Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

fb ΑΓΓΕΛΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ 

Τα 2 με Trigun είναι φτιαγμένα στο λύκειο, 16 χρόνια πριν και με το twewy πριν 12 χρόνια. ΕΠΙΕΙΚΕΙΑ

https://easyupload.io/m/bmfh6j 

Επεξ/σία από Edel
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά , άσχετο , αλλά τι micro sd προτείνετε για το switch? Δλδ τι θα ήταν το ιδανικό read/write ratio για παιχνίδια κλπ ?

Ειδα τις sandisk που είναι “certified” αλλά πιστεύω ότι πιο πολύ χρεώνουν τη μόστρα που έχουν με ρεκλαμες μανιτάρια triforce κλπ

Επεξ/σία από mAs_81
Δημοσ.

5 ώρες πριν, imr είπε

Μια ερωτηση, ακομα δεν εχει ερθει το switch αλλα ψαχνω για κανα game

Το cdkeys ειναι αξιοπιστο? βλεπω καποιες καλες τιμες

Έχω πάρει από cdkeys  το animal crossing δεν είχα κανένα θέμα απλα πρόσεχε να είναι ευρωπαϊκό region το game

• Moderators
Δημοσ.
29 minutes ago, mAs_81 said:

Παιδιά , άσχετο , αλλά τι micro sd προτείνετε για το switch? Δλδ τι θα ήταν το ιδανικό read/write ratio για παιχνίδια κλπ ?

Ειδα τις sandisk που είναι “certified” αλλά πιστεύω ότι πιο πολύ χρεώνουν τη μόστρα που έχουν με ρεκλαμες μανιτάρια triforce κλπ

Μην πάρεις κάρτα με μανιτάρια και αστέρια. 

Εδώ είσαι. 

• Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Μην πάρεις κάρτα με μανιτάρια και αστέρια. 

Εδώ είσαι. 

Σωραιος..και γω αυτή κοίταζα αλλά σε 128γιγα...😁

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, NobodyRankXV είπε

Έχω πάρει από cdkeys  το animal crossing δεν είχα κανένα θέμα απλα πρόσεχε να είναι ευρωπαϊκό region το game

Για ποιον λόγο απαραίτητα ευρωπαϊκό;

Αφού τα παιχνίδια δεν είναι region locked.

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, mAs_81 είπε

Σωραιος..και γω αυτή κοίταζα αλλά σε 128γιγα...😁

Εξαιρετική κάρτα την έχω 1 χρόνο αλλά την 256 αν και ακόμη μια θα χρειαστώ σίγουρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπηκανε τα Cyber Deals. Βέβαια το έχω αμερική γυρισμένο, δεν ξέρω αν ειναι για όλα τα Regions

To Deku Deals γονάτισε :P

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, papp0us είπε

Μπηκανε τα Cyber Deals. Βέβαια το έχω αμερική γυρισμένο, δεν ξέρω αν ειναι για όλα τα Regions

To Deku Deals γονάτισε :P

Έχει καμία καλή προσφορά που να αξίζει? Το έχει ο αδελφός μου και δεν μπορώ να δω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Έχει καμία καλή προσφορά που να αξίζει? Το έχει ο αδελφός μου και δεν μπορώ να δω 

Απο Αμερικά έχει πολύ πράμα. Fire Emblem Three Houses, 30$, Trials Of Mana 20$, Lacrimosa Of Dana 20$, Mortal Combat 11 13$, Dark Souls Remastered 20$, Bioshock Collection 20$, God Eater 3 15$, Unravel 2 5$,   BOTW 45$(!!) 

Απο Αμερική ψωνάμε με Paypal? Ψήνω Trials Of mana και Just Dance 20

Επεξ/σία από papp0us
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, johnny7_7 είπε

Για ποιον λόγο απαραίτητα ευρωπαϊκό;

Αφού τα παιχνίδια δεν είναι region locked.

Δεν ξέρω είπα εφόσον ειχα μόνο ελληνικό account να μην πειραματιστώ και πολύ επίσης είχε και μεγαλύτερη έκπτωση το ευρωπαϊκό 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, papp0us είπε

Απο Αμερικά έχει πολύ πράμα. Fire Emblem Three Houses, 30$, Trials Of Mana 20$, Lacrimosa Of Dana 20$, Mortal Combat 11 13$, Dark Souls Remastered 20$, Bioshock Collection 20$, God Eater 3 15$, Unravel 2 5$,   BOTW 45$(!!) 

Απο Αμερική ψωνάμε με Paypal? Ψήνω Trials Of mana και Just Dance 20

Εγω όταν το είχα πάρει το switch που δοκίμασα δεν μου δέχτηκε PayPal δεν ξέρω τωρα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα το NBA live από cd  cdkeys και δεν έχω χώρο να το βάλω γιατί θέλει 34 GB όλα τα παιχνίδια έτσι ειναι? 128γιγα που παρήγγειλα δεν θα φτάνουν με τπτ

Επεξ/σία από imr
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...