου μάταια. 1 1
mAs_81 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Καλημερα παιδια,να κανω μια ερωτηση - ισως λιγο χαζη,αλλα οκ.. Πως καθαριζετε τα Joycon σας? ..Θελω να πω οτι,απο τον ιδρωτα/λαδι των δακτυλων ,γυρω απο τα κουμπια δημιουργειται μια "θολουρα" και μου πεθαινει το OCD,τοσο πολυ που προσπαθωντας να το καθαρισω με οινοπνευμα ,παρολιγο να το κανω χειροτερο,και η θολουρα δεν εφυγε..(εννοειται ουτε με βρεγμενα microfiber πανια) Μονο εγω το παθαινω αυτο,η το OCD μου το μοιραζεται καποιος αλλος απο δω??..πειτε μου αμα ειναι να ψαξω για φαρμακα αλλιως...😝
dekulinkgr Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Το SM3DLand μου άρεσε πάρα πολύ και ήταν ευχάριστη έκπληξη, ταίριαζε πολύ με τη λειτουργία για 3D του N3DS. Το SM3DWorld δεν το είχα παίξει δυστυχώς (ή ευτυχώς) και το περιμένω πως και πως ειδικά όταν έμαθα ότι θα έχει και co-op. Eιπαμε ειναι και οι 2 παιχνιδαρες.Το land ειναι αποκλειστικα για single player ενω το world απογειωνεται στο multiplayer.Ειναι εκπληκτικο παιχνιδι και απο τα πιο διασκεδαστικα couch co-op παιχνιδια που εχω παιξει.Θα το λατρεψεις λογικα.Και μιας που δινει επιπλεον περιεχομενο(bowsers fury) παει για double dip. Επεξ/σία 22 Δεκεμβρίου 2020 από dekulinkgr 2
bad_freddy Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Κοιτούσα λόγω Sephiroth το Smash fighters pass vol.2 αλλά 30 ευρώ μου φαινόταν τσιμπημένη η τιμή στο eshop οπότε ψάχνοντας ανακάλυψα τυχαία οτι το Shopto πουλάει digital (expansions κυρίως) για το Switch. Έχει αυτή τη στιγμή το Fighters Pass vol.2 στα 23,62 ευρώ, το τσίμπησα, κλειδί μου έδωσε επιτόπου και όταν το έκανα redeem μου έδωσε και 150 gold points οπότε έχεις και μια εικονική επιπλέον έκπτωση 1,5 ευρώ. Γενικά έχει LM3 Multiplayer Pack, Pokemon Sw/Sh expansions και άλλα. 1
chek2fire Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Στα μισά της ζωής του λέει ο Ceo της Nintendo america ότι είναι η κονσόλα https://www.polygon.com/interviews/22170222/nintendo-doug-bowser-interview-switch-pro-joycon-drift-animal-crossing 2
Fulgore Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Και μιας που δινει επιπλεον περιεχομενο(bowsers fury) παει για double dip. Θυμαμαι πισω στο 2013 που κυκλοφορησε το 3D World,ειχε παρα πολυ καλη υποδοχη απο τον κοσμο,προφανως και στο εδω forum. Το πρωτο system seller παιχνιδι για Wii U οπως το χαρακτηριζαν πολλοι τοτε. Και εγω για double dip θα παω στο συγκεκριμενο,απλα οχι για 63ευρω αρχικη τιμη 1
Mazinga Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 35 λεπτά πριν, chek2fire είπε Στα μισά της ζωής του λέει ο Ceo της Nintendo america ότι είναι η κονσόλα https://www.polygon.com/interviews/22170222/nintendo-doug-bowser-interview-switch-pro-joycon-drift-animal-crossing Δεν ειδες το βιντεακι στο τελος της σελιδας ομως ε.... εχει την πλακα του για τους παλιους... 1
vasilisga Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, chek2fire είπε Στα μισά της ζωής του λέει ο Ceo της Nintendo america ότι είναι η κονσόλα https://www.polygon.com/interviews/22170222/nintendo-doug-bowser-interview-switch-pro-joycon-drift-animal-crossing Λογικό και εδώ που τα λέμε με τέτοιες αυξήσεις στις πωλήσεις παίζοντας μπάλα μόνη της στο κοινό που απευθύνεται δεν υπάρχει λόγος για νέο hardware Οπότε ίσως μπει και ένα τέλος στις οποίες φήμες για αναβαθμισμένη έκδοση για τα επόμενα 1-2 χρόνια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις