sotirisl Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις μου ήρθε ενημερωτικό/διαφημιστικό email της Nintendo για το Switch Online... Κεντρικό selling point: "An Individual Membership costs £17.99 / €19.99 for 12 months (365 days) – that's just £1.50 / €1.67 a month!" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 https://www.eurogamer.net/articles/2018-09-15-you-dont-need-a-nintendo-switch-online-subscription-to-keep-playing-fortnite-online Ενδιαφέρον, δεν είναι απαραίτητη η σύνδεση για online για όλα τα παιχνίδια. Το fortnight παράδειγμα δεν απαιτεί την συνδρομή για να παίξεις online. Φυσικά σε προσωπικό επίπεδο μου είναι εντελώς αδιάφορο καθώς παίζω σχεδόν αποκλειστικά single player παιχνίδια αλλά παρά αυτά είναι ενδιαφέρον το πως πρόκειται να εξελιχθεί το θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fytotech Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 54 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε https://www.eurogamer.net/articles/2018-09-15-you-dont-need-a-nintendo-switch-online-subscription-to-keep-playing-fortnite-online Ενδιαφέρον, δεν είναι απαραίτητη η σύνδεση για online για όλα τα παιχνίδια. Το fortnight παράδειγμα δεν απαιτεί την συνδρομή για να παίξεις online. Φυσικά σε προσωπικό επίπεδο μου είναι εντελώς αδιάφορο καθώς παίζω σχεδόν αποκλειστικά single player παιχνίδια αλλά παρά αυτά είναι ενδιαφέρον το πως πρόκειται να εξελιχθεί το θέμα. Το ίδιο ισχύει και στο PS4. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε https://www.eurogamer.net/articles/2018-09-15-you-dont-need-a-nintendo-switch-online-subscription-to-keep-playing-fortnite-online Ενδιαφέρον, δεν είναι απαραίτητη η σύνδεση για online για όλα τα παιχνίδια. Το fortnight παράδειγμα δεν απαιτεί την συνδρομή για να παίξεις online. Φυσικά σε προσωπικό επίπεδο μου είναι εντελώς αδιάφορο καθώς παίζω σχεδόν αποκλειστικά single player παιχνίδια αλλά παρά αυτά είναι ενδιαφέρον το πως πρόκειται να εξελιχθεί το θέμα. Ναι το ειχαν πει απο καιρο οτι καποια θα παιζουν χωρις συνδρομη.Το fortnite,arena of valor και paladins δεν θελουν συνδρομη.Πιθανον και τα περισσοτερα μικρα indies. Ετσι οπως το παρουσιαζουν φαινεται οτι το smartphone app/chat θα ειναι κυριως για τα nintendo games οπου μονο στο splatoon φαινεται να εδωσαν παραπανω σημασια με το splatnet και τα αλλα οπως φανηκε ενα δειγμα απο mk8 θα εχουν ενα loby για το friend ingame invite που θα μιλανε .Το diablo 3 για την ωρα ειναι το μονο third party game που θα χρειαζεται την εφαρμογη. 16 χιλιαδες dislike το nintendo online subscription video στο youtube καλα τα παει😂😂 Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Ναι το ειχαν πει απο καιρο οτι καποια θα παιζουν χωρις συνδρομη.Το fortnite,arena of valor και paladins δεν θελουν συνδρομη.Πιθανον και τα περισσοτερα μικρα indies. Tα f2p πουθενα δε ζητανε συνδρομη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Tα f2p πουθενα δε ζητανε συνδρομη Κανονικα ναι αλλα θα μπορουσαν να πρωτοπορησουν στη N ειδικα με το fortnite που γινεται χαμος.Περιεργο ειναι για το rocket league που δεν εχει πει καμια μερια τι θα γινει οπως και το fighterz οπου για καποιο λογο στην Ε3 και το τελευταιο direct δεν εδειξαν τιποτα ενω υποτιθεται οτι ειναι απο τα δυνατα games του 18. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Κανονικα ναι αλλα θα μπορουσαν να πρωτοπορησουν στη N ειδικα με το fortnite που γινεται χαμος.Περιεργο ειναι για το rocket league που δεν εχει πει καμια μερια τι θα γινει οπως και το fighterz οπου για καποιο λογο στην Ε3 και το τελευταιο direct δεν εδειξαν τιποτα ενω υποτιθεται οτι ειναι απο τα δυνατα games του 18. Afaik το rocket league θελει ps plus για να παιξεις online, οποτε δυσκολο το κοβω να ειναι free Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Afaik το rocket league θελει ps plus για να παιξεις online, οποτε δυσκολο το κοβω να ειναι free Και γω για συνδρομη το κοβω γιατι οταν τους ρωτουσαν για voice chat πετουσαν σποντες για οταν ενεργοποιηθει η συνδρομη.3 μερες εμειναν ακομα.Α να δουμε αν θα ειναι πιο χαλια αποτι περιμενουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 7 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Και γω για συνδρομη το κοβω γιατι οταν τους ρωτουσαν για voice chat πετουσαν σποντες για οταν ενεργοποιηθει η συνδρομη.3 μερες εμειναν ακομα.Α να δουμε αν θα ειναι πιο χαλια αποτι περιμενουμε. Καλά τι περιμένεις να δεις; Μόνο προς το χειρότερο μπορούν να εξελιχτούν τα πράγματα. Όλη η υπηρεσία είναι ένα έκτρωμα, δεν ισχύει καν το ένα βήμα μπρος και δύο βήματα πίσω που χαρακτηρίζει την Ν. Εδώ περίμενε κόσμος την ανανέωση του λειτουργικού για να προστεθούν διαφορά apps όπως τα netflix, youtube, wed browser και δεν αναφέρθηκαν καθόλου. Από την αρχή κυκλοφορίας του συστήματος υπήρξαν παράπονα για την έλλειψη του Activity Log που αντικαταστάθηκε με το υποτυπώδες Parental Controls app στις smartdevices. Ταχύτητα χελώνας και πλήρης αδιαφορία σχετικά με τα όποια παράπονα προκύπτουν. Η πλάκα είναι ότι καιρό πριν είχα γράψει πως τα πλεονεκτήματα της συνδρομητικής είναι η χαμηλή τιμή της κάτι που η Ν το εκμεταλλεύεται αλλά προσωπικά δεν είμαι διαθέσιμος να πληρώνω 100 ευρώ έχτρα τα 5 χρόνια. Και το δεύτερον ήταν ότι έχουν αναλάβει νέα πρόσωπα και περίμενα να δούμε φρέσκες ιδέες, τελικά ο Takachashi και η παρέα προέκυψαν να είναι από τους μεγαλύτερους χαρτογιακάδες. Όπως έχω αναφέρει κοίταξαν γενικότερα την αγορά αλλά ο τρόπος και οι πολιτικές τους καθώς και τα "προτερήματα" της υπηρεσίας είναι εκτός τόπου. Βέβαια το κοινό έχει συνηθίσει διαφορετικά επομένως τζάμπα το ψηφιακό μελάνι, μακάρι αυτά τα αρνητικά σχόλια να αποτελούν την πλειοψηφία και πάνω από όλα να γίνουν πράξη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Σωστο αυτο αλλα που να τους κοψει στη Ν 3 λεπτά πριν, mansa2k είπε Εδώ περίμενε κόσμος την ανανέωση του λειτουργικού για να προστεθούν Θα γινει και αυτο.Πριν 1 εβδομαδα εβαλαν αγγελια για ατομα που να γνωριζουν απο λειτουργικο και μια ακομα για την ασφαλεια.Στην επομενη κονσολα ισως τα δουμε😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 30 minutes ago, mansa2k said: Η πλάκα είναι ότι καιρό πριν είχα γράψει πως τα πλεονεκτήματα της συνδρομητικής είναι η χαμηλή τιμή της κάτι που η Ν το εκμεταλλεύεται αλλά προσωπικά δεν είμαι διαθέσιμος να πληρώνω 100 ευρώ έχτρα τα 5 χρόνια. Τελικά αυτό δεν είναι πλεονέκτημα. Τεράστια παγίδα από μέρους της Ν η τιμή της υπηρεσίας. Τα λέει πολύ εύστοχα εδώ: While Switch Online is still far less expensive than that of XBL and PSN, I believe that officially the only reason this is the case is that Nintendo realized there’s no way it would get away with charging $60 per year like the other services due to its own being so lackluster. So, the $20 per-year membership now represents not value or competitive pricing, but rather an excuse. Effectively, it’s Nintendo’s subtle way of saying: “We hear your feedback, but the service is only a mere $20.” This really does feel like a “you get what you pay for” type of situation. I now would really like to know what the company has spent the last year doing as it was putting the service together. Sure, building a network infrastructure doesn’t take a day. But again, what we’re getting just seems far too little after such a long period of time. 36 minutes ago, Mistwalker said: Σωστο αυτο αλλα που να τους κοψει στη Ν 😂 Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί δεν αντέγραψαν ακριβώς το eshop του Wii U που ήταν μια χαρά στημένο, με τις κατηγορίες του και τα όλα του. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mansa2k Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Malthador είπε Τελικά αυτό δεν είναι πλεονέκτημα. Τεράστια παγίδα από μέρους της Ν η τιμή της υπηρεσίας. Τα λέει πολύ εύστοχα εδώ: While Switch Online is still far less expensive than that of XBL and PSN, I believe that officially the only reason this is the case is that Nintendo realized there’s no way it would get away with charging $60 per year like the other services due to its own being so lackluster. So, the $20 per-year membership now represents not value or competitive pricing, but rather an excuse. Effectively, it’s Nintendo’s subtle way of saying: “We hear your feedback, but the service is only a mere $20.” This really does feel like a “you get what you pay for” type of situation. I now would really like to know what the company has spent the last year doing as it was putting the service together. Sure, building a network infrastructure doesn’t take a day. But again, what we’re getting just seems far too little after such a long period of time. Έτσι και αλλιώς οι συνδρομητικές είναι εκβιαστικές υπηρεσίες και το έχω αναφέρει αρκετές φορές. Οι εταιρίες κλειδώνουν το online mlutiplayer πίσω από την συνδρομή και από εκεί και μετά προσθέτουν διάφορα ως έχτρα "υπηρεσίες." Το έχω αποδείξει και αντικειμενικά όταν παλιότερα παρέθεσα νούμερα με τα έσοδα του psn+ όπου αυξήθηκαν κατακόρυφα κατά την περίοδο του ps4 αφού το ps3 δεν χρέωνε το online mupltiplayer. Επίσης έχω αναφέρει αρκετές φορές πως το κοινό έχει συνηθίσει σε διαφορετικά πρότυπα κάτι που επαληθεύει και ο τύπος που αναφέρεις. Δεν τον προβληματίζει ότι σου κλειδώνει το online multiplayer αλλά ότι δεν προσφέρει ουσιαστικές "υπηρεσίες" με βάση το feedback (που επίσης έγραψα πως η Ν δείχνει πλήρης αδιαφορία σχετικά με τα όποια παράπονα προκύπτουν) για να δικαιολογήσει τα χρήματα της συνδρομής. Τέλος στην σελίδα 108 αναφέρω γενικότερα την συνολική άποψη μου όπου περιγράφω στο τέλος πως η Ν τίθεται με τις επιλογές τις σε άμεση σύγκριση με τον ανταγωνισμό (κάτι που επίσης επιβεβαιώνει ο παραπάνω τύπος) και πως αυτό θα οδηγήσει σε αλλαγή σκέψης όπου πλέον θα μετράνε πρώτα οι υπηρεσίες και μετά το περιεχόμενο. Καλή τύχη σε αυτό στην Ν με την ταχύτητα χελώνας που τους διακρίνει και την ξεκάθαρη ανεπάρκεια σε στούντιο. Προσωπικά τα καλύτερα σχόλια που διάβασα ήταν δύο. Το πρώτο έλεγε επιστρέψτε στο WiiU για δωρεάν online στα MK8, Splatoon 1 και Smash U και το άλλο ότι η Ν με την συνδρομή της προωθεί μέρος του κόσμου στην πειρατεία ενώ υποτίθεται ότι στοχεύουν το αντίθετο. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από mansa2k 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Κατι ειναι και αυτο.Ενας κοκος αμμου για να γεμισει το βαρελι προς το καλυτερο😂 Δεν περιμενα να επιτρεψει η N μπλα μπλα με no friends Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 minutes ago, mansa2k said: Έτσι και αλλιώς οι συνδρομητικές είναι εκβιαστικές υπηρεσίες και το έχω αναφέρει αρκετές φορές. Οι εταιρίες κλειδώνουν το online mlutiplayer πίσω από την συνδρομή και από εκεί και μετά προσθέτουν διάφορα ως έχτρα "υπηρεσίες." Το έχω αποδείξει και αντικειμενικά όταν παλιότερα παρέθεσα νούμερα με τα έσοδα του psn+ όπου αυξήθηκαν κατακόρυφα κατά την περίοδο του ps4 αφού το ps3 δεν χρέωνε το online mupltiplayer. Επίσης έχω αναφέρει αρκετές φορές πως το κοινό έχει συνηθίσει σε διαφορετικά πρότυπα κάτι που επαληθεύει και ο τύπος που αναφέρεις. Δεν τον προβληματίζει ότι σου κλειδώνει το online multiplayer αλλά ότι δεν προσφέρει ουσιαστικές "υπηρεσίες" με βάση το feedback (που επίσης έγραψα πως η Ν δείχνει πλήρης αδιαφορία σχετικά με τα όποια παράπονα προκύπτουν) για να δικαιολογήσει τα χρήματα της συνδρομής. Το ότι τα έσοδα του PSN+ αυξήθηκαν κατακόρυφα είναι κάτι πολύ λογικό όταν σου κλειδώνει το online multiplayer, καθώς υπάρχει κόσμος που είναι διατεθειμένος να πληρώσει για αυτό. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το PSN+ είναι επιτυχημένο σαν μοντέλο. Όπως έχω ξαναπεί, για εμένα τα ποσοστά του είναι αστεία σε σχέση με το μέγεθος της userbase, αλλά από την άλλη, εγώ δεν ανήκω στους αναλυτές πολυεθνικών οι οποίοι θεωρούν ακόμα και τα νούμερα του PSVR ικανοποιητικά. 😕 14 minutes ago, mansa2k said: Προσωπικά το καλύτερα σχόλια που διάβασα ήταν δύο. Το πρώτο έλεγε επιστρέψτε στο WiiU για δωρεάν online στα MK8, Splatoon 1 και Smash U και το άλλο ότι η Ν με την συνδρομή της προωθεί μέρος του κόσμου στην πειρατεία ενώ υποτίθεται ότι στοχεύουν το αντίθετο. Απολύτως λογικό κάτι τέτοιο. Μέχρι κι εγώ που έχω ένα κάρο Switch games, πλέον σκέφτομαι πολύ σοβαρά να το χακαρω, μετά από αυτή τη γελοιότητα που είναι το NSO. 5 minutes ago, Mistwalker said: Κατι ειναι και αυτο.Ενας κοκος αμμου για να γεμισει το βαρελι προς το καλυτερο😂 Δεν περιμενα να επιτρεψει η N μπλα μπλα με no friends Δεν το έχω καταλάβει αυτό. Δεν μπορείς σε όλα τα games να έχεις voice chat μέσω του app; Κάτι σαν το Discord δεν είναι; Γιατι θέλει update κάθε φορά για να παίζει με κάθε game; Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, Malthador είπε Δεν το έχω καταλάβει αυτό. Δεν μπορείς σε όλα τα games να έχεις voice chat μέσω του app; Κάτι σαν το Discord δεν είναι; Γιατι θέλει update κάθε φορά για να παίζει με κάθε game; Update εγινε στο mario tennis που δεν ειχε καθολου chat για να ειναι ετοιμο οταν ξεκινησει η συνδρομη. Αν το δοκιμασες στο splatoon το chat λογικα το ιδιο θα ειναι και στα αλλα games.Θα μπαινεις στο game και θα διαλεγεις την επιλογη να κανεις invite στο party και chat τους friends ή τον αντιπαλο στο mario tennis και θα μιλατε οσο παιζεται μαζι.Οποιος δεν παιζει μαζι σου την ιδια στιγμη στο ιδιο match δεν θα μπορει να μιλησει/ακουσει και στο app chat. Αν εννοεις κατι σαν να ανοιξει καποιος ενα loby και να κανεις 2-3 friends invite για να μιλατε ενω θα παιζεται διαφορετικα games ή και κανενα τοτε αυτο δεν γινετε. Στα patch του M tennis μαλλον για το cloud save This game is compatible with the ability to save data online via the Nintendo Switch Online service, but if you read the save data you backed up, your online data will not overwrite the older data. Ας το ξαναγυρισω στο zelda.Eγω δηλαδη θα συνεχισω το save μου που ειχα στην κονσολα και θα παιξω ας πουμε αλλες 50 ωρες.Οτι save θα γινετε θα πηγαινει μοναχα στο cloud και αν εγω δεν ανανεωσω τη συνδρομη,το cloud θα πεταξει μακρια μαζι με τις 50 ωρες που επαιξα και θα γινει αυτοματος delete και μετα θα μεινω με το παλιο save που ηταν στην κονσολα χωρις τις extra 50 ωρες. Μηπως το μεταφραζω λαθος; Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Mistwalker Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις