SpirosDR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά μια χάρη θέλω για όποιον μπορεί να με εξυπηρετήσει. Ο γιος μου εκανε αγορές στο eshop κάποια παιχνίδια μέσω credit card. Μπορεί κάποιος να μου πει αν φαίνεται στο e-banking? έχω eurobank κ δεν μπορώ να το βρω. Μπορεί κάποιος που έχει κάνει αγορά να μου δείξει πως φαίνεται στο e-banking. Εννοώ την συναλλαγή με τι τίτλο φαίνεται στο e-banking γιατί έχω μπερδεύτει.
NickTG Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 4 hours ago, EverythingYouBelieve said: Έρχεται και το 2ο μέρος του zelda-clone Oceanhorn το οποίο ήταν αποκλειστικό μέχρι τώρα σε συσκευές iOS. Από το λίγο που έχω δει δείχνει αρκετά βελτιωμένο. Το πρώτο δεν ήταν άσχημο για τα 7.5€ που το είχα πάρει σε έκπτωση αλλά φαινόταν ξεκάθαρα πως είχε βγει για mobile συσκευές. Κάτι κριτικές που έγραφαν πως είναι αντίστοιχο με Zelda μόνο ως αστείες μπορούσαν να ληφθούν.
chrisgewrgi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, SpirosDR είπε Παιδιά μια χάρη θέλω για όποιον μπορεί να με εξυπηρετήσει. Ο γιος μου εκανε αγορές στο eshop κάποια παιχνίδια μέσω credit card. Μπορεί κάποιος να μου πει αν φαίνεται στο e-banking? έχω eurobank κ δεν μπορώ να το βρω. Μπορεί κάποιος που έχει κάνει αγορά να μου δείξει πως φαίνεται στο e-banking. Εννοώ την συναλλαγή με τι τίτλο φαίνεται στο e-banking γιατί έχω μπερδεύτει. Τα πηρε ολα και εφυγε;; Δεν ξερω απο eurobank αλλα αν θες να δεις τι ψωνισε μπορεις να το δεις στο purchase history στο account
SpirosDR Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, chrisgewrgi είπε Τα πηρε ολα και εφυγε;; Δεν ξερω απο eurobank αλλα αν θες να δεις τι ψωνισε μπορεις να το δεις στο purchase history στο account Πήρε 2-3. απλά θέλω να το δω από το e-banking πως εμφανίζεται η αγορά γιατι δεν είμαι σίγουρος ότι αγόρασε μόνο από το επίσημο eshop. Οποίος μπορεί να μπει στον κόπο και να στείλει εστω μια εικόνα πως εμφανίζεται η αγορά στο e-banking από το επίσημο eshop θα το εκτιμούσα πολύ.
chrisgewrgi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 45 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Πρεπει να εχει πλακα.. το κακο ειναι οτι δεν παιζει multiplayer. Και για διπλο με αλλο switch πρεπει να σκασεις 200. Ωστοσο διαλεγεις 50c 100c 150c 200c κυβικα. Μεγαλυτερα κυβικα τρεχει πιο πολυ. Χαχα Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από chrisgewrgi 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 20 minutes ago, SpirosDR said: Πήρε 2-3. απλά θέλω να το δω από το e-banking πως εμφανίζεται η αγορά γιατι δεν είμαι σίγουρος ότι αγόρασε μόνο από το επίσημο eshop. Οποίος μπορεί να μπει στον κόπο και να στείλει εστω μια εικόνα πως εμφανίζεται η αγορά στο e-banking από το επίσημο eshop θα το εκτιμούσα πολύ. Θέλει δυο τρεις μέρες να φανεί στο e-banking, θα γράφει "Nintendo of Europe" αν την έκανε απευθείας την αγορά ή "PayPal Nintendo" αν χρησιμοποίησε PayPal. Άμα γράφει Μπράζερς στο e-banking να ξέρεις ότι δεν αγόρασε games. 1
non-serviam Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 4 λεπτά πριν, Malthador είπε Θέλει δυο τρεις μέρες να φανεί στο e-banking, θα γράφει "Nintendo of Europe" αν την έκανε απευθείας την αγορά ή "PayPal Nintendo" αν χρησιμοποίησε PayPal. Άμα γράφει Μπράζερς στο e-banking να ξέρεις ότι δεν αγόρασε games. Μην το λες... 😝 6 ώρες πριν, Te0sX είπε https://mklive.nintendo.com/ Στα 100 δολάρια πωλείται το καρτ τελικά. 87 τελική εμένα μου βγαίνει από το Ισπανικό Αμαζον ο Λουίτζης. Από την μια το θέλω, από την άλλη αν το βγάλω στο σπίτι ο μικρός ενόχλας θα το διαλύσει ή/και θα θέλει να παίζει, οπότε η μάνα του θα πετάει παντόφλες. 😅
EverythingYouBelieve Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 12 λεπτά πριν, NickTG είπε Από το λίγο που έχω δει δείχνει αρκετά βελτιωμένο. Το πρώτο δεν ήταν άσχημο για τα 7.5€ που το είχα πάρει σε έκπτωση αλλά φαινόταν ξεκάθαρα πως είχε βγει για mobile συσκευές. Κάτι κριτικές που έγραφαν πως είναι αντίστοιχο με Zelda μόνο ως αστείες μπορούσαν να ληφθούν. Το ότι λένε πως είναι αντίστοιχο με Zelda δεν το σχολιάζω καν, πάντως για το Oceanhorn 2 διαβάζω μετριο-καλά σχόλια γενικά.
chrisgewrgi Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.express.co.uk/entertainment/gaming/1347789/Nintendo-Switch-Pro-leaks-4K-Switch-Zelda-Breath-of-the-Wild-2-2021/amp Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από chrisgewrgi 1
chek2fire Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, chrisgewrgi είπε Πρεπει να εχει πλακα.. το κακο ειναι οτι δεν παιζει multiplayer. Και για διπλο με αλλο switch πρεπει να σκασεις 200. Ωστοσο διαλεγεις 50c 100c 150c 200c κυβικα. Μεγαλυτερα κυβικα τρεχει πιο πολυ. Χαχα αυτό θα γίνει αγορά με την μια. Απόλυτος χαβαλές
Skywalker333 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Παντως πως αλλαξαν οι εποχες.Οταν ειμασταν εμεις 8 με 10 χρονων παιζαμε nes....... και τωρα το hollow knight θεωρειται δυσκολο. 😀 Toτε μας έπερναν 1 παιχνίδι το χρόνο στα γενέθλιά μας, άντε 2. Οπότε και το Ghouls & Ghosts να ήταν, το Megaman, το Talmit's Adventure ή οποιοδηποτε σαδιστικο παιχνιδακι κ αν ηταν, θα το σαπίζαμε μεχρι θανατου κ ας μη το βγαζαμε ποτε, δεν ειχαμε κ επιλογες. Σημερα, εχουν χιλιαδες free to play σε PC και consoles και εκατονταδες χιλιαδες σε κινητα. Πολυ δυσκολο θα ψησεις παιδακι πλέον να μη παρατησει το Hollow Knight και να μη παει σε κατι πιο βατο και ευκολο. 3 1
Moderators Malthador Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 HEAD OF XBOX SAYS THEY HAVE A "VERY GOOD" RELATIONSHIP WITH NINTENDO, ONCE AGAIN SHOWS INTEREST IN LIVE/GAME PASS ON SWITCH Δεν τα έχουν συμφωνήσει λέει, αλλά πάντως γίνονται σίγουρα συνομιλίες για να έρθει το Game Pass στο NSw. Και μόνο ότι το ανασκαλεύουν το θέμα προσωπικά με προδιαθέτει για πραγματάκια. Για μένα θα είναι όλα τα λεφτά μια τέτοια κίνηση. N exclusives και MS exclusives (έστω και μέσω xCloud) στην ίδια κονσόλα και μάλιστα φορητά; Oh, boy... 5
chrisgewrgi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Malthador είπε HEAD OF XBOX SAYS THEY HAVE A "VERY GOOD" RELATIONSHIP WITH NINTENDO, ONCE AGAIN SHOWS INTEREST IN LIVE/GAME PASS ON SWITCH Δεν τα έχουν συμφωνήσει λέει, αλλά πάντως γίνονται σίγουρα συνομιλίες για να έρθει το Game Pass στο NSw. Και μόνο ότι το ανασκαλεύουν το θέμα προσωπικά με προδιαθέτει για πραγματάκια. Για μένα θα είναι όλα τα λεφτά μια τέτοια κίνηση. N exclusives και MS exclusives (έστω και μέσω xCloud) στην ίδια κονσόλα και μάλιστα φορητά; Oh, boy... Τρομερο αν γινει αυτο.το μονο που με απασχολει ειναι λιγο το wifi του switch. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις