St@th1sm Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Περιμένωντας το Hyrule Warriors AoC από το Shopto... Οριακά έχω αρχίσει να πιστευώ ότι τώρα βρίσκεται στην Κουάλα Λουμπούρ και πάει καρφί για Αυστραλία! Και σε εμένα μια από τα ίδια , μέχρι τώρα έχει πάει Ολλανδία - Ισραήλ (όπου έγινε και απόπειρα παράδοσης , ανεπιτυχώς) - Γερμανία - Ιρλανδία και αυτή την στιγμή είναι Δανία !!! Επεξ/σία 7 Δεκεμβρίου 2020 από St@th1sm 1
non-serviam Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, St@th1sm είπε Και σε εμένα μια από τα ίδια , μέχρι τώρα έχει πάει Ολλανδία - Ισραήλ (όπου έγινε και απόπειρα παράδοσης , ανεπιτυχώς) - Γερμανία - Ιρλανδία και αυτή την στιγμή είναι Δανία !!! Το παιχνίδι κάνει ζωάρα και εμείς δεν μπορούμε να βγούμε ούτε από το σπίτι. 😅 2 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Άντες πες... Βασικά έβγαινε λίγο φθηνότερα στο shopto αλλά κυρίως έδιναν μαζί poster, notebook και κάποιες κάρτες και είμαι τέτοιος. Σου δείχνει κι εσένα ότι έχει πάει νησιά Φερόε, μετά Μεξικό και τώρα έγινε delivery attempt στο σπίτι σου στην Ακτή Ελεφαντοστού; Δεν είσαι μόνος! 1
johnny7_7 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2020 Κι εγώ τα ιδια με το shopto.net και το χειροτερο είναι πως εχει κλειδώσει το account μου, στέλνω mail για reset από τη σελιδα τους, το οποίο δε μου έρχεται ποτέ για να μπορέσω να κάνω password reset και δεν έχουν άλλον τροπο επικοινωνίας. Το helpdesk ειναί off λόγω covid όπως λένε και όλα κυλούν υπέροχα.
chek2fire Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 όχι σε εμένα η κατάσταση είναι πολύ καλύτερη καθώς στις 3 του μήνα λέει ότι ήρθε Ελλάδα. Tώρα βέβαια Πέμπτη και με τα Elta που είναι στην κυριολεξία με τεράστιο όγκο παραδόσεων λίγο δύσκολο το βλέπω να έρχεται αυτή την βδομάδα.
lvasilis22 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Για όσους έχουν αγοράσει το "hyrule warriors age of calamity", είναι όντως τόσο χάλια τα fps όταν είναι docked όπως είναι στο demo?
Vagosman Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, lvasilis22 είπε Για όσους έχουν αγοράσει το "hyrule warriors age of calamity", είναι όντως τόσο χάλια τα fps όταν είναι docked όπως είναι στο demo? Ναι 1
Fulgore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Στις 7/12/2020 στις 6:38 ΜΜ, EverythingYouBelieve είπε Περιμένωντας το Hyrule Warriors AoC από το Shopto... Οριακά έχω αρχίσει να πιστευώ ότι τώρα βρίσκεται στην Κουάλα Λουμπούρ και πάει καρφί για Αυστραλία! Ακομα και Ελλαδα να ερθει,μετα τρεχα γυρευε για το ποτε θα το παρεις με ολο αυτο που πεφτει σε courier μερια. Ευτυχως που τελευταια στιγμη δεν εριξα παραγγελια,παρολο που με εψηνε για τα pre order bonus.
johnny7_7 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ακομα και Ελλαδα να ερθει,μετα τρεχα γυρευε για το ποτε θα το παρεις με ολο αυτο που πεφτει σε courier μερια. Ευτυχως που τελευταια στιγμη δεν εριξα παραγγελια,παρολο που με εψηνε για τα pre order bonus. Γλύτωσες φίλε. Όχι σαν εμάς τους μ@#@&%$
EverythingYouBelieve Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 46 λεπτά πριν, Fulgore είπε Ακομα και Ελλαδα να ερθει,μετα τρεχα γυρευε για το ποτε θα το παρεις με ολο αυτο που πεφτει σε courier μερια. Κοίτα δε βιάζομαι, έχω υπομονή, το θέμα είναι να φτάσει, σήμερα μου έδειχνε ότι έκανε το γύρο της Ευρώπης σε λίγες ώρες και πριν λίγο οτι παραδόθηκε! Κάπου έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με τα tracking numbers...
Fulgore Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, johnny7_7 είπε Γλύτωσες φίλε. Όχι σαν εμάς τους μ@#@&%$ 28 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Κοίτα δε βιάζομαι, έχω υπομονή, το θέμα είναι να φτάσει, σήμερα μου έδειχνε ότι έκανε το γύρο της Ευρώπης σε λίγες ώρες και πριν λίγο οτι παραδόθηκε! Κάπου έχουν μπλέξει τα μπούτια τους με τα tracking numbers... Ειχα ριξει παραγγελια απο το συγκεκριμενο καταστημα σχετικα προσφατα με το mario,αρα ξερω οτι γενικα ειναι λιγο οτι να ναι. Επισης και στα δικα μας εγχώρια,απο εχτες το πρωι εχω στειλει στο public να μου ακυρωσει το Cyberpunk,και ακομα καμια απαντηση(και η παραγγελια μου ειναι ακομα ανοιχτη στο site). Γενικα δυσκολη περιοδος αυτη.
johnny7_7 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Segakias είπε https://youtu.be/OVIYeCy5rno Κρίμα που δεν το βγάζουν και physical Αναθεματισμένη microsoft..... Σε σχέση με άλλες πλατφόρμες όμως έχει το πλεονέκτημα του gyro aiming
chek2fire Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2020 απλα day 1 μας έρχεται τώρα στις γιορτές και στην κονσόλα 1 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις