St@th1sm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ναι ώρες Ελλάδος αύριο πρωί δλδ θα έχει ξεκινήσει το online 1
vag.patrick Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Malthador είπε Τεινω προς το όχι. Έχω ξενερώσει τόσο που σκέφτομαι να το χακαρω. Θα ψηνόμουν να μαζευομασταν 8 ατομα και να βαζαμε family απο Ρωσσία ξέρω γω, με 3 ευρώ ο καθένας. Μα να εισαι στο μυαλο μου..... Και γω στην ιδια φαση ειμαι.. 1
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Εχει κανεις εμπειρια με αυτο το dpad?? Το θελω περισσοτερο για tetris και τιποτα 2d στυλ the messenger καθως και για τα παιχνιδια του NES. Φτηνο ειναι απλα ρωταω μηπως καποιος ειχε αρνητικη εμπειρια (αν και δεν νομιζω οτι το εχει κανεις απο εδω anyway.. )
Fulgore Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 To ZL και ZR γιατι τα εχουν βαλει σε αυτη την θεση?Υποτιθεται κανονικα δεν πρεπει να ειναι πανω μαζι με τις σκανδαλες?
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν χρειαζεται στο pokken φανταζομαι για αυτο.. Απο την αλλη ουτε σε αρκετα platform/nes games, εμενα με ενδιαφερει το dpad περισσοτερο για tetris, κανω πολλα misdrop με το αθλιο του pro..
NickTG Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 54 minutes ago, ADHD said: Εχει κανεις εμπειρια με αυτο το dpad?? Το θελω περισσοτερο για tetris και τιποτα 2d στυλ the messenger καθως και για τα παιχνιδια του NES. Φτηνο ειναι απλα ρωταω μηπως καποιος ειχε αρνητικη εμπειρια (αν και δεν νομιζω οτι το εχει κανεις απο εδω anyway.. ) Έχω το αντίστοιχο για το Wii U. Δεν το έχω βγάλει ακόμα από το κουτί του.
ADHD Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, NickTG είπε Έχω το αντίστοιχο για το Wii U. Δεν το έχω βγάλει ακόμα από το κουτί του. collector φάση??
NickTG Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 18 minutes ago, ADHD said: collector φάση?? Απλά δεν έχω προλάβει ακόμα να βάλω το Pokken!
Mistwalker Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Ισως το καλυτερο bundle που κυκλοφορησε σε κονσολες😂😂 1
Bourdoulas Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Malthador δεν μας ειπες ομως αν θα βαλεις. Εγω τεινω προς να το βαλω.Εχουν πετυχει sweet spot με την τιμη.Ξερουν οτι τετοια gtp υπηρεσια μονο μεχρι τοσο μπορουν να την χρεωσουν. Μία τέτοια GTP υπηρεσία δεν θα έπρεπε καν να χρεώνεται... Αλλά ξέρουν ότι θα τα αρπάξουν και θα ακούσουν και ευχαριστώ από αυτούς που τους ενδιαφέρει το online. 1
RedAlert539 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Mistwalker είπε Ισως το καλυτερο bundle που κυκλοφορησε σε κονσολες😂😂 Αν περιείχε κάποιο Νintendo-themed item, όπως τα αντίστοιχα στο Rocket League π.χ., θα έλεγα οκ. Αλλά απ΄ότι καταλαβαίνω τα exclusive της υπόθεσης είναι ένα skin και ένα glider τα οποία υπάρχουν ήδη στο παιχνίδι απλά είναι χρωματισμένα σε λευκό-κόκκινο. Πολύ έυκολα θα μπορoύσε να είναι, ας πούμε, και bundle του Ολυμπιακού ή της Arsenal . 6 ώρες πριν, Malthador είπε Τεινω προς το όχι. Έχω ξενερώσει τόσο που σκέφτομαι να το χακαρω. Θα ψηνόμουν να μαζευομασταν 8 ατομα και να βαζαμε family απο Ρωσσία ξέρω γω, με 3 ευρώ ο καθένας. Και εγώ μέσα! Και θα μιλάμε άνετα παρείτσα με το build-in voice chat της κονσόλας.....Ooops..... Αλλά μην ανησυχείτε γιατί έχω σε αποκλειστικότητα το νέο Nintendo Switch Voice App 2.0 που έρχεται το 2020 μαζί με το revision της κονσόλας: Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2018 από RedAlert539
orck Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Γιατι ασπρομαυρο ρε N; Τελειωσαν τα εγχρωμα μελανια; Με download code θα ειναι το bundle.
mansa2k Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 8 ώρες πριν, St@th1sm είπε Κατά τις 3:00 ξημερώματα Τετάρτης θα βγει το καινούργιο firmware. 3:00 με 6:00 θα κάνουν συντήρηση στο eshop και λογικά με το που θα το ξανά ανοίξουν θα έχουν ενεργοποιήσει κ το online. Κράξιμο μέρος δεύτερο, είμαι σίγουρος πως κάποια νέα αρνητικά θα βγουν στην φορά με την ανανέωση του λειτουργικού και την έναρξη της συνδρομητικής. Αυτό που με ενδιαφέρει να μάθω είναι τι γίνεται στην περίπτωση της συνδρομής αν κάποιος αλλάξει χώρα ή ακόμα περισσότερο ήπειρο. Θα συνεχίσει να ισχύει η συνδρομή ή θα πρέπει να ξαναπληρώσει; Αν πάλι επιστρέψει στην χώρα που είχε την συνδρομή αυτή θα συνεχίσει να ισχύει ή θα έχει διακοπεί; Η Ν θα δώσει 7 μέρες δωρεάν πρόσβαση στην υπηρεσία επομένως όλα αυτά τα ζητήματα θα λυθούν μέσα από τους ανάλογους πειραματισμούς. 2
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2018 15 minutes ago, mansa2k said: Θα συνεχίσει να ισχύει η συνδρομή ή θα πρέπει να ξαναπληρώσει; Αν πάλι επιστρέψει στην χώρα που είχε την συνδρομή αυτή θα συνεχίσει να ισχύει ή θα έχει διακοπεί; Κι εμένα με ενδιαφέρουν οι απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις για να δούμε αν θα μπορούμε να αγοράσουμε συνδρομή από την Mother Russia ή τη Ν. Αφρική.
Προτεινόμενες αναρτήσεις