Fulgore Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Το Trials of Mana το εχει στα 30ευρω και το store της Square Enix https://store.eu.square-enix-games.com/en_EU/product/571757/trials-of-mana-nintendo-switch 2
yazidis Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 σήμερα τελείωσα το Link's Awekening το οποίο ευχαριστήθηκα πάρα πολύ! Γενικά είμαι πολύ fan boy των παλιών παιχνιδιών μιας και μεγάλωσα με snes και το συγκεκριμένο μου θύμισε πάρα πολύ εκείνα τα χρόνια! Αν υπάρχουν άλλες παρόμοιες προτάσεις τέτοιων παιχνιδιών θα ήθελα να μου προτείνετε αν γνωρίζετε κάποια! 3
imr Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Έχει προσφορά και το Hades στα 20 Το πηρα αλλα μάλλον 2022 θα προλάβω να το παίξω καθώς ξεκίνησα το breath of the wild. 2
vasilisga Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2020 22 λεπτά πριν, imr είπε Έχει προσφορά και το Hades στα 20 Το πηρα αλλα μάλλον 2022 θα προλάβω να το παίξω καθώς ξεκίνησα το breath of the wild. Ωραίος Αν έχω χρόνο μέσα στις γιορτές που αν όλα πάνε καλά θα έχω είναι η πρώτη μου αγορά αφού τερματίσω το Luigi's mansion 1
Moderators stormrain Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, matrixgeo είπε από Ρωσία αγοράζουμε με άλλο account? με την paypal ? Βλέπω καλές τιμούλες Ναι, εχω αγορασει με διαφορετικο account και χρηση PayPal κανονικα. 23 ώρες πριν, Segakias είπε Καλησπέρα. Ποια η διαδικασία για την πώληση ενός nintendo switch account? Αλλάζει το email? Αυτο θα με ενδιεφερε κι εμενα για να πουλησω το Fitness Boxing μου που το εχω σε δικο του account. 1
dekulinkgr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2020 Οπως παντα απιστευτη λεπτομερεια που εχει το συγκεκριμενο παιχνιδι.Εγγυηση ο Sakurai. Eπισης αυριο εχει στη 1 το μεσημερι super nintendo world direct που θα δειξουν το theme park.Αντε να δουμε πως θα ειναι γιατι δεν βλεπω να πηγαινουμε συντομα. 5
dekulinkgr Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Τελικα το nintendo world direct προβληθηκε πριν λιγο,1 τα ξημερωματα και οχι το μεσημερι που εγραψα πιο πανω.Λαθος υπολογισμος 😁 2
chek2fire Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 μόλις μου ήρθε το Hyrule Warrios ένα μήνα και μετά την παραγγελία από shopto. Πάντως η αναμονή άξιζε καθώς και σε τιμή χώμα ήταν και έχει και καλούδια μέσα όπως ένα poster και book. Γενικά πάντως τα πάντα καθηστερούν καθώς και ο ΕΛΤΑ έχει φρακάρει από τις πολλές παραγγελίες όπως η μεταφορικές. 1
Fulgore Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, chek2fire είπε Πάντως η αναμονή άξιζε καθώς και σε τιμή χώμα ήταν Ενταξυ τα 48περιπου ευρω(+μεταφορικα)δεν το λες και τιμη χωμα
cubilone Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Τελικα το nintendo world direct προβληθηκε πριν λιγο,1 τα ξημερωματα και οχι το μεσημερι που εγραψα πιο πανω.Λαθος υπολογισμος 😁 Ναρκωτικά!
non-serviam Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, chek2fire είπε μόλις μου ήρθε το Hyrule Warrios ένα μήνα και μετά την παραγγελία από shopto. Πάντως η αναμονή άξιζε καθώς και σε τιμή χώμα ήταν και έχει και καλούδια μέσα όπως ένα poster και book. Γενικά πάντως τα πάντα καθηστερούν καθώς και ο ΕΛΤΑ έχει φρακάρει από τις πολλές παραγγελίες όπως η μεταφορικές. Το ποστερ σε τι κατάσταση σου ήρθε; 😅
chek2fire Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, non-serviam είπε Το ποστερ σε τι κατάσταση σου ήρθε; 😅 μια χαρά ήταν δεν είχε τσαλακωθεί
johnny7_7 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Fulgore είπε Ενταξυ τα 48περιπου ευρω(+μεταφορικα)δεν το λες και τιμη χωμα 48 ΜΕ τα μεταφορικά και όλα τα extra preorder καλούδια
Fulgore Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, johnny7_7 είπε 48 ΜΕ τα μεταφορικά και όλα τα extra preorder καλούδια Βρε ισχυει ,αλλα και παλι δεν τα λες τιμη χωμα. Τιμη χωμα θα ηταν ξερω γω κατω απο 30ευρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις