EverythingYouBelieve Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, lvasilis22 είπε Θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με ethernet adapters τι έχετε δοκιμάσει που να παίζει με το nintendo switch. Μέχρι στιγμής έχω αυτόν εδώ στα υπόψην: - Ugreen USB3.0 to RJ45 Ethernet Gigabit Lan Adapter Όντως είναι ο καλύτερος και φθηνότερος που υπάρχει. Τον είχα πάρει ένα 10ευρω από Amazon. 1
imr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, johnny7_7 είπε Το αφεντικό τρελάθηκε: https://nintenders.gr/mad-mobiles-black-friday-offers/ Τρομερες τιμες. Πηρα mario kart και 3d allstars Θα ηθελα και odyssey και tennis αλλα καπου πρεπει να σταματησω να χαλαω προς το παρων 😛 Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από imr
improvgeek Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, imr είπε Τρομερες τιμες. Πηρα mario kart και 3d allstars Θα ηθελα και odyssey και tennis αλλα καπου πρεπει να σταματησω να χαλαω προς το παρων 😛 Εμένα από εχθές το απόγευμα το site λέει ότι κάνουν συντήρηση και δεν μπορείς να μπεις. Πότε παρήγγειλες;
CleanthisD Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, improvgeek είπε Εμένα από εχθές το απόγευμα το site λέει ότι κάνουν συντήρηση και δεν μπορείς να μπεις. Πότε παρήγγειλες; Αυτό με την συντήρηση μέρες το γράφει. Παρατημένο είναι το σαιτ. Λογικά ο φίλος έκανε μέσω τηλεφώνου. Βγήκαν οι προσφορές στο επίσημο Shop είδε κανείς; 1
Bionic108 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, improvgeek είπε Εμένα από εχθές το απόγευμα το site λέει ότι κάνουν συντήρηση και δεν μπορείς να μπεις. Πότε παρήγγειλες; Νομίζω όντως είναι παρατημένο το σάιτ. Εγώ παραγγειλα το odyssey τηλεφωνικά , θα κάνω update ανάλογα με το τι θα γίνει. Ξέρεις κανείς για την αξιοπιστία του μαγαζιού;
mAs_81 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Παιδιά έχω ερώτηση , αν πούμε ότι στο μέλλον θέλω να παίζω docked μαζί με άλλους , πχ Mario Kart/Smash Bros ,χρησιμοποιώντας το παρακάτω wireless adapter μπορώ να χρησιμοποιώ τα Xbox χειριστήρια που έχω στο pc , η γενικά έξτρα joycon/Pro controller είναι μονόδρομος ? https://www.skroutz.gr/s/18142551/8Bitdo-RET00102.html
imr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, improvgeek είπε Εμένα από εχθές το απόγευμα το site λέει ότι κάνουν συντήρηση και δεν μπορείς να μπεις. Πότε παρήγγειλες; Τηλεφωνικα παραγγειλα σημερα, μου ειπε 2-3 μερες οποτε μαλλον για Δευτερα θα πανε 21 λεπτά πριν, CleanthisD είπε Αυτό με την συντήρηση μέρες το γράφει. Παρατημένο είναι το σαιτ. Λογικά ο φίλος έκανε μέσω τηλεφώνου. Βγήκαν οι προσφορές στο επίσημο Shop είδε κανείς; 17 λεπτά πριν, Bionic108 είπε Νομίζω όντως είναι παρατημένο το σάιτ. Εγώ παραγγειλα το odyssey τηλεφωνικά , θα κάνω update ανάλογα με το τι θα γίνει. Ξέρεις κανείς για την αξιοπιστία του μαγαζιού; Σκεφτομουν και εγω το odyssey αλλα τελικα πηγα στο all stars για τωρα Με αντικαταβολη στελνουν οποτε πιστευω δυσκολο να γινει στραβη. Μου κανει εντυπωση που εχουν τοσο καλες τιμες
lysopaine Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 παιδιά κ στην ιστοσελίδα των nintenders το λέει οτι είναι για τηλεφωνικές παραγγελίες
Alcy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, CleanthisD είπε Αυτό με την συντήρηση μέρες το γράφει. Παρατημένο είναι το σαιτ. Λογικά ο φίλος έκανε μέσω τηλεφώνου. Βγήκαν οι προσφορές στο επίσημο Shop είδε κανείς; Ναι, εχει πλεον κ στο eu eshop αρκετους τιτλους με προσφορα: zelda, link's awakening, xeno, skyrim, astral chain, fire emblem και αλλα 2
imr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Alcy είπε Ναι, εχει πλεον κ στο eu eshop αρκετους τιτλους με προσφορα: zelda, link's awakening, xeno, skyrim, astral chain, fire emblem και αλλα Κάποιο game που πραγματικά να αξίζει από όσα βγήκαν? 1
chek2fire Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 47 λεπτά πριν, imr είπε Κάποιο game που πραγματικά να αξίζει από όσα βγήκαν? μπορώ να σου πω ότι όλα αυτά αξίζουν και με το παραπάνω για αγορά 1
imr Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, chek2fire είπε μπορώ να σου πω ότι όλα αυτά αξίζουν και με το παραπάνω για αγορά Ναι δεν το έθεσα σωστά. Εννοώ αν αξίζει πραγματικά σαν προσφορα Πχ το donkey Kong τρομερό παιχνίδι αλλά θα το προτιμήσω σε physical με λίγα παραπάνω. Αν ήταν στα 20 θα ήταν τρέξτε. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2020 από imr
chek2fire Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, imr είπε Ναι δεν το έθεσα σωστά. Αν αξίζει κάποιο στην τιμή που είναι σαν must have. Πχ το donkey Kong τρομερό παιχνίδι αλλά θα το προτιμήσω σε physical με λίγα παραπάνω. Αν ήταν στα 20 θα ήταν τρέξτε. Όμοια για borderlands, πολύ καλή τιμή αλλά θα προτιμήσω το physical που παίζει σε αντίστοιχη τιμη είναι ανάλογα τώρα τι είδος game σου αρέσει. Δλδ όλοι αυτοί οι τίτλοι είναι κορυφαίοι για το είδος τους.
Alcy Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Κι εγω αναρωτιεμαι παντως... το zelda ηθελα αλλα 40..? Μεταχειρισμενο νομιζω θα το εβρισκα 30-35. Το tales of vesperia ξερει κανεις, ειναι καλο;
ikaruga24 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Alcy είπε Το tales of vesperia ξερει κανεις, ειναι καλο; Το πήρες χθες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις