mansa2k Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Malthador είπε Δεν το έχω καταλάβει αυτό. Δεν μπορείς σε όλα τα games να έχεις voice chat μέσω του app; Κάτι σαν το Discord δεν είναι; Γιατι θέλει update κάθε φορά για να παίζει με κάθε game; 56 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Ας το ξαναγυρισω στο zelda.Eγω δηλαδη θα συνεχισω το save μου που ειχα στην κονσολα και θα παιξω ας πουμε αλλες 50 ωρες.Οτι save θα γινετε θα πηγαινει μοναχα στο cloud και αν εγω δεν ανανεωσω τη συνδρομη,το cloud θα πεταξει μακρια μαζι με τις 50 ωρες που επαιξα και θα γινει αυτοματος delete και μετα θα μεινω με το παλιο save που ηταν στην κονσολα χωρις τις extra 50 ωρες. Μηπως το μεταφραζω λαθος; Κάτι τέτοια διαβάζω και βλέπω πως ο κόσμος δεν έχει πλήρη εικόνα της συνδρομής. Βέβαια άλλοι πληρώνουν 60ευρα και προσπαθούν να τα δικαιολογήσουν αλλά ας μην το παρατραβάμε. Mistwalker θα μας τρελάνεις τελείως: Ρε άνθρωπε αγάπα που τραγούδαγε ο Τουρνάς, τα saves του συστήματος περνάνε στο cloud, το cloud θα συγχρονίζεται κάθε φορά με αυτά του συστήματος όταν αυτό θα είναι online. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από mansa2k
RedAlert539 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Κατι ειναι και αυτο.Ενας κοκος αμμου για να γεμισει το βαρελι προς το καλυτερο😂 Δεν περιμενα να επιτρεψει η N μπλα μπλα με no friends "Will allow voice chat with strangers". Σιγά μην σας βιάσουν και online παιδιά, προσέξτε! Από την διατύπωση και μόνο φαίνεται ότι εκεί στην Ν είναι έξω από τα νερά τους όσον αφορά τις online συνδρομές. Δεν πειράζει, baby steps, και η Ρώμη δεν χτίστηκε σε μία μέρα.
Έλεος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Rayman Legends στα 20 ευρώ στον Κωτσοβολο! Τσιμπησα ένα.😊 1 1
Tresorikos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Έλεος είπε Rayman Legends στα 20 ευρώ στον Κωτσοβολο! Τσιμπησα ένα.😊 Και εγώ το έκανα παραγγελία το περίμενα καιρό. Δυστυχώς θα χρεωθω και 4 ευρώ γιατί αν κ έχει κατάστημα εδώ στην Άρτα δεν θα το έχουν οπότε ήθελε παραγγελία αλλά θα πάω να κάνω παράπονα γιατί μένω πάρα πολύ κοντά μήπως κ τα γλιτώσω κ το φέρουν στο κατάστημα Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2018 από Tresorikos
james9tito Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Εγω θα ρωτησω κατι αλλο . Αντε η σονυ και η μσ ειναι ακριβες οι συνδρομες -οπως ισχυριζονται καποιοι- αλλα οκ μεσα στο χρονο θα παρεις 2-3 παιχνιδια που εχουν ενδιαφερον και χρυσωνεται το χαπι. Η Ν , ποιο στον π@@@ παιχνιδι του NES θα δωσει και θα πει ο αλλος "α ωραια τα αξιζει τα λεφτα η συνδρομη παντα ηθελα να παιξω στο switch το contra που βγηκε το 1972". Γενικα ολο το concept ειναι λες και το εφτιαξε εχθρος της Ν. Θα μου πεις γιαυτο το κοστολογουν και 20 ευρω γιατι ειναι γτπ τελειως. 1
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Θα περάσει και δεν θα αγγίξει το online, με 100% μαθηματική ακρίβεια. 😛 Σε άλλα νέα, μετά το Octopath, τι?
james9tito Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Spiderman , Tomb Raider και ερχεται RDR2. Στο switch επειδη το λυπαμαι να καθεται επιασα το owlboy αλλα προς το παρον δεν δειχνει να με κραταει .
alet Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Εμένα μου κάνει πάντως. Απειρο χρόνο για παιχνίδια δεν έχω κ αρα δεν με ενδιαφέρει κάτι αντίστοιχο που γίνεται στις άλλες κονσόλες με τα δωρεάν games κτλ Προτιμώ τα 20$ απο τα 60$ κ ας δίνει οτι παιχνίδια θέλει. Μακάρι να γίνει κ κατι αντίστοιχο στο xbox που έχω που το live το έχω αποκλειστικά για κανένα φιφα ονλαιν: Δύο πακέτα συνδρομής: 60αρι με games ,20 αρι με μόνο κλασσικά games 10 δεκαετίας 2
james9tito Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν γινεται να σου δωσει 20 ευρω το ονλαιν η ms γιατι η υποδομη του δικτυου της ειναι ετη φωτος μπροστα απο τους αλλους. Αν το δωσει 20 η Ν πρεπει να σε πληρωνει κιολας . 2 1
alet Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν ξέρω τα τεχνικά θέματα των εταιριων όσο αφορα τα δικτυα τους. Στο φίφα πάντως με είχε ταράξει στα disconnections , ενω δεν είχε ποτε κανένα θέμα σε steam και γενικότερα σε αποσυνδέσεις στο ιντερνετ του σπιτιού. Μεχρι στιγμης στο switch μια χαρα ήταν η εμπειρία μου στο ονλαιν
najinblue3 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 25 λεπτά πριν, james9tito είπε Δεν γινεται να σου δωσει 20 ευρω το ονλαιν η ms γιατι η υποδομη του δικτυου της ειναι ετη φωτος μπροστα απο τους αλλους. Αν το δωσει 20 η Ν πρεπει να σε πληρωνει κιολας . H ms ειναι μακραν μπροστα, και οχι μονο στην online πλατφορμα της, αλλα γενικα σε λειτουργικο. Εχει φτιαξει κατι παρα πολυ καλο και δεν εχει παιχνιδια να το υποστηριξει...
RedAlert539 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2018 https://nintendoeverything.com/switchs-new-nes-controllers-only-work-when-detached-from-the-system-only-compatible-with-nes-games/ Ο λόγος που θα κάνουν 60 ευρώ τελικά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις