EverythingYouBelieve Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 15 λεπτά πριν, mansa2k είπε Κράξιμο μέρος δεύτερο, είμαι σίγουρος πως κάποια νέα αρνητικά θα βγουν στην φορά με την ανανέωση του λειτουργικού και την έναρξη της συνδρομητικής. Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι τι γίνεται στην περίπτωση της συνδρομής αν κάποιος αλλάξει χώρα ή ακόμα περισσότερο ήπειρο. Θα συνεχίσει να ισχύει η συνδρομή ή θα πρέπει να ξαναπληρώσει; Αν πάλι επιστρέψει στην χώρα που είχε την συνδρομή αυτή θα συνεχίσει να ισχύει ή θα έχει διακοπεί; Η Ν θα δώσει 7 μέρες δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία επομένως όλα αυτά τα ζητήματα θα λυθούν μέσα από τους ανάλογους πειραματισμούς. Αυτό με την αλλαγή χώρας/ηπείρου το σκεφτόμουν κι εγώ, καθόλου ξεκάθαρο σε όσα έχουν ανακοινώσει μέχρι τώρα. Ελπίζω να μην τα σκατώσουν και σε αυτό το κομμάτι μιας και φαντάζομαι οτι αρκετοί έχουν πάρει Switch λόγω φορητότητας για τα ταξίδια τους. Οι 7 δωρεάν μέρες θα ισχύουν μόνο για τις πρώτες 7 τις υπηρεσίας, δηλαδή από αύριο, ή θα μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε και πιο μετά;
Mistwalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Μπορεις να αγορασεις τη συνδρομη και με gold coins. Δεν υπαρχει περιπτωσει να ειναι τοσο βλακες με την αλλαγη region.Αγοραζεις τη συνδρομη απο το region που θες και για ενα χρονο παιζεις online ασχετος αν πας ταξιδι σε αλλη χωρα. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Mistwalker
NickTG Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, mansa2k said: Κράξιμο μέρος δεύτερο, Μέρος 2000000 εννοείς! Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από NickTG
EverythingYouBelieve Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Αξίζει το Sega Genesis Classics; Δηλαδή ανάμεσα στα 50 παιχνίδια περιλαμβάνεται και το ανφάν γκατέ του Genesis ή αξίζουν μόνο τα Sonic; Δεν είχα ποτέ κονσόλα της Sega, ούτε έχω παίξει ιδιαιτέρως παιχνίδια της από εκείνη την εποχή.
Mistwalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Αξίζει το Sega Genesis Classics; Δηλαδή ανάμεσα στα 50 παιχνίδια περιλαμβάνεται και το ανφάν γκατέ του Genesis ή αξίζουν μόνο τα Sonic; Δεν είχα ποτέ κονσόλα της Sega, ούτε έχω παίξει ιδιαιτέρως παιχνίδια της από εκείνη την εποχή. Alex Kidd in the Enchanted Castle Alien Soldier Alien Storm Altered Beast Beyond Oasis Bio-Hazard Battle Bonanza Bros. Columns Columns III: Revenge of Columns Comix Zone Crack Down Decap Attack Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine Dynamite Headdy ESWAT: City Under Siege Fatal Labyrinth Flicky Gain Ground Galaxy Force II Golden Axe Golden Axe II Golden Axe III Gunstar Heroes Kid Chameleon Landstalker Light Crusader Phantasy Star II Phantasy Star III: Generations of Doom Phantasy Star IV: The End of the Millenium Ristar Shadow Dancer: The Secret of Shinobi Shining Force Shining Force II Shining in the Darkness Shinobi III: Return of the Ninja Master Sonic 3D Blast Sonic Spinball Sonic the Hedgehog Sonic the Hedgehog 2 Space Harrier II Streets of Rage Streets of Rage 2 Streets of Rage 3 Super Thunder Blade Sword of Vermilion The Revenge of Shinobi ToeJam & Earl in Panic on Funkotron ToeJam& Earl Vectorman VectorMan 2 Virtua Fighter 2 Wonder Boy III: Monster Lair Wonder Boy in Monster World Εγω παντως δεν θα το αγοραζα με τιποτα μια και τα εχω παιξει και τα περισσοτερα τα βαζεις και τζαμπα μεχρι και σε emulator στο κινητο. Αν δεν τα εχεις παιξει και η συλλογη κανει μεχρι 25€ πιστευω καλα ειναι. Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από Mistwalker 1
Choutas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Το alisa dragoon από game arts δεν το βάζουν πουθενά οι σαρδανάπαλοι 1
Bourdoulas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Βάλε συν 48 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Alex Kidd in the Enchanted Castle Alien Soldier Alien Storm Altered Beast Beyond Oasis Bio-Hazard Battle Bonanza Bros. Columns Columns III: Revenge of Columns Comix Zone Crack Down Decap Attack Dr. Robotnik’s Mean Bean Machine Dynamite Headdy ESWAT: City Under Siege Fatal Labyrinth Flicky Gain Ground Galaxy Force II Golden Axe Golden Axe II Golden Axe III Gunstar Heroes Kid Chameleon Landstalker Light Crusader Phantasy Star II Phantasy Star III: Generations of Doom Phantasy Star IV: The End of the Millenium Ristar Shadow Dancer: The Secret of Shinobi Shining Force Shining Force II Shining in the Darkness Shinobi III: Return of the Ninja Master Sonic 3D Blast Sonic Spinball Sonic the Hedgehog Sonic the Hedgehog 2 Space Harrier II Streets of Rage Streets of Rage 2 Streets of Rage 3 Super Thunder Blade Sword of Vermilion The Revenge of Shinobi ToeJam & Earl in Panic on Funkotron ToeJam& Earl Vectorman VectorMan 2 Virtua Fighter 2 Wonder Boy III: Monster Lair Wonder Boy in Monster World Εγω παντως δεν θα το αγοραζα με τιποτα μια και τα εχω παιξει και τα περισσοτερα τα βαζεις και τζαμπα μεχρι και σε emulator στο κινητο. Αν δεν τα εχεις παιξει και η συλλογη κανει μεχρι 25€ πιστευω καλα ειναι. δέκα ευρώ για το cartridge και είσαι μέσα 😛
Mistwalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 9 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Βάλε συν δέκα ευρώ για το cartridge και είσαι μέσα 😛 Η sega καλα το παει μεχρι στιγμης,δεν το χρεωνει το catridge.
KilliK Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εδω κανει μια αναφορα για το region Spoiler https://www.reddit.com/r/NintendoSwitch/comments/9gr0vk/launch_megathread_faq_nintendo_switch_online/ Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από KilliK 1
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Nintendo Switch Now Supports Digital Game Sharing, But There's A Catch Καιρός ήταν... 2
Moderators Malthador Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Suda51 says he’s talking with Marvelous about releasing No More Heroes 1 and 2 on Switch Άρρωστο... Βέβαια, αν αρχίσουμε να βλέπουμε και μεταφορές από το Wii εκτός από το Wii U, τότε μάλλον δεν θα δούμε backwards compatibility με αυτό κάποτε στο μέλλον. 1
dekulinkgr Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Υπαρχει στο eshop download για το dark souls network test( Test servers online 21st sep, 22 and 23rd of september ) .Ειπα να το βαλω να κατεβαινει αλλα χρειαζεται την γαματη online υπηρεσια της nintendo ,σωστα?? Κατι αλλο με την τελευταια αναβαθμιση που εκανα το left joycon αρχισε να τρελαινεται.Μαλλον θα το στειλω στην cd media.
RedAlert539 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Καλά, νομίζω πλέον ότι κάποιοι βγάζουν 'games' απλά για τρολλάρισμα και η Ν χωρίς κανένα κριτήριο αξιολόγησης απλά τα πετάει στο Eshop 1
james9tito Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2018 Σε λιγο θα εχει περισσοτερη σαβουρα και απο το play store στο switch. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις