dekulinkgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Λοιπον τελειωσα το mario 64 με ολα τα αστερια.Ακομα και σημερα παιχνιδαρα.Ο χειρισμος του mario παραμενει απολαυση.Το μονο αρνητικο η καμερα,που δειχνει την ηλικια του,οπως εχω αναφερει και παλιοτερα. Σειρα μετα το mario sunshine.To ειχα τερματισει στο gamecube τοτε αλλα ποτε δεν ημουν fan.Εε εχοντας παιξει καμια ωρα συνεχιζει να ισχυει το ιδιο.Πως γινεται απο το mario 64 να πηγανε στο sunshine στο θεμα χειρισμου του mario δεν μπορω να το καταλαβω.Δεν ειναι καθολου απολαυση να τον χειριζεσαι.Ισα ισα ειναι μεγαλη αγγαρεια.Ειχα πει οτι θα τα πηγαινα με την σειρα και πως πηγαινα για 100%.Δεν βλεπω να τα καταφερνω.Θα το παρατησω και θα συνεχισω στο galaxy μου φαινεται. Παντως σαν παιχνιδι το sunshine δεν το λες κακο,αλλα σαν 3d mario ειναι με διαφορα το χειροτερο της σειρας.Απορω που καποιοι το θεωρουν απο τα καλυτερα.Ξερω γουστα ειναι αυτα αλλα ειναι chore το παιχνιδι ξεκαθαρα. 3
kolivas Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε Λοιπον τελειωσα το mario 64 με ολα τα αστερια.Ακομα και σημερα παιχνιδαρα.Ο χειρισμος του mario παραμενει απολαυση.Το μονο αρνητικο η καμερα,που δειχνει την ηλικια του,οπως εχω αναφερει και παλιοτερα. Σειρα μετα το mario sunshine.To ειχα τερματισει στο gamecube τοτε αλλα ποτε δεν ημουν fan.Εε εχοντας παιξει καμια ωρα συνεχιζει να ισχυει το ιδιο.Πως γινεται απο το mario 64 να πηγανε στο sunshine στο θεμα χειρισμου του mario δεν μπορω να το καταλαβω.Δεν ειναι καθολου απολαυση να τον χειριζεσαι.Ισα ισα ειναι μεγαλη αγγαρεια.Ειχα πει οτι θα τα πηγαινα με την σειρα και πως πηγαινα για 100%.Δεν βλεπω να τα καταφερνω.Θα το παρατησω και θα συνεχισω στο galaxy μου φαινεται. Παντως σαν παιχνιδι το sunshine δεν το λες κακο,αλλα σαν 3d mario ειναι με διαφορα το χειροτερο της σειρας.Απορω που καποιοι το θεωρουν απο τα καλυτερα.Ξερω γουστα ειναι αυτα αλλα ειναι chore το παιχνιδι ξεκαθαρα. Εγώ τώρα το έπαιξα πρώτη φορά (δεν είχα ν64 τότε ) και έχω πάθει πλάκα . Τρομερό γκευμ - λεβελ ντισαιν για την εποχή κ όχι μόνο . Το κάστρο είναι το firelink shrine και οι πίνακες οι υπόλοιπες περιοχές στο dark souls 3 ! Αυτό μ θυμίζει σε Μάριο εκδοχή . Η μόνη μ ένσταση είναι η κάμερα κ λίγο ο χειρισμός αλλά μόλις το συνηθίσεις είναι απόλαυση . 1
dekulinkgr Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, kolivas είπε Εγώ τώρα το έπαιξα πρώτη φορά (δεν είχα ν64 τότε ) και έχω πάθει πλάκα . Τρομερό γκευμ - λεβελ ντισαιν για την εποχή κ όχι μόνο . Το κάστρο είναι το firelink shrine και οι πίνακες οι υπόλοιπες περιοχές στο dark souls 3 ! Αυτό μ θυμίζει σε Μάριο εκδοχή . Η μόνη μ ένσταση είναι η κάμερα κ λίγο ο χειρισμός αλλά μόλις το συνηθίσεις είναι απόλαυση . Φαντασου πως νιωσαμε τοτε,το 1997 που το παιξαμε....... 4
yazidis Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Ο χειρισμός του Μάριο 64 στην Ν64 κονσόλα με το αυθεντικό χειριστήριο ήταν όπως είναι λογικό καλύτερη. Το σημείο στο οποίο ήταν τα κίτρινα βελάκια απ όπου μπορούσες να γυρνάς την κάμερα και ο τρόπος που κρατούσες το χειριστήριο το καθιστούσαν λίγο πιο εύκολο! Οσον αφορά το sunshine εγώ που δεν το χα ξαναπαίξει απογοητεύτηκα και σήμερα ξεκίνησα το galaxy όπου είχα και εκεί την ίδια απογοήτευση αν και σε αυτό κρατάω μικρό καλάθι διοτι έπαιξα ίσα ίσα 15 λεπτά! αν πάντως δεν ήταν «συλλεκτική» η συλλογή, ήδη θα το χα βάλει σε αγγελία για πούλημα!
di maria kun Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Ανέβασε ο beatemups, ένας δημοφιλής youtuber με εκατομμύρια σαμπς ένα βίντεο πριν 2 ώρες. Αναλύει κάποια φθηνό-πραγματάκια που αγόρασε από αλιεξπρες. Στο λεπτό 9μ00 του βίντεο δείχνει ένα dock των 18 δολαρίων, με όνομα τίτλου στο σαιτ να φανταστείτε nintend καθώς δεν έχουν άδεια και σχετικά, αυτό που έφτασε πέραν του ότι οπτικά είναι ίδιο αναγράφει Nintendo και το δοκίμασε και παίζει κανονικά. Wtf? Έτυχε? Η είναι τόσο απλή κατασκευή ένα dock που ακόμα και ένα τέτοιο ένα ημιτασιον δεν έχει λόγω να μην παίζει
cubilone Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 10 ώρες πριν, dekulinkgr είπε Παντως σαν παιχνιδι το sunshine δεν το λες κακο,αλλα σαν 3d mario ειναι με διαφορα το χειροτερο της σειρας.Απορω που καποιοι το θεωρουν απο τα καλυτερα.Ξερω γουστα ειναι αυτα αλλα ειναι chore το παιχνιδι ξεκαθαρα. Συνήθως είναι αυτοί που το παίξανε πρώτο το Sunshine. Συναισθηματικοί οι λόγοι. 1
zmaskos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Παιδιά τι διαμαντάκι είναι το Hades, απολαυστικο και αγριο κόλλημα. 3
EverythingYouBelieve Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Διαθέσιμο από σήμερα το Super Mario Bros 35, 1
Angel-Maimou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, EverythingYouBelieve είπε Διαθέσιμο από σήμερα το Super Mario Bros 35, Το δοκίμασα ήδη. Όχι κακό, θα τιμηθεί
EverythingYouBelieve Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Ναι free είναι, όποιος δεν έχει συνδρομή δεν μπορεί να το παίξει. Κι εγώ το έβαλα μπας και βγω πρώτος τώρα που είναι νωρίς! Είναι αρκετά fun και κάνει match στη στιγμή. 1
ikaruga24 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, cubilone είπε Συνήθως είναι αυτοί που το παίξανε πρώτο το Sunshine. Συναισθηματικοί οι λόγοι. Εγώ δεν έχω τέτοιο πρόβλημα. Με την σειρά τα έπαιξα και θεωρώ το sunshine τρομερό και παρεξηγημένο. Η προσθήκη της τρόμπας δεν ταιριάζει σε Mario όμως στο desigh του τίτλου έγινε εξαιρετική δουλειά μετά που ξεκλειδώνει όλα τα skills και ειδικά στους κόσμους που είναι transformable. Επίσης δύσκολο για Mario. 1
chek2fire Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 44 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Ναι free είναι, όποιος δεν έχει συνδρομή δεν μπορεί να το παίξει. Κι εγώ το έβαλα μπας και βγω πρώτος τώρα που είναι νωρίς! Είναι αρκετά fun και κάνει match στη στιγμή. για να δούμε τώρα είναι κόλημα σαν το tetris 99. Μιλάμε το tetris μπαίνεις για ένα μόνο game και τελειώνεις μετά από 3 ώρες
dekulinkgr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 O steve απο το minecraft.Προσωπικα αδιαφορος καθως δεν ειμαι φαν του minecraft αλλα πολυ εξυπνη σαν κινηση.Απο τους πλεον αναγνωρισιμους gaming χαρακτηρες. 2
Angel-Maimou Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, chek2fire είπε με το online έρχεται free? Το super Mario Bros 35 λες ? Ναι φίλε
Προτεινόμενες αναρτήσεις