chek2fire Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, najinblue3 είπε εμενα μου ηρθε χθες ign εδωσε 9 😮 εγώ το παράγγειλά από shopto την ειδική έκδοση και περιμένω τώρα. Θα παιχτεί πάντως day one. Δείχνει φοβερό τίλος ακόμα και από το demo κατραλαβαίνεις ότι είναι πάρα πολύ καλό game
najinblue3 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, papp0us είπε Εχω μεγάλο backlog, έχω μεγάλο backlog έχω μεγάλο backlog, έχω μεγάλο backlog, έχω μεγάλο backflip, ο Μάριο με ΖR+jump κάνει backflip, ο Μάριο είναι ένα μεγάλο Franchise της Nintendo σαν το Zelda, το Zelda BOTW ήταν πολύ ωραίο παιχνίδι, θα ήθελα λίγο παραπάνω. ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΚΟΥΩ ΦΩΝΕΕΕΕΕΣ Ευτυχως εγω καθολου, μονο το monster hunterXX παιζω κλασικα και περιμενω μονο το Rise. Ευχαριστη εκπληξη παντως, εχει πολυ καλα reviews so far @Skywalker333 εσυ κανεισ τα review? Επεξ/σία 18 Νοεμβρίου 2020 από najinblue3
Skywalker333 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Ευτυχως εγω καθολου, μονο το monster hunterXX παιζω κλασικα και περιμενω μονο το Rise. Ευχαριστη εκπληξη παντως, εχει πολυ καλα reviews so far @Skywalker333 εσυ κανεισ τα review? Οχι το συγκεκριμενο, ειναι 20 συντακτες στην σελιδα Απλα ειδα οτι το συζητατε οποτε φανταστηκα οτι σας ενδιαφερει. 2
Vagosman Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Tα τεχνικά θέματα που αναφέρουν ειναι τα frame drops; Θεωρητικά θα δουμε βελτιώσεις με patches.
Skywalker333 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Vagosman είπε Tα τεχνικά θέματα που αναφέρουν ειναι τα frame drops; Θεωρητικά θα δουμε βελτιώσεις με patches. ναι, πολυ μεγαλα drops. και στην docked εκδοση αλλα και στην handheld που εκει εχεις κ επιπεδα σινεμασκοπ σε καποια σημεια. μακαρι να φτιαξει, δεν ειναι η πρωτη φορα που γινεται αυτο. Κ ειδικα τα musou games την εχουν ξαναπατησει και "σπασει" παιχνιδια με τετοιο προβλημα αρκετες φορες.
stafftw Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπόν, έχω dirft και στα 2 joycon της αρχικής συσκευασίας που είχα αγοράσει 23-11-2018(μου είχε ξαναβγάλει το αριστερό αλλά το είχα στείλει cd media 29-07-2019 έλεος ρε Ν) βασικά το αριστερό είχε καιρό αλλά εμφάνισε και το δεξί. το θέμα μου είναι, τώρα πρέπει να τα στείλω πάλι CD-media γιατί στο site διάβασα για 12μηνη εγγύηση κατασκευαστή ή πρέπει να απευθυνθώ στο κατάστημα που τα αγόρασα (Γερμανός); Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από stafftw
Mr_Terror Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Η cd media καλυπτει 2 χρονια εγγυηση στα joycon αν δεν κανω λαθος.Οποτε μιλα μαζι τους να κανονισεις να το στειλεις.
Moderators Malthador Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 35 minutes ago, stafftw said: Λοιπόν, έχω dirft και στα 2 joycon της αρχικής συσκευασίας που είχα αγοράσει 23-11-2020 (μου είχε ξαναβγάλει το αριστερό αλλά το είχα στείλει cd media 29-07-2019 έλεος ρε Ν) βασικά το αριστερό είχε καιρό αλλά εμφάνισε και το δεξί. το θέμα μου είναι, τώρα πρέπει να τα στείλω πάλι CD-media γιατί στο site διάβασα για 12μηνη εγγύηση κατασκευαστή ή πρέπει να απευθυνθώ στο κατάστημα που τα αγόρασα (Γερμανός); Traveler in time ?!
dekulinkgr Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δεν θυμαμαι αν το εχω ξαναγραψει αλλα πιστευω πως το animal crossing θα κερδισει το goty φετος στα game awards. Βεβαια και να μην κερδησει δεν με απασχολει καθολου.Ελπιζω μονο να δουμε κατι απο nintendo μερια,ας πουμε ενα trailer του botw 2....
Fulgore Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Εχει 3 υποψηφιοτητες το AC,αρα πολυ πιθανως να κερδισει τουλαχιστον 1 βραβειο https://www.ign.com/articles/the-game-awards-2020-nominees-announced
stafftw Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Malthador είπε Traveler in time ?! 2018 εννοώ!! Το διορθώνω! 3 ώρες πριν, Mr_Terror είπε Η cd media καλυπτει 2 χρονια εγγυηση στα joycon αν δεν κανω λαθος.Οποτε μιλα μαζι τους να κανονισεις να το στειλεις. Οκ ευχαριστώ θα καλέσω αύριο αν και γράφει για κάποιο λόγο στο site ότι είναι 12μηνη εγγυήση.Βάζω και φώτο από εκει.
26ska Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, mAs_81 είπε Σούπερ.. Αυτό το bundle,σας λέει κάτι?το χει πάρει κανεις ? Μια χαρά είναι το έχω εγώ. Εγώ που το ετοιμάζω για να το αποχαιρετήσω το switchaki μου και να πάω σε Xbox series X,πωςμε βλέπετε;Στο switch μόνο τα αποκλειστικά του mario,Zelda κτλ είναι πολύ δυνατά,τα 3d όπως κάτι mortal Kombat,doom κτλ ρε παιδιά είναι ψιλοχαλια.Μακαρι να είχα την οικονομική άνεση να κράταγα και το switcaki,το είχα πάρει και δώρο γενεθλίων πέρυσι στο μικρό και μου κακοφαινεται να το δώσω,αλλά όσο περνάει ο καιρός και αν έρθει και το switch pro θα χάσει πολύ αξία. 1
mAs_81 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, 26ska είπε Μια χαρά είναι το έχω εγώ. Εγώ που το ετοιμάζω για να το αποχαιρετήσω το switchaki μου και να πάω σε Xbox series X,πωςμε βλέπετε;Στο switch μόνο τα αποκλειστικά του mario,Zelda κτλ είναι πολύ δυνατά,τα 3d όπως κάτι mortal Kombat,doom κτλ ρε παιδιά είναι ψιλοχαλια.Μακαρι να είχα την οικονομική άνεση να κράταγα και το switcaki,το είχα πάρει και δώρο γενεθλίων πέρυσι στο μικρό και μου κακοφαινεται να το δώσω,αλλά όσο περνάει ο καιρός και αν έρθει και το switch pro θα χάσει πολύ αξία. Ωραίος , Ευχαριστω .. Κλασσικα , όποτε παίρνω κάτι, καπάκι βγαίνει κάτι πιο καινουργιο να το αντικαταστήσει ,lol Αλλά δε θα στεναχωρηθώ και πολύ , άλλωστε για απαιτητικό gaming έχω τα pc μου..Άλλωστε το switch έχει παααααρά ποοολυ πράμα που δεν έχω παίξει , και θα συνεχίσει να έχει , και επίσης πιστεύω ότι και τα καινούργια παιχνίδια (σίγουρα όχι όλα βεβαίως) θα παίζουν και στο παλιό(😅) μου switch..Για handheld gaming το ήθελα , και το έλεγα να έπαιρνα ένα lite ,αλλά μου πήραν το κανονικό όποτε,win win Τωρα παιδιά που διάβασα πριν για joycon drift, εμένα το σάιτ του καταστήματος που μου το πήραν λέει 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή. Το κάνω κάπου register,όπως τις κάρτες γραφικών πχ(msi,evga κοκ)για την εγγύηση , και γενικά ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη διαδικασία σε περίπτωση βλάβης ?Στο ευρωπαϊκό σάιτ της Ν δεν έβγαλα άκρη
Mazinga Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, 26ska είπε Μια χαρά είναι το έχω εγώ. Εγώ που το ετοιμάζω για να το αποχαιρετήσω το switchaki μου και να πάω σε Xbox series X,πωςμε βλέπετε;Στο switch μόνο τα αποκλειστικά του mario,Zelda κτλ είναι πολύ δυνατά,τα 3d όπως κάτι mortal Kombat,doom κτλ ρε παιδιά είναι ψιλοχαλια.Μακαρι να είχα την οικονομική άνεση να κράταγα και το switcaki,το είχα πάρει και δώρο γενεθλίων πέρυσι στο μικρό και μου κακοφαινεται να το δώσω,αλλά όσο περνάει ο καιρός και αν έρθει και το switch pro θα χάσει πολύ αξία. Οτι μπορεις κανεις. Μην το σκεφτεσαι. Καμε οτι μπορεις καλυτερα. Εμεις κραταμε τα παντα, μεγιστο ποροβλημα να χωρεσουν κονσολες και τηλεορασεις μαζι. Το Xbox series X το πηραμε και το κραταμε για χριστουγεννα, και κραταμε και το σουιτσακι, και ναι, ψαχνουμε και αλλο. Καταραμενο μαριο καρτ σπιτισιο... 6 λεπτά πριν, mAs_81 είπε Ωραίος , Ευχαριστω .. Κλασσικα , όποτε παίρνω κάτι, καπάκι βγαίνει κάτι πιο καινουργιο να το αντικαταστήσει ,lol Αλλά δε θα στεναχωρηθώ και πολύ , άλλωστε για απαιτητικό gaming έχω τα pc μου..Άλλωστε το switch έχει παααααρά ποοολυ πράμα που δεν έχω παίξει , και θα συνεχίσει να έχει , και επίσης πιστεύω ότι και τα καινούργια παιχνίδια (σίγουρα όχι όλα βεβαίως) θα παίζουν και στο παλιό(😅) μου switch..Για handheld gaming το ήθελα , και το έλεγα να έπαιρνα ένα lite ,αλλά μου πήραν το κανονικό όποτε,win win Τωρα παιδιά που διάβασα πριν για joycon drift, εμένα το σάιτ του καταστήματος που μου το πήραν λέει 2 χρόνια εγγύηση κατασκευαστή. Το κάνω κάπου register,όπως τις κάρτες γραφικών πχ(msi,evga κοκ)για την εγγύηση , και γενικά ακολουθώ κάποια συγκεκριμένη διαδικασία σε περίπτωση βλάβης ?Στο ευρωπαϊκό σάιτ της Ν δεν έβγαλα άκρη Πας ειτε καταστημα ειτε τηλ. την cdmedia. Οταν τελειωσει η εγγυηση fix it μονος σου η fixers η consoleclub η οποιος γνωριζει απο αυτα. Παντως γινεται και απο μονός σου με υπομονη και πληροφορηση. Επεξ/σία 19 Νοεμβρίου 2020 από Mazinga 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις